Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 8]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τρίτη συνεχόμενη μέρα και ένιωσα ΤΟΚ!!!!!!!!!Χριστέ μου το πιο γλυκό ΤΟΚ του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ, βρε κορίτσια, εγώ ακόμη δεν είμαι σίγουρη ότι το ένιωσα! Δυο φορές ένιωσα κάτι σαν χτύπημα αλλά ήμουν μισοκοιμισμένη και φοβάμαι μήπως το ονειρεύτηκα και την άλλη φορά πετάχτηκα από τον καναπέ γιατί νόμιζα ότι τραντάχτηκα ολόκληρη. Από τότε τίποτα..... Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 534787
Να περιμένω την επόμενη εβδομάδα που θα κλείσουμε και την 17η;;;;;; I love you

178Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 Empty Απ: Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; Πεμ Ιουν 16, 2011 12:04 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Carrie έγραψε:Τρίτη συνεχόμενη μέρα και ένιωσα ΤΟΚ!!!!!!!!!Χριστέ μου το πιο γλυκό ΤΟΚ του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΕΤΣΙ..???? Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 215994 Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 215994 Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 215994 Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 215994 Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 654316 Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 654316 Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 654316 Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 654316

????????

Επισκέπτης
ladycat έγραψε:εγω ειμαι στην 16 εβδομαδα κ δεν εχω νιωσει κατι να αρχισω να ανυσηχω???????

Εγω πηγα προχθες ολο χαρα στο γιατρο και τους λεω ''γιατρε, κατι χτυπηματακια που νοιωθω ειναι το μωρο μου;;'' και μου απανταει ''οχι, μαλλον το εντερο ειναι, το μωρο θα το καταλαβεις μετα τη 19η εβδομαδα''...
Η πεζη πραγματικοτητα!!! Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 534787
Χα χα χα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
Εγω πηγα προχθες ολο χαρα στο γιατρο και τους λεω ''γιατρε, κατι χτυπηματακια που νοιωθω ειναι το μωρο μου;;'' και μου απανταει ''οχι, μαλλον το εντερο ειναι, το μωρο θα το καταλαβεις μετα τη 19η εβδομαδα''...
Χα χα χα

Φφφφφ γιατροί!!!Και εγώ όταν τον είχα ρωτήσει αν θα δούμε το φύλο στην αυχενική μου είπε ΟΧΙ!και μετά η απογοήτευση (το αμέσως επόμενο λεπτό!) "μα γιατί όλοι να το βλέπουν και εμείς όχι???Γιατί??" Και φυσικά το είδαμε Razz Razz Δεν ξέρω αν έφταιγε που ήτανε γυναίκα η γιατρός που μας έκανε την αυχενική και το μαρτύρησε!Γιατί ο γιατρός είπε "εγώ δεν θα το έλεγα"Smile

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
etoile! έγραψε:Εγω πηγα προχθες ολο χαρα στο γιατρο και τους λεω ''γιατρε, κατι χτυπηματακια που νοιωθω ειναι το μωρο μου;;'' και μου απανταει ''οχι, μαλλον το εντερο ειναι, το μωρο θα το καταλαβεις μετα τη 19η εβδομαδα''...
Χα χα χα

και εμενα το ιδιο μου ειπε για το εντερο,οτι ή κατι εχω φαει και με πειραξε ή με ενοχλουν οι ανακαταξεις εκει κατω και πατιουνται τα νευρα...μωρο μετα την 18-19η,μου ειπε!και μπορει να ειναι και σαν γαργαλητο!απογοητευση εκεινη την ωρα...Μου ειπε μαλιστα οτι του το λενε πολλες οτι το νιωθουν μετα την 13η εβδομαδα αλλα λεει δεν γινεται... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalliopitsa έγραψε:Αχ, βρε κορίτσια, εγώ ακόμη δεν είμαι σίγουρη ότι το ένιωσα! Δυο φορές ένιωσα κάτι σαν χτύπημα αλλά ήμουν μισοκοιμισμένη και φοβάμαι μήπως το ονειρεύτηκα και την άλλη φορά πετάχτηκα από τον καναπέ γιατί νόμιζα ότι τραντάχτηκα ολόκληρη. Από τότε τίποτα..... Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 534787
Να περιμένω την επόμενη εβδομάδα που θα κλείσουμε και την 17η;;;;;; I love you

Μην ανησυχείς καθόλου,είναι πολύ νωρίς ακόμα. Εγώ την ένιωσα στο μισό της 17ης αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Η επόμενη φορά ήταν ανάμεσα σε 18η και 19η και από τότε δεν σταμάτησε καθόλου!!!

183Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 Empty Απ: Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; Παρ Ιουν 17, 2011 10:22 am

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαμομηλακι έγραψε:
etoile! έγραψε:Εγω πηγα προχθες ολο χαρα στο γιατρο και τους λεω ''γιατρε, κατι χτυπηματακια που νοιωθω ειναι το μωρο μου;;'' και μου απανταει ''οχι, μαλλον το εντερο ειναι, το μωρο θα το καταλαβεις μετα τη 19η εβδομαδα''...
Χα χα χα

και εμενα το ιδιο μου ειπε για το εντερο,οτι ή κατι εχω φαει και με πειραξε ή με ενοχλουν οι ανακαταξεις εκει κατω και πατιουνται τα νευρα...μωρο μετα την 18-19η,μου ειπε!και μπορει να ειναι και σαν γαργαλητο!απογοητευση εκεινη την ωρα...Μου ειπε μαλιστα οτι του το λενε πολλες οτι το νιωθουν μετα την 13η εβδομαδα αλλα λεει δεν γινεται... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

πεζή δε θα πει τίποτα.... Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 534787

184Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 Empty Απ: Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; Παρ Ιουν 17, 2011 11:13 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:
χαμομηλακι έγραψε:
Χα χα χα

πεζή δε θα πει τίποτα.... Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 534787

Για 13η δε ξερω αλλα εγω τον ενιωσα την 15η βδομαδουλα πρωτη φορα απο την 16η ομως αρχισε ο "τρελλος" χορος του..Με το καλο κοριτσακια!!!

????????

Επισκέπτης
Κοριτσια χθες βραδυ και σημερα το πρωι ενοιωσα ενα γαργαλημα, στο κεντρο της κοιλιας, σαν να κολυμπαει τσιπουρα μεσα. Κρατησε σχεδον ενα λεπτο.Ε δε μπορει, ο μπεμπης ειναι εεε;;; Οχι τα εντερα!! Ειχα πολλη πλακα. Με γαργαλουσε!!! Laughing Laughing Laughing

tzef

tzef
KANONIKA KAI ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ 20Η.

187Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 Empty Απ: Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; Παρ Ιουλ 01, 2011 12:23 pm

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γυρω στη 17 με 18 κ πιο νωρις κατι ενιωθα στη 16 αλλα δεν ημουν σιγουρη,μπορει να ηταν κ το εντερο!στη 20 ομως ημου απολυτα σιγουρη οτι ηταν το μωρο!!αλλα αν κουνιεσαι μπορει να μην το καταλαβεις,το βραδυ που ξαπλωνεις ειναι η καλυτερη ωρα!κανουν παρτυ!

188Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; - Σελίδα 8 Empty Απ: Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; Σαβ Ιουλ 02, 2011 12:58 am

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ τις είχα ακούσει για πρώτη φορα στην 17η με 18η βδομάδα...Όταν τα νιώσεις πιστεύω πως είσαι σίγουρη ότι είναι αυτά κι όχι εντεράκια ή συσπάσεις....

thea3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Την άκουσα την 15η εβδμάδα και μου έλεγαν ότι είναι ιδέα μου αλλά σιγά σιγά δυνάμωσαν οι κλωτσίτσες της και τους διέψευσε όλους. Τώρα που είμαστε 19 εβδομάδων και 4 ημερών κλοτσάμε όληηηηη μέρα!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Και γω 17η την ένιωσα!!Πρέπει να την είχα ακούσει και νωρίτερα αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν η μπέμπα!!!17η ήμουν σίγουρη πάντως οπότε αυτή μετράω!

roxanne87

roxanne87
Εγώ καλά τον ένιωσα στις 18 εβδομάδες! Μέχρι τότε ένιωθα φτερουγίσματα στην κοιλιά μου αλλά δεν ήξερα αν είναι το μπεμπάκι ή το έντεροEmbarassed 
Τελικά ήταν το μωράκι μου, σαν πεταλουδίτσα!

ntina_kostas

ntina_kostas
Εγώ τη μικρούλα μου την ένιωσα στη 18η εβδομάδα Smile Smile 

gallida

gallida
Γύρω στην 16η βδομάδα ένιωσα το πρώτο σκούντηγμα. Δεν θυμάμαι ακριβώς απλά ήμασταν διακοπές οπότε μάλλον χαιρόταν!
Φτερουγίσματα και τέτοια δεν ένιωσα....

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τα διδυμα τα ενιωσα μετα την Αυχενικη. Βεβαια ηταν δυο οποτε ηταν στριμωγμενα, ποιος ξερει?

Σε αυτο εδω εχω ηδη αρχισει να νιωθω τα γαργαλητα και σαν δευτερομανουλα (ή τριτομανουλα? τριτο παιδι αλλα δευτερη εγκυμοσυνη!) τα αναγνωριζω. ΔΕΝ Ειναι εντερο καρντια μου Wink Τα εντερα ειναι πισω απο την μητρα, δεν τα νιωθεις τοσο "εξω", προς την επιφανεια Smile
Την ειδαμε που κουνιονταν και στον υπερηχο στις 8 εβδομαδες (σαν σκουλικι). Ναι... παιδι μου ειναι Wink

κοκκινοσκουφιτσα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Στο πρώτο μου αγοράκι το ένοιωσα όταν ήμουν 4 μηνών...ίσως & νωρίτερα αλλά δεν το είχα καταλάβει....νόμιζα ότι ήταν αέρια... Τον 2ο γιό μου τον κατάλαβα στο 3ο μήνα.Wink  Wink

tsiritri

tsiritri
19η εβδομάδα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!!
Ήταν σαν ψαράκι που κουνιόταν αλλά αρκετά έντονο!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις