101 Απ: αγγελε μου εφυγες χωρις να με γνωρισεις.. Δευ Μάης 02, 2011 11:22 am
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ειλικρινα διαβαζω τις απαντησεις σας κ αναστεναζω!υγεια στα μωρακια σας,στις οικογενειες σας!να εχετε υγεια να χαιρεστε τα αγγελουδια σας.βλεπω τις φωτογραφιες σας τα μωρακια σας και ειλικρινα σας ζηλευω!ποσο πολυ!με την γλυκια εννοια! Σκεφτομαι που 1 βδομαδα πριν ηταν η τελευταια μερα που αισθανομουν αυτο το αγγελουδι μεσα μου. . . . . . .σαν ονειρο. . . .ζητω συγνωμη αν σας ψυχοπλακωνω.δν το θελω.αλλα ξεσπαω. . . . .διαβαζει κ ο αντρας μου απαντησεις σας κ συγκινειται,παιρνει δυναμη.θελω δυναμη.θελω να σταθω δυνατη. Δε θα τα παρατησω.ξερω πως κ αλλες εχουν βρεθει στην θεση αυτη.σκεφτομαι οτι υπαρχουν κ χειροτερα ακομα.παρηγοριεμαι κ λεω φαντασου να το επαιρνες αγκαλια,να το θηλαζες κ μετα να το εχανες?αλλα οπως κ να εχει το φορτιο ειναι βαρυ.η αγαπη που γεννηθηκε εκεινη την ημερα οταν γεννηθηκε το μικρο μου δν προλαβε να ξεχυθει...μακαρι ο χρονος να με δικαιωσει.και ο θεος.εχω πιστη.μεσα μου ναι.σου το χαρισα θεε μου.εναν αγγελο.ειναι ευτυχισμενος ο ραφαηλ μου δν ποναει εκει που ειναι το ξερω.το κορμακι του κ αν ξεθωριαζει μεσα σ εκεινο το κουτι,η ψυχουλα του ανθιζει στον ουρανο.
Αχ ψυχουλα μου αχ να σε ειχα στην αγκαλια μου να σε εσφιγγα και να σε επνιγα στα φιλια.καρδια μου θησαυρε της ψυχης μου σ αγαπω..η μανουλα σου
Αχ ψυχουλα μου αχ να σε ειχα στην αγκαλια μου να σε εσφιγγα και να σε επνιγα στα φιλια.καρδια μου θησαυρε της ψυχης μου σ αγαπω..η μανουλα σου