326 Απ: αγγελε μου εφυγες χωρις να με γνωρισεις.. Τρι Μάης 31, 2011 1:36 pm
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
το εχω κυκλωσει κοριτσια με κοκκινο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:δεν φαινετε να ειναι του μπεμπη ετσι οπως ειναι στην φωτο.και φαινετε πιο μεγαλο.μπορει να κανω και λαθος.οσο το κοιταω τοσο δεν μπορω να το πιστεψω.
βανια έγραψε:έπαθα σοκ έχω δει πολλά υπέρηχο αλλά κάτι τέτοιο πρώτη φορά . Εγώ θα ρώταγα κάποιον ειδικό ξέρεις όπως είναι αυτή που βγάζουν τα υπέρηχο . Απο την άλλη κούκλα μου πόσο καλό σου κάνει να είσαι κολλημένη εκεί ; είναι λογικό αλλά πρόσεχε να μην σου γίνει έμμονη ιδέα .Σαφώς και θα κάνεις ότι λεει η καρδία σου αλλά κοίτα να προστατεύσεις τον ευατό σου
Athin@ έγραψε:Την κοιτάω...την ξανακοιτάω...στην αρχή ανατρίχιασα και βούρκωσα. Την κοίταζα όμως τόση ώρα και αποφάσισα να το δω με τη λογική.
Λοιπόν εγώ νομίζω οτι είναι το χέρι του μπέμπη. Είναι σε μία θέση... -πως να το πω- γυρισμένο όπως κάνουμε εμείς όταν δεν θέλουμε να μας βγάλουν φωτογραφία ας πούμε. Φαίνεται μεγαλύτερο αλλά είναι θέμα "προοπτικής" (ορολογία σχεδιαστική "όταν κάτι είναι πιο κοντά σε εμάς φαίνεται μεγαλύτερο"). Επίσης οι σκιές που δημιουργεί ο υπέρηχος το κάνουν να φαίνεται σαν ξένο.
Μην πας να το δείξεις σ'αυτόν που έκανε τον υπέρηχο. Αν το έβλεπε περίεργο θα το έλεγε απο τότε. Καλύτερα να δεις το dvd που υπάρχει κίνηση.
Στα σημάδια πιστεύω κι εγώ πάντως. Είχα κάποια στη ζωή μου.
Όσο για τη φωτογραφία που λες να φτιάξεις, να το κάνεις αλλά να κάνεις μία μικρούλα και να είναι κάπου διακριτικά.
Συγνώμη αν μεταφέρονται ως "απότομα" αυτά που γράφω αλλά δεν έχω καθόλου τέτοιο ύφος. Προσπαθώ να μην σου απαντήσω με το συναίσθημα αλλά με τη λογική, γιατί αν απαντήσω με το συναίσθημα....άστα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης