701 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!! Πεμ Φεβ 17, 2011 2:06 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Tziz έγραψε:Κορίτσια γράφω εδώ γιατί δε θέλω να ανοίξω καινούριο θέμα για κάτι τόσο ασήμαντο αλλά για μένα σημαντικό...
Η χοντρομπουμπούκα μου κοντεύει να ξεποδαριάσει τη μικρή καμηλοπάρδαλη που κρέμεται στο ρηλαξάκι της!!!
Έχει τρομερή πλάκα!
Απλώνει τα μικρά στρουμπουλά χεράκια της και της χώνει κάτι καλές! Της αρπάζει τα πόδια και τα τραβάει τόσο δυνατά που σχεδόν λυγίζει το σίδερο από το οποίο είναι κρεμασμένη!
Τσαντίζεται κιόλας και βγάζει κραυγές θυμού και δυσανασχέτισης!
Θα τρελαθώ!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!ΨΟΦΑΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.........Tziz έγραψε:Τα χαμόγελα έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό! Από πριν να σαραντήσει.
Ήχο (γέλιου, δηλαδή χάχανα) δεν κάνουμε ακόμα, αλλά λέμε "λόγια" και όταν το κάνει αυτό, εκεί να δεις τρέλα! Μου έρχεται να πηδήξω μέχρι το ταβάνι!
Της κάνω παιχνιδάκια με την πιπίλα κι αυτή μου βγάζει γλώσσα! Κι όταν της λέω "Πού είναι η γλώσσα σου?" εκεί να δεις! ΝΑΑΑΑΑΑ μια γλωσσάρα!
Το έχει βρει παιχνίδι κι όταν πάω να της βάλω την πιπίλα, εκείνη τη φτύνει και μου χαμογελάει πονηρά και με νόημα για να παίξουμε!
Πριν λίγο η πονήρω, είχε το χέρι στο στόμα. Της λέω λοιπόν "όχι το χέρι στο στόμα" (με τσαχπινιά, όχι μαλώνοντάς τη) κι αυτή ταράχτηκε! Σα να έλεγε "ωχ μας πιάσανε!" Πέθανα στο γέλιο!
Tziz έγραψε:Τα χαμόγελα έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό! Από πριν να σαραντήσει.
Ήχο (γέλιου, δηλαδή χάχανα) δεν κάνουμε ακόμα, αλλά λέμε "λόγια" και όταν το κάνει αυτό, εκεί να δεις τρέλα! Μου έρχεται να πηδήξω μέχρι το ταβάνι!
Της κάνω παιχνιδάκια με την πιπίλα κι αυτή μου βγάζει γλώσσα! Κι όταν της λέω "Πού είναι η γλώσσα σου?" εκεί να δεις! ΝΑΑΑΑΑΑ μια γλωσσάρα!
Το έχει βρει παιχνίδι κι όταν πάω να της βάλω την πιπίλα, εκείνη τη φτύνει και μου χαμογελάει πονηρά και με νόημα για να παίξουμε!
Πριν λίγο η πονήρω, είχε το χέρι στο στόμα. Της λέω λοιπόν "όχι το χέρι στο στόμα" (με τσαχπινιά, όχι μαλώνοντάς τη) κι αυτή ταράχτηκε! Σα να έλεγε "ωχ μας πιάσανε!" Πέθανα στο γέλιο!
vasoula έγραψε:Πώς πάει ο πόνος εκεί αριστερα; Υ πόχωρησε καθόλου;;
vasoula έγραψε:Δεν πειράζει θα πάς στην επόμενη συναντηση, θα ήταν δυσκολη η θέση σου να πείς στην θεία μην έρθεις σε καταλαβαίνω.
GEODATOU έγραψε:ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ 38.2!!!ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!!
Athin@ έγραψε:vasoula έγραψε:Πώς πάει ο πόνος εκεί αριστερα; Υ πόχωρησε καθόλου;;
Όχι ρε γμτ ακόμα στα ίδια είναι.Μπορεί να πάω αύριο να το δω.Θα περιμένω τηλ απο την πεθερά μου αν βρει εύκαιρο γιατρό στο νοσοκομείο που δουλεύει να πεταχτώ.vasoula έγραψε:Δεν πειράζει θα πάς στην επόμενη συναντηση, θα ήταν δυσκολη η θέση σου να πείς στην θεία μην έρθεις σε καταλαβαίνω.
Ναι μωρέ κρίμα.Είναι καλή οικογένεια και μας αγαπάνε πολύ,όπως κι εμείς αυτούς.
vasoula έγραψε:Ακριβώς σαν να γραφεις για το μπεμπη μου tziz... Εμένα δεν πιάνει πραγματακια, αααα να σε ρωτησω κάτι την τραβάνε τα σκούρα χρώματα;; Εμένα πάρα πολύ τα χαζεύει με τις ώρες με τα μάτια γουρλωμένα
...
Αχχχχχχ τι ωραίααααααα είχα ανάγκη τον ύπνο!!!!
Athin@ έγραψε:...Οι άλλες είναι για καφεδάκι στο mall τώρα Θα ήμουνα κι εγώ αλλά πρωί πρωί πήρε τηλ η θεία του άντρα μου (που κατα τα άλλα τη λατρεύω τη γυναίκα) και λέει "έχω στείλει φαγητό στον φούρνο.Το παίρνουμε κι ερχόμαστε!" Οπότε πάει ο καφές...και ξύπνησα με μια χαρά οτι θα πάω βόλτα...
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης