Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
421 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 421 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

Iωάννα

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ασφαλώς και πιστεύω και τεκμηριωμένα μάλιστα!

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω κοριτσια μου πιστευω και ολες αυτες οι εμπειριες που περιγραφετε επιβεβαιωνουν την υπαρξη του κακου ματιου. και μην τρελλαθουμε οτι μπορει να ειναι απο θαυμασμο! στανταρ απο ζηλια κι απο κακια ειναι διαφορετικα ο ματιασμενος δεν θα ενιωθε τοσο χαλια. αλλωστε το πιστευει και η θρησκεια μας γι αυτο υπαρχει και ευχη κατα της βασκανιας. τι να πω? μακρια απο τους φαρμακογλωσσους!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ναι ναι το ματι υπαρχει ,το παραδεχεται και η εκκλησια μας.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!
ΑΑΧΑΧΑ!! ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΨΑΧΝΩ??? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 2 215994 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 2 215994

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:
mama katerina έγραψε:και στο ματι και στη γλωσσοφαγια και το ανακαλυψα πιο εντονα προσφατα! ξερετε που μπορω να βρω φυλαχτα για τα παιδακια μου γιατι αυτα την πληρωνουν!!!!!
ΑΑΧΑΧΑ!! ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΨΑΧΝΩ??? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 2 215994 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 2 215994

χαχαχαχα οχι οταν τις εβγαλα ημουν σε συγχυση θα τις ξαναβαλω μολις φτιαξω τα τικερακια!!!! Very Happy Very Happy

evita24

evita24
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
πιστευω στο ματι γιατι την εχω πατησει πολλες φορες. ειναι καποια ατομα που με μονο μια ματια με κανουν να αρρωστησω. ο παπας της ενοριας μου ειπε πως το καλυτερο φυλαχτο ειναι ο σταυρος. στον μικρο μου του τον φοραω οταν βγαινουμε και εχω παντα στο καροτσι μια μικρη Παναγιτσα.

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Κατερίνα, με όλο το θάρρος, νομίζω ότι αν υπονοείς ότι οποιαδήποτε κοπέλα από εδώ μέσα θα μπορούσε ποτέ να στείλει αρνητική ενέργεια σε ένα παιδάκι, γίνεσαι το λιγότερο προκλητική. Ας προσέχουμε όλες λίγο τι λέμε.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξέρω αν ήταν μάτι αυτό που είχα τελευταία αλλά από την στιγμή που μου πέρασε ευχή ο παππούλης σήμερα είμαι γεμάτη θετική ενέργεια! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια το εχω ξαναπει και ξερω πως γινομαι βαρετη, αλλα ο πεθερος μου ηταν παπας και το ματι εκτος του οτι το πιστευει η εκκλησια δεν εχει να κανει με το αν ειναι αβαπτιστο το μωρο. Επισης τα ματακια δεν φυλανε απο ματι παραμονο τα σταυρουδακια. Ενας ακομη λογο που τον βαπτισα πολυ μωρο ηταν και αυτος... Ηθελα να βαπτιστει να γινει χριστιανος και να βαλει τον διαβασμενο του σταυρο... Κι εγω το πιστευω... Το εζησα με τον αντρα μου...
Σηκωνεται μια μερα να παει στη δουλεια και ξαναπεφτει στο κρεβατι... Μου λεει "δεν νιωθω καλα ζαλιζομαι" Του λεω να φωναξω τον Κωστα. Ο Κωστας ηταν ενας συναδελφος που τον περιμενε να πανε μαζι στη δουλεια. Παω τον φωναζω και του λεει ο αντρας μου "παρε το αυτοκινητο μπες στο στρατοπεδο και πες αν γινεται να ερθει ο γιατρος δεν ειμαι καλα". Οντως ετσι εγινε... Ηρθε ο γιατρος του βρηκε λιγο χαμηλη την πιεση αλλα ο αντρας μου παντα εχει χαμηλη πιεση. Περνω την πεθερα μου της το εω και αρχιζει να τον ξεματιαζει. Την αλλη μερα, αφου εχει συνελθει, περνει το αυτοκινητο και βλεπει πανω στις ταχυτητες τα σταυρουδακια που ειχε στον καθρεφτη. Λεει λοιπον στον Κωστα "καλα ρε συ γιατι τα εβγαλες απο τον καθρεφτη;" Να σας πω εδω οτι δεν ηταν τα σκηνακια ουτε λυμενα ουτε κομμενα, ηταν βγαλμενα. Και του λεει ο αλλος "Δεν τα πειραξα, οταν πηγα να παρω το αμαξι ηταν εκει κατω και μου εκανε εντυπωση κι εμενα που τα αφεισες εκει".
Οταν το ειπα στον πεθερο μου μας ειπε πως ειναι ματι... Να φοραμε τον σταυρο μας να κανουμε την προσευχη μας και να προσεχουμε τους κακοβουλους ανθρωπους. Να συμπληρωσω οτι το αυτοκινητο δεν ειχε ουτε μηνα που το πηραμε, μια μεταχειρησμενη BMW (η οποια δεν υπαρχει πια).
Πιστευεις για δεν πιστευεις...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kata έγραψε:

Κατερίνα, με όλο το θάρρος, νομίζω ότι αν υπονοείς ότι οποιαδήποτε κοπέλα από εδώ μέσα θα μπορούσε ποτέ να στείλει αρνητική ενέργεια σε ένα παιδάκι, γίνεσαι το λιγότερο προκλητική. Ας προσέχουμε όλες λίγο τι λέμε.

kata πρωτον δεν υποννοω κατι τετοιο και το ειπα και στη Σωσω πιο πανω που με ρωτησε και δευτερον δεν ειπα τιποτα για το οποιο θα επρεπε να απολογουμαι αυτη τη στιγμη σε εσενα δεν θα φοβαμαι να γραψω εδω μεσα μην τυχον και με παρεξηγησει καποιος! υπαρχει διαχειριστης να μου κανει παρατηρηση αν εκανα κατι οποτε σε παρακαλω αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω απλα μπορεις να το αναφερεις στον διαχειριστη και εκεινος να κρινει!!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 2 667478 κι ολας!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kata έγραψε:

πωπω .. μιλαμε για προκληση οχι αστεια

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατι ρε, να μη σφαχτουμε και στο θέμα για το ξεμάτιασμα?

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama katerina έγραψε:
kata έγραψε:

kata πρωτον δεν υποννοω κατι τετοιο και το ειπα και στη Σωσω πιο πανω που με ρωτησε και δευτερον δεν ειπα τιποτα για το οποιο θα επρεπε να απολογουμαι αυτη τη στιγμη σε εσενα δεν θα φοβαμαι να γραψω εδω μεσα μην τυχον και με παρεξηγησει καποιος! υπαρχει διαχειριστης να μου κανει παρατηρηση αν εκανα κατι οποτε σε παρακαλω αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω απλα μπορεις να το αναφερεις στον διαχειριστη και εκεινος να κρινει!!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 2 667478 κι ολας!

Κατερίνα, είμαι σίγουρη ότι ο χώρος αυτός δεν διέπεται από λογοκρισία. Επομένως δεν χρειάζονται διαιτητές για να εκφράσει ένα μέλος την ταπεινή του άποψη. Επίσης, προσωπικά θεωρώ ότι έχω την ικανότητα να "διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές" και να αντιλαμβάνομαι το κρυμμένο νόημα κάποιων σχολίων.
Είναι-πιστεύω- δικαίωμα του καθενός να βγάζει τα συμπεράσματά του. Τέλος να σου θυμήσω ότι στο μήνυμά μου σου έγραψα "ΑΝ υπονοείς" συνεπώς το απλούστερο που θα είχες να κάνεις, εάν θεώρησες πως σε αδίκησα, θα ήταν απλώς να μου το αναφέρεις. Εσύ όμως επέλεξες -για ακόμη μια φορά- να επιτεθείς και να ανοίξεις μέτωπα.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολα γινονται- μονο του σπανου τα γενια δεν γινονται! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??????? - Σελίδα 2 215994

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kata έγραψε:
mama katerina έγραψε:
kata έγραψε:

Κατερίνα, είμαι σίγουρη ότι ο χώρος αυτός δεν διέπεται από λογοκρισία. Επομένως δεν χρειάζονται διαιτητές για να εκφράσει ένα μέλος την ταπεινή του άποψη. Επίσης, προσωπικά θεωρώ ότι έχω την ικανότητα να "διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές" και να αντιλαμβάνομαι το κρυμμένο νόημα κάποιων σχολίων.
Είναι-πιστεύω- δικαίωμα του καθενός να βγάζει τα συμπεράσματά του. Τέλος να σου θυμήσω ότι στο μήνυμά μου σου έγραψα "ΑΝ υπονοείς" συνεπώς το απλούστερο που θα είχες να κάνεις, εάν θεώρησες πως σε αδίκησα, θα ήταν απλώς να μου το αναφέρεις. Εσύ όμως επέλεξες -για ακόμη μια φορά- να επιτεθείς και να ανοίξεις μέτωπα.

χαχαχαχαχα ελα θα τρελαθουμε τωρα.

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koukida έγραψε:
kata έγραψε:
mama katerina έγραψε:
kata έγραψε:

χαχαχαχαχα ελα θα τρελαθουμε τωρα.

Τι ακριβώς εννοείς Κουκίδα μου;

alstxr

alstxr
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΣΧΕΤΟ!!!ΚΟΥΚΙΔΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΓΙΝΕ;ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΠΗΓΕ; Very Happy

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TELEIA!!! μπορει να ημασταν λιγες αλλα περασαμε τελεια!!1 Very Happy

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kata έγραψε:
mama katerina έγραψε:
kata έγραψε:

ποιες γραμες βρε Κατερινα? θα τρελαθουμε εντελως? κοιτα τι γραφεις και κρινε! σε πειραξα προσωπικα εσενα? να ζητησω συγγνωμη αμα ειναι! μιλας για επιθεση δεν νομιζω εγω να ξεκινησα κατι!!! αν "διαβαζεις" εσυ το οτιδηποτε τοτε "διαβαζω" κι εγω και τωρα μου επιβεβαιωνεις περιτρανα αυτο που ειπα για την γλωσσοφαγια! δεν θελω να το συνεχισουμε γιατι εισαι και εγκυουλα και αυτο το σεβομαι ομως ξεκαθαριζω δεν υπαρχει τιποτα και καμια επιθεση!! καλη σου νυχτα!

alstxr

alstxr
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koukida έγραψε:TELEIA!!! μπορει να ημασταν λιγες αλλα περασαμε τελεια!!1 Very Happy
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ,ΑΛΛΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ! affraid

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alstxr έγραψε:
koukida έγραψε:TELEIA!!! μπορει να ημασταν λιγες αλλα περασαμε τελεια!!1 Very Happy
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ,ΑΛΛΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ! affraid
καλε, απο τα μερη μας εισαι κι εσυ?
ποσταρα πιο πανω το λινκ με το τοπικ που περιλαβμανει τα νεα απο τη συναντηση Razz
την επομενη φορά να εισαι κι εσυ!!
ΥΓ - η οδηγηση στην Καβαλα κι εμενα με τρομοκρατει!!

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="mama katerina αν "διαβαζεις" εσυ το οτιδηποτε τοτε "διαβαζω" κι εγω και τωρα μου επιβεβαιωνεις περιτρανα αυτο που ειπα για την γλωσσοφαγια! [/quote]

Αυτό ακριβώς εννοώ ότι μπορώ και διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές! Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kata στις Κυρ Σεπ 11, 2011 12:43 pm, 1 φορά

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια για το μάτι και τη γλωσσοφαγιά μια μόνο λύση υπάρχει :να κουβαλάτε μαζί ματζούνια-σκόρδα - και ένα παπά για να διαβάζει . Ρίξτε και κανένα αγιασμό , βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις ούτε αυτά πιάνουν .. Twisted Evil

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις