476 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!! Δευ Μαρ 21, 2011 2:37 pm
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
dimitroula έγραψε:Καληνυχτα κοριτσια! Αυριο με υγεια!
Καλη ξεκουραση!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dimitroula έγραψε:Καληνυχτα κοριτσια! Αυριο με υγεια!
Vivian έγραψε:Πολυ ξενυχτακια τα παιδια μας Αγγελικη μου! Οσο για την κουζινα συμφωνω και αυριο μερα ειναι!!!
Athin@ έγραψε:Άστα να πάνε.
Ρε συ (άσχετο-λες και λέμε τίποτα σχετικό) έχω έναν κόκκορα απο το χωριό του άντρα μου (τον έφερε ο πεθερός μου)και τον έχω ξεπαγώσει,λύσσαξε χτες να το φτιάξω,αλλά δεν μπορώ να το μαγειρέψω αυτό το πράγμα,το φοβάμαι. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Όταν ήμουνα έγκυος μου είχαν φέρει μια κότα (πάλι ο πεθερός μου) στην οποία είχαν το
ο κεφάλι μέσα της.Εκεί που πήγα να την πλύνω μέσα είδα κάτι να με κοιτάει.Την παράτησα και δεν ξαναμπήκα στην κουζίνα μέχρι να έρθει ο άντρας μου και απο τότε δεν μπορώ να τα πλησιάσω αυτά τα φρέσκα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Γειά σου Δημητρούλα!!Είναι πολλά;;;
Ευάκι έγραψε:τι σε φοβιζει ακριβως???κοιτα η σωστη προσεγγιση ειναι η χαλαρη γιατι να ξερεις αυτα μυριζουν το φοβο απο μακρυα!!!!!αχαχαχαχαχαχα!!!!
Tziz έγραψε:Βασούλα μου στο γραπτό λόγο, κάποιοι άνθρωποι -κρίνοντας από τον εαυτό μου- εκφράζονται πιο καλά, πιο ελεύθερα. Πολλές βοηθάει και το ότι οι άλλοι δε σε βλέπουν, δε σε ξέρουν, δε σε διακόπτουν όταν μιλάς κι έτσι η έκφραση μπορεί να γίνει ειλικρινής και αυθόρμητη.
Αλλά αυτό είναι ταυτόχρονα και κακό. Είναι κάπως απρόσωπο... κάποιες φορές...
Και μην ξεχνάς, δεν είναι όλοι/όλες τόσο καλοπροαίρετες... Εμείς απλά έτυχε να δέσουμε σαν παρεούλα. Πέντε-δέκα κοπέλες...
Αυτά.
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:τι σε φοβιζει ακριβως???κοιτα η σωστη προσεγγιση ειναι η χαλαρη γιατι να ξερεις αυτα μυριζουν το φοβο απο μακρυα!!!!!αχαχαχαχαχαχα!!!!
Άντε ρε.Εγώ φταίω που σου μιλάω.
Αλήθεια. Απο το πρωί με έχει πιάσει ένα άγχος μόλις το είδα στη λεκάνη. Είναι και τεράστιος. Δεν μορώ ρε παιδί μου νομίζω οτι θα σηκωθεί και θα αρχίσει να τρέχει.
Ευάκι έγραψε:γιατι δε τους λες να στα φερνουν τεμαχισμενα να μην αγχωνεσαι???
λοιπον αστον να ξεπαγωσει καλα καλα και πηγαινε απο μακρυα με το σκουποξυλο και σκουντα τον!αμα δε κουνιεται εισαι ασφαλης!!!μπορεις να πλησιασεις!!!στη θεση σου θα πλησιαζα και παλι προσεκτικα γιατι ξερεις ειναι υπουλα!μπορει να κανει το πεθαμενο για να σε ξεγελασει και να πλησιασεις!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα!!!Τι να σας ευχηθούμε;manoula_24xr έγραψε:.....
Καλά διάβαζα το πρωί τις χτεσινές εξομολογήσεις.Ρε γαμώτο είχα κλείσει.Εμένα δε θα μου κάνετε ερωτική εξομολόγηση;Καλημέρα Βασούλα πως είναι ο μικρός;vasoula έγραψε:....
ΧΑΛΟΟΥ!!!Με έπνιξες ρε παιδί μου.Έπινα μια γουλίτσα καφέ και μου βγήκε απο τη μύτη!Gianna_V έγραψε:....
Με εσένα σταματάω τις ευγένειες.Ευάκι έγραψε:....
Δεν έψαξα ακόμα,είναι ολόκληρος.Ευτυχώς ακέφαλος,χωρίς τις άκρες των ποδιών και ξεπουπουλιασμένος.Αυτό μας έλειπε.vasoula έγραψε:athin το κεφαλι ειναι μεσα;;
Καλά για κουνέλι δεν το συζητάω.Είχα ένα για 4 χρόνια και δεν το θέλω ούτε στο τραπέζι να το δω.vasoula έγραψε:εχω κι εγω κολλημα οπως επισης και με τα κουνελια!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Athin@ στις Τρι Μαρ 22, 2011 12:48 am, 1 φορά
Athin@ έγραψε:ΧΑΛΟΟΥ!!!Με έπνιξες ρε παιδί μου.Έπινα μια γουλίτσα καφέ και μου βγήκε απο τη μύτη!Gianna_V έγραψε:....
dimitroula έγραψε:Παντως τον κοκορα και εγω τον φοβηθηκα την πρωτη φορα αλλα τελικα ειναι πιο ωραιος απ το κοτοπουλο.
Δεν ειναι πολυ η ΔΕΗ. Εκατον εικοσι ευρω. Απλα βαριεμαι να κατεβω Παγκρατι!
Gianna_V έγραψε:dimitroula έγραψε:Παντως τον κοκορα και εγω τον φοβηθηκα την πρωτη φορα αλλα τελικα ειναι πιο ωραιος απ το κοτοπουλο.
Δεν ειναι πολυ η ΔΕΗ. Εκατον εικοσι ευρω. Απλα βαριεμαι να κατεβω Παγκρατι!
Εναντι ή εκκαθαριστικος? Εμας παντως αυξηθηκε κατα τουλαχιστον 30 ευρω.. Μνημονιο και Αγιος ο Θεος..
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης