51 Απ: Πότε νιώσατε το νινάκι σας;; Δευ Ιουν 07, 2010 10:30 am
ladycat
Η ψυχή της παρέας!
εγω γιατι δεν το νιωθω?????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ladycat έγραψε:εγω γιατι δεν το νιωθω?????????
θυμαμαι που ειχα την ιδια απορια, αλλα σε διαβεβαιω οτι οταν ειναι το μωρακι θα το καταλαβεις χωρις καμια αμφιβολια!Crazy έγραψε:Τη Δευτέρα κλείνω τη 15η εβδομάδα κύησης και ως πρωτάρα, έχω αρχίσει ν'αναρωτιέμαι...
Κάποιες στιγμές έχω νιώσει κάτι περίεργο.. κάτι διαφορετικό.. λέτε να'ναι το χουζουράκι μου;;;
Για πείτε μας οι πιο έμπειρες...
Πότε πρωτονιώσατε το νινάκι σας;;
Ή έστω, πότε είχατε τις πρώτες υποψίες ότι αυτό που γουργουρίζει στην κοιλίτσα χαμηλά δεν είναι το εντεράκι αλλά είναι το νινάκι;;
ladycat έγραψε:εγω γιατι δεν το νιωθω?????????
αχ αλλη μια νοεμβριου ολεεεGATAKI έγραψε:χαιρετω τιε ομορφες μανουλες .
εμενα παιδια ειναι το πρωτο και περιμενω το νομβριο να γεννησψ και το καταλαβα 17 εβδομαδες ειναι ενα συναισθημα παρα πολυ ωραιο και οσο περνανε η μερες γινετε και δυνατοτερο
ladycat έγραψε:εγω ειμαι στην 16 εβδομαδα κ δεν εχω νιωσει κατι να αρχισω να ανυσηχω???????
popi. έγραψε:Τον μπεμπούλη μου τον κατάλαβα 3,5 μηνών και ήταν πολύ έντονο. Για την ακρίβεια 16 βδ.+5 ημ. ήμουν. Ήταν σαν κάτι να τράκαρε στην κοιλιά μου από μέσα... σαν ψαράκι που χτυπάει στη γυάλα του, έτσι το παρομοίασα!!! Θα το νιώσεις έντονα όπου να'ναι!!!
Tziz έγραψε:Εγώ είμαι 16 εβδομάδων και 3 ημερών.
Εδώ και μία εβδομάδα περίπου νιώθω κι εγώ αυτό που περιγράφει η Ολίβια - σαν ποπ κορν που σκάει, σα φλέβα που χτυπάει όπως στο λαιμό μας... Οι άλλοι μου λένε ότι είναι νωρίς, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κάνουν λάθος!
Είναι και εμένα η πρώτη μου εγκυμοσύνη κι έχω αυτή τη λαχτάρα όπως όλες...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης