Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
321 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 321 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:

Ευάκι έγραψε:
koukida έγραψε:εγω πιστευω οτι υπήρχε σχέδιο απο πίσω... να κανουμε την Μariam να νευριασειSmile)
αστειεύομαι Very Happy Very Happy Very Happy

θυμωσε η MariaM???κατσε να διαβασω το θεμα!αυτα δε γινονται!αν και μεταξυ μας με στεναχωρουσε ο τιτλος και δε το ανοιγα αλλα ειμαι λιγο νταουν τωρα και ειπα να το ανοιξω........ Sad

Χαχαχα! Έχετε πολύ πλάκα! Όχι, δεν θύμωσα. Δεν θυμώνω τόσο εύκολα!
Laughing Laughing Laughing

Τώρα το λες;
που μου βγήκαν τα μάτια να διαβάζω όλα τα ποστ!!!

( γιατί μου φάνηκε και μένα απίστευτο το να θύμωσες!)

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
για ακομη μια φορα ξεφτυλιστηκε ενα τοσο λυπηρο θεμα!!!κριμα που καποιες εχουν ορεξουλες για τσακωμο και τις ενδιαφερει μονο και μονο το ξεκατινιασμα μεσα σε αυτο το φορουμ. κριμα γιατι ειχαμε ξεκινησει πολυ ομορφα και σιγουρα τα πρωτα μελη το ξερουμε αυτο πολυ καλα!!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και απο μένα. Το θέμα είναι πως μπορούν οι γονείς να αντέξουν το χαμό του παιδιού τους; η το πόσα παιδιά θα κάνουμε ; όσο αφορά το θέμα το πρώτο :καμιά οικογένεια να μην έχει την ατυχία να βιώσεις κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ο πόνος είναι αβάσταχτος .Το 2004 έχασα ένα φίλο τον Ηλία οι γονείς χωρισμένοι η μάνα μεγάλωνε την αδεφή του Ηλία και ο Ηλίας έμενε με τον πατέρα του ο οποίος είχε ξαναπαντρευτεί και η μητριά του μια νέα κοπέλα ο Ηλίας ήταν 22 εκείνη γύρω στα 35 μπορεί και μικρότερη αλλά μεγάλωνε τον Ηλία απο μικρό να μην σας πω τη σκηνές είχαν διαδραματιστεί εκεί αυτό που θυμάμαι 40 μέρες μετά επειδή εγω δεν άντεξα να είμαι παρών εκεί ήθελα να τον θυμαμαι καλά και όχι έτσι στο μνημόσυνο λοιπόν οι γονείς του Ηλία είχαν γίνει ένα μαζί με τη μητριά αυτές οι 23 γυναίκες πονούσαν αυτός ο πατέρας είχε χάσει τη γη κάτω απο τα πόδια του . Ναι είχε τη κόρη του και λοιπόν ; η κοπέλα τον έβλεπε ελάχιστα επιλογή της ήταν έμενε με τη μάνα και είχε πάρει αποστάσεις . Υπάρχουν αδέρφια δεμένα και αδέρφια που είναι στο κόσμο τους .όταν έχασα το πατέρα μου ένιωσα το πόνο μέσα μου ήθελα να είχα μια ευκαιρία να αλλάξω πράγματα και απο τις 2 μεριές.έβλεπα τον αδεφό μου που προσπαθούσε να στηρίξει εμένα και την αδεφή μου και έβλεπα ην αδερφή μου να είναι λιώμα εγω ζούσα σε άλλη φάση δεν ηθέλα να βαλω τον ευατό μου σε αυτή τη φάση δεν ηθελα και δεν θέλω . Η απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου μας κάνει να παίρνουμε δύναμη απο τους δικούς μα ςήτε αυτό είναι αδέρφια είτε κάποιο άλλο παιδί απλά στη δεύτερη περίπτωση ο γονιός έχει την ευθύνη για το άλλο η τα άλλα παιδιά και πρέπει να σταθεί στα π[όδοα του όσο πιο γρήγορα γίνετε για να είναι κοντα για τα άλλα παιδιά . Όταν με ενημέρωσαν απο το νοσοκομείο ότι έφυγε ο πατέρας μου ήμουν η π΄ρωτη που έμαθα την είδηση ΄'ηταν 2,40 τη νύχτα ξέρετε δεν μπορούσα να θρηνήσω γιατί κοιμόταν ο Σταύρος στο μυαλό μου ήρθε το παιδί μου και μετά ήρθαν τα αδέρφια μου και η μαμά μου ότι έπρεπε να τους ενημέρωσω αλλά εγω δνε μπορούσα να τους δώσω τέτοια είδηση πως να το κάνω αυτό ; η ύπαρξη του παιδιού μου με κράτησε να μην πέσω να μην καταρεύσω .
Τωρα όσο αφορά τα πόσα παιδιά θα κάνει η καθε οικογένεια :Κανένας δεν κάνει παιδιά για να τα έχει σαν καβάτζα απλά όταν συμβει κάτι άσχημο παιρνεις δύμανη και η ευθύνη για το παιδί-α που μένει σε κάνει να είσαι εκεί.Εμένα με ενοχλει η κουβέντα :έχεις ένα παιδί ; ένα = κανεναν; ειλικρινά ποιός άνθρωπος μπορεί να θερει μια ζωή μια ύπαρξη να την εκμηδενίζει; Είναι κακέστατο και ανήθικο .Είτε το κάνεις απο επιλογή είτε το κάνεις επειδή έρχεται είναι ιερό. Γιούλη αν έσυ πιστεύεις ότι το οικονομικό δεν είναι αιτία για να μην κάνεις δεύτερο παιδί και να λες μην κάνεις κανένα τότε δεν ζείς στο σήμερα η μάλλον δεν έχουμε τα ίδια στάνταρ . Θα κάνεις ένα παιδί ενω ξέρεις ότι με το ζόρι εξασφαλιζεις το γάλα για το πρωτο; τη θα κάνεις θα δίνεις απο 120 ml στο καθένα; τα παιδιά έχουν τα έξοδα τους , και στις μέρες που ζούμε ειναι ευλογία να μπορέσει μια οικογένεια να αποκτήσει έστω 1 .
Προχτές ο Σταύρος μου ζήτησε να τον γράψω καράτε και του είπα ναι Σταύρο αν ο μπαμπάς βρεί δουλειά θα πας και εκέινος το βράδυ ξέρετε τη μας είπε :εγω κάνω όλα όσα θέλετε και μου ζητάτε και εγω σας ζήτησα ένα μόνο πράγμα και μου λετε αν αν να ξέρετε αν δεν πάω θα θυμώσω και θα στεναχωρηθώ πολύ .Πές μου λοιπόν Γιούλη τη θα έκανες σε ανάλογη περίπτωση;
Και να μην το ξεχάσω αν κανονίσετε για καφέ βάλτε και μέσα

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:για ακομη μια φορα ξεφτυλιστηκε ενα τοσο λυπηρο θεμα!!!κριμα που καποιες εχουν ορεξουλες για τσακωμο και τις ενδιαφερει μονο και μονο το ξεκατινιασμα μεσα σε αυτο το φορουμ. κριμα γιατι ειχαμε ξεκινησει πολυ ομορφα και σιγουρα τα πρωτα μελη το ξερουμε αυτο πολυ καλα!!!

Μπουμπουκίτσα, εγώ που συμμετείχα ενεργά στο ξεκατίνιασμα (αν και παρασύρθηκα και ενώ ήταν άλλες οι προθέσεις μου) σου ζητώ συγνώμη. Δεν θεωρώ για τον εαυτό μου ότι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
markellajohny έγραψε:για ακομη μια φορα ξεφτυλιστηκε ενα τοσο λυπηρο θεμα!!!κριμα που καποιες εχουν ορεξουλες για τσακωμο και τις ενδιαφερει μονο και μονο το ξεκατινιασμα μεσα σε αυτο το φορουμ. κριμα γιατι ειχαμε ξεκινησει πολυ ομορφα και σιγουρα τα πρωτα μελη το ξερουμε αυτο πολυ καλα!!!

Μπουμπουκίτσα, εγώ που συμμετείχα ενεργά στο ξεκατίνιασμα (αν και παρασύρθηκα και ενώ ήταν άλλες οι προθέσεις μου) σου ζητώ συγνώμη. Δεν θεωρώ για τον εαυτό μου ότι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".

γιατι απολογεισαι σε μενα βρε Μαρια μου?,,,καταρχην εσενα σε εχω γνωρισει απο τα θεματα κ δεν εχω θεμα μαζι σου....ισα ισα σε συμπαθω κιολας και δευτερον εγω απλα ανοιξα το θεμα ...για να τα πουμε ολες μαζι.....δε το εχω παρει προσωπικα..το ξεκατινιασμα ειναι ασχημο για ολες,οπως λες και εσυ.. οχι προσωπικα για μενα...

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:

Μαρακι εχεις αδικο! Δεν γινετε να αφηνουμε καποιον να μας προσβάλει και να μιλαει με ειρωνικό τροπο ανεροντας την πρόθεση και τα λεγόμενα καποιων! Δεν το ξεκινησαμε εμεις!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
MariaM έγραψε:

Μαρακι εχεις αδικο! Δεν γινετε να αφηνουμε καποιον να μας προσβάλει και να μιλαει με ειρωνικό τροπο ανεροντας την πρόθεση και τα λεγόμενα καποιων! Δεν το ξεκινησαμε εμεις!

Το ξέρω καλή μου Βίβιαν και συμφωνώ μαζί σου, αλλά όπως και να έχει συμμετείχα και πήγε το θέμα αλλού. Ένιωσα άσχημα απέναντι στην Μπουμπουκίτσα για όλο αυτό που συνέβη και ένιωσα ότι της ωφείλω ένα συγνώμη. Δεν μετανοιώνω όμως για αυτά που είπα. Πάλι τα ίδια θα έλεγα γιατί δεν μπορώ να βλέπω να πληγώνουν κάποιον όταν μας έχει εμπιστευτεί τις φοβίες του, αντί να τον βοηθάμε. Είναι φαύλος κύκλος...

CHRISLA2216

CHRISLA2216
εγω κοριτσια εχασα τους γονεις μου σε διαστημα μολις ενος μηνα.. δοξα τον θεο, εχω 2 μεγαλυτερες αδελφες που με κρατησαν κοντα τους-ημουν μικρουλα τοτε.. δεν ξερω αλλα κ δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινομουν αν δεν ειχα αδελφια.. οχι βεβαια οτι οι γονεις μας μας εφεραν στον κοσμο με το σκεπτικο αυτο- της παρηγοριας κ της "παρεας" σε ασχημες καταστασεις.. οπως θελω να πιστευω οτι καμια μανουλα δεν κανει παιδια με αυτο το σκεπτικο.. ειναι πραγματι γελοιο αυτο!!!
φυσικα και ο πονος της απωλειας δεν φευγει ποτε!!! ουτε φυσικα ξεπερνιεται ποτε!! ο χρονος δεν τα γιατρευει αυτα.. απλα οταν αλλαζουν οι προτεραιοτητες μας, ολα τα ασχημα τα αφηνουμε σε μια ακρη του μυαλου μας κ τα αναπολουμε μονοι μας- ετσι κανω εγω προσωπικα! ακομα κ τωρα που εχουν περασει πια 20 χρονια κλαιω κ στεναχωριεμαι, αλλα εχω οικογενεια πια να σκεφτω και παιρνω δυναμη απο αυτους..
Κανουμε παιδια-οσα θελουμε κ οσα μπορουμε-για να τα χαρουμε, να ζησουμε το θαυμα της μητροτητας, να ολοκληρωθουμε σαν ατομα, επειδη ειναι η χαρα της ζωης μας, κ κυριως επειδη το θελουμε!!! Κι οχι για να εχουμε παρεα, οχι για να μας προσεχουν στα γεραματα, οχι για να μας κληρονομησουν, οχι επειδη μας ζαλιζουν οι γονεις κ τα πεθερικα "μα ποτε θα δουμε εγγονι"......

giouli73

giouli73
Επειδή η κουβέντα πάει αλλού. Μαράκι ξαναδές λίγο την ειρωνεία σου στο πρώτο μου ποστ και μετά μιλάτε όλες για ξεκατίνιασμα. το να μιλάς από ένα pc ένα πανεύκολο να γίνονται διάφορα. Εγώ απλά είπα ότι μέσες άκρες έχει αναφερθεί και χε...κα από ποια ότι κάνεις παιδιά για να έχεις παρηγοριά. Εγώ λοιπόν διαβάζοντάς το το πήρα ότι κάνεις παιδιά με λίγα λόγια για να έχεις καβάτζα. Αν όποια το ανέφερε εννοούσε κάτι άλλο μπορούσε καλή μου μαρία και βίβιαν να το αναφέρει. Όχι αμέσως αρχίσατε τον τζαμπουκά. Να σου σου θυμίσω βίβιαν ότι έχω κι εγώ παιδιά και θα μπορούσες για τα μάτια όταν σου ευχήθηκα να μου πεις να χαίρεσαι και τα δικά σου. Δεν πειράζει εγώ με όλη μου την καρδιά σου εύχομαι να είναι καλά τα δικά σου και με το καλό το επόμενο. Βάνια μου επειδή ξαναλέω γράφουμε και δεν μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο είναι δύσκολη η επικοινωνία. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ είναι ότι πρέπει να χαρίζεις στο παιδάκι σου ένα αδερφάκι. Μπορούσες να με ρωτήσεις τι ακριβώς εννοούσα για το οικονομικό πριν αρχίσεις να πυροβολείς. Εγώ είμαι άνεργη από επιλογή για τα παιδιά μου. Ο άντρας μου κάνει 2 δουλειές. Σπάνια βέβαια αλλά τυχαίνει κι εγώ να δυσκολεύομαι να πάρω γάλα. Οικονομικό εννοώ να θες να πας ιδιωτικό σχολείο, να τα πας 5 γλώσσες, ή το καράτε που λες. Κι εγώ τα είχα γράψει κολύμβηση και τα έκοψα γιατί δεν είχα. Η κολύμβηση όμως είναι 30 λεπτά την εβδομάδα. Η αδερφή που χάρισα στον γιο μου είναι για μια ζωή. Αν θέλω να κάνει κάποιο άθλημα υπάρχουν τρόποι.Αν θέλω να πάει φροντιστήριο ή ξένη γλώσσα και πάλι κάπως θα τα βολέψω. Αν θελήσει όμως αδερφάκι όταν θα είναι μεγάλος δεν θα μπορώ να κάνω κάτι. Σαφώς ο καθένας πράττει για τον εαυτό του. Δεν θα πω εγώ κάνε 1 παιδί ή κάνε 15. Απλά λέω την άποψή μου ούτε κρίνω αυτούς που έχουν 1. Απλά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό, ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ. Επειδή είναι η άποψή μου ή αποψή του καθένα δε σημαίνει ότι πρέπει να την καταλαβαίνει κι όλος ο κόσμος.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Επειδή η κουβέντα πάει αλλού. Μαράκι ξαναδές λίγο την ειρωνεία σου στο πρώτο μου ποστ και μετά μιλάτε όλες για ξεκατίνιασμα. το να μιλάς από ένα pc ένα πανεύκολο να γίνονται διάφορα. Εγώ απλά είπα ότι μέσες άκρες έχει αναφερθεί και χε...κα από ποια ότι κάνεις παιδιά για να έχεις παρηγοριά. Εγώ λοιπόν διαβάζοντάς το το πήρα ότι κάνεις παιδιά με λίγα λόγια για να έχεις καβάτζα. Αν όποια το ανέφερε εννοούσε κάτι άλλο μπορούσε καλή μου μαρία και βίβιαν να το αναφέρει. Όχι αμέσως αρχίσατε τον τζαμπουκά. ...

Ναι βρε κοπέλα μου, εσύ και άλλες 2 το πήρατε ότι η Μπουμπουκίτσα εννοούσε ότι θέλει να κάνει πολλά παιδιά για να έχει καβάτζα. Εμένα η ένστασή μου άρχισε όταν ενώ η Μπουμπουκίτσα σου εξήγησε ότι δεν το εννοούσε έτσι, εσύ τις είπες ότι δεν μπορεί όλες να καταλάβατε λάθος... Δηλαδή, αν είναι δυνατόν. Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να διαβάσεις κάτι και να το δεις με άλλο μάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως και να δικαιολογήσω κάποιον που φέρεται σκληρά. Ήταν σαν να μην της έδινες το δικαίωμα να εξηγηθεί. Και εκεί είναι που για να την υποστηρίξω καθαρά και να μην νιώθει άσχημα που παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις της μου βγήκε η ειρωνία. Συμφωνώ ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Δεν μπορούμε όμως να τα βαπτίζουμε όλα "άποψή μας" και με βάση αυτή την λέξη να ξεπερνάμε κάποια όρια. Σου είπα, ως ένα σημείο είπες την άποψή σου πάνω στο θέμα και μπορεί κάποιος να έχει αντιθετη γνώμη, αλλά δεν μπορεί να σου την στερήσει. Όμως από ένα σημείο και μετά του αρχικού μηνύματος... (εκεί που άρχισες να κάνει κήρυγμα ότι τα παιδιά δεν είναι υποκατάστατο) νομίζω ότι δεν έλεγες πια την άποψή σου αλλά την "ελεγες" στην Μπουμπουκίτσα. Ήταν έμμεση επίθεση. Εδώ ειμαστε πολλές και όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι εύκολο να ξεφύγει. Γι' αυτό σου είπα ότι δεν το προσωποποιώ όλο αυτό και δεν σου κρατώ κακία. Μπορεί κάποια στιγμή να συμφωνήσω μαζί σου σε κάτι άλλο, όπως και έχει γίνει σε αντίστοιχη περίπτωση. Διαφωνώ με το να ξεπερνάμε τα όρια της ελευθερίας που μας δίνει το φόρουμ. Στο αρχικό μήνυμα μια κοπέλα εκφράζει μία φοβία της... Πολύ κακώς που την έχει, αλλά την έχει. Με το να την κατηγορούμε ότι κάνει παιδιά για να έχει καβάντζα δεν την στηρίζουμε και δεν την βοηθάμε να το ξεπεράσει. Νομίζω ότι στο φόρουμ είμαστε όχι μονο για να παίρνουμε αλλά και για να προσφέρουμε όταν έχουμε κάτι να δώσουμε. Αυτήν την στιγμή δεν σου κάνω επίθεση όπως σου έκανα χθες. Δεν μετανοιώνω για το χθες βέβαια το ίδιο θα σου απαντούσα και σήμερα. Σου εξηγώ γιατί αντέδρασα όπως αντέδρασα όμως, παρόλο που δεν είμαι υποχρεωμένη να το κάνω και πιο εύκολο για εμένα θα ήταν να μην σου απαντήσω καθόλου. Όμως έτσι δημιουργώ προηγούμενα μαζί σου, πράγμα που δεν είναι ο στόχος μου γι' αυτό και δεν σε αγνοώ.

giouli73

giouli73
Καλή μου Μαρία.... Ξαναδές λίγο σε παρακαλώ το ποστ. Επειδή το θέμα είναι άλλο αν θες να σου στείλω pm. Εγώ πουθενά δεν κατηγόρησα την μπουμπουκίτσα. ΜΠορεί εκείνη να ξεκίνησε το θέμα. Αλλά είχαν γράψει διάφορα κι άλλες κοπέλες. Βαριέμαι τώρα να κάτσω να κάνω αντιγραφή. ΔΕν ξέρω ποια είπε τι. Είπα το διάβασα. Η μπουμπουκίτσα μου απάντησε ότι δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, ή κάπως έτσι. Απάντησα λοιπόν ότι για να ασχολήθηκανα κι άλλες κοπέλες με αυτό έχει ειπωθεί. Δεν της είπα εσύ το είπες. Που μπορεί και να το είπε. Απλά σε 5 σελίδες είναι λίγο δύσκολο να θυμάμαι ποια είπε τι. Μέχρι να ξεκινήσεις την ειρωνεία σου πες μου σε παρακαλώ αν έχω κάνει προσωπική επίθεση κι αν κράζω καμία. Όπως είπα και στη βάνια θα μπορούσες να με ρωτήσεις τι εννοώ ότι έχει ειπωθεί και ποια το είπε. Αντί αυτού άρχισες επίθεση. Θα σου έλεγα λοιπόν διάβασα ότι η σίτσα, μίτσα, κίτσα είπε αυτό και δεν συμφωνώ. Τότε λοιπόν η σίτσα,μίτσα, κίτσα θα μου έλεγε Γιούλη μου κατάλαβες λάθος. Δεν εννούσα αυτό. Όσον αφορά το ξεκατίνιασμα λυπάμαι και μόνο που το ακούω.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Καλή μου Μαρία.... Ξαναδές λίγο σε παρακαλώ το ποστ. Επειδή το θέμα είναι άλλο αν θες να σου στείλω pm. Εγώ πουθενά δεν κατηγόρησα την μπουμπουκίτσα. ΜΠορεί εκείνη να ξεκίνησε το θέμα. Αλλά είχαν γράψει διάφορα κι άλλες κοπέλες. Βαριέμαι τώρα να κάτσω να κάνω αντιγραφή. ΔΕν ξέρω ποια είπε τι. Είπα το διάβασα. Η μπουμπουκίτσα μου απάντησε ότι δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, ή κάπως έτσι. Απάντησα λοιπόν ότι για να ασχολήθηκανα κι άλλες κοπέλες με αυτό έχει ειπωθεί. Δεν της είπα εσύ το είπες. Που μπορεί και να το είπε. Απλά σε 5 σελίδες είναι λίγο δύσκολο να θυμάμαι ποια είπε τι. Μέχρι να ξεκινήσεις την ειρωνεία σου πες μου σε παρακαλώ αν έχω κάνει προσωπική επίθεση κι αν κράζω καμία. Όπως είπα και στη βάνια θα μπορούσες να με ρωτήσεις τι εννοώ ότι έχει ειπωθεί και ποια το είπε. Αντί αυτού άρχισες επίθεση. Θα σου έλεγα λοιπόν διάβασα ότι η σίτσα, μίτσα, κίτσα είπε αυτό και δεν συμφωνώ. Τότε λοιπόν η σίτσα,μίτσα, κίτσα θα μου έλεγε Γιούλη μου κατάλαβες λάθος. Δεν εννούσα αυτό. Όσον αφορά το ξεκατίνιασμα λυπάμαι και μόνο που το ακούω.

Επειδή το ξανακοίταξα και επειδή το παρακολουθώ το θέμα από την αρχή, υπήρχαν και άλλες 2 συγκεκριμένα που κατηγόρησαν την μπουμπουκίτσα ότι εννοεί ότι πρέπει να κάνουμε παιδιά για να έχουμε υποκατάστατο. Αυτό λοιπόν ειπώθηκε μόνο από αυτούς που την κατηγόρησαν... Μαζί με αυτές ήρθε και το δικό σου μήνυμα που αναφέρεις στο τέλος ότι το παιδί δεν είναι παπούτσι, οπότε είναι σαν να της επιτίθεσαι και εσύ και να συμφωνείς μαζί τους. Ίσως έτσι να φάνηκε και να μην το εννοούσες γιατί δεν διάβασες όπως είπες όλα τα ποστ, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε αν δεν έχουμε διαβάσει κάτι και δεν έχουμε σχηματίσει εικόνα να εξαπολυουμε κατηγορίες. Σου λέω λοιπόν ότι ακόμα και αν δεν ήταν σκοπός σου, έτσι φάνηκε στις τελευταίες γραμμές του πρώτου μηνύματός σου...

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:.................................

Θα σε παρακαλουσα να ξαναδιαβασεις αυτα που εγραψες εσυ και αυτα που απαντηθηκαν για να καταλαβεις ποια ξεκινησε τον τσαμπουκα οπως λες! Επισης εκει ισως καταλαβεις ποια ηταν ειρωνικη και λαθος!! Γεια μενα το ολο θεμα τελειωνει εδω!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και οτι καλυτερο!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια επειδη συνεχεια διαβαζω η μπουμπουκιτσα ετσι η μπουμπουκιτσα αλλιως...
να ξεκαθαρισω κατι...
καταρχην Μαρια μου σε ευχαριστω για την υποστιριξη αλλα κακως προσωποιουμε το θεμα σε εμενα....εγω διαβασα ενε αρθρο της Ολιβιας και σκεφτηκα οτι σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι να εχεις και αλλα παιδια...ηταν η πρωτη σκεψη ..και αυθορμητα το εγραψα και ρωτησα τι σκεφτονται οι αλλες κοπελες επ αυτου....
αυτο ηταν ολα...δεν εχω καποιες αλλες φοβιες και σιγουρα δεν θα ελεγα καντε παιδια για καβαντζα η οτι εγω θελω να κανω κατι τετοιο...
δεν εχει σημασια ποιος ειπε τι ..ουτε για ποιον λογο....γιουλη δεν εχω κατι μαζι σου ..ουτε σε ξερω ουτε τιποτα....ακουστηκε οντως λιγο ειρωνικο οταν σου ειπα πως δεν εχει ειπωθει κατι τετοιο αλλα το αντιθετο και μου ειπες πως δεν ειναι δυνατον αφου τοσες κοπελες ετσι το καταλαβαν,,,,και αναφερθηκες και στην Ολιβια που δεν καταλαβα γιατι.....αλλα εγω δεν εδωσα συνεχεια....αν ηθελα θα σου ΄΄ζηταγα το λογο΄΄ αλλα δεν θεωρησα πως εχει νοημα...ο καθενας εχει την αποψη του και εξειγει καποια πραγματα οπως νομιζει...εγω δεν πηγα να πεισω κανενα και για τιποτα...ζητησα τις γνωμες ολων γιατι ειμαστε εδω για να συζηταμε...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:... ΔΕν ξέρω ποια είπε τι. Είπα το διάβασα. Η μπουμπουκίτσα μου απάντησε ότι δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, ή κάπως έτσι. Απάντησα λοιπόν ότι για να ασχολήθηκανα κι άλλες κοπέλες με αυτό έχει ειπωθεί. Δεν της είπα εσύ το είπες. Που μπορεί και να το είπε. Απλά σε 5 σελίδες είναι λίγο δύσκολο να θυμάμαι ποια είπε τι. Μέχρι να ξεκινήσεις την ειρωνεία σου πες μου σε παρακαλώ αν έχω κάνει προσωπική επίθεση κι αν κράζω καμία. Όπως είπα και στη βάνια θα μπορούσες να με ρωτήσεις τι εννοώ ότι έχει ειπωθεί και ποια το είπε. Αντί αυτού άρχισες επίθεση. Θα σου έλεγα λοιπόν διάβασα ότι η σίτσα, μίτσα, κίτσα είπε αυτό και δεν συμφωνώ. Τότε λοιπόν η σίτσα,μίτσα, κίτσα θα μου έλεγε Γιούλη μου κατάλαβες λάθος. Δεν εννούσα αυτό. Όσον αφορά το ξεκατίνιασμα λυπάμαι και μόνο που το ακούω.

Στα σημεία που τόνισα θέλω να σου πω ότι δεν μπορείς να διαβάζεις κάτι και να το αναπαράγεις αυθαίρετα και όποιον πάρει ο χάρος.

Στο δεύτερο κομμάτι, παίρνω ως δεδομένο επειδη δεν ξέρω ποια ποστ εχεις διαβάσει ότι διάβασες και αυτά που κατηγορούν και έτσι γράφεις στο μήνυμά σου τα ίδια με δικά σου λόγια. Άρα δεν τίθεται θέμα να σε πιάσω προσωπικά και να στο πω. Θα στο πω δημοσίως.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Επειδή η κουβέντα πάει αλλού. Μαράκι ξαναδές λίγο την ειρωνεία σου στο πρώτο μου ποστ και μετά μιλάτε όλες για ξεκατίνιασμα. το να μιλάς από ένα pc ένα πανεύκολο να γίνονται διάφορα. Εγώ απλά είπα ότι μέσες άκρες έχει αναφερθεί και χε...κα από ποια ότι κάνεις παιδιά για να έχεις παρηγοριά. Εγώ λοιπόν διαβάζοντάς το το πήρα ότι κάνεις παιδιά με λίγα λόγια για να έχεις καβάτζα. Αν όποια το ανέφερε εννοούσε κάτι άλλο μπορούσε καλή μου μαρία και βίβιαν να το αναφέρει. Όχι αμέσως αρχίσατε τον τζαμπουκά. Να σου σου θυμίσω βίβιαν ότι έχω κι εγώ παιδιά και θα μπορούσες για τα μάτια όταν σου ευχήθηκα να μου πεις να χαίρεσαι και τα δικά σου. Δεν πειράζει εγώ με όλη μου την καρδιά σου εύχομαι να είναι καλά τα δικά σου και με το καλό το επόμενο. Βάνια μου επειδή ξαναλέω γράφουμε και δεν μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο είναι δύσκολη η επικοινωνία. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ είναι ότι πρέπει να χαρίζεις στο παιδάκι σου ένα αδερφάκι. Μπορούσες να με ρωτήσεις τι ακριβώς εννοούσα για το οικονομικό πριν αρχίσεις να πυροβολείς. Εγώ είμαι άνεργη από επιλογή για τα παιδιά μου. Ο άντρας μου κάνει 2 δουλειές. Σπάνια βέβαια αλλά τυχαίνει κι εγώ να δυσκολεύομαι να πάρω γάλα. Οικονομικό εννοώ να θες να πας ιδιωτικό σχολείο, να τα πας 5 γλώσσες, ή το καράτε που λες. Κι εγώ τα είχα γράψει κολύμβηση και τα έκοψα γιατί δεν είχα. Η κολύμβηση όμως είναι 30 λεπτά την εβδομάδα. Η αδερφή που χάρισα στον γιο μου είναι για μια ζωή. Αν θέλω να κάνει κάποιο άθλημα υπάρχουν τρόποι.Αν θέλω να πάει φροντιστήριο ή ξένη γλώσσα και πάλι κάπως θα τα βολέψω. Αν θελήσει όμως αδερφάκι όταν θα είναι μεγάλος δεν θα μπορώ να κάνω κάτι. Σαφώς ο καθένας πράττει για τον εαυτό του. Δεν θα πω εγώ κάνε 1 παιδί ή κάνε 15. Απλά λέω την άποψή μου ούτε κρίνω αυτούς που έχουν 1. Απλά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό, ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ. Επειδή είναι η άποψή μου ή αποψή του καθένα δε σημαίνει ότι πρέπει να την καταλαβαίνει κι όλος ο κόσμος.
Γιούλη σε καμιά περίπτωση δεν σου επιτίθομαι απλά σου αναφέρω την άλλη μεριά του νομίσματος . Έχουμε άλλη εικόνα για το τη χρειάζεται ένα παιδί εγώ θεωρώ απαραίτητο για την ψυχολογία του να ασχοληθεί με κάτι που να του αρέσει τι πάει να πει αν θέλει να πάει κάποια ξένη γλώσσα θα βρώ τον τρόπο; Εγω δεν δέχομαι να μου κάνουν τα έξοδα οι γιαγιάδες παντρεύτηκα και έκανα οικογένεια και είμαι υποχρεωμένη να την συντηρώ εγω με τον άντρα μου (δεν λέω ότι κάτι τέτοιο κάνεις εσυ ) απλά έχω ακούσει πολλά ζευγάρια που τα βοηθούν οι γονείς τους δεν το κρίνω άσχημο απλά εγω δεν θέλω.Απαραίτητο για μένα όσο αφορά το Σταύρο είναι να κάνει τις λογοθεραπέιες του κάποια άλλη μαμά μπορεί να θεωρεί το ιδιωτικό σχολείο η κάθε μια έχεο τα δικά της σχέδια . όταν λοιπόν εγω αντιμετωπίζω ζόρυ με το ένα παιδι δεν θα μπω συνηδειτά στην απόκτηση δεύτερου και να στερ΄πράγματα απο το Σταύρο .Τρέλλαινομαι να βλέπεω πολύτεκνες οικογ΄'ενειες με 7-8-9-10 παιιδιά και να τα έχουν ξαμολυμένα και μετά να ζητάνε βοήθεια για να τα μεγαλώσουν αν δνε μπορέσεις να τα ζήσεις μόνο σ σου γιατί τα έφερες στο κόσμο ;
Τέλος οι διαφορετικές απ[όψεις είναι κάτι θεμιτό δνε χρειάζετε να τσακωνόμαστε για αυτό δεν δείχνει ωριμότητα .

giouli73

giouli73
Μα Βάνια μου δεν τσακωνόμαστε. Να σου πως ότι δεν μας βοηθάνε οι γονείς μας. Το ξέρω ότι δεν το είπες για μένα απλά το αναφέρω. Κι εγώ τρελαίνομαι όταν βλέπω ζευγάρια να μην έχουν στο ήλιο μοίρα να κάνουν παιδιά και πεινάνε και να κλαίνε όλοι μαζί. Εγώ σε αυτή την περίπτωση το λέω γιατί έκανες παιδιά? Όπως είπα ο καθένας τι θέλει για το παιδί΄- παιδιά του είναι δικό του θέμα. Αν εσύ έχεις κάποια έξοδα παραπάνω γιατί το παιδί χρειάζεται λογοθεραπεία δεν σου είπα κάνε παιδί και να του το στερήσεις αυτό. Όταν λέω θα βρω τον τρόπο εννοώ θα κόψω από κάπου αλλού. Δεν θα πάρω το αυτοκίνητο, δεν θα πάω οδοντίατρο κλπ κλπ κλπ. Εγώ απλά σαν άνθρωπος δεν μου ταιριάζει να αφήσω ένα παιδί μόνο του γιατί απλά θέλω να κάνω όλες τις πολυτέλειες. Κι εμένα μου στείλανε τις προάλλες φυλλάδιο από τον ΔΟΥΚΑ. Είδα τις εγκαταστάσεις και το τι κάνουν τα παιδιά και τρελάθηκα. Για την ώρα μπήκα λίγο στο τρυπάκι να πάω τον δικό μου. Αλλά αφού δεν μπορώ τι να κάνω. Τα βασικά που πρέπει να έχει ένα παιδί του τα παρέχω. Τα πάντα από παιχνίδια.. ρούχα... βιβλία... παιδότοπους κλπ.... Πιστεύω ότι καταλαβαινόμαστε και πάνω κάτω λέμε τα ίδια. Αν ήξερα ότι το δεύτερο που έφερα στη ζωή δεν θα είχε να φάει δεν το έκανα με τίποτα. Και τρίτο θέλω να κάνω, αλλά τώρα όντως μπαίνει το οικονομικό κι όντως δεν θα έχει να φάει. Οπότε για τον επόμενο χρόνο το απορρίπτω.

Σούλα

Σούλα
Καλέ κορίτσιαααααααααααα.....
άντε σταματήστε το το όλο θέμα!!
κρίμα είναι..!!
είναι τόσο σοβαρό το θέμα που άνοιξε η μπουμπουκίτσα μας (και καλά έκανε )..
είπαμε καθεμιά την γνώμη μας,άλλες με όμορφο και άλλες με άσχημο τρόπο!!
αφήστε το να πάει στο καλό...
Μακριά από όλες μας εύχομαι...
Πάντα φιλικά...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:Κοριτσια διαβασα σημερα ενα αρθρο της Ολιβιας για μια οικογενεια που σε ενα ατυχημα εχασε και τα 3 της παιδακια..5,4,και 2 χρονων αν θυμαμαι καλα..
μου φανηκε τραγικό!!πως συνεχίζεις μετα???
οι συγκεριμενοι άνθρωποι προσπάθησαν ξανά και μάλιστα κάνανε τρίδυμα..!!
Ευτυχως ηταν νεοι και τα καταφεραν...αν ομως τα εχαναν σε ηλικια που δεν μπορούσαν να κάνουν άλλα παιδιά?..πως θα ηταν μετα η ζωη τους..? που θα εβρησκαν τη δυναμη ...?
Και γιατι το λεω όλο αυτο...
.γιατι καθε φορα που ακουω τετοια τραγικά γεγονότα θέλω να κανω και άλλα παιδια..οσο το δυνατό περισσότερα...να ξερω πως οτι και να γινει ...θα εχω και άλλα παιδια για παρηγοριά...
Το έχει σκεφτει καμια άλλη έτσι κορίτσια..?

καλά...αυτό ηταν ολο? δεν βρίσκω κάτι κακό στο να έχει κάποιος υπαρξιακες αναζητησεις. γιατι κάπου εκεί εντάσσω τον συγκεκριμένο προβληματισμό.
Δεν με ενοχλησε κάτι σαυτό το ποστ- ισα ισα που εβαλε το μυαλό μου να δουλέψει λίγο- κ όσο γιαυτό- χρειάζετε- καθε μέρα κ απο λίγο- λειτουργει σαν φάρμακο Very Happy
Οξύνει το πνευμα.. Very Happy

markellajohny

markellajohny
κουκιδα πολυ ωραια το εθεσες!!!τωρα αν παρερμηνευθηκε απο αλλου, ο καθενας οτι θελει καταλαβαινει!!!!!
παρεπιπτοντως τι τελεια η φωτο με το χερακι σας!!!!

kira

kira
Πιστεύω ότι όλες μα όλες οι μαμάδες πιστεύουμε το ίδιο,ότι δηλαδή η απώλεια ενός παιδιού είναι γεγονός τραγικό,δυσβάσταχτο και μακάρι στον κόσμο ποτέ παιδί να μη χαθεί πρώτο από τους γονείς! Crying or Very sad
Ωστόσο κατάλαβα ότι θέλετε να πείτε ότι μία μάνα που έχει και άλλο ή άλλα παιδιά έχει ένα κίνητρο να συνεχίσει να ζει,γιατί διαφορετικά θα ήθελε ίσως να φύγει μαζί με το παιδί της.Η ύπαρξη όμως και άλλου παιδιού κάνει την καρδιά της μάνας να προσπαθεί να αντέξει για τα άλλα ή άλλο παιδί της!Να μαζέψει το κουράγιο της και να συνεχίσει,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχάσει ποτέ το παιδί της!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Πιστεύω ότι όλες μα όλες οι μαμάδες πιστεύουμε το ίδιο,ότι δηλαδή η απώλεια ενός παιδιού είναι γεγονός τραγικό,δυσβάσταχτο και μακάρι στον κόσμο ποτέ παιδί να μη χαθεί πρώτο από τους γονείς! Crying or Very sad
Ωστόσο κατάλαβα ότι θέλετε να πείτε ότι μία μάνα που έχει και άλλο ή άλλα παιδιά έχει ένα κίνητρο να συνεχίσει να ζει,γιατί διαφορετικά θα ήθελε ίσως να φύγει μαζί με το παιδί της.Η ύπαρξη όμως και άλλου παιδιού κάνει την καρδιά της μάνας να προσπαθεί να αντέξει για τα άλλα ή άλλο παιδί της!Να μαζέψει το κουράγιο της και να συνεχίσει,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχάσει ποτέ το παιδί της!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

κιρα νομιζω δεν θα μπορουσες να το πεις καλυτερα, ετσι εκφραστηκε με αλλα λογια και εγινε ολοκληρη παρεξηγηση, με καλυψες πληρως Wink

markellajohny

markellajohny
kira έγραψε:Πιστεύω ότι όλες μα όλες οι μαμάδες πιστεύουμε το ίδιο,ότι δηλαδή η απώλεια ενός παιδιού είναι γεγονός τραγικό,δυσβάσταχτο και μακάρι στον κόσμο ποτέ παιδί να μη χαθεί πρώτο από τους γονείς! Crying or Very sad
Respect Respect

blackrose

blackrose
εγω θα πω ...μακαρι ο θεος να μου στειλει οσα μωρα χωραει η αγκαλια μου.οχι για να μοιραστω τον πονο του χαμενου μου παιδιου...το οποιο εζησε μεσα μου 9 μηνες και εφυγε...αλλα για να δωσω οση μα οση αγαπη εχω μεσα μου και ολη την δυναμη της ψυχης μου.δεν ξερω αν ξεφευγω απο το θεμα....σας φιλω ολες

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν θα μπορουσες να τα πεις καλυτερα,αυτα ακριβως ηθελα να πω και εγω. Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις