176 Απ: Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; Πεμ Ιουν 16, 2011 5:35 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Τρίτη συνεχόμενη μέρα και ένιωσα ΤΟΚ!!!!!!!!!Χριστέ μου το πιο γλυκό ΤΟΚ του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΕΤΣΙ..????Carrie έγραψε:Τρίτη συνεχόμενη μέρα και ένιωσα ΤΟΚ!!!!!!!!!Χριστέ μου το πιο γλυκό ΤΟΚ του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
ladycat έγραψε:εγω ειμαι στην 16 εβδομαδα κ δεν εχω νιωσει κατι να αρχισω να ανυσηχω???????
etoile! έγραψε:
Εγω πηγα προχθες ολο χαρα στο γιατρο και τους λεω ''γιατρε, κατι χτυπηματακια που νοιωθω ειναι το μωρο μου;;'' και μου απανταει ''οχι, μαλλον το εντερο ειναι, το μωρο θα το καταλαβεις μετα τη 19η εβδομαδα''...
Η πεζη πραγματικοτητα!!!
Χα χα χα
etoile! έγραψε:Εγω πηγα προχθες ολο χαρα στο γιατρο και τους λεω ''γιατρε, κατι χτυπηματακια που νοιωθω ειναι το μωρο μου;;'' και μου απανταει ''οχι, μαλλον το εντερο ειναι, το μωρο θα το καταλαβεις μετα τη 19η εβδομαδα''...
Η πεζη πραγματικοτητα!!!
Χα χα χα
kalliopitsa έγραψε:Αχ, βρε κορίτσια, εγώ ακόμη δεν είμαι σίγουρη ότι το ένιωσα! Δυο φορές ένιωσα κάτι σαν χτύπημα αλλά ήμουν μισοκοιμισμένη και φοβάμαι μήπως το ονειρεύτηκα και την άλλη φορά πετάχτηκα από τον καναπέ γιατί νόμιζα ότι τραντάχτηκα ολόκληρη. Από τότε τίποτα.....
Να περιμένω την επόμενη εβδομάδα που θα κλείσουμε και την 17η;;;;;;
χαμομηλακι έγραψε:etoile! έγραψε:Εγω πηγα προχθες ολο χαρα στο γιατρο και τους λεω ''γιατρε, κατι χτυπηματακια που νοιωθω ειναι το μωρο μου;;'' και μου απανταει ''οχι, μαλλον το εντερο ειναι, το μωρο θα το καταλαβεις μετα τη 19η εβδομαδα''...
Η πεζη πραγματικοτητα!!!
Χα χα χα
και εμενα το ιδιο μου ειπε για το εντερο,οτι ή κατι εχω φαει και με πειραξε ή με ενοχλουν οι ανακαταξεις εκει κατω και πατιουνται τα νευρα...μωρο μετα την 18-19η,μου ειπε!και μπορει να ειναι και σαν γαργαλητο!απογοητευση εκεινη την ωρα...Μου ειπε μαλιστα οτι του το λενε πολλες οτι το νιωθουν μετα την 13η εβδομαδα αλλα λεει δεν γινεται...
kalliopitsa έγραψε:χαμομηλακι έγραψε:etoile! έγραψε:Εγω πηγα προχθες ολο χαρα στο γιατρο και τους λεω ''γιατρε, κατι χτυπηματακια που νοιωθω ειναι το μωρο μου;;'' και μου απανταει ''οχι, μαλλον το εντερο ειναι, το μωρο θα το καταλαβεις μετα τη 19η εβδομαδα''...
Η πεζη πραγματικοτητα!!!
Χα χα χα
και εμενα το ιδιο μου ειπε για το εντερο,οτι ή κατι εχω φαει και με πειραξε ή με ενοχλουν οι ανακαταξεις εκει κατω και πατιουνται τα νευρα...μωρο μετα την 18-19η,μου ειπε!και μπορει να ειναι και σαν γαργαλητο!απογοητευση εκεινη την ωρα...Μου ειπε μαλιστα οτι του το λενε πολλες οτι το νιωθουν μετα την 13η εβδομαδα αλλα λεει δεν γινεται...
πεζή δε θα πει τίποτα....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης