Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
739 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 739 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να σας ζησει το μωρακι σας και ολα να ειναι περαστικα και να μην ξαναταλαιπωρηθει το ζουζουνακι...συντομα ολα δεν θα ειναι τιποτα παρα μια κακη αναμνηση Very Happy Very Happy

mitsi75

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσάκι μου να σου ευχηθώ κι εγώ να πάνε όλα καλά και το αγγελούδι σου να το ξεπεράσει γρήγορα! Κι εσείς να είστε γεροί για να την καμαρώνετε όσο μεγαλώνει!

doroulita

doroulita
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Περαστικά στην μπεμπούλα σου και σύντομα να μην θυμάστε τίποτα από όλα αυτά τα άσχημα. Προς το παρών να είσαι δυνατή γιατί τα μωράκια μας διαισθάνονται τους φόβους, τις αγωνίες και όλα τα συναισθήματα μας...

Ifigeneia

Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Περαστικά εύχομαι να είναι!!!
Από δω και πέρα μόνο υγεία και χαρές να έχετε στο σπιτικό σας!!!

μωρουλι

μωρουλι
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΚΑΚΙ ΣΟΥ. Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 2 417472 Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 2 417472

βιβη

βιβη
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΟΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..ΠΙΣΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 2 417472

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακι μου ευχομαι να ειναι καλα το μωρακι σου... Ολες οι προσευχες του κοσμου ας ειναι διπλα σας.. Δε μπορω να φανταστω ποσο ψυχοφθορο ειναι για σενα να βλεπεις το μωρακι σου να ταλαιπωρειται αλλα να θυμασαι παντα κατι! Να σκεφτεσαι θετικα και το μωρακι σου θα καταφερει να ξεπερασει καθε προβλημα! Πρεπει να εισαι δυνατη για εκεινο. Και ξερω καλα οτι μεσα σου κρυβεις ενα βουνο απο δυναμη για να του χαρισεις! Υπομονη χρειαζεται να μη το βαζεις κατω. Ειμαι σιγουρη πως το νεο ετος θα σου χαρισει οτι ποθει περισσοτερο η ψυχουλα σου... Υγεια στην οικογενεια σου! Στο ευχομαι με ολη τη δυναμη της ψυχης μου!

μιμή

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
thinkpink! έγραψε:
ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ.ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

eleni_23

eleni_23
εύχομαι ολόψυχα στο κοριτσάκι σου να πάνε όλα καλά!!!

thinkpink!

thinkpink!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και πάλι σας ευχαριστώ όλες!Να είστε καλά κ να χαίρεστε τα παιδάκια σας.
Στη μπέμπα μου δεν έφταναν όλα τα υπόλοιπα έχει κ πυρετό από το Σάββατο.Με τα φάρμακα που παίρνει είναι ανοσοκατεσταλμένη κ αν κ δεν την βγάζω από το σπίτι αρρώστησε δυστυχώς Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

http://vrefikoispasmoi.blogspot.com/

36Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 2 Empty ΗΙ Δευ Ιαν 17, 2011 4:19 am

ΝΕΛΛΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ

τιγρακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να εισαι σιγουρη οτι ο θεος δεν θα σε εγκαταλυψη τις καλυτερες ευχες απο μενα και πιστευω οτι θα πανε ολα καλα .να χαιρεσαι το ζουζουνι σου

melina19

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

maria 28

maria 28
Ευχομαι κ εγω με τη σειρα μου περαστικα στο μωρακι σου κ υπομονη σ'εσενα κ στην οικογενεια σου....να σου πω κ εγω οταν ημουν μικρη σε ηλικια 4-5 ετων περιπου ξεκινησα να κανω σπασμους στον υπνο μου κ με την καταλληλη θεραπεια ολα πηγαν καλα κ στα 14 μου εκανα το τελευταιο εγκεφαλογραφημα κ απο τοτε τερμα οι θεραπειες κ τα ξενυχτια...μπορω να καταλαβω τι περνας αλλα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη κ ψυχραιμια...ολα καποια στιγμη θα μοιαζουν μ'ενα παλιο ασχημο ονειρο....κ παλι περαστικα σας.... Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 2 417472

biskotaki

biskotaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τις καλύτερες κ θερμότερες ευχές κ από μας για την μπεμπούλα σου. Σύντομα να ξεπεράσετε το πρόβλημα κ να το θυμάστε σαν ενα κακό όνειρο.

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
thinkpink! έγραψε:Η δική μου ιστορία δεν είναι χαρούμενη όπως των περισσοτέρων. Είχα ΠΗΤ 17/7 αλλά ήμουν σίγουρη από την αρχή ότι θα γεννήσω με καισαρική, έτσι έλεγε το ένστικτό μου. Από την αρχή της εγκυμοσύνης είχα αποφασίσει να γεννήσω στο Αλεξάνδρα μιας και είναι και ο αντρούλης μου γιατρός εκεί οπότε ψάξαμε και βρήκαμε έναν πολύ καλό γυναικολόγο. Η εγκυμοσύνη μου ήταν πάρα πολύ καλή γι’αυτό και πήρα και 24 κιλά… Στο τέλος υπέφερα όμως γιατί είχα φοβερό πρήξιμο στα χέρια και στα πόδια και το παιδί μου είχε κ τη στάση του Βούδα οπότε δε μπορούσα να αναπνεύσω κιόλας μέσα στο κατακαλόκαιρο. Στο τελευταίο ραντεβού στον γυναικολόγο 1/7 του είπα γιατρέ σε παρακαλώ πρέπει να γεννήσω γιατί θα πεθάνω δε μπορώ να αναπνεύσω, το μωρό ήταν ισχιακό και το μόνο που ένιωθα να κινείται τόσους μήνες ήταν το κεφάλι της τίποτα άλλο, το οποίο κεφάλι ήταν στριμωγμένο στο διάφραγμα μου. Ο γιατρός είχε μία ελπίδα ότι το μωρό θα γυρίσει και θα γεννήσω φυσιολογικά αλλά που… Τελικά αφού είδε ότι υποφέρω μου είπε έλα τη Δευτέρα 5/7 να γεννήσεις. Ξύπνησα τη Δευτέρα, ήρθαν και η μαμά μου και η πεθερά μου από τη Χίο, μίλησα με το γιατρό και μου είπε να μη φάω τίποτα μετά τις 9 το πρωί και στις 5 το απόγευμα να πάω στο νοσοκομείο. Πήγαμε στο νοσοκομείο όλοι μαζί, εγώ απίστευτα ψύχραιμη και όλοι απορούσαν, με ετοίμασαν και με πήγαν πάνω στην αίθουσα τοκετών. Ο άντρας μου μαζί εννοείται!!!Φανταστείτε ότι το μόνο που φοβόμουν ήταν ο καθετήρας και τους είπα να μου τον βάλουν μετά την επισκληρίδιο. Πέρασε η ώρα πήγαμε στο χειρουργείο με ετοίμασαν και προς μεγάλη έκπληξη όλων δε με έπιανε η επισκληρίδιος (είμαι και νευρόσπαστο!),τελικά μετά από αρκετή ώρα με έπιασε. Στις 21:00 ακούω ένα κλάμα, τρελάθηκα! Μου λέει ο άντρας μου να την η μπέμπα! Μου την έφεραν, τη φίλησα και μετά όση ώρα την κοιτούσε η παιδίατρος δεν ξεκολλούσα τα μάτια μου από πάνω της. Έκλαιγα! Είναι απίστευτο τελικά αυτό που νιώθεις και απερίγραπτο. Τελειώνοντας το χειρουργείο μόλις συνήλθα με πήγαν στο δωμάτιο, είχα απίστευτους πόνους όταν πέρασε η δράση της επισκληριδίου και όλο το βράδυ είχα τη μαμά μου στην τσίτα, ό,τι κι αν μου έβαζαν δε με έπιανε. Την επόμενη μέρα το πρωί έφεραν το μωρό της κοπέλας που ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο και γέννησε και εκείνη το ίδιο βράδυ, ρώτησα πότε θα φέρουν και το δικό μου και μου είπαν αργότερα, δεν έδωσα σημασία είπα οκ έτσι κι αλλιώς πονούσα πάρα πολύ και δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι όσο κι αν με παρακαλούσαν να σηκωθώ να περπατήσω. Αργότερα ήρθε ο άντρας μου και ξαφνικά όλοι εξαφανίστηκαν σταδιακά και έμεινα μόνη, μετά από λίγο ήρθε πάλι ο άντρας μου με ύφος και καλά ψύχραιμο(εγώ τον κατάλαβα από το ύφος βέβαια)να μου πει ότι το μωρό έχει κάποιο πρόβλημα. Αυτό ήταν από εκείνη τη στιγμή πέθανα, ήμουν σίγουρη ότι το μωρό πέθανε και μου έλεγαν όλοι ψέματα. Με τα πολλά για να με πείσει ο άντρας μου ότι το μωρό ζει μου είπε αν μπορείς σήκω να πάμε να τη δεις και εννοείται ότι σηκώθηκα σε χρόνο ρεκόρ με τον καθετήρα παραμάσχαλα και πήγα πάνω να την δω. Ακολούθησε μία σειρά εξετάσεων από οσφυονωτιαία παρακέντηση μέχρι αίμα στο Παστέρ για ότι νόσημα υπάρχει γιατί το μωρό ανέβασε πυρετό ξαφνικά τα ξημερώματα και ευχαριστώ τον Θεό που το μωρό το είχαν πάνω και είδαν εγκαίρως τον πυρετό. Όταν είδα το μωρό στη θερμοκοιτίδα με ορούς και σωληνάκια τρελάθηκα. Τη μέρα που έφυγα από το μαιευτήριο χωρίς μωρό δεν θέλω να τη σκέφτομαι… Ευτυχώς όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και την πήρα σπίτι 1 εβδομάδα μετά τη γέννησή της. Βέβαια μέχρι τώρα τρέχουμε με διάφορα που συμβαίνουν όπως οι βρεφικοί σπασμοί(1 στις 10.000 και της έτυχε και αυτό).Εύχομαι όλα τα μωράκια του κόσμου να είναι καλά και κανένα μωράκι και καμία μανούλα να μη ζήσει αυτά που έζησα και ζω μέχρι τώρα.

μην σε στεναχωρει ολα θα πανε καλα!!!οσο για τους σπασμους σκεψου οτι εμαν τα δυο απο τα 4 παιδια μου μου εχουν κανει πυρετικους σπασμους!ο μεγαλος μου γιος δυο φορες και η μπουμπουκα μου αλλη μια!!!

kati

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑΤ ΣΕ ΕΜΑΣ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ.....
ΝΕ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΣΩΣΑΝΝΑ

ΣΩΣΑΝΝΑ
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
NA ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ!

katerina780

katerina780
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Ο ΘΕΟΣ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula_24xr έγραψε:Αν και δν καταλαβα ακομα τι προβλημα εχει το μωρακι και διασωληνωθηκε,σου ευχομαι αν σ πανε ολα καλα,ο θεος να την ευλογησει πολυ,και ευχομαι να περαοσυνε γρηγορα τα προβληματα της.εσενα σαν μανα μονο μια συμβουλη μπορω να σ δωσω,να εισια πιστη στον Θεο,μονο ο θεος μπορει να μας βοηθησει κ η πιστη μας Σαυτον.
φιλια
Συμφωνώ απόλυτα,σε τέτοιες στιγμές η προσευχή μπορεί να είναι τεράστια κινητήριος δύναμη.Όλα θα πάνε καλά η μπέμπα σου είναι πολύ δυνατή συγχαρητήρια και στις δύο και δύναμη θα δείς όλα θα φτιάξουνε.

toutounaki

toutounaki
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να είναι περαστικά και να γίνουν σύντομα ένα κακό όνειρο και μόνο!

tatianoula

tatianoula
σημερα διαβασα την ιστορια!!!ειμαι εγκυοος και ξερεις πως ειναι εκλαιγα απο την αρχη της ιστοριας μεχρι το τελως!!!!
τα μωρακια μας γιατι να τα τραβανε αυτα?
ευχομαι ολα να πανε καλα να ειστε γερη και δυνατοι και ο Θεουλης ειναι Μεγαλος θα σας βοηθησει....
μια συμβουλη γιατι δεν βαφτιζετε το μωρακι??οσο να''ναι ευχη θα παρει καλο θα της κανει....εχω ακουσει παλια μια ιστορια που παλι ενα μωρακι ειχε προβλημα αλλα δεν ξερανε τι ακριβως ειχε...και τα παλια χρονια ηταν κ πιο δυσκολα..η βαφτιση βοηθησε πολυ παντως..

σας φιλω και δυναμη !!!!!!!

thinkpink!

thinkpink!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatianoula έγραψε:σημερα διαβασα την ιστορια!!!ειμαι εγκυοος και ξερεις πως ειναι εκλαιγα απο την αρχη της ιστοριας μεχρι το τελως!!!!
τα μωρακια μας γιατι να τα τραβανε αυτα?
ευχομαι ολα να πανε καλα να ειστε γερη και δυνατοι και ο Θεουλης ειναι Μεγαλος θα σας βοηθησει....
μια συμβουλη γιατι δεν βαφτιζετε το μωρακι??οσο να''ναι ευχη θα παρει καλο θα της κανει....εχω ακουσει παλια μια ιστορια που παλι ενα μωρακι ειχε προβλημα αλλα δεν ξερανε τι ακριβως ειχε...και τα παλια χρονια ηταν κ πιο δυσκολα..η βαφτιση βοηθησε πολυ παντως..

σας φιλω και δυναμη !!!!!!!

Σου εύχομαι καλή λευτεριά και καλύτερα να μη διαβάζεις τέτοιες ιστορίες και αγχώνεσαι,να διαβάζεις μόνο χαρούμενα πράγματα για να είναι χαρούμενο και το μωράκι σου.Το επόμενο Σάββατο είναι η βάφτισή μας επιτέλους,δε μπορέσαμε να την κάνουμε νωρίτερα γιατί μπαινοβγαίναμε στο νοσοκομείο.Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά μετά τη βάφτισή της.Και πάλι καλή λευτεριά και σε ευχαριστώ!Φιλιά!

http://vrefikoispasmoi.blogspot.com/

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω τωρα διαβασα την ιστορια σου...μπορω να πω πως σε καταλαβαινω.
βεβαια εγω ειχα συσπασει σε ολη τν εγκυμοσυνη και μπηκα νοσοκομειο..και τελικα γεννησα προωρα..ομως ολες οι εξετασει οι δικες μου και του μωρου ηταν οκ..δεν ξεραν γιατι εχω συσπασει..
μολις γεννησα οπως λες και εσυ το πηραν το μωρο..εμενα μπηκε κοιτιδα...2 μερες με οξυγονο και μετα στην απλη...πηγα και εγω κατω να το δω..θυμαμαι με καροτσακι με πηγαν γιατι απο την καισαρικη δεν μπορουσα να περπατησω...θυμαμαι ποσο εκλαψα που το ειδα εκει μεσα..που δεν μπορουσα να το πιασω..
και βγηκαμε καποια στιγμη λεγοντας μας πωσ ολα ειναι καλα..τεσπα...δεν ηταν ετσι αλλα μη σε ζαλιζω..
εσενα αλλες εξετασεις σου εχουν κανει..πχ..εχει κανει το παιδι αξονικη εγκεφαλου..να δουν αν φταιει κατι ...τι σας εχουν πει..?
να ξερεις οτι για ολα υπαρχει αντιμετωπιση...πραγματικα στεναχωρηθηκα διαβαζοντας τον τιτλο..γεννηθηκε για να ταλαιπωρειται...μην το λες αυτο!..καθε παιδακι εχει την τυχη του και τον προοροσμο του σε αυτη τη ζωη..ολα αυτα ειναι δοκιμασιες και μονο αν δεν λυγισουμε μπορουμε να συνεχισουμε και να νικησουμε..
μην απογοητευεσαι..
επισης κατι που ξεχναμε ολοι ειναι οτι παντα υπαρχουν και χειροτερα!!
φιλια και οτι καλυτερο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα διαβασα την ιστορια σου και συγκινηθηκα πολυ.στεναχωριεμαι οταν συβμαινουν σε μωρα-παιδια τετοια πραγματα.ειναι αδικο.με το καλο να την βαφτισετε και ολα θα πανε καλα.σιγουρα μια προσετχη παντα βοηθαει και οι μισες απο εμας να την κανουν ειναι κατι.φιλακια Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 2 417472 Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 2 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις