826 Απ: Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! Κυρ Ιαν 15, 2012 1:10 pm
zennia
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.Αντε βάλτε και εσείς φωτό απο τα δωματιάκια τους...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
zennia έγραψε:Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.Αντε βάλτε και εσείς φωτό απο τα δωματιάκια τους...
mariabel έγραψε:Zennia, δεν έχω φώτο από το δωμάτιό του. Μόνο ένα βίντεο έχω τραβήξει και τώρα είναι βράδυ, δεν μπορώ να βγάλω φώτο...
Κατερίνα, εγώ θέλω να χάσω 5 κιλά. Είχα πάρει 18 κιλά στην εγκυμοσύνη. Μου έχουν μείνει τα 5 και θέλω να φύγουν! Ξουτ! Αλλά όλο τρώω βλακειούλες. Λοιπόν να πούμε ένα κιλό την εβδομάδα; Η' είναι πολύ;
ksapphire έγραψε:Εγω σημερα εχω γαλοπουλα και σαλατα χωρις φετα , χωρις ψωμι κλαψ κλαψ
ksapphire έγραψε:ortikaki έγραψε:ksapphire έγραψε:Εγω σημερα εχω γαλοπουλα και σαλατα χωρις φετα , χωρις ψωμι κλαψ κλαψ
ναι αλλα θα φας κρεατακι και αυτο σε πιανει,το σκετο μακαρονι τι να κανει θα φαω και θα εχω κενο
Σκετα τα μακαρονια?????
Γιατι????
Τριψε και μια ντοματουλα τουλαχιστον απο πανω και μετα το τυρακι απο πανω.
Η βαλε τονο σε νερο
Aπλά πανέμορφο.Όλα ταιριαστά και πολύχρωμα.Λάτρεψα το αλογάκι σας!!!!Και ποιός σου είπε οτι δεν είναι τέλειο?Είναι παρα πάρα πολύ όμορφο.Και το χαλί απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!ortikaki έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
να και το δικο μας δωματιακι.μπορει να μην ειναι τελειο αλλα εκει μεσα ζει η Νικολετιτσα μου και το κανει πανεμορφο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης