Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρίτσα το λέει τόσο καθαρά;;;;
Εμένα το μόνο που λέει είναι "γιαγιά" = γιογιό και αυτό άμα το θυμάται ή άμα το βλέπει.Δεν λέει ούτε τσίσα ούτε κακά. Εκτός απο ένα "τθθθ" καμιά φορά.Αλλά τουλάχιστον τα κάνει.
Η δικιά σου μάλλον είναι στο να τη βγάλει. Έχει καταλάβει οτι δεν πρέπει να τα κάνει στην πάνα αλλά της φαίνεται και περίεργο το γιογιό.Βάλ'της κι εσύ βρακάκια. Ζέστανε μωρέ ο καιρός.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:ναι Μαριτσάκι σε πολύ καλό δρόμο είναι η μικρή, ξέρεις τι μπορεί να γίνετε ε? να της φοράς πάνα για να τα κάνει αλλά να έχει την εντύπωση ότι αν τα κάνει εκεί θα λερωθεί και θα γίνει μούσκεμα, οπότε προτιμά να τριγυρνάει τσιτσίδι ααχαχα αλλά και πάλι να μην την βολεύει ακόμα ούτε το γιογιό ούτε το καθισματάκι! είναι κάπου στο ενδιάμεσο του να βγάλει την πάνα και να μην την βγάλει, πάντως σε καλό δρόμο είναι!
εγώ τι να πω που κατουριέται ακόμα στον ύπνο του και του βάζω πάνα το βράδυ Mad και καλά το βράδυ σκασίλα μου, αλλά που έχει φάει κόλλημα και όποτε θέλει κακά του, μου λέει βάλε μου πάνα θέλω κακά! ούτε με το καλό ούτε με το άγριο δεν πάει τουαλέτα για τα κακά! μια μέρα μου ζήτησε 5 φορές πάνα και δεν του έβαλε, ε το ξεροκέφαλο τα κράτησε και δεν τα έκανε όλη μέρα! Shocked

εμενα πριν αρχισει ο γιο ςμου να τα κανει στην τουαλετα γιατι τα τσισα τα εκανε στα κακα ειχε μαθει ορθιος και με παιδεψε, μια μερα χρειαστηκε να του βαλω κλισμα, λεω οκ βρηκα ευκαιρια θα τον παω τι θα κανει θα τα κανει, αμ δε τα κρατησε μαρακι, καταφερε και τα κρατησε μεχρι που του εβαλα πανα Shocked τελικα τον εβαλα μια μερα ορθιο στην τουαλετα και τα εκανε και σιγα σιγα τον καθιζα και πιο κατω μεχρι που εμαθε, αμα δεν θελουν πως κρατιουνται δεν λεγεται

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αθηνα αν εννοεις το γιογιο δεν εχω παρατηρησει αν το λεει, αλλα μιλαει λεει πολλες λεξεις και εχει αρχισει προτασουλες πχ γιαγια που παει μαμα και τετοια λεει πολλες λεξεις γιατι ακουει συνεχεια και τον αδερφο της, εχει παρει μπρος για τα καλα μπορουμε να συνενοηθουμε, μην σε απασχολει που δεν τα λεει ακομα ειναι και το πρωτο παιδι και δεν ειναι και μεγαλα καλε τωρα αρχιζουν να μιλανε σιγα σιγα τα πιο πολλα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας διαβασα!!! Με την χτεσινη ηλιθια δεν ασχολουμε καν!

Αγγελικη μην ασχολησε καν! Εμεις ξερουμε πια εισαι!!

Κουμπαρα σε βλεπω να τρεχεις να φερεις τον κουμπαρο παλι!

Μιλου το ιδιο εκανε και ο μικρος χτες και την δευτερη φορα τον προλαβα και τα εκανε στην τουαλετα!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 21 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 21 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 21 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 21 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 21 654316

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δεν την προλαβα την πηγα παλι γιατι φωανζε κακα την καθησα λεω γαμωτο κατι μου βρομαει ποιος ειχε ερθει τουαλετα και οταν την κατεβαζω που δεν ειχε κανει κατι, παω να βαλω την πανα και βλεπω την κουρ... και της λεω να εκανες κακα και τι μου λεει πατατουλα Razz Razz Razz το περασε για πατατα ετσι στρογγυλο εχει θεμα με τις πατατες παει και μου τις περνει απο τον μαναβη χαχχαα τι θα την κανω που της λεω ελα να βαλουμε μπιμπιλινο και λεει οχι; την αφησα γυμνη τωρα Shocked

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βρε Μαρίτσα μου! άλλο πράγμα! άμα είμαστε πουθενά και του πω κράτα τα μέχρι να πάμε τουαλέτα θα τα αμολήσει, άμα του πεις κάντα παιδί μου και δεν του βάλω πάνα, τα κρατάει όλη μέρα! μάλλον έχει φοβηθεί γιατί όταν πηγαίναμε σχολείο είχε ψιλοαρχίσει και έκανε στο γιογιό κακά και μια μέρα δεν μου είπε τίποτα και έτρεξε να τα κάνει ο δόλιος μόνος του και δεν πρόλαβε και του έφυγαν κάτω και ούρλιαζε, τι είναι αυτόοοοοοο?????? μαμάαααααααα πάρτο πάρτο είναι ζωντανό! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πατατούλα? Razz Razz βάλτης ένα βρακάκι!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:εγω δεν την προλαβα την πηγα παλι γιατι φωανζε κακα την καθησα λεω γαμωτο κατι μου βρομαει ποιος ειχε ερθει τουαλετα και οταν την κατεβαζω που δεν ειχε κανει κατι, παω να βαλω την πανα και βλεπω την κουρ... και της λεω να εκανες κακα και τι μου λεει πατατουλα Razz Razz Razz το περασε για πατατα ετσι στρογγυλο εχει θεμα με τις πατατες παει και μου τις περνει απο τον μαναβη χαχχαα τι θα την κανω που της λεω ελα να βαλουμε μπιμπιλινο και λεει οχι; την αφησα γυμνη τωρα Shocked

Ειναι γνωστη τσιτσιδουλα απο παλια!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Ε μενα ο μικρος κατεβαζει την πανα πιανει το πουλακι του και την ξαναανεβαζει!! Τι να πω....... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε το εχουν αυτο το αγορακια επεξεργαζεται το σωμα του βλεπεις αυτα το βλεπουν και ολας οποτε λενε μμμ για να δω Razz Razz

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ε το εχουν αυτο το αγορακια επεξεργαζεται το σωμα του βλεπεις αυτα το βλεπουν και ολας οποτε λενε μμμ για να δω Razz Razz

Χαχαχαχαχα σωστα εχει πλακα παντως!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισης μολις εδωσε σοκολατα στην Λυδια!! Θα τον σκοτωσωωωωωωωωωωωωω! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 21 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 21 585182

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:αθηνα αν εννοεις το γιογιο δεν εχω παρατηρησει αν το λεει, αλλα μιλαει λεει πολλες λεξεις και εχει αρχισει προτασουλες πχ γιαγια που παει μαμα και τετοια λεει πολλες λεξεις γιατι ακουει συνεχεια και τον αδερφο της, εχει παρει μπρος για τα καλα μπορουμε να συνενοηθουμε, μην σε απασχολει που δεν τα λεει ακομα ειναι και το πρωτο παιδι και δεν ειναι και μεγαλα καλε τωρα αρχιζουν να μιλανε σιγα σιγα τα πιο πολλα

ΑΑΑΑ καλά. Εγώ έλεγα για τα τσίσα και τα κακά αλλά εσείς έχετε προχωρήσει πολύ!!!!!!!!!!!!!!
Ρε γαμώτο κι εγώ της μιλάω όλη μέρα και πάντα όταν της δίνω κάτι ή κάνω κάτι της το εξηγώ. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Αυτή καταλαβαίνει τα πάντα, τα πάντα όμως δεν υπάρχει τίποτα που να τη ρωτήσω που είναι και να μη μου το δείξει ή να της ζητήσω κάτι και να μη μου το φέρει αλλά δεν τα λέει. Λέξεις λέει αρκετές τώρα αλλά με τον δικό της τρόπο πχ βα=πεταλούδα, πα=σκούπα, τα=αυτοκίνητο, δα=ρόδα, τθιί=τυρί, ιλιά=ελιά και πολλά άλλα τέλος πάντων. Επίσης μου μιλάει με ύφος και κινήσεις σαν να λέει κάτι σοβαρό ή αστείο αλλά χωρίς νόημα.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι αρχιζουν ολα αθηνα καλα παει, εμενα παλι ελεγε πολυ λιγα μισα και μετα τα πεταξε κατευθειαν, ειναι στο παιδι, ο γιος μου που μιλησε και αυτος νωρις πρωτα αρχισε ακαταλαβαστικα και μισα σαν την δικια σου και πηγαινε σιγα σιγα, αυτη τα κραταγε και τα εριχνε κανονικα μετα, ενταξει μερικες λεξεις που εχουν ρ πχ θα το φαει η τον μικρο δεν τον λεει σωκρατη τον λεει κοκατη

Blue_yellow Butterfly

Blue_yellow Butterfly
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βίβιαν κι ο δικός μου, το ίδιο κάνει... Πουλάκι ΚΟΥ ΚΟΥ την τραβάει ΤΑ την αφήνει!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μην ανησυχείς Αθηνάκι, θα σου φέρω εγώ μια μέρα το Νίκο θα την πιάσει στην πολυλογία και θα την κάνει ξεφτέρι, θα της λέει: πάμε γότα (βόλτα)
θες να χας? (φας)
το γιγίο μου (βιβλίο μου)
και διάφορα τέτοια! αχαχαχα
αλλά αυτό που θα μάθει σίγουρα η μικρή να λέει είναι το: να σου πω κάτι? όλο αυτό λέει σε όποιον δει: να σου πω κάτι? και τον αρχίζει στο μπίρι μπίρι, τουλάχιστον είναι ευγενικός, ρωτάει πρώτα! χαχαχαχα

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Blue_yellow Butterfly έγραψε:Πουλάκι ΚΟΥ ΚΟΥ την τραβάει ΤΑ την αφήνει

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Άντρες απο μικροί ξεκινάνε φτάνουν 70 και πάλι με αυτό ασχολούνται Very Happy Very Happy

Μαρίτσα μου μακάρι. Δεν αγχώνομαι για να πω την αλήθεια γιατί κάτι άλλα παιδάκια που είδα τώρα τελευταία στην ηλικία που είναι οι δικές μας δεν λένε απολύτως τίποτα. Τουλάχιστον η δικιά μου έχει κάποιες στάνταρ λεξούλες που σημαίνουν κάτι. Πάντως η δικιά σου είναι ξεφτέρι! Μπράβο!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα μαρακι το ιδιο κανει και ο δικος μου να σου πω κατι λεει και μετα αρχιζει την παρλα, και το θεικο ειναι οτι οταν ειναι εδω δεν ρωτα εμενα οταν ειμαστε εξω μου λεει να πω κατι;

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:.....

χα χα χα
Να πω κάτι;
Όχι
Καλά θα πω........... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αθηνουλα ειναι θεμα του καθε παιδιου και οχι ξεφτεριου, εμενα ας πουμε μιλαγε ο μικρος, μιας φιλης μου δεν μιλαγε αλλα κατεβαινε τις σκαλες, η μικρη τωρα ας πουμε μιλαει αλλα τα τρωει αλεσμενα, το καθε παιδι εχει κατι που κανει πιο γρηγορα και κατι που κανει πιο αργα

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:χαχα μαρακι το ιδιο κανει και ο δικος μου να σου πω κατι λεει και μετα αρχιζει την παρλα, και το θεικο ειναι οτι οταν ειναι εδω δεν ρωτα εμενα οταν ειμαστε εξω μου λεει να πω κατι;

αχαχαχαχα οπότε αν συναντηθούν τα βλαστάρια μας, θα λέει συνέχεια το ένα στο άλλο: να σου πω κάτι? αχαχαχα μα τι ευγένεια Χριστέ μου! τι επίπεδο! Razz εμένα το λέει και στο σπίτι, να σου πω κάτι? αλλά και όχι να του απαντήσω εγώ αυτός θα το πει τελικά δεν έχει να κάνει! αχαχαχα

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια σας αφηνω ηρθε η κολωνα του σπιτιου μου να βαλω να φαμε! τα λεμε μετα

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:κοριτσια σας αφηνω ηρθε η κολωνα του σπιτιου μου να βαλω να φαμε! τα λεμε μετα

καλή όρεξη! εμένα δεν έρχεται ακόμα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 21 534787 το βραδάκι θα έρθει και είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο, αλλά και που θα έρθει όλο και για κάτι θα τσακωθούμε οπότε εντάξει! αχαχαχαχαχα

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:και που θα έρθει όλο και για κάτι θα τσακωθούμε οπότε εντάξει! αχαχαχαχαχα

ΧΑ ΧΑ ναι κι εμείς. Εχτές μου ήρθε νωρίτερα και του λέω τι θες εσύ εδώ; Μου λέει εδώ μένω! χα χα.Λέω σε κάλεσε κανείς; Ο καημενούλης μου! Rolling Eyes Very Happy

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Μαρία έγραψε:και που θα έρθει όλο και για κάτι θα τσακωθούμε οπότε εντάξει! αχαχαχαχαχα

ΧΑ ΧΑ ναι κι εμείς. Εχτές μου ήρθε νωρίτερα και του λέω τι θες εσύ εδώ; Μου λέει εδώ μένω! χα χα.Λέω σε κάλεσε κανείς; Ο καημενούλης μου! Rolling Eyes Very Happy

αχαχαχαχα ε μα και εσύ πας γυρεύοντας μου φαίνεται! αν του το έλεγα εγώ αυτό θα μου απάνταγε: ε βέβαια τι να με κάνεις εμένα, κανέναν άλλο θα ήθελες να έρθει! Razz Razz Razz μα ξέρω όλες του τις απαντήσεις πια! αχαχα

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να κάνω μια άσχετη ερώτηση;
Η παρκετέζα και η σκούπα swiffer με τα πανάκια κάνουν την ίδια δουλειά.
Και αν ναι η παρκετέζα πλένεται στο πλυντήριο;

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Να κάνω μια άσχετη ερώτηση;
Η παρκετέζα και η σκούπα swiffer με τα πανάκια κάνουν την ίδια δουλειά.
Και αν ναι η παρκετέζα πλένεται στο πλυντήριο;

νομίζω την ίδια δουλειά κάνουν, δεν παίρνω και όρκο βέβαια, και νομίζω ότι μπαίνει στο πλυντήριο, εκτός αν μαδάει!

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπεραααααα!!!τη κανεται κοριτσακια μου!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις