76 Απ: Νοσοκομειο Έλενα Βενιζέλου Παρ Σεπ 16, 2011 6:43 am
Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
annaki έγραψε:lilliput νοσηλευτρια εισαι?
μαία
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
annaki έγραψε:lilliput νοσηλευτρια εισαι?
layza έγραψε:αχ..οσο πλησιαζει ο καιρος αγχωνομαι ολο και πιο πολυ... θυμαμαι τα πρασινα κουρτινακια,τα σεξυ νυχτικακκια, ευτυχως που σου δινουν ρομπιτσα απο πανω,αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι που σε βαζουν στο καροτσι για να σε πανε πανω στον οροφο.. γιατί καλέ;; αφου μια χαρά περπατάω...
Lilliput εσύ σαν μαια παριστασαι ανάλογα την εφημερία σου ή εφοσον στο ζητήσουν;;
ωχ υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις;; χαχαχα αν μου τυχει σαφως με σεντονι θα κυκλοφορησω..σαν τον Κωστανταρα σε καποια ταινια..litsakos έγραψε:
πολυ σεξυ τα νυχτικακια....στην πρωτη γεννα ειχαν τελειωσει (!!!) οι κανονικες ρομπες και μου φορεσαν ενα κοντο πουκαμισακι...ημουν με τον κ@λο εξω!!!οποτε εβαλα ενα σεντονι για φουστα κ μπηκα στο καροτσακι...ποσο χαλαστηκα τοτε!!!
Karata έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια είμαι νέα στην παρέα! Είμαι μαμά ενός δίχρονου αγοριού και τώρα είμαι πάλι έγκυος στον 3ο μήνα! Αποφάσισα να γεννήσω κι εγώ στο Έλενα λόγω οικονομικών, ενώ τον μικρό τον γέννησα στο ΙΑΣΩ! Τότε δούλευα κι εγώ και δεν μας πολυπροβλημάτισε το κόστος, υπήρχαν και κάτι λεφτάκια στην άκρη, που όμως δεν υπάρχουν τώρα! Έχετε κάποιον καλό γιατρό και άνθρωπο να μου συστήσετε; Να ρωτήσω εκτός από το κόστος των δωματίων, πληρώνεται και ο γιατρός;
layza έγραψε:αχ..οσο πλησιαζει ο καιρος αγχωνομαι ολο και πιο πολυ... θυμαμαι τα πρασινα κουρτινακια,τα σεξυ νυχτικακκια, ευτυχως που σου δινουν ρομπιτσα απο πανω,αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι που σε βαζουν στο καροτσι για να σε πανε πανω στον οροφο.. γιατί καλέ;; αφου μια χαρά περπατάω...
Lilliput εσύ σαν μαια παριστασαι ανάλογα την εφημερία σου ή εφοσον στο ζητήσουν;;
tatijana έγραψε:Ιωαννιτσα ξεχασα να σου πω,δουλευει η νυφη μου στο ελενα...Ειναι μαια...
Lilliput έγραψε:tatijana έγραψε:Ιωαννιτσα ξεχασα να σου πω,δουλευει η νυφη μου στο ελενα...Ειναι μαια...
αλήθεια? σίγουρα θα την έχω δει..έχω περάσει από όλα τα τμήματα!
sygnwmi dn katalaba 800 e plirwses to nosokomeio swsta,k me to tebe peires tosa,i ao to ika ta peires piswathina24 έγραψε:για το ΙΚΑ δεν ξερω καθολου!επειδη ειμαι ασφαλισμενη στο ΤΕΒΕ ξερω οτι πληρωνεις κανονικα το νοσοκομειο και μετα παιρνεις επιστροφη 800 ευρω...δηλ τοσα πηρα εγω το 2010
marinaki <3 <3 έγραψε:sygnwmi dn katalaba 800 e plirwses to nosokomeio swsta,k me to tebe peires tosa,i ao to ika ta peires piswathina24 έγραψε:για το ΙΚΑ δεν ξερω καθολου!επειδη ειμαι ασφαλισμενη στο ΤΕΒΕ ξερω οτι πληρωνεις κανονικα το νοσοκομειο και μετα παιρνεις επιστροφη 800 ευρω...δηλ τοσα πηρα εγω το 2010
auto einai to thema bania mou,mou teleiwnei prin gennisw gi auto lew an einai poio kala sto ika na po ston antra mou na mou bazei ensima gia n to annaneoso sto kapaki,i alliws na me balei sto tebeβανια έγραψε:Μαρινάκι θα κάτσεις υποχρεωτικά στο δικό σου μέχρι και την τελευταία μέρα και αμέσως την επόμενη θα σε βάλει στο δικό του .
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης