Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
732 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 732 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΙΣ !!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΠΤΙΣΗ !! Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 3 868444

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sou euxomai k egw kalh mou na sas pane ola kala k to mwraki sou suntoma na ginei kala... mhn xaneis thn dunamh k to kouragio sou k na sunexiseis na kaneis Προσευχουλα gia to mwraki sou...
tha kanw k egw gia to mwraki sou...
Η Παναγια μαζι σας...
ola kala tha pane...

giouli73

giouli73
Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα του παιδιού είναι οι νευρικοί σπασμοί? Τι λένε οι γιατροί? Με το καλό η βάφτιση και γρήγορα να γίνετε καλά.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σου ευχομαι το μωρακι σου να ξεπερασει γρηγορα το προβλημα του! Θα προσευχομαι γι' αυτο...

aris17anna14

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
thinkpink! έγραψε:Η δική μου ιστορία δεν είναι χαρούμενη όπως των περισσοτέρων. Είχα ΠΗΤ 17/7 αλλά ήμουν σίγουρη από την αρχή ότι θα γεννήσω με καισαρική, έτσι έλεγε το ένστικτό μου. Από την αρχή της εγκυμοσύνης είχα αποφασίσει να γεννήσω στο Αλεξάνδρα μιας και είναι και ο αντρούλης μου γιατρός εκεί οπότε ψάξαμε και βρήκαμε έναν πολύ καλό γυναικολόγο. Η εγκυμοσύνη μου ήταν πάρα πολύ καλή γι’αυτό και πήρα και 24 κιλά… Στο τέλος υπέφερα όμως γιατί είχα φοβερό πρήξιμο στα χέρια και στα πόδια και το παιδί μου είχε κ τη στάση του Βούδα οπότε δε μπορούσα να αναπνεύσω κιόλας μέσα στο κατακαλόκαιρο. Στο τελευταίο ραντεβού στον γυναικολόγο 1/7 του είπα γιατρέ σε παρακαλώ πρέπει να γεννήσω γιατί θα πεθάνω δε μπορώ να αναπνεύσω, το μωρό ήταν ισχιακό και το μόνο που ένιωθα να κινείται τόσους μήνες ήταν το κεφάλι της τίποτα άλλο, το οποίο κεφάλι ήταν στριμωγμένο στο διάφραγμα μου. Ο γιατρός είχε μία ελπίδα ότι το μωρό θα γυρίσει και θα γεννήσω φυσιολογικά αλλά που… Τελικά αφού είδε ότι υποφέρω μου είπε έλα τη Δευτέρα 5/7 να γεννήσεις. Ξύπνησα τη Δευτέρα, ήρθαν και η μαμά μου και η πεθερά μου από τη Χίο, μίλησα με το γιατρό και μου είπε να μη φάω τίποτα μετά τις 9 το πρωί και στις 5 το απόγευμα να πάω στο νοσοκομείο. Πήγαμε στο νοσοκομείο όλοι μαζί, εγώ απίστευτα ψύχραιμη και όλοι απορούσαν, με ετοίμασαν και με πήγαν πάνω στην αίθουσα τοκετών. Ο άντρας μου μαζί εννοείται!!!Φανταστείτε ότι το μόνο που φοβόμουν ήταν ο καθετήρας και τους είπα να μου τον βάλουν μετά την επισκληρίδιο. Πέρασε η ώρα πήγαμε στο χειρουργείο με ετοίμασαν και προς μεγάλη έκπληξη όλων δε με έπιανε η επισκληρίδιος (είμαι και νευρόσπαστο!),τελικά μετά από αρκετή ώρα με έπιασε. Στις 21:00 ακούω ένα κλάμα, τρελάθηκα! Μου λέει ο άντρας μου να την η μπέμπα! Μου την έφεραν, τη φίλησα και μετά όση ώρα την κοιτούσε η παιδίατρος δεν ξεκολλούσα τα μάτια μου από πάνω της. Έκλαιγα! Είναι απίστευτο τελικά αυτό που νιώθεις και απερίγραπτο. Τελειώνοντας το χειρουργείο μόλις συνήλθα με πήγαν στο δωμάτιο, είχα απίστευτους πόνους όταν πέρασε η δράση της επισκληριδίου και όλο το βράδυ είχα τη μαμά μου στην τσίτα, ό,τι κι αν μου έβαζαν δε με έπιανε. Την επόμενη μέρα το πρωί έφεραν το μωρό της κοπέλας που ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο και γέννησε και εκείνη το ίδιο βράδυ, ρώτησα πότε θα φέρουν και το δικό μου και μου είπαν αργότερα, δεν έδωσα σημασία είπα οκ έτσι κι αλλιώς πονούσα πάρα πολύ και δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι όσο κι αν με παρακαλούσαν να σηκωθώ να περπατήσω. Αργότερα ήρθε ο άντρας μου και ξαφνικά όλοι εξαφανίστηκαν σταδιακά και έμεινα μόνη, μετά από λίγο ήρθε πάλι ο άντρας μου με ύφος και καλά ψύχραιμο(εγώ τον κατάλαβα από το ύφος βέβαια)να μου πει ότι το μωρό έχει κάποιο πρόβλημα. Αυτό ήταν από εκείνη τη στιγμή πέθανα, ήμουν σίγουρη ότι το μωρό πέθανε και μου έλεγαν όλοι ψέματα. Με τα πολλά για να με πείσει ο άντρας μου ότι το μωρό ζει μου είπε αν μπορείς σήκω να πάμε να τη δεις και εννοείται ότι σηκώθηκα σε χρόνο ρεκόρ με τον καθετήρα παραμάσχαλα και πήγα πάνω να την δω. Ακολούθησε μία σειρά εξετάσεων από οσφυονωτιαία παρακέντηση μέχρι αίμα στο Παστέρ για ότι νόσημα υπάρχει γιατί το μωρό ανέβασε πυρετό ξαφνικά τα ξημερώματα και ευχαριστώ τον Θεό που το μωρό το είχαν πάνω και είδαν εγκαίρως τον πυρετό. Όταν είδα το μωρό στη θερμοκοιτίδα με ορούς και σωληνάκια τρελάθηκα. Τη μέρα που έφυγα από το μαιευτήριο χωρίς μωρό δεν θέλω να τη σκέφτομαι… Ευτυχώς όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και την πήρα σπίτι 1 εβδομάδα μετά τη γέννησή της. Βέβαια μέχρι τώρα τρέχουμε με διάφορα που συμβαίνουν όπως οι βρεφικοί σπασμοί(1 στις 10.000 και της έτυχε και αυτό).Εύχομαι όλα τα μωράκια του κόσμου να είναι καλά και κανένα μωράκι και καμία μανούλα να μη ζήσει αυτά που έζησα και ζω μέχρι τώρα.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΝΑΣ.
ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΙΣΧΙΑΚΟΣ,ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΜΕΣΩΣ.
ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ.
ΤΙ???ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΑΚΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΣΚΙΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ (ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΙΝΕΖΑ) ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΑΚΤΥΛΙΑ (ΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΚ ΚΟΙΛΙΑ) ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΡΡΩΣΤΟ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΦΩΝΑΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΑΣΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΑ.
ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ.
Μ@Λ@ΚΙΕΣ!!!
ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.
ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΣΧΙΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΛΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ.ΓΙΑΤΥΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ...
ΣΕ ΦΙΛΩ, ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ,.

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα thinkpink θα σκεφτεσαι οτι το μωρο σου ειναι αγωνιστρια και παντα θα τα καταφερνει στη ζωη της μην το αφηνεις ποτε να σε παιρνει απο κατω. Μια προσευχη παντα βοηθαει και να εισαι σιγουρη οτι την εχεις απο ολες μας.

http://www.worldjamboree.gr

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σου ευχομαι να ειναι ολα περαστικα... Κανε κουραγιο και μια προσευχουλα απο μενα θα ειναι κοντα στο μικρακι σου...

nikole

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μανούλα μου γλυκιά αν και καθηστερημένα εύχομαι να σου ζήσει το μπεμπάκι σου...είμαι κ εγώ άλλη μια περίπτωση που δεν χάρηκα τίποτα απ τον τοκετό..θα σας γράψω την ιστορία μου,μόλις σας βρήκα..αυτό που θέλω να σου πώ είναι πως κάναμε και εμείς βρεφικούς και πλέον έχουμε μπεί στην επιληψία..νοσοκομεία,γιατροί κλπ κλπ
καλή δύναμη σου εύχομαι και ο Θεός να μας δώσει κουράγιο...πες μου αν θέλεις πως πάτε με τους σπασμούς,εμείς το ελέγχουμε για την ώρα..

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλή δύναμη στο μωράκι σου κ σε όλα τα μωράκια που αγωνίζονται!! Να ελπίζετε κ όλα θα πάνε καλά!! Κ ναι το πιστεύω ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται.. Εγώ έχω ένα αγοράκι που γεννήθηκε με ένα χέρι, κάποια στιγμή θα σας τα πω κ γω, άλλα είμαστε μια χαρά!!

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εγω είμαι εγκυος στον μπεμπούλη μας και μετάνιωσα που διάβασα αυτήν την ιστορία..........
θέλω να σας ρωτήσω όλες σας, οι εξετάσεις που κάνατε πρίν τον τοκετό δεν έδειχναν τίποτα? Είναι διαφορετικά να γνωρίζεις απο πριν και να έχεις τον χρόνο να προετοιμαστείς απο το να διαχειριστείς εκείνη την ώρα μια τέτοια κατάσταση. artemis-karabet-mpempa δεν φάνηκε απο την αυχενική διαφάνεια ακόμη το οτι δεν έχει χέρι?
Αχ, ήδη απο την αρχ΄ή της εγκυμοσύνης είμαι πολύ αγχωμένη,τώρα αγχώθηκα ακόμη περισσότερο.........

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ το είχα δει στον υπέρηχο κ είχαμε κάνει κ αμνιοκέντηση για να σιγουρευτούμε ότι είναι μόνο αυτό..

Ένας λόγος που δεν το πολυαναφέρω κ δεν λέω την ιστορία είναι να μην αγχώσω τις υπόλοιπες μανούλες.. Αυτό που έχω καταλάβει με την εμπειρία μου από δύο εγκυμοσύνες είναι ότι αν είναι κάτι να συμβεί θα συμβεί, όσο κ αν προσέχεις..

Εν κατακλείδι ναι συμβαίνουν πολλά, μην ξεχνάτε όμως ότι είναι η μειοψηφία, τα παράξενα, γι αυτό κ μαθαίνονται, η πλειοψηφία είναι υγιέστατα μωράκια!! Απολαύστε την εγκυμοσύνη σας κ μην φοβάστε τίποτα!!!!!!!!!!!

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tha ginw mama έγραψε:και εγω είμαι εγκυος στον μπεμπούλη μας και μετάνιωσα που διάβασα αυτήν την ιστορία..........
θέλω να σας ρωτήσω όλες σας, οι εξετάσεις που κάνατε πρίν τον τοκετό δεν έδειχναν τίποτα? Είναι διαφορετικά να γνωρίζεις απο πριν και να έχεις τον χρόνο να προετοιμαστείς απο το να διαχειριστείς εκείνη την ώρα μια τέτοια κατάσταση. artemis-karabet-mpempa δεν φάνηκε απο την αυχενική διαφάνεια ακόμη το οτι δεν έχει χέρι?
Αχ, ήδη απο την αρχ΄ή της εγκυμοσύνης είμαι πολύ αγχωμένη,τώρα αγχώθηκα ακόμη περισσότερο.........

το αγχος ειναι κακος συμβουλος σε μια εγκυμοσυνη. πολλα μπορει να συμβουν και ολα ειναι θελημα θεου.το θεμα ειναι πως εμεις τα αντιμετωπιζουμε. και μενα το μωρακι μου εχει μια χρωμοσωμιακη ανωμαλια στην καρδια που φανηκε στο β επιπεδου και σχετιζεται με το συνδρομο douwn. τις πρωτες μερες πλανταξα στο κλαμα. και ηταν αργα για αμνιοπαρακεντηση η οτιδηποτε αλλο. μετα καταλαβα οτι ετσι εκανα κακο στο μωρακι μου. απλα περιμενω και αισιοδοξω οτι το παιδακι μου θα ειναι απολυτως καλα. αλλα κι αν δεν ειναι παλι θα το αγαπαμε και θα το στηριζουμε με καθε τροπο.....μια προσευχουλα απ ολες μας για ολα τα μωρακια και τα παιδακια του κοσμου Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 3 417472 Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 3 417472

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλα ναναι καλά!! Έχοντας ζήσει όμως την εμπειρία, θέλω να σου πω να είσαι όσο γίνεται προετοιμασμένη..

Ειναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο στάδιο της αποδοχής, κ ακόμα ποιο δύσκολο να παραδεχτείς ότι ακόμα δεν έφτασες..

Πέρασα πολλά στάδια για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα.. Το χειρότερο μου ήταν κ είναι ότι πρέπει να απολογούμαι που τον γέννησα..

Κάνοντας ένα παιδί με αναπηρία, έχεις να αντιμετωπίσεις τους πάντες.. Γίνεσαι βράχος κ ασπίδα γύρω του.. Δεν έχεις τον χρόνο να το δουλέψεις μέσα σου..

Εγώ βρηκα τον τρόπο μέσω ιντερνετ.. Έκανα ψυχοθεραπεία μέσω φορουμ αναπήρων,κ μιας συμβουλευτικης γονέων

Όσο κ στην αρχή να το έπαιζα ότι δεν με πόναγε, ΠΟΝΑΓΕ πολύ.. Το αγκαθάκι θα υπάρχει πάντα στην καρδιά μου, τώρα όμως δεν πονάει τόσο, έχει γίνει τοσοδα μικρούλι

Με πιάσαν κ οι εγωισμοί μου, όχι έλεγα δεν θα με πάρει από κάτω..
Μεγαλονοντας το παιδί, νοιώθω πολύ περήφανη!!!!!!! Δικαιώνομαι κάθε μέρα!! Ζει μια απόλυτα φυσιολογική ζωή, είναι πολύ ευτυχισμένος!! Ποτέ δεν τον υπερπροστατέψαμε, πάει κανονικό σχολείο (παιδικο ), κ πάντα συμμετέχει σε όλα τα θεατρικά,χορευτικά κ στα πάντα!!Έχει φίλους, τα άλλα παιδάκια τον λατρεύουν!!

Ξέρω τα δύσκολα έρχονται, είμαστε θεωρώ έτοιμοι για αυτά.. Θα πάρω κ παιδοψυχολόγο για συμβουλές τωρα που μεγαλώνει

Εύχομαι κ σε σένα κ σε όλες καμία να μην περάσει όσα εμείς, άλλα αν παρολαυτα συμβεί, μην φοβηθήτε, δείτε το κατάματα κ προχωρήστε

Όλα μια ιδέα είναι.. Έχω ένα παιδί με αναπηρία.. ΕΕ και??

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλα ναναι καλά!! Έχοντας ζήσει όμως την εμπειρία, θέλω να σου πω να είσαι όσο γίνεται προετοιμασμένη..

Ειναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο στάδιο της αποδοχής, κ ακόμα ποιο δύσκολο να παραδεχτείς ότι ακόμα δεν έφτασες..

Πέρασα πολλά στάδια για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα.. Το χειρότερο μου ήταν κ είναι ότι πρέπει να απολογούμαι που τον γέννησα..

Κάνοντας ένα παιδί με αναπηρία, έχεις να αντιμετωπίσεις τους πάντες.. Γίνεσαι βράχος κ ασπίδα γύρω του.. Δεν έχεις τον χρόνο να το δουλέψεις μέσα σου..

Εγώ βρηκα τον τρόπο μέσω ιντερνετ.. Έκανα ψυχοθεραπεία μέσω φορουμ αναπήρων,κ μιας συμβουλευτικης γονέων

Όσο κ στην αρχή να το έπαιζα ότι δεν με πόναγε, ΠΟΝΑΓΕ πολύ.. Το αγκαθάκι θα υπάρχει πάντα στην καρδιά μου, τώρα όμως δεν πονάει τόσο, έχει γίνει τοσοδα μικρούλι

Μεγαλονοντας το παιδί, νοιώθω πολύ περήφανη!!!!!!! Δικαιώνομαι κάθε μέρα!! Ζει μια απόλυτα φυσιολογική ζωή, είναι πολύ ευτυχισμένος!! Ποτέ δεν τον υπερπροστατέψαμε, πάει κανονικό σχολείο (παιδικο ), κ πάντα συμμετέχει σε όλα τα θεατρικά,χορευτικά κ στα πάντα!!Έχει φίλους, τα άλλα παιδάκια τον λατρεύουν!!

Ξέρω τα δύσκολα έρχονται, είμαστε θεωρώ έτοιμοι για αυτά.. Θα πάρω κ παιδοψυχολόγο για συμβουλές τωρα που μεγαλώνει

Εύχομαι κ σε σένα κ σε όλες καμία να μην περάσει όσα εμείς, άλλα αν παρολαυτα συμβεί, μην φοβηθήτε, δείτε το κατάματα κ προχωρήστε

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.worldjamboree.gr

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θελει δυναμη μεγαλη κοριτσια κακα τα ψεματα....Εγω απο την μια επρεπε να κανω αμνιο για να δω αν θα εχει την μια αρρωστια αλλα αμα την εκανα υπηρχε φοβος να τον κολλησω την αλλη αρρωστεια...Υπηρχε ενα 10% να κολλησει την μια και 1% το αλλο...Υπηρχε περιπτωση να τον γενναγα και να μου πεθαινε 10 μερες μετα...Οταν την τελευταια βδομαδα ππου μπορεις απο τον νομο να ριξεις ενα εμβρυο ενας πολυ καλος εμβρυολογος μου ειπε προχωρα και μη φοβασαι...Αποφασισα λοιπον και με τεραστια προσευχη και πιστη κι ας μην ειμαι καθολου της εκκλησιας αποφασισαμε οτι θα το παλεψουμε..

Τον γεννησα και ειναι γερος και δυνατος...Και σφιζει απο ζωη...

Δεν ξερουμε πως θα τα φερει η ρημαδα η ζωη...Και να πω την αληθεια?Επειδη περασε τοσα απο την 9η βδοαμαδα κηυσεως το μαναρακι μου και ειχε κι εχει ολη την τυχη με το μερος του...Φοβαμαι να κανω δευτερο....Δεν θα υπαρχουν ολα αυτα τα προβληματα αλλα φοβαμαι....

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι πολύπλοκο το θέμα και καμιά περίπτωση δεν είναι ίδια με καμιά αλλά όλες έχουν ένα κοινό συντελεστή την αγάπη μας για τα μωράκια μας . Αυτό μας δίνει δύναμη να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε να αποδεχτούμε εμείς πρώτες την κατάσταση να αφοπλιστούμε με δύναμη και κουράγιο και ένα μέρος αναισθησίας για αυτά που λένε οι άλλοι .Είναι δύσκολο αλλά όχι και αδύνατο θέλει δουλειά . Εγώ είχα μια καλή εγκυμοσύνη με δυο ενδιάμεσες αποκολλήσεις του πλακούντα αλλά το χειριστήκαμε καλά με το γιατρό μου. Έφτασα 38 εβδομάδων όταν έσπασαν τα νερά και πήγαμε στο μαιευτήριο όλα πήγαιναν για ένα φυσιολογικό τοκετό λόγω όμως αλλοίωση των παλμών του μωρού και εγώ να μην έχω καθόλου συσπάσεις και το παιδί άρχιζε να μην έχει αμινιακό υγρό προχωρήσαμε σε καισαρική τομή με ολική νάρκωση και λίγες ώρες αργότερα είδα το αγοράκι μου το οποίο ήταν μια χαρά . Ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι τελικά ήταν η πιο ορθή σκέψη να γεννήσω με καισαρική αφού τελευταία στιγμή ερχόταν με ισχυακή προβολή .
Δύο χρόνια αργότερα διαπιστώσαμε την καθηστέρηση στην ομιλία και μας είπαν ότι αυτό οφείλετε στο dna αλλά και σε ψυχολογικούς και κληρονομικούς παράγοντες . Τελικά διαπιστώνω ότι όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί με ισχιακή προβολή παρουσιάζουν κάτι . Τυχαίο ; δεν ξέρω .Εγώ δούλεψα και δουλεύω πολύ με αυτό το θέμα και είμαστε καλά . Δεν αφήνω να επηρεάζετε το παιδί απο όλο αυτό αλλά κάποια στιγμή είναι αναπόφευκτο .Απλά προσπαθείς να το κάνεις να δέχεται την διαφορετικότητα όποια και να είναι αυτή

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλα ναναι καλά!! Έχοντας ζήσει όμως την εμπειρία, θέλω να σου πω να είσαι όσο γίνεται προετοιμασμένη..

προσωπικα βλεπω οτι εχεις 2 Τ Ε Λ Ε Ι Α παιδια,2 αγγελουδια,2 κουκλια!!! δεν βλεπω πουθενα καμια αναπηρια αντιθετα βλεπω πολλους "αναπηρους" ψυχικα και συναισθηματικα ανθρωπους γυρω μας. σε συγχαιρω λοιπον που μπορεσες να ξεπερασεις τη δικη τους "αναπηρια" γιατι ο παιδι σου ειναι απλα ενα απολυτα φυσιολογικο παιδι. δωστου ενα φιλακι απο μια μανουλα που τον αγαπα χωρις να τον ξερει Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 3 417472

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βανια έγραψε:Είναι πολύπλοκο το θέμα και καμιά περίπτωση δεν είναι ίδια με καμιά αλλά όλες έχουν ένα κοινό συντελεστή την αγάπη μας για τα μωράκια μας . Αυτό μας δίνει δύναμη να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε να αποδεχτούμε εμείς πρώτες την κατάσταση να αφοπλιστούμε με δύναμη και κουράγιο και ένα μέρος αναισθησίας για αυτά που λένε οι άλλοι .Είναι δύσκολο αλλά όχι και αδύνατο θέλει δουλειά . Εγώ είχα μια καλή εγκυμοσύνη με δυο ενδιάμεσες αποκολλήσεις του πλακούντα αλλά το χειριστήκαμε καλά με το γιατρό μου. Έφτασα 38 εβδομάδων όταν έσπασαν τα νερά και πήγαμε στο μαιευτήριο όλα πήγαιναν για ένα φυσιολογικό τοκετό λόγω όμως αλλοίωση των παλμών του μωρού και εγώ να μην έχω καθόλου συσπάσεις και το παιδί άρχιζε να μην έχει αμινιακό υγρό προχωρήσαμε σε καισαρική τομή με ολική νάρκωση και λίγες ώρες αργότερα είδα το αγοράκι μου το οποίο ήταν μια χαρά . Ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι τελικά ήταν η πιο ορθή σκέψη να γεννήσω με καισαρική αφού τελευταία στιγμή ερχόταν με ισχυακή προβολή .
Δύο χρόνια αργότερα διαπιστώσαμε την καθηστέρηση στην ομιλία και μας είπαν ότι αυτό οφείλετε στο dna αλλά και σε ψυχολογικούς και κληρονομικούς παράγοντες . Τελικά διαπιστώνω ότι όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί με ισχιακή προβολή παρουσιάζουν κάτι . Τυχαίο ; δεν ξέρω .Εγώ δούλεψα και δουλεύω πολύ με αυτό το θέμα και είμαστε καλά . Δεν αφήνω να επηρεάζετε το παιδί απο όλο αυτό αλλά κάποια στιγμή είναι αναπόφευκτο .Απλά προσπαθείς να το κάνεις να δέχεται την διαφορετικότητα όποια και να είναι αυτή

Δεν ξέρω για την ισχιακή προβολή, άλλα έχω ακούσει πολλά.. Μιλάς πολλή σωστ.α, κ όλα θα σας πάνε καλα!! Μπράβο σου κ σένα!!

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
beba160a έγραψε:

προσωπικα βλεπω οτι εχεις 2 Τ Ε Λ Ε Ι Α παιδια,2 αγγελουδια,2 κουκλια!!! δεν βλεπω πουθενα καμια αναπηρια αντιθετα βλεπω πολλους "αναπηρους" ψυχικα και συναισθηματικα ανθρωπους γυρω μας. σε συγχαιρω λοιπον που μπορεσες να ξεπερασεις τη δικη τους "αναπηρια" γιατι ο παιδι σου ειναι απλα ενα απολυτα φυσιολογικο παιδι. δωστου ενα φιλακι απο μια μανουλα που τον αγαπα χωρις να τον ξερει Γεννήθηκε και ταλαιπωρείται...Μία προσευχή από όλους ίσως βοηθήσει. - Σελίδα 3 417472

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου, κ όλα καλά με το μωράκι σου!!

minubaki

minubaki

μπραβο κοπελα μου...!!!
εισαι μια πολυ καλη κ γλυκια μανουλα κ παρα μα παρα πολυ δυναμικη...!!!
συγχαρητηρια κ απο μενα...!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις