Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
naysika έγραψε:καλησπεραααααα!!!τη κανεται κοριτσακια μου!!!!

Γειά σου Ελενίτσα. Εγώ μόλις σφουγγάρισα και πονάει η μεσούλα μου Crying or Very sad

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Athin@ έγραψε:
naysika έγραψε:καλησπεραααααα!!!τη κανεται κοριτσακια μου!!!!

Γειά σου Ελενίτσα. Εγώ μόλις σφουγγάρισα και πονάει η μεσούλα μου Crying or Very sad

γεια σου και σενα Αθηνα μου!!!γιατι ποναει η μεση σου εκανες πολλες δουλειες σημερα?
προσπαθησε να ξεκουραστεις λιγακι !

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς την Ελενίτσα!

και μένα πονάει ρε Αθηνάκι, με έχει πεθάνει αυτή η μέση!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έκανα αρκετές. Τώρα θέλω να τρίψω λίγο και το μπάνιο, τα πάνω πάνω δηλαδή και πολύ το σκέφτομαι. Rolling Eyes

Ήρια

Ήρια
Athin@ έγραψε:Έκανα αρκετές. Τώρα θέλω να τρίψω λίγο και το μπάνιο, τα πάνω πάνω δηλαδή και πολύ το σκέφτομαι. Rolling Eyes

Αντε βρε Αθηνουλα περνα και απο το δικο μου, και εγω τα μπανια θελω να κανω τωρα , δεν μου εφτανε το 1 μπανιο , ηθελα 2 χαχαχα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!! ελα παρε και απο εμενα τα πανω πανω δεν με πειραζει...!!!

naysika

naysika
Ήρια έγραψε:
Athin@ έγραψε:Έκανα αρκετές. Τώρα θέλω να τρίψω λίγο και το μπάνιο, τα πάνω πάνω δηλαδή και πολύ το σκέφτομαι. Rolling Eyes

Αντε βρε Αθηνουλα περνα και απο το δικο μου, και εγω τα μπανια θελω να κανω τωρα , δεν μου εφτανε το 1 μπανιο , ηθελα 2 χαχαχα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!! ελα παρε και απο εμενα τα πανω πανω δεν με πειραζει...!!!

εγω πριν λιγο τελειωσα τα μπαλκονια και το ποτησμα των λουλουδιων!!!βρηκα ευκαιρια τωρα που εχει καλη μερα!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:Αντε βρε Αθηνουλα περνα και απο το δικο μου, και εγω τα μπανια θελω να κανω τωρα , δεν μου εφτανε το 1 μπανιο , ηθελα 2 χαχαχα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!! ελα παρε και απο εμενα τα πανω πανω δεν με πειραζει...!!!

Ναι γκρινιάζω εδώ, να δω τι θα κάνω στο άλλο σπίτι που θα έχει 2, θα είναι κατα 40 τεραγωνικά μεγαλύτερο απο αυτό και θα δουλεύω....πω πωωωω ταραχή με έπιασε (Α και θα έχω και δεύτερο παιδάκι - λέμε τώρα)

naysika έγραψε:εγω πριν λιγο τελειωσα τα μπαλκονια και το ποτησμα των λουλουδιων!!!βρηκα ευκαιρια τωρα που εχει καλη μερα!

Αχ ήθελα να το κάνω κι εγώ το μπαλκονάκι μου αλλά έχω ρούχα ρε γμτ.

Rolling Eyes

Ήρια

Ήρια
[quote="Athin@"]
Ήρια έγραψε:Αντε βρε Αθηνουλα περνα και απο το δικο μου, και εγω τα μπανια θελω να κανω τωρα , δεν μου εφτανε το 1 μπανιο , ηθελα 2 χαχαχα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!! ελα παρε και απο εμενα τα πανω πανω δεν με πειραζει...!!!

Ναι γκρινιάζω εδώ, να δω τι θα κάνω στο άλλο σπίτι που θα έχει 2, θα είναι κατα 40 τεραγωνικά μεγαλύτερο απο αυτό και θα δουλεύω....πω πωωωω ταραχή με έπιασε (Α και θα έχω και δεύτερο παιδάκι - λέμε τώρα)

πωωω ασε ειναι μεγαλο παλουκακι η αληθεια ειναι .... εγω το μονο που μετανιωσααα ειναι οτι το καναμε Μεζονετα .... και με την μικρη δεν παλευεται ευκολα... χαχαα φαντασου να ερθουν και τα 2 παιδακια μας ... οιμέ!!!
Laughing Laughing Laughing

naysika

naysika
ειναι μεγαλη κουρασει οταν εχεις μεγαλο σπιτι!!!εγω να φανταστητε το σπιτι δεν το κανω ολο σε μια μερα γιατι απλα μετα θα μεζευουν απο τα πατωματα!!!!χαχχαχαχα

Ήρια

Ήρια
naysika έγραψε:ειναι μεγαλη κουρασει οταν εχεις μεγαλο σπιτι!!!εγω να φανταστητε το σπιτι δεν το κανω ολο σε μια μερα γιατι απλα μετα θα μεζευουν απο τα πατωματα!!!!χαχχαχαχα

αστα να πανε Ελενακι ... τελικα με τιποτα δεν ευχαριστιομαστε!! χαχαχαχα Μικρο= δεν χωραμε , Μεγάλο = πολλες δουλειες

naysika

naysika
Ήρια έγραψε:
naysika έγραψε:ειναι μεγαλη κουρασει οταν εχεις μεγαλο σπιτι!!!εγω να φανταστητε το σπιτι δεν το κανω ολο σε μια μερα γιατι απλα μετα θα μεζευουν απο τα πατωματα!!!!χαχχαχαχα

αστα να πανε Ελενακι ... τελικα με τιποτα δεν ευχαριστιομαστε!! χαχαχαχα Μικρο= δεν χωραμε , Μεγάλο = πολλες δουλειες

ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι Δημητρα μου!!!τιποτα δεν μας ευχαριστη!!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:τελικα με τιποτα δεν ευχαριστιομαστε!! χαχαχαχα Μικρο= δεν χωραμε , Μεγάλο = πολλες δουλειες

Μη το συζητάς. Ένας λόγος που σχεδίασα μικρά υπνοδωμάτια ήταν αυτός. Για να μαζεύονται εύκολα και ένας λόγος που απέκλεισα τη μεζονέτα ήταν η τεμπελιά μου.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις ξεκουραζομαστε μετα το μεσημεριανο,αχ κ γω ποναω μεση δν κοιμηθηκα ολη νυχτα,αλλα απο τη περιοδο ποναω.Σημερα καθοταν ο συζηγος και πηγαμε τη μικρη για εμβολιο,ημουνα σιγουρη θα κλαιει,αλλα αυτη κυρια,ουτε εκλαψε ουτε τπτ κ μαλιστα αναρωτηθηκε γτ δν πονεσε.Μας μετρησε κ ειμαστε πολυ ψηλες λεει κ τα κιλα μια χαρα ειναι να μην ανησυχουμε.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
καλά δε πειράζει αρκεί που θα με ακούσετε μετά που θα σας λέω πόσο φοβερά πέρασα εγώ!!!!ελπίζω να μη με ζηλεύετε!!!!!!! Razz Razz

Υπαρχει ομως μεγαααλη πιθανοτητα να ερθω θεσσαλονικη!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αληθεια????ποτε?????????

GEODATOU έγραψε:
ΑΘΗΝΟΥΛΑ,ΝΥΧΤΟΒΙΑ Η ΓΩΓΟΥΛΑ!!ΞΕΝΥΧΤΙΣΑ Η ΣΥΝΩΝΟΜΑΤΗ!!!

μου φαινεται ή οντως μπορω να σε λεω γωγουλα???εεεεε???καλη μου γωγώ?????
ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ ΝΟΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

Tziz έγραψε:
Και στα φανερά, όχι με pm.

σου μιλησε με πμ???????

Tziz έγραψε:
Κορίτσια, λέτε να είναι ο ίδιος ο Νίκος???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
(Ξέρει το ψευδώνυμό μου... και όλα...)

εγω λεω ειναι η πεθερα σου!!!!!!!!!!!εμαθε η/υ σε ταχυρυθμα και οργανωνει την αντεπιθεση τους!!!!!!!!!!!
λες κ η δικη μου γι'αυτο να εχει μουτρα???να διαβασε τι της σουρνω??? Shocked Shocked scratch scratch scratch

naysika

naysika
manoula_24xr έγραψε:Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις ξεκουραζομαστε μετα το μεσημεριανο,αχ κ γω ποναω μεση δν κοιμηθηκα ολη νυχτα,αλλα απο τη περιοδο ποναω.Σημερα καθοταν ο συζηγος και πηγαμε τη μικρη για εμβολιο,ημουνα σιγουρη θα κλαιει,αλλα αυτη κυρια,ουτε εκλαψε ουτε τπτ κ μαλιστα αναρωτηθηκε γτ δν πονεσε.Μας μετρησε κ ειμαστε πολυ ψηλες λεει κ τα κιλα μια χαρα ειναι να μην ανησυχουμε.

καλησπερα Μανουλα!!και εμεις εχθες ειχαμε παει παιδιατρο και πριν ακομα δει την παιδιατρο αρχισε να κλαιει μονο και μονο που ειδε το ιατρειο!!! εμεις δεν καναμε το εμβολιο μας γιατι ειμαστε λιγακι κρυωμενες και αρχισαμε να κανουμε μασκουλα αλλα ευτυχως για λιγες μερες γιατι ειναι στο ξεκινημα και ετσι αποφυγαμε τα κρυωματα τα πολλα!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας γεια σας...

Έλειψα γιατί ήρθε ο Νίκος και ετοιμάσαμε να φάμε.
Από δουλειές όπως καταλάβατε όλη μέρα στον υπολογιστή, δεν έχω κάνει τίποτα.

Ευάκι όχι δε μου μίλησε με πμ.
Και δεν είναι ο Νίκος. Τα επόμενα ποστς ήταν την ώρα που αυτός κοιμόταν.
Και την κουνιάδα μου την αποκλείω, γιατί πιστεύω ότι δε θα έκανε τέτοιες κατινιές. Ξέρει την κατάσταση πώς έχει, και το πιο πιθανό είναι -αν ήθελε να με βρίσει- να το έκανε κατάμουτρα.

Διάβαζα τώρα αυτά που γράφεις στο "μπάνιο μαζί".
Εμένα ήταν στο πατρικό μου έτσι.
Όποτε πήγαινα τουαλέτα, τσουπ να σου η μάνα μου να βάλει πλυντήριο, η αδερφή μου να μου πει κάτι ή να χτενιστεί, ο αδερφός μου να βάλει κάτι στα άπλυτα... Μόνο ο μπαμπάς μου δεν μπούκαρε!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσχετο ρε κορίτσια, αλλά κάηκα με το λάδι για τις πατάτες, πήγα να τραβήξω το τηγάνι από τη φωτιά, κι ακόμα τσούζει. Δύο παγάκια έλιωσαν πάνω στο δάχτυλό μου και τίποτα...
Κι ο Νίκος κόπηκε πλένοτας τα πιάτα.
Συγκεκριμένα πλένοντας ένα μαχαίρι.
Τι σκατά?

Η μικρή πάλι το πάει για μποξέρ.
Βαράει με μανία τα παιχνιδάκια της στο ρηλάξ.
Πριν από λίγο έβγαζε και κραυγές!
"Τώρα θα σας φάω!!!" ένα πράμα..

Ήρια

Ήρια
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ... ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..! ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ?!!! ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .... ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ PC ΤΡΩΩ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ..

Ήρια

Ήρια
Tziz έγραψε:Άσχετο ρε κορίτσια, αλλά κάηκα με το λάδι για τις πατάτες, πήγα να τραβήξω το τηγάνι από τη φωτιά, κι ακόμα τσούζει. Δύο παγάκια έλιωσαν πάνω στο δάχτυλό μου και τίποτα...
Τι σκατά?

ΜΑΤΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΜΑΤΙ... ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ... ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΙΑ ........ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΓΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ , ΒΑΛΕ BEPANTHOL ΑΝ ΕΧΕΙΣ...!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ... ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..! ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ?!!! ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .... ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ PC ΤΡΩΩ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ..

έλα να κάνουμε παρέα! πολύ κόλλημα με το pc Και μετά με πιάνει και νύστα και άστα να πάνε!

Αγγελικούλα όχι πάγο παιδί μου! βάλε λίγο οδοντόκρεμα να πάρει το κάψιμο! ή λίγο πελτέ

Ήρια

Ήρια
Μαρία έγραψε:
Ήρια έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ... ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..! ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ?!!! ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .... ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ PC ΤΡΩΩ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ..

έλα να κάνουμε παρέα! πολύ κόλλημα με το pc Και μετά με πιάνει και νύστα και άστα να πάνε!

Αγγελικούλα όχι πάγο παιδί μου! βάλε λίγο οδοντόκρεμα να πάρει το κάψιμο! ή λίγο πελτέ

ΑΣΤΑ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΣΟ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΑΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ!!!!

naysika

naysika
Ήρια έγραψε:
Tziz έγραψε:Άσχετο ρε κορίτσια, αλλά κάηκα με το λάδι για τις πατάτες, πήγα να τραβήξω το τηγάνι από τη φωτιά, κι ακόμα τσούζει. Δύο παγάκια έλιωσαν πάνω στο δάχτυλό μου και τίποτα...
Τι σκατά?

ΜΑΤΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΜΑΤΙ... ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ... ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΙΑ ........ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΓΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ , ΒΑΛΕ BEPANTHOL ΑΝ ΕΧΕΙΣ...!!

μπορεια ακομα να βαλεις και οδοντοκρεμα!!η κρεμουλα που βαζουμε στα μωρα που ειναι για εγκαυματα

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααααααα προχωρημένη σε βλέπω Δημητρούλα! αχαχα εγώ δεν θα του το πω αυτό ποτέ! Razz Razz γιατί τι να κάνω τώρα που δεν δουλεύω, όλη μέρα στο σπίτι με τον Νίκο και τις δουλειές,μόνη μου? θα λαλήσω! Laughing

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Γεια σας γεια σας...

Έλειψα γιατί ήρθε ο Νίκος και ετοιμάσαμε να φάμε.
Από δουλειές όπως καταλάβατε όλη μέρα στον υπολογιστή, δεν έχω κάνει τίποτα.

Ευάκι όχι δε μου μίλησε με πμ.
Και δεν είναι ο Νίκος. Τα επόμενα ποστς ήταν την ώρα που αυτός κοιμόταν.
Και την κουνιάδα μου την αποκλείω, γιατί πιστεύω ότι δε θα έκανε τέτοιες κατινιές. Ξέρει την κατάσταση πώς έχει, και το πιο πιθανό είναι -αν ήθελε να με βρίσει- να το έκανε κατάμουτρα.

Διάβαζα τώρα αυτά που γράφεις στο "μπάνιο μαζί".
Εμένα ήταν στο πατρικό μου έτσι.
Όποτε πήγαινα τουαλέτα, τσουπ να σου η μάνα μου να βάλει πλυντήριο, η αδερφή μου να μου πει κάτι ή να χτενιστεί, ο αδερφός μου να βάλει κάτι στα άπλυτα... Μόνο ο μπαμπάς μου δεν μπούκαρε!

βλέπεις τι τραβάω ε??????
καλέ η πεθερά σου είναι λέμε!!!!λέει και αννούλα την κουνιάδα????έλεος!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked

Ήρια

Ήρια
Μαρία έγραψε:ααααααα προχωρημένη σε βλέπω Δημητρούλα! αχαχα εγώ δεν θα του το πω αυτό ποτέ! Razz Razz γιατί τι να κάνω τώρα που δεν δουλεύω, όλη μέρα στο σπίτι με τον Νίκο και τις δουλειές,μόνη μου? θα λαλήσω! Laughing

σε πιστευωωω αλλα αμα το καλο σκεφτεις θα βρισκαμε περισσοτερες δραστηριοτητες αμα δεν ειχαμε αυτο το χαζο κουτι.... αλλα καλααα ξερω οτι δεν το κοβει και εκεινος!!! αχχαχαχαα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις