76 Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Μαρ 24, 2011 6:57 am
tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
δεν πειραζει,παμε για τη νεα μας προσπαθεια λοιπον κοριτσι!!!!
μες τη γλυκα λοιπον!!!! χιχιχιχι
μες τη γλυκα λοιπον!!!! χιχιχιχι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tattooed_snowhite έγραψε:καλως την τουτουνακι!!!
δεν πειραζει κοριτσια μου την επομενη φορα!
ευτηχως εχουμε και την τουτουνακι που ξερει και κολπα με βιταμινες αφροδισιακα και σουπα μουπες!
περιμενουμε τιπς κοπελια!!!!!!
natali-maria έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ....ΜΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑΤΕ...?
ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΕΣ ΕΙΜΑΙ Η ΝΑΤΑΛΙ...ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ..
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ... !!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΗΚΩ Κ ΕΓΩ ΕΔΩ...
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΑΓΧΟΣ ΜΟΥ!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 45 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΩ.. ..ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ!
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟ :
(ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 21/2/11, 26 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ 16/3/11 ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ 17 ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 12 ΚΑΙ 14/3.. )ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ...
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ!!!Κ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
ΒΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.... ?
ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ..... ...
toutounaki έγραψε:veniou έγραψε:kalhspera egw exw mia mera ka8isterish ala edw kai meres es8anwme xalia apo to prwi kai kata thn diarkia tis meras me ponaei to kefali mou exw zalades 8elw na koimame sinexia me ponah h mesh mou.koritsia lete na eimai egkuos!tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω κοριτσι!!!!!! μακαρι χιχιχιχ... αλλιως την επομενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΠολύ πιθανό! Περίμενε 3-4 μέρες και αν δεν αδιαθετησεις πήγαινε για β χοριακή! (Αν δε μπορείς να κρατηθείς με 1 ημέρα καθυστερηση κάνε ένα test φαρμακείου κι επανέλαβε το σε 3-4 μερες)kalhspera telika to ekana thn pemth kai bgike 8etiko stis 6aprilh 8a pame na to doume
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ...
ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ..ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ 2/4 ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥΝΑΚΙ(ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤΑΚΙ...
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΩΣ ΠΡΗΣΜΕΝΗ..ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ..ΑΥΤΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..Α!ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑΚΙΑ...ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ... ...ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ...?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ..ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΕ...
Maria S έγραψε:Γειά σας κορίτσια, με το καλό οι εγκυούλες και πολλά συγχαρητήρια!!!! Και καλή επιτυχία σε όσες περιμένουν τα ευχάριστα!!
Δεν βλέπω την ώρα να περάσουν οι μέρες για να αρχίσω κι εγώ ξανά τις πτροσπάθειες... Και εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι για όλες μας τυχερός!!! Πρόπερσυ το Πάσχα είχα τις πιό ευχάριστες ζαλάδες (ήμουν στα μισά του 2ου μήνα) και εύχομαι και αυτό το Πάσχα να είναι πάλι τυχερό και να έχουμε ευχάριστα νέα!!!
Μακάρι να έρθει ο πελαργός σύντομα!!!
toutounaki έγραψε:
Ακριβώς τα ίδια σκέπτομαι κι εγώ. Ούτε στο μυαλό μου να ήσουν! Εγώ βέβαια πέρισυ τέτοια εποχή ετοιμαζόμουν για τη γέννα, οπότε έχω άλλου είδους γλυκές αναμνήσεις!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης