Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
373 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 373 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

zohan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας μανουλες!
ειπα να συστηθω κ εδω!εχω ενα αγορακι 20 μηνων κ τωρα περιμενω το 2 με π.η.τ 10/9!ελπιζω και ευχομαι να εχουμε ολες καλες εγκυμοσυνες κ να κρατησουμε στην αγκαλια μας γερα μωρακια!ειδα τα κιλα που πηρατε κ τρομαξα βρε κοριτσια!εγω ηδη εβαλα 4 και ειμαι ακομα στην 17 εβδομαδα!πως τα καταφερατε κ πηρατε μονο 1-2??????το μπιζελακι μας ειναι μαλλον αγορακι αλλα ο γιατρος το λεει με επιφυλαξη γιατι ειχε τα ποδαρακια κλειστα!εγω παλι,ειμαι σιγουρη οτι κ αυτη τη φορα θα βγαλω γιο!εκλεισα κ ραντεβου για β-επιπεδου στις 3/5 αλλα θα προηγηθει μεχρι τοτε αλλη μια επισκεψη στο γιατρο μου!να κανω κ μια ερωτηση?
αρχισε να νιωθει καμια το μωρακι της?εγω κατι φτερουγισματα τα εχω αλλα ο γιατρος επιμενει οτι ειναι το εντερο Shocked

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Geia sas kai apo mena!! Kai gw exw pht 10/9 Smile. Perimenw me laxtara na dw to fulo tou mwrou stis 20/4 opou exw rantevou gia uperhxo.
Zohan egw to eniwsa prin 2 meres san fterougisma kai htan kati polu periergo Smile
Oso gia ta kila egw exw parei mexri twra 5 Smile, den kserw pws ta exete kataferei na parete 1-3 kila. Thewrw pantws oti den trww polu. Alla profanws gia kathe organismo kai egkumosynh diaferei.
Ante me to kalo na xareite ta mwrakia sas!!! cat

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεία σας κορίτσια! Τι κάνετε; Να καλοσωρίσω και γω όλα τα καινούρια κορίτσια στην παρέα μας.
zohan μπορεί και όντως να το άκουσες. Διαβαζα ότι στα δεύτερα το ακούς νωρίτερα. Εγω την κόρη μου την άκουσα 19η εβδομαδα, οποτε υπολογίζω και γω εκει γυρω στην 17η να ακουσω το νεο μπεμπε.
Ουτε και γω είμαι μοντέλο. 70 ξεκινησα και εχω πάρει 1 κιλο μεχρι στιγμης. Μην αγχωνεστε παντως με τα κιλά. στην προηγούμενη εγκυμοσυνη είχα πάρει και γω πολλά στην αρχη και το τελευταιο τριμηνο ειχα πάρει μόνο 2-3. Δεν ειναι δηλαδη απόλυτο να πάρεις πολλά στο τελος, που λένε.
Αυχενική εκανα την προηγουμενη βδομάδα και ήταν πολύ καλή. Τωρα στο γιατρό θα ξαναπάω μάλλον σε κανα δυο βδομάδες.
Για όσες μανούλες είναι το δευτερο παιδάκι, για πειτε έχετε αρχίσει να λέτε κάτι στα παιδάκια σας για τον ερχομο του νέου μέλους;

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και απο μενα! λοιπον εγω περιμενω το 3ο και εχω πητ 7 Νοεμβρη αλλα λογικα θα γεννησω στον Οκτωμβρη επειδη θαναι λογικα η 3η καισαρικη. αρα.. πιανομαι στηπαρεα σας? Very Happy τωρα ειμαι στην 8η βδομαδα και ακομα δεν τοχω συνηδητοποιησει καλα καλα..

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:καλησπερα και απο μενα! λοιπον εγω περιμενω το 3ο και εχω πητ 7 Νοεμβρη αλλα λογικα θα γεννησω στον Οκτωμβρη επειδη θαναι λογικα η 3η καισαρικη. αρα.. πιανομαι στηπαρεα σας? Very Happy τωρα ειμαι στην 8η βδομαδα και ακομα δεν τοχω συνηδητοποιησει καλα καλα..

Πιάνεσαι πιάνεσαι....Αντε με το καλό να υποδεχθείς και το 3ο!!!

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα. σημερα εκανα την αυχενικη και ηταν ολα πολυ καλα,μας ταλεπωρισε λιγο γιατι δεν γιρνουσε και μας εβγαλε να πιω εναν χυμο και να προχωρισο μπας και αλλαξη θεση,αλλα την χαρη να δουμε το φυλλο δεν μας την εκανε,αν και μας ειπε οτι μπορει να ειναι κοριτση αλλα δεν ειναι και συγουρος

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕΤΟ ΝΙΝΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΜΑΛΛΟΝ - ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!!!!!!
ΚΟΡΙΤΣΙ????ΑΧ!!!!ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΑΝ!!!!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΕ ΠΡΟΙΚΑ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΤΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ 10 ΑΙΩΝΑ!!!!!!!!ΜΕ ΦΟΥΝΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑ Twisted Evil Twisted Evil ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 5 654655
ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΗΘΕΛΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ: <<ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ!!!!ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΑΜΠΡΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΕΤΑ!!!>>ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 84 ΚΙΛΑΚΙΑ,ΞΕΚΙΝΗΣΑ 80 ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΟΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑΣ...ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΗΡΑ ΣΧΕΔΟΝ 22 ΚΙΛΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 5 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ "ΚΑΝΩ" ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΙΤΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ,ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ Ο.Κ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ....ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ!!
ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΟ, ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!!!!!!

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμενα ολοι θελουν αγορι,αλλα τι να κανουν το περνουν αποφαση,γερο να ναι και οτι ναναι λενε.ελα ομως που η πεθερα μου με το που την πειραμε τηλ και της λεμε τι ειπε ο γιατρος ειπε <τωρα μου κανες την καρδια περιβολη>και μου σπασανε τα νευρα,αντι να ρωτηση αν ειναι ολα καλα και να βγει γερο.
οταν γιρισαμε σπιτι ο αντρουλης μου τα ειχε παρει κρανιο και της τα σουρε για τα καλα.ειναι λογικη απαντηση ειναι?
και απο την ιδια που μου ελεγε κιολας ποσο την καταπιεζε ο πεθερος οταν ηταν εγκυος γαι να ειναι αγορι,και ξεχναει τα δικα της και μου τα μεταφερει τωρα σε μενα

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleni24 έγραψε:εμενα ολοι θελουν αγορι,αλλα τι να κανουν το περνουν αποφαση,γερο να ναι και οτι ναναι λενε.ελα ομως που η πεθερα μου με το που την πειραμε τηλ και της λεμε τι ειπε ο γιατρος ειπε <τωρα μου κανες την καρδια περιβολη>και μου σπασανε τα νευρα,αντι να ρωτηση αν ειναι ολα καλα και να βγει γερο.
οταν γιρισαμε σπιτι ο αντρουλης μου τα ειχε παρει κρανιο και της τα σουρε για τα καλα.ειναι λογικη απαντηση ειναι?
και απο την ιδια που μου ελεγε κιολας ποσο την καταπιεζε ο πεθερος οταν ηταν εγκυος γαι να ειναι αγορι,και ξεχναει τα δικα της και μου τα μεταφερει τωρα σε μενα

μην δινεις σημασια!!!κοιτα εσυ να ναι καλα το μωρακι σου και ασε τουσ αλλους να κουρευονται....

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια σημερα το πρωι "ακουσα" το μωρακι μου! ημουν στη δουλεια και καταλαβα 1-2 χτυπηματακια δεξια στην κοιλια..

τον ιωσηφ τον ειχα καταλαβει παλι 13 εβδομαδων αλλα απο τ αριστερα...

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 5 215994

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ TSH ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΧΑΠΙΑ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε να ρωτησω καιγω η ασχετη τρομαρα μου.. 3ο περιμενω αλλα τα ξεχασα. την αυχενικη δεν την κανεις τωρα στι 12? εκει μου ειπε η γιατρος μου. εε βλεπεις φυλο εκει? φαινετε τοσο νωρις? αχ δεθυμαμαι στα αλλα καν να εκανα αυχενικη. η τοκανα και δεν θυμαμαι το ονομα. παντως το φυλο το ειδα στο μεγαλο υπερυχο..

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το υπερηχογράφημα του Α΄ τριμήνου (αυχενική διαφάνεια), γίνεται από την 11η εβδομάδα έως την 13η+6 εβδομάδα και όταν υπερηχογραφικά το μήκος του εμβρύου είναι μεταξύ 45 με 84 χιλιοστά. Μπορεί να σου πει αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι κάποιες φορές αλλά πάντα με επιφύλαξη! Οι πιο πολλοί γιατροί το αποφεύγουν γιατί πολλές φορές κάνουν λάθος!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αα οκ ειπα καιγω! τοσο πια τα ξεχασα.. οποτε μαλλον το αφηνει η δικια μου να το σιγουρεψουμε πιο μετα.

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
12 με 13 εβδομαδων γινεται,και μερικες φορες φαινεται πιο νωρις,και οταν εχεις αγορι λενε οτι δεν αλλαζει ευκολα,οταν δειξει κοριστι μπορει να αλλαξει

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια!!Ειμαι καινουργια στην ωραια παρεα σας!ΠΗΤ εχω 11/10.Πριν λιγες μερες στην αυχενικη ηταν ολα τελεια ευτυχως και μας ειπαν οτι 95% θα ειναι αγορακι! Very Happy Αν και φανταζομουν κοριτσακι το πρωτο μου η χαρα δεν περιγραφεται..αναθεωρησα!!Να ρωτησω κατι?Αυριο θα ειμαι στην 13η εβδομαδα.Οταν τελειωσει και αυτη θα μπω στο 2ο τριμηνο??

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

tzef

tzef

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια που λετε για αυτα να πως και ενα αλλο κολπο? εφοσον υποτιθετε κατανοησουμε αυτα με τις βδομαδες. πρεπει να ξερουμε να υπολογιζουμε την πητ! λοιπον εχουμε την ημερομηνια τελευταιας περιοδου. Αφαιρουμε 3 μηνες και προσθετουμε 1 εβδομαδα. εννοητε και ενα ετος παραπανω. πχ εγω ειχα τελευταια περιοδο 31-Ιανουαριου 2011. αφαιρω 3 μηνες παω 31 Οκτωβριου. προσθετω και μια βδομαδα = 7 Νοεμβριου 2011! νομιζω απλο ε?

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:Μπράβο Αγάπη!!!!Αντε να δουμε και μεις τι θα δουμε,δεν παιρναει ο χρονος με τιποτε.Αγαπη βλεπω οτι οι κορες μα εχουν την ιδια ηλικια με λιγες ημερες διαφορα.
Ασχετο Κοριτσια πως πατε απο ορεξη και γενικα κιλακια; Smile

αχ έθιξες ένα πολύ ευαίσθητο θέμα...έχω να το λέω έπαθα κατάθλιψη!!!!είμαι 17 εβδομάδων και έχω βάλει 7 κιλά ξεκίνησα 56.....τι να κάνω θα το ράψω ήδη τρώω συγκεκριμένα γεύματα και με προσοχή...επίσης κάναμε αυχενική και εξέταση αίματος που συνήθως τη συνοδεύει και όλα μια χαρούλα!επίσης πρίν απο 5 ημέρες που πήγαμε είδαμε και το φύλο,ένα τσουτσουνάκι δηλαδή,χαχαχαχαχαχαχαχα τι όμορφο συναίσθημα,γερά και καλότυχα όλα τα μωράκια του κόσμου να είναι. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama έγραψε:μια που λετε για αυτα να πως και ενα αλλο κολπο? εφοσον υποτιθετε κατανοησουμε αυτα με τις βδομαδες. πρεπει να ξερουμε να υπολογιζουμε την πητ! λοιπον εχουμε την ημερομηνια τελευταιας περιοδου. Αφαιρουμε 3 μηνες και προσθετουμε 1 εβδομαδα. εννοητε και ενα ετος παραπανω. πχ εγω ειχα τελευταια περιοδο 31-Ιανουαριου 2011. αφαιρω 3 μηνες παω 31 Οκτωβριου. προσθετω και μια βδομαδα = 7 Νοεμβριου 2011! νομιζω απλο ε?

απλό κατανοητό τέλειο! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:Και εγω ξεκινησα 57 και ειμαι 59 ετσι και στην προηγουμενη τελικα εφτασα 74 αλλα τα εχασα αμεσως.
Αλλα σε αυτη δεν θελω να παρω τοσα.Το βραδυ με πιανουν ολες οι γουρουνιες.Αυχενικη εχεις κανει;Δεν ειδες εκει το φυλο;Εγω το ειχα δει στην αυχενικη

δεν το είδαμε στην αυχενική αλλά στις 16 και 4 ημέρες που πήγαμε και είναι αγοράκι!!αχ.....δεν μπορώ συγκινούμαι.. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

tzef

tzef
Ranou έγραψε:
tzef έγραψε:Μπράβο Αγάπη!!!!Αντε να δουμε και μεις τι θα δουμε,δεν παιρναει ο χρονος με τιποτε.Αγαπη βλεπω οτι οι κορες μα εχουν την ιδια ηλικια με λιγες ημερες διαφορα.
Ασχετο Κοριτσια πως πατε απο ορεξη και γενικα κιλακια; Smile

αχ έθιξες ένα πολύ ευαίσθητο θέμα...έχω να το λέω έπαθα κατάθλιψη!!!!είμαι 17 εβδομάδων και έχω βάλει 7 κιλά ξεκίνησα 56.....τι να κάνω θα το ράψω ήδη τρώω συγκεκριμένα γεύματα και με προσοχή...επίσης κάναμε αυχενική και εξέταση αίματος που συνήθως τη συνοδεύει και όλα μια χαρούλα!επίσης πρίν απο 5 ημέρες που πήγαμε είδαμε και το φύλο,ένα τσουτσουνάκι δηλαδή,χαχαχαχαχαχαχαχα τι όμορφο συναίσθημα,γερά και καλότυχα όλα τα μωράκια του κόσμου να είναι. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Με το καλο RANU BRAVO.
Οσον αφορα τα κιλα εγω στην προηγουμρνη τοσα ειχα παρει στην εβδομαδα σου μετα τον βούλωσα λιγο και εφτασα τα 15.
Απο 59 πηγα 74 οταν γεννησα ζυγηστικα στο ΙΑΣΟ και με εδειξε 67 οταν σαραντησα πηγα 64 και μετα απο 4 μηνες 57 με λιγη προσπαθεια ηταν και το τρξριμο του παιδιου οποτε ολα καλα.Απλα σε αυτη δεν θελω να παρω παραπανω.

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αύριο πάω Πάτρα για την αυχενική διαφάνεια και έχω αγχος από την ημέρα που μου έκλεισε το ραντεβού ο γιατρός μου εδώ και ένα μήνα...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και με αυτό το μωράκι μου!

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ολα καλα θα πανε,θα δεις το μωρακη σου.
εγω σηκερα πηρα τα αποτελεσματα απο το papp-a, και ολα ηταν μια χαρα,και περιμενω γαι των επομενο υπεριχο που ειναι στης 4/5.η β-επιπεδου δεν ειναι μετα και τι σου κανουν σε αυτην την εξεταση?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις