26 Απ: ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? Δευ Απρ 18, 2011 7:55 am
Iωάννα
Σιωπηλή δύναμη
Ασφαλώς και πιστεύω και τεκμηριωμένα μάλιστα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
ΑΑΧΑΧΑ!! ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΨΑΧΝΩ???mama katerina έγραψε:και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!
swsw έγραψε:ΑΑΧΑΧΑ!! ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΨΑΧΝΩ???mama katerina έγραψε:και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!
mama katerina έγραψε:και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!
kata έγραψε:mama katerina έγραψε:και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!
Κατερίνα, με όλο το θάρρος, νομίζω ότι αν υπονοείς ότι οποιαδήποτε κοπέλα από εδώ μέσα θα μπορούσε ποτέ να στείλει αρνητική ενέργεια σε ένα παιδάκι, γίνεσαι το λιγότερο προκλητική. Ας προσέχουμε όλες λίγο τι λέμε.
kata έγραψε:mama katerina έγραψε:και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!
Κατερίνα, με όλο το θάρρος, νομίζω ότι αν υπονοείς ότι οποιαδήποτε κοπέλα από εδώ μέσα θα μπορούσε ποτέ να στείλει αρνητική ενέργεια σε ένα παιδάκι, γίνεσαι το λιγότερο προκλητική. Ας προσέχουμε όλες λίγο τι λέμε.
mama katerina έγραψε:kata έγραψε:mama katerina έγραψε:και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!
kata πρωτον δεν υποννοω κατι τετοιο και το ειπα και στη Σωσω πιο πανω που με ρωτησε και δευτερον δεν ειπα τιποτα για το οποιο θα επρεπε να απολογουμαι αυτη τη στιγμη σε εσενα δεν θα φοβαμαι να γραψω εδω μεσα μην τυχον και με παρεξηγησει καποιος! υπαρχει διαχειριστης να μου κανει παρατηρηση αν εκανα κατι οποτε σε παρακαλω αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω απλα μπορεις να το αναφερεις στον διαχειριστη και εκεινος να κρινει!!!!! κι ολας!
kata έγραψε:mama katerina έγραψε:kata έγραψε:mama katerina έγραψε:και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!
kata πρωτον δεν υποννοω κατι τετοιο και το ειπα και στη Σωσω πιο πανω που με ρωτησε και δευτερον δεν ειπα τιποτα για το οποιο θα επρεπε να απολογουμαι αυτη τη στιγμη σε εσενα δεν θα φοβαμαι να γραψω εδω μεσα μην τυχον και με παρεξηγησει καποιος! υπαρχει διαχειριστης να μου κανει παρατηρηση αν εκανα κατι οποτε σε παρακαλω αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω απλα μπορεις να το αναφερεις στον διαχειριστη και εκεινος να κρινει!!!!! κι ολας!
Κατερίνα, είμαι σίγουρη ότι ο χώρος αυτός δεν διέπεται από λογοκρισία. Επομένως δεν χρειάζονται διαιτητές για να εκφράσει ένα μέλος την ταπεινή του άποψη. Επίσης, προσωπικά θεωρώ ότι έχω την ικανότητα να "διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές" και να αντιλαμβάνομαι το κρυμμένο νόημα κάποιων σχολίων.
Είναι-πιστεύω- δικαίωμα του καθενός να βγάζει τα συμπεράσματά του. Τέλος να σου θυμήσω ότι στο μήνυμά μου σου έγραψα "ΑΝ υπονοείς" συνεπώς το απλούστερο που θα είχες να κάνεις, εάν θεώρησες πως σε αδίκησα, θα ήταν απλώς να μου το αναφέρεις. Εσύ όμως επέλεξες -για ακόμη μια φορά- να επιτεθείς και να ανοίξεις μέτωπα.
koukida έγραψε:kata έγραψε:mama katerina έγραψε:kata έγραψε:mama katerina έγραψε:και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!
Κατερίνα, είμαι σίγουρη ότι ο χώρος αυτός δεν διέπεται από λογοκρισία. Επομένως δεν χρειάζονται διαιτητές για να εκφράσει ένα μέλος την ταπεινή του άποψη. Επίσης, προσωπικά θεωρώ ότι έχω την ικανότητα να "διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές" και να αντιλαμβάνομαι το κρυμμένο νόημα κάποιων σχολίων.
Είναι-πιστεύω- δικαίωμα του καθενός να βγάζει τα συμπεράσματά του. Τέλος να σου θυμήσω ότι στο μήνυμά μου σου έγραψα "ΑΝ υπονοείς" συνεπώς το απλούστερο που θα είχες να κάνεις, εάν θεώρησες πως σε αδίκησα, θα ήταν απλώς να μου το αναφέρεις. Εσύ όμως επέλεξες -για ακόμη μια φορά- να επιτεθείς και να ανοίξεις μέτωπα.
χαχαχαχαχα ελα θα τρελαθουμε τωρα.
kata έγραψε:mama katerina έγραψε:kata έγραψε:mama katerina έγραψε:και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ,ΑΛΛΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!koukida έγραψε:TELEIA!!! μπορει να ημασταν λιγες αλλα περασαμε τελεια!!1
καλε, απο τα μερη μας εισαι κι εσυ?alstxr έγραψε:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ,ΑΛΛΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!koukida έγραψε:TELEIA!!! μπορει να ημασταν λιγες αλλα περασαμε τελεια!!1
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kata στις Κυρ Σεπ 11, 2011 12:43 pm, 1 φορά
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης