526 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! Τρι Απρ 05, 2011 5:07 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
naysika έγραψε:καλησπεραααααα!!!τη κανεται κοριτσακια μου!!!!
Γειά σου Ελενίτσα. Εγώ μόλις σφουγγάρισα και πονάει η μεσούλα μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
naysika έγραψε:καλησπεραααααα!!!τη κανεται κοριτσακια μου!!!!
Athin@ έγραψε:naysika έγραψε:καλησπεραααααα!!!τη κανεται κοριτσακια μου!!!!
Γειά σου Ελενίτσα. Εγώ μόλις σφουγγάρισα και πονάει η μεσούλα μου
γεια σου και σενα Αθηνα μου!!!γιατι ποναει η μεση σου εκανες πολλες δουλειες σημερα?
προσπαθησε να ξεκουραστεις λιγακι !
Athin@ έγραψε:Έκανα αρκετές. Τώρα θέλω να τρίψω λίγο και το μπάνιο, τα πάνω πάνω δηλαδή και πολύ το σκέφτομαι.
Ήρια έγραψε:Athin@ έγραψε:Έκανα αρκετές. Τώρα θέλω να τρίψω λίγο και το μπάνιο, τα πάνω πάνω δηλαδή και πολύ το σκέφτομαι.
Αντε βρε Αθηνουλα περνα και απο το δικο μου, και εγω τα μπανια θελω να κανω τωρα , δεν μου εφτανε το 1 μπανιο , ηθελα 2 χαχαχα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!! ελα παρε και απο εμενα τα πανω πανω δεν με πειραζει...!!!
εγω πριν λιγο τελειωσα τα μπαλκονια και το ποτησμα των λουλουδιων!!!βρηκα ευκαιρια τωρα που εχει καλη μερα!
Ήρια έγραψε:Αντε βρε Αθηνουλα περνα και απο το δικο μου, και εγω τα μπανια θελω να κανω τωρα , δεν μου εφτανε το 1 μπανιο , ηθελα 2 χαχαχα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!! ελα παρε και απο εμενα τα πανω πανω δεν με πειραζει...!!!
naysika έγραψε:εγω πριν λιγο τελειωσα τα μπαλκονια και το ποτησμα των λουλουδιων!!!βρηκα ευκαιρια τωρα που εχει καλη μερα!
Ήρια έγραψε:Αντε βρε Αθηνουλα περνα και απο το δικο μου, και εγω τα μπανια θελω να κανω τωρα , δεν μου εφτανε το 1 μπανιο , ηθελα 2 χαχαχα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!! ελα παρε και απο εμενα τα πανω πανω δεν με πειραζει...!!!
naysika έγραψε:ειναι μεγαλη κουρασει οταν εχεις μεγαλο σπιτι!!!εγω να φανταστητε το σπιτι δεν το κανω ολο σε μια μερα γιατι απλα μετα θα μεζευουν απο τα πατωματα!!!!χαχχαχαχα
Ήρια έγραψε:naysika έγραψε:ειναι μεγαλη κουρασει οταν εχεις μεγαλο σπιτι!!!εγω να φανταστητε το σπιτι δεν το κανω ολο σε μια μερα γιατι απλα μετα θα μεζευουν απο τα πατωματα!!!!χαχχαχαχα
αστα να πανε Ελενακι ... τελικα με τιποτα δεν ευχαριστιομαστε!! χαχαχαχα Μικρο= δεν χωραμε , Μεγάλο = πολλες δουλειες
ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι Δημητρα μου!!!τιποτα δεν μας ευχαριστη!!!
Ήρια έγραψε:τελικα με τιποτα δεν ευχαριστιομαστε!! χαχαχαχα Μικρο= δεν χωραμε , Μεγάλο = πολλες δουλειες
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:
καλά δε πειράζει αρκεί που θα με ακούσετε μετά που θα σας λέω πόσο φοβερά πέρασα εγώ!!!!ελπίζω να μη με ζηλεύετε!!!!!!!
Υπαρχει ομως μεγαααλη πιθανοτητα να ερθω θεσσαλονικη!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GEODATOU έγραψε:
ΑΘΗΝΟΥΛΑ,ΝΥΧΤΟΒΙΑ Η ΓΩΓΟΥΛΑ!!ΞΕΝΥΧΤΙΣΑ Η ΣΥΝΩΝΟΜΑΤΗ!!!
Tziz έγραψε:
Και στα φανερά, όχι με pm.
Tziz έγραψε:
Κορίτσια, λέτε να είναι ο ίδιος ο Νίκος???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
(Ξέρει το ψευδώνυμό μου... και όλα...)
manoula_24xr έγραψε:Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις ξεκουραζομαστε μετα το μεσημεριανο,αχ κ γω ποναω μεση δν κοιμηθηκα ολη νυχτα,αλλα απο τη περιοδο ποναω.Σημερα καθοταν ο συζηγος και πηγαμε τη μικρη για εμβολιο,ημουνα σιγουρη θα κλαιει,αλλα αυτη κυρια,ουτε εκλαψε ουτε τπτ κ μαλιστα αναρωτηθηκε γτ δν πονεσε.Μας μετρησε κ ειμαστε πολυ ψηλες λεει κ τα κιλα μια χαρα ειναι να μην ανησυχουμε.
καλησπερα Μανουλα!!και εμεις εχθες ειχαμε παει παιδιατρο και πριν ακομα δει την παιδιατρο αρχισε να κλαιει μονο και μονο που ειδε το ιατρειο!!! εμεις δεν καναμε το εμβολιο μας γιατι ειμαστε λιγακι κρυωμενες και αρχισαμε να κανουμε μασκουλα αλλα ευτυχως για λιγες μερες γιατι ειναι στο ξεκινημα και ετσι αποφυγαμε τα κρυωματα τα πολλα!
Tziz έγραψε:Άσχετο ρε κορίτσια, αλλά κάηκα με το λάδι για τις πατάτες, πήγα να τραβήξω το τηγάνι από τη φωτιά, κι ακόμα τσούζει. Δύο παγάκια έλιωσαν πάνω στο δάχτυλό μου και τίποτα...
Κι ο Νίκος κόπηκε πλένοτας τα πιάτα.
Συγκεκριμένα πλένοντας ένα μαχαίρι.
Τι σκατά?
Η μικρή πάλι το πάει για μποξέρ.
Βαράει με μανία τα παιχνιδάκια της στο ρηλάξ.
Πριν από λίγο έβγαζε και κραυγές!
"Τώρα θα σας φάω!!!" ένα πράμα..
Ήρια έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ... ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..! ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ?!!! ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .... ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ PC ΤΡΩΩ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ..
Μαρία έγραψε:Ήρια έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ... ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..! ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ?!!! ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .... ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ PC ΤΡΩΩ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ..
έλα να κάνουμε παρέα! πολύ κόλλημα με το pc Και μετά με πιάνει και νύστα και άστα να πάνε!
Αγγελικούλα όχι πάγο παιδί μου! βάλε λίγο οδοντόκρεμα να πάρει το κάψιμο! ή λίγο πελτέ
Ήρια έγραψε:Tziz έγραψε:Άσχετο ρε κορίτσια, αλλά κάηκα με το λάδι για τις πατάτες, πήγα να τραβήξω το τηγάνι από τη φωτιά, κι ακόμα τσούζει. Δύο παγάκια έλιωσαν πάνω στο δάχτυλό μου και τίποτα...
Κι ο Νίκος κόπηκε πλένοτας τα πιάτα.
Συγκεκριμένα πλένοντας ένα μαχαίρι.
Τι σκατά?
Η μικρή πάλι το πάει για μποξέρ.
Βαράει με μανία τα παιχνιδάκια της στο ρηλάξ.
Πριν από λίγο έβγαζε και κραυγές!
"Τώρα θα σας φάω!!!" ένα πράμα..
ΜΑΤΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΜΑΤΙ... ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ... ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΙΑ ........ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΓΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ , ΒΑΛΕ BEPANTHOL ΑΝ ΕΧΕΙΣ...!!
μπορεια ακομα να βαλεις και οδοντοκρεμα!!η κρεμουλα που βαζουμε στα μωρα που ειναι για εγκαυματα
Tziz έγραψε:Γεια σας γεια σας...
Έλειψα γιατί ήρθε ο Νίκος και ετοιμάσαμε να φάμε.
Από δουλειές όπως καταλάβατε όλη μέρα στον υπολογιστή, δεν έχω κάνει τίποτα.
Ευάκι όχι δε μου μίλησε με πμ.
Και δεν είναι ο Νίκος. Τα επόμενα ποστς ήταν την ώρα που αυτός κοιμόταν.
Και την κουνιάδα μου την αποκλείω, γιατί πιστεύω ότι δε θα έκανε τέτοιες κατινιές. Ξέρει την κατάσταση πώς έχει, και το πιο πιθανό είναι -αν ήθελε να με βρίσει- να το έκανε κατάμουτρα.
Διάβαζα τώρα αυτά που γράφεις στο "μπάνιο μαζί".
Εμένα ήταν στο πατρικό μου έτσι.
Όποτε πήγαινα τουαλέτα, τσουπ να σου η μάνα μου να βάλει πλυντήριο, η αδερφή μου να μου πει κάτι ή να χτενιστεί, ο αδερφός μου να βάλει κάτι στα άπλυτα... Μόνο ο μπαμπάς μου δεν μπούκαρε!
Μαρία έγραψε:ααααααα προχωρημένη σε βλέπω Δημητρούλα! αχαχα εγώ δεν θα του το πω αυτό ποτέ! γιατί τι να κάνω τώρα που δεν δουλεύω, όλη μέρα στο σπίτι με τον Νίκο και τις δουλειές,μόνη μου? θα λαλήσω!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης