401 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!! Παρ Ιαν 21, 2011 8:04 am
Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ,ΑΝΤΡΕΣ..........ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ;ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΣΙΛΙΒΗΘΡΟΥΛΑΣ ΜΕΤΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Tziz έγραψε:Καλησπέρα!!!
Έχω πολλές μέρες να μπω κι έχω χάσει επεισόδια.
Τι κάνετε?
Tziz έγραψε:Έχω ηρεμήσει αρκετά.
Μόνο που τώρα έχουμε άλλα ντράβαλα.
Κάνει υγρασίες και μούχλες το σπίτι, παρότι μένουμε μόλις ένα χρόνο (είμαστε οι πρώτοι που μπήκαν, είναι καινούρια οικοδομή) και είπαμε να ψάξουμε αλλού.
Εγώ πιστεύω πως είναι από τα καλοριφέρ, που τα ανάβουμε πολλές ώρες και γίνεται φούρνος εδώ μέσα, αλλά ο άντρας μου επιμένει πως είναι από διαρροή (πριν μερικούς μήνες είχαμε ιστορίες με τους αποπάνω, γιατί κάτι είχε σπάσει, και τρέχανε τα νερά μέσα στο wc μας, καθώς και μέσα στην αποθήκη μας στο υπόγειο - όλα σε μας θα τύχουν ρε γμτ!)
Και ξέρεις, πάνω που έχεις βολευτεί, που έχει αρχίσει και σ' αρέσει και το θεωρείς "σπίτι" σου, πρέπει να φύγεις.
Κι έχω και το παιδί τώρα, χέστα βράστα...
Του είπα να κάνουμε μερικούς μήνες υπομονή να δούμε αν θα συνεχίσει να γίνεται και το καλοκαίρι, αλλά δε θέλει.
Έτσι, δυο μέρες τώρα, είμαστε στη γύρα για σπίτι.
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ;ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ;;;;ΕΜΕΙΣ ΟΚ ΧΤΕΣ,ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ REPORTακια ΜΑΣ!!!!
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ;ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ;;;;ΕΜΕΙΣ ΟΚ ΧΤΕΣ,ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ REPORTακια ΜΑΣ!!!!
Καλημέρα! Ευχαριστούμε βρε φιλενάδα!
κορίτσια τελικά υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι! μα πάρα πολλοί διεστραμένοι και ανώμαλοι στον κόσμο τούτο!
Μαρία έγραψε: άσε βρε Καλλιόπη! μα τι στο καλό όλοι οι ανώμοι του κόσμου σε μένα πέφτουνε!
τι στο καλό πια!
Ευάκι έγραψε:ελα ρε?!καλα τοσο μ@λ@κ@ς???
και τι ηθελε δλδ ο τυπος να χωρισεις και να τα φτιαξεις μαζι του ή να χωρισεις σκετο?ρε δε παμε καλα!!!!!!!!!!!!!!
δωσε!!Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:ελα ρε?!καλα τοσο μ@λ@κ@ς???
και τι ηθελε δλδ ο τυπος να χωρισεις και να τα φτιαξεις μαζι του ή να χωρισεις σκετο?ρε δε παμε καλα!!!!!!!!!!!!!!
να πάω να το δω ήθελε λέει! το τι υπάρχει στο μυαλό του κάθε ανώμαλου δεν μπορώ να το ξέρω!
ρε κορίτσια να σας δώσω το λινκ να κάνετε report όσες μπορείτε? να κατέβει το προφίλ τελείως από εκεί?
μέχρι και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πήρα εχτές τηλέφωνο
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης