51 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 Σαβ Ιαν 22, 2011 2:45 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Οχι δεν τα εχω σταματησει...Ειναι για τις συσπασεις το μαγνησιο,Δεσποινακι..
Σημερα ειμαι καλυτερα παντως...
Σημερα ειμαι καλυτερα παντως...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
einai pou plisiazei o kairos mou fenete gia na genisoume!!!zouzounaki 24 έγραψε:giati paidimou ti exeis?????tatijana έγραψε:Μαγνησιο παιρνεται???Ποσα χαπακια την μερα?
oxi egw to stamatisa twra pou mpika ston mina mou!esu?
zouzounaki 24 έγραψε:einai pou plisiazei o kairos mou fenete gia na genisoume!!!zouzounaki 24 έγραψε:giati paidimou ti exeis?????tatijana έγραψε:Μαγνησιο παιρνεται???Ποσα χαπακια την μερα?
oxi egw to stamatisa twra pou mpika ston mina mou!esu?
koritsia apo psixologia eisaste etoimes gia tin megali mera?
despina1984 έγραψε:Εγω μαγνησιο δεν πηρα ποτε!!!!!Σε τι βοηθαει αυτο??ΟΥφ!!εγω με το ζορι θυμαμαι να περνω και τα υπολοιπα!!!Ελενιτσα μου και εγω θελω να γεννησω!!!δεν μπορω αλλο!!!Εχω αρχισει να μην με θυμαμαι χωρις να ειμαι εγκυος!!!
diana30f έγραψε:Μολις γυρισα απο τον γιατρο, μου ειπε οτι ο μικρος ειναι περιπου 2650 σημερα μπηκα στην 37η εβδομαδα και ήδη μου ειπε οτι εχω αρχισει κ εχω διαστολη 1 δαχτυλο. Θα προσπαθησουμε εστω μια βδομαδα ακομη να αντεξουμε για να παρει οσο βαρος ακομη μπορει το μωρο. Εκει που ελεγα εχω 3 βδομαδες μπροστα μου να προετοιμαστω ψυχολογικα για τον τοκετο ο μικρος μου βγηκε βιαστικος.. Δεν ξερω αν πρεπει να χαρω ή όχι. Το καλο ειναι οτι ο γιατρος μου ειπε κατα 99,9% παμε φυσιολογικα και οτι θα εχω ευκολη γεννα.. Μακαρι...
elenitsa1987 έγραψε:Ζεστο μπανιο γιατι δε κανει???εγω ειχα ακουσει οτι ανοιγει τον τραχηλο και κανω 2 φορες τη μερα... Κανει κακο στο μωρο???Τωρα τελευταια ρε κοριτσια 2-3 μερες τη νιωθω πολυ λιγο τη μπεμπα,μονο τα ποδαρακια κουναει αραια και που,λετε να επαθε τπτ???αυριο το πρωι εχω γιατρο και θα ρωτησω.αντε να γεννησω ρε γμτ βαρεθηκα!!!!θελω να δω το μωρακι μου!!!καμια φορα βλεπω στον υπνο μου οτι εχω γεννησει και μετα που ξυπναω θελω να ξανακοιμηθω για να συνεχισει το ονειρο!!!!εν τω μεταξυ πριν κανα μηνα ετρεμα το τοκετο και τωρα μιλαμε ανυπομονω τι ειναι οι ορμονες ομως...!!!
ναι 100%!εδω στη γερμανια που μενω,οταν παει μια γυναικα στη κλινικη για να γεννησει τη βαζουν να περασει τις ωδυνες σε μπανιερα με ζεστο νερο γιατι ανοιγει πιο γρηγορα ο τραχηλος.μου το εχει πει κι ο γιατρος μου.αλλα προσεξε γιατι αν εχεις συσπασεις μπορει να προκαλεσει προωρο τοκετο.αν και νομιζω οτι ολες μας εχουμε περασει πλεον το φοβο του προωρου μιας και ειμαστε σε προχωρημενες εβδομαδες.αντε να δουμε ποια θα κανει με το καλο την αρχη να γεννησει!!!bou-boukitsa έγραψε:elenitsa1987 έγραψε:Ζεστο μπανιο γιατι δε κανει???εγω ειχα ακουσει οτι ανοιγει τον τραχηλο και κανω 2 φορες τη μερα... Κανει κακο στο μωρο???Τωρα τελευταια ρε κοριτσια 2-3 μερες τη νιωθω πολυ λιγο τη μπεμπα,μονο τα ποδαρακια κουναει αραια και που,λετε να επαθε τπτ???αυριο το πρωι εχω γιατρο και θα ρωτησω.αντε να γεννησω ρε γμτ βαρεθηκα!!!!θελω να δω το μωρακι μου!!!καμια φορα βλεπω στον υπνο μου οτι εχω γεννησει και μετα που ξυπναω θελω να ξανακοιμηθω για να συνεχισει το ονειρο!!!!εν τω μεταξυ πριν κανα μηνα ετρεμα το τοκετο και τωρα μιλαμε ανυπομονω τι ειναι οι ορμονες ομως...!!!
elenitsa εισαι σιγουρη οτι το ζεστο μπανιο ανοιγει τον τραχηλο??? γιατι εγω εχω συσπασεις...εχω πεθανει στον πονο..δεν μπορω να περπατησω και ο τραχηλος ειναι κλειστος ...αν εισαι σιγουρη να το κανω και εγω βρε παιδακι μου...μην ποναω τσαμπα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης