Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
606 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 606 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marinaki <3 <3 έγραψε:geia sas koritsia ..eimai egkuos sto prwto mou paidaki eimai ston 1 mina poli nwris bebaia..k skeutomai gia to elena exete kamia gynaikologo gynaika i k antras arkei na einai kalo-h euxaristw
Καλημέρα κοπέλα μου με το καλό σου εύχομαι,εγώ εχω γεννήσει το 2ο παιδακι μου στο Ελενα με τον Ρωσόλυμο αλλά τώρα που ειμαι εγκυος στο 3ο αλλαξα γιατρό και έχω τη Γεωργιάδου στο Ελενα πάλι.Αν θες λεπτομέρειες στειλε μου pm να τα πουμε

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katarina έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:geia sas koritsia ..eimai egkuos sto prwto mou paidaki eimai ston 1 mina poli nwris bebaia..k skeutomai gia to elena exete kamia gynaikologo gynaika i k antras arkei na einai kalo-h euxaristw
Καλημέρα κοπέλα μου με το καλό σου εύχομαι,εγώ εχω γεννήσει το 2ο παιδακι μου στο Ελενα με τον Ρωσόλυμο αλλά τώρα που ειμαι εγκυος στο 3ο αλλαξα γιατρό και έχω τη Γεωργιάδου στο Ελενα πάλι.Αν θες λεπτομέρειες στειλε μου pm να τα πουμε
katarina nai thelo an mporeis na mou dwseis kapoia tilef k systaseis genika....dn kserw pws na stylo mnm eimai ligo kainourgia edw k dn kserw

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marinaki <3 <3 έγραψε:
katarina έγραψε:
katarina nai thelo an mporeis na mou dwseis kapoia tilef k systaseis genika....dn kserw pws na stylo mnm eimai ligo kainourgia edw k dn kserw
Εχεις φεις να συννενοηθουμε?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katarina έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:
katarina έγραψε:
nai exw kane mou add kaisari marina a wraia einai k i gynaika i mia kane me i style to diko sou na se kanw Νοσοκομειο Έλενα Βενιζέλου - Σελίδα 2 215994

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marinaki <3 <3 έγραψε:
katarina έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:
katarina έγραψε:
nai exw kane mou add kaisari marina a wraia einai k i gynaika i mia kane me i style to diko sou na se kanw Νοσοκομειο Έλενα Βενιζέλου - Σελίδα 2 215994
Σου στειλα

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια 2 : πραματα εμαθα σημερα που μιλουσα με την αδερφη μου και μου εξηγουσε καποια πραγματα για το Ελενα που γεννησε,βασικα με προετοιμαζε για να μην παθω σοκ και να ξερω τι και πως θα το αντιμετωπισω..1)το μωρο στο φερνουν οπως ειναι δεν το πλενουν τις πρωτες 3 ημερες γιατι οι κολωδεις ουσιες η το σμηγμα που εχει το προστατευει λενε. 2) μετα απο 3 ημερες πας εσυ και οι αλλες μανουλες με το κουνακι σου και περιμενεις στη σειρα για να το δωσεις στις νοσοκομες που θα στο πλυνουνε κατω απο ενα νιπτηρα με βεβιασμενες κινησεις και αγαρμπες και εσυ πρεπει να το δεις αυτο και να κανεις υπομονη χωρις να βγαλεις μιλια να περιμενεις να στο δωσουν οπου θα το τιλυξεις στην πετσετουλα ενω θα εχει ηδη πλανταξει στο κλαμα Shocked Shocked Shocked Shocked πειτε μου σας παρακαλω πως να προετοιμαστω για κατι τετοιο???ποια μανουλα γεννησε εκει προσφατα?????

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεννησα και τις 2 μου κορες εκει!τη μια 10 2008 και την αλλη το 2010!δεν εχω κανενα παραπονο!και οι κοπελες ετρεχαν αμεσως με το που φωναζα(εκτος απο μια συγκεκριμενη),και το δωματιο μια χαρα (δικλινο) και στο μεγαλο που χρειαστηκε να το παρουν λιγο στα προωρα μια χαρα!
τωρα για το μπανιο που διαβασα τι να σου πω!εμενα και τις 2 μου τις φερανε καθαρες και καθε μερα τις καναμε μπανιο

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρανου μου γεννησε μια φιλη μου πριν απο 5 μηνεσ την μπεμπουλα τησ εκει! βεβαια με καισαρικη και με ολικη ναρκωση!η μπεμπα ηταν καθαρη απο την αρχη δεν ειχε τιποτα πανω τησ! εγω ειδα το μονοκλινο τησ φιλησ μου και το μονοκληνο που γεννησε η κουμπαρα μου στο λητο! εεε ηταν ιδια ! δεν εχει τιποτα παρα πανω το λητο απο το ελενα! και οι νοσοκομες πολυ ευγενικες και ετοιμες να σε βοηθησουν στα παντα!εσυ με καισαρικη δεν ειπαμε οτι θα γεννησεις?α! και ξεχασα να πω οτι και εγω τα 2 μου πρωτα παιδια τα εκανα στο ελενα! αλλα ο γιατροσ μου εφυγε απο εκει και πηγε στο λητο και μου ηταν αδυνατον να αλλαξω γιατρο οποτε οπου παει αυτοσ παω και εγω απο πισω!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερινα μου δεν εχουμε συζητησει για καισαρικη μεχρι τωρα παμε κανονικα για φυσιολογικο τωρα στην πορεια θα δειξει τι θα γινει..κατα τα αλλα σκοπευω να παρω μονοκλινο διοτι θελω να εχω και την ηρεμια μου δεν μπορω την φασαρια και την αδιακρισια ειδικα οταν θελω να προσπαθησω να θηλασω...χαιρομαι φυσικα για τις πληροφοριες διοτι δεν σου κρυβω οτι τρομοκρατηθηκα προς στιγμην οσο να ναι δεν μπορεις να βλεπεις ενα μωρο να το κρατανε σαν γατι εστω και αν ετσι πρεπει και να μην ταραζεσαι ειδικα οταν εισαι νεα μανουλα και μιλαμε για το παιδι σου!Σχετικα με τα δωματια καπου διαβασα οτι το ζητας εκεινη την ωρα ετσι δεν ειναι?παρχει περιπτωση να μην υπαρχουνε διαθεσιμα???ευχαριστω ολες τις μανουλες που ανταποκριθηκανε νιωθω πολυ καλυτερα.,, Νοσοκομειο Έλενα Βενιζέλου - Σελίδα 2 215994 Νοσοκομειο Έλενα Βενιζέλου - Σελίδα 2 215994 Νοσοκομειο Έλενα Βενιζέλου - Σελίδα 2 215994 Νοσοκομειο Έλενα Βενιζέλου - Σελίδα 2 215994 Νοσοκομειο Έλενα Βενιζέλου - Σελίδα 2 215994

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou μου τα νινάκια μόλις γεννηθούν τα καθαρίζουμε, δεν πρόκειται να σου έρθει με το σμήγμα οπότε μην ανησυχείς! Όσο για το πλύσιμο φυσικό είναι να φοβάσαι για τον τρόπο που τα πιάνουμε!! αλλά έχουμε περάσει από πολλή εξάσκηση ,δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι μη τους πέσει ή πνιγεί! Και τέλος, το αν το μωράκι σπαρταράει απ΄το κλάμμα την ώρα της φροντίδας του από τις μαίες, εξαρτάται από τις κινήσεις της μαίας και τον χρόνο που παραμένει το νινί γυμνούλικο!! Καλό είναι να πάψεις να τρομοκρατήσαι από καθετί που σου λέει ο καθένας!! άντε ,με το καλό!! Very Happy

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Liliput μου σε ευχαριστω με καθυσηχασες αναμφιβολα εσεις ξερετε καλυτερα και λογω εμπειριας πραγματα που εμεις αγνοουμε...με το καλο σε ολες μας λοιπον και με εναν πονο κυριολεκτικα(αν σκεφτεις οτι στο Ελενα δεν κανουνε επισκληριδιο Sad )

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ranou έγραψε:Liliput μου σε ευχαριστω με καθυσηχασες αναμφιβολα εσεις ξερετε καλυτερα και λογω εμπειριας πραγματα που εμεις αγνοουμε...με το καλο σε ολες μας λοιπον και με εναν πονο κυριολεκτικα(αν σκεφτεις οτι στο Ελενα δεν κανουνε επισκληριδιο Sad )
Καλησπέρα ποιος σου είπε οτι δεν κάνουν επισκληρίδιο?Εγώ στο Ελενα γέννησα τη δευτερη κορη μου και εκανα ραχιαια (σαν επισκληριδιος)και τώρα στο 3ο΄είπα στη γιατρο μου οτι θέλω επισκληρίδιο αυτη τη φορά και μου είπε οκ.

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ranou έγραψε:Κοριτσακια 2 : πραματα εμαθα σημερα που μιλουσα με την αδερφη μου και μου εξηγουσε καποια πραγματα για το Ελενα που γεννησε,βασικα με προετοιμαζε για να μην παθω σοκ και να ξερω τι και πως θα το αντιμετωπισω..1)το μωρο στο φερνουν οπως ειναι δεν το πλενουν τις πρωτες 3 ημερες γιατι οι κολωδεις ουσιες η το σμηγμα που εχει το προστατευει λενε. 2) μετα απο 3 ημερες πας εσυ και οι αλλες μανουλες με το κουνακι σου και περιμενεις στη σειρα για να το δωσεις στις νοσοκομες που θα στο πλυνουνε κατω απο ενα νιπτηρα με βεβιασμενες κινησεις και αγαρμπες και εσυ πρεπει να το δεις αυτο και να κανεις υπομονη χωρις να βγαλεις μιλια να περιμενεις να στο δωσουν οπου θα το τιλυξεις στην πετσετουλα ενω θα εχει ηδη πλανταξει στο κλαμα Shocked Shocked Shocked Shocked πειτε μου σας παρακαλω πως να προετοιμαστω για κατι τετοιο???ποια μανουλα γεννησε εκει προσφατα?????

ελα Παναγια μου..καλε πως σου τα ειπε ετσι η αδερφη σου.. κι εμενα αν μου τα ελεγαν ετσι θα τρομαζα, αλλα δε συμβαινει τιποτα απο αυτα..

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
hello koritsares me to kalo to mwraki sas k oses exete na sas zisoun!!mporeite na mou peite pou briskete to nosokomeio se poia perioxi...menw peiraia k an einai kapou edw konta skeutomai na paw k egw ekei...exw akousei poli kala logia gia to nosokomeio ...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
titikos έγραψε:
Ranou έγραψε:Κοριτσακια 2 : πραματα εμαθα σημερα που μιλουσα με την αδερφη μου και μου εξηγουσε καποια πραγματα για το Ελενα που γεννησε,βασικα με προετοιμαζε για να μην παθω σοκ και να ξερω τι και πως θα το αντιμετωπισω..1)το μωρο στο φερνουν οπως ειναι δεν το πλενουν τις πρωτες 3 ημερες γιατι οι κολωδεις ουσιες η το σμηγμα που εχει το προστατευει λενε. 2) μετα απο 3 ημερες πας εσυ και οι αλλες μανουλες με το κουνακι σου και περιμενεις στη σειρα για να το δωσεις στις νοσοκομες που θα στο πλυνουνε κατω απο ενα νιπτηρα με βεβιασμενες κινησεις και αγαρμπες και εσυ πρεπει να το δεις αυτο και να κανεις υπομονη χωρις να βγαλεις μιλια να περιμενεις να στο δωσουν οπου θα το τιλυξεις στην πετσετουλα ενω θα εχει ηδη πλανταξει στο κλαμα Shocked Shocked Shocked Shocked πειτε μου σας παρακαλω πως να προετοιμαστω για κατι τετοιο???ποια μανουλα γεννησε εκει προσφατα?????

ελα Παναγια μου..καλε πως σου τα ειπε ετσι η αδερφη σου.. κι εμενα αν μου τα ελεγαν ετσι θα τρομαζα, αλλα δε συμβαινει τιποτα απο αυτα..
ti kaneis me to kalo to mwraki sou k na einai gero....na sou po thn alithia exw akousei poli kala logia gia to nosokomeio k skeutomai na paw k egw na genisw ekei..alla auto pou sou eipan einai paralogo paraeinai xazo tha elega,k sto xeirotero nosokomeio na pas apluta dn ta afinoun ta mwra,,,me to kalo

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:hello koritsares me to kalo to mwraki sas k oses exete na sas zisoun!!mporeite na mou peite pou briskete to nosokomeio se poia perioxi...menw peiraia k an einai kapou edw konta skeutomai na paw k egw ekei...exw akousei poli kala logia gia to nosokomeio ...

μαρινάκι το έλενα βρίσκεται στην Πλατεία Έλενας Βενιζέλου 2, στους αμπελόκηπους.

με συγκοινωνίες μπορείς να πας:

με Μετρό (στάση Αμπελόκηποι)
με Τρόλεϊ αριθμός 3 και 13 ( στάση Πλατεία Μαβίλη)
με Τρόλεϊ αριθμός 7 και 14 (στάση Aγιος Σάββας ή Υγειονομικού Κέντρου)
με Λεωφορεία : 022, 060 (Μαρασλείου -Κυψέλης )

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:hello koritsares me to kalo to mwraki sas k oses exete na sas zisoun!!mporeite na mou peite pou briskete to nosokomeio se poia perioxi...menw peiraia k an einai kapou edw konta skeutomai na paw k egw ekei...exw akousei poli kala logia gia to nosokomeio ...

μαρινάκι το έλενα βρίσκεται στην Πλατεία Έλενας Βενιζέλου 2, στους αμπελόκηπους.

ax mersi lili mou apo peiraia einai makrua poli ksereis

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:
Lilliput έγραψε:

ax mersi lili mou apo peiraia einai makrua poli ksereis

αφού εγώ από θησείο όποτε παίρνω τα μμμ κάνω 30 λεπτάκια και όταν παίρνω το αυτοκίνητο μου 1 ώρα περίπου,έχει πολλή κίνηση τις περισσότερες φορές.

layza

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσια καλημερα
θέλω να ρωτήσω κι εγω ξέρει κανείς πόσο πληρώνεις με ΟΓΑ το μονόκλινο το απλό στοΕλενας ;;
Επίσης ξέρετε αν πρέπει να έχουμε μαζι φορμακια που θα τα αλλάζουμε;;
Στα προηγούμενα παιδάκια μου βέβαια το 2004 ήταν το τρίτο και πιο παλιά τα αλλά δυο,τους εβαζαν ενα νυχτικακι, χρειαζόταν φορμακι οταν φυγαμε απο εκεί.

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="layza"]κορίτσια καλημερα
θέλω να ρωτήσω κι εγω ξέρει κανείς πόσο πληρώνεις με ΟΓΑ το μονόκλινο το απλό στοΕλενας ;;
Επίσης ξέρετε αν πρέπει να έχουμε μαζι φορμακια που θα τα αλλάζουμε;;
Στα προηγούμενα παιδάκια μου βέβαια το 2004 ήταν το τρίτο και πιο παλιά τα αλλά δυο,τους εβαζαν ενα νυχτικακι, χρειαζόταν φορμακι οταν φυγαμε απο εκεί.
Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΞΩΡΟΥΧΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝΕ.... Smile Smile

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ...ΠΟΛΥ ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ???ΓΕΝΝΑΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ...ΠΟΛΥ ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ???ΓΕΝΝΑΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

εδώ τρομάζω εγώ μόλις αντικρύζω τις πράσινες κουρτινίτσες...
έχω λιώσει τα ροζ σαμπό μου εκεί μέσα... Razz ναι! απαγορεύεται να μπει συγγενής ή οποιοσδήποτε άλλος! μόνο σε αλλαδαπές επιτρέπεται κάποιος διερμηνέας!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οντως εκει ειναι λιγο απροσωπα...δεν αφηνουν κανεναν να ειναι μαζι σου!στη μεγαλη οταν γεννησα ημουν μονη μου τελειως και μεσα στο αγχος,στη μικρη επειδη εσπασαν τα νερα μεσα στην νυχτα ειχα παρεα τον γιατρο μεχρι να με ετοιμασουν!
α!για φορμακια...εγω και στις 2 φορεσα δικα μου!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sygnwmi alla stin genna dn afinoun kanenan mesa egw thelo ton antra mou as poume!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για να εχεις τον αντρα σου μεσα κατα τη διαρκεια της γεννας θα πρεπει να ενημερωσεις το γιατρο σου απο πριν!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις