51 Απ: Οταν Χασεις Ενα Παιδι...Πως συνεχίζεις? Κυρ Μάης 29, 2011 3:43 am
dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνω με την sasanath. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βάζετε τους εαυτους σας σε τετοια μονοπατια. Το θεωρω πολυ ψυχοφθόρο και ασκοπο.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
συμφωνω απολυτα μαζι σου.νομιζω οτι πολλες το παρεξηγησαν χωρις λογο.η κοπελα απλα ηθελε να εκφρασει τον πονο που μπορει να νιωσει καποιος οταν χασει κατι που λατρευει.MariaM έγραψε:Όταν χάσεις ένα παιδί πονάς αφάνταστα. Ούτε να το διανοηθώ δεν θέλω. Δεν είναι φυσικό και επόμενο όταν χάσεις 3 παιδιά να πονάς το ίδιο επί τρία; Η αγάπη πονάει κορίτσια. Η αγάπη δεν μοιράζεται, αλλά μεγενθύνεται και πολλαπλασιάζεται. Αν αγαπάς όσο δεν πάει το ένα σου παιδί, το ίδιο θα αγαπάς και το δεύτερο και το τρίτο. Δεν θα μειωθεί η αγάπη για να μοιραστεί στα τρία. Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό, ο πόνος της απώλειας μεγενθύνεται και πολλαπλασιάζεται όταν δεν έχεις χάσει το 1 από τα 3 σου παιδιά αλλά και τα 3. Πονάς αν σου κοψουν το ένα δάχτυλο αλλά πονάς πιο πολύ αν σου κόψουν 3 και ακόμα περισσότερο αν σου κόψουν και τα 10. Ειδικά με τα 10 δεν νιώθεις μονο τον πόνο. Νιώθεις ότι δεν σου έμεινε κανένα δάχτυλο πια... Καταλαβαίνεται πως το εννοεί η Μπουμπουκίτσα; Απλά την επηρέασε πάρα πολύ αυτό το συμβάν και θέλησε να μοιραστεί τις ανησυχίες της, νομίζω. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται παρεξηγήσεις από το πουθενά.
MariaM έγραψε:Όταν χάσεις ένα παιδί πονάς αφάνταστα. Ούτε να το διανοηθώ δεν θέλω. Δεν είναι φυσικό και επόμενο όταν χάσεις 3 παιδιά να πονάς το ίδιο επί τρία; Η αγάπη πονάει κορίτσια. Η αγάπη δεν μοιράζεται, αλλά μεγενθύνεται και πολλαπλασιάζεται. Αν αγαπάς όσο δεν πάει το ένα σου παιδί, το ίδιο θα αγαπάς και το δεύτερο και το τρίτο. Δεν θα μειωθεί η αγάπη για να μοιραστεί στα τρία. Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό, ο πόνος της απώλειας μεγενθύνεται και πολλαπλασιάζεται όταν δεν έχεις χάσει το 1 από τα 3 σου παιδιά αλλά και τα 3. Πονάς αν σου κοψουν το ένα δάχτυλο αλλά πονάς πιο πολύ αν σου κόψουν 3 και ακόμα περισσότερο αν σου κόψουν και τα 10. Ειδικά με τα 10 δεν νιώθεις μονο τον πόνο. Νιώθεις ότι δεν σου έμεινε κανένα δάχτυλο πια... Καταλαβαίνεται πως το εννοεί η Μπουμπουκίτσα; Απλά την επηρέασε πάρα πολύ αυτό το συμβάν και θέλησε να μοιραστεί τις ανησυχίες της, νομίζω. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται παρεξηγήσεις από το πουθενά.
sasanath έγραψε:Προσωπικά μιλώντας πάντα δεν παρεξήγησα την μπουμπουκίτσα απλά αυτά τα θέματα είναι πολύ ευαίσθητα από μόνα τους!Το να διαφωνήσω όμως με μια σκέψη δεν σημαίνει ότι παρεξηγώ κάποιον!μαριαμ συμφωνώ με αυτά που λες! Πάντα διαβάζω με προσοχή αυτά που λες στο φόρουμ γιατί ποτέ δεν υπερβάλλεις και αντιμετωπίζεις την κάθε μια με αγάπη! Συν οτι εισαι ισορροπιστής στο φόρουμ !
elenica έγραψε:αχ βρε κοπελα μου τι θεμα ανοιξες και εσυ,φτου,φτου,μακρια μας,,...
αςε την ζωη να κιλαει,ετσι και αλλιως εμεις δεν μπορουμε να αλαξουμε την μοιρα μας,γιατι να σκεφτομαστε τετοια πραγματα!;
koukida έγραψε:
Πρέπει όμως να δείχνετε εγκαρτέρηση, με την ελπίδα άλλων παιδιών, όσοι ακόμα
είστε σε ηλικία ν’ αποχτήσετε παιδία' γιατί, για τα άτομα, τα παιδιά που θα
τους έρθουν στον κόσμο από δω και πέρα θα κάνουν πολλους να ξεχάσουν εκείνους
που χάθηκαν,...."
[/i]κατι που εγώ θεωρώ αδυνατο..
[/font][/color]
FOYNTOYKAKI έγραψε:ΟΣΟ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ.ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟ ΑΛΛΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2,5ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙ!!!!
anastazia έγραψε:εγω εχω χασει τον μπαμπα μου .απο τοτε λοιπον σκεφτομαι οτι οταν φυγει κ η μαμα μου(κουφια ωρα)τι θα εχω>μια αδερφη να μοιραζομαι χαρες,λυπες,τα παντα!ακομα κ τωρα που η μαμα μου ειναι μονη της(βεβαια ειναι νεα κ τα κανει μονη της ολα)αλλα αν χρειαστει κατι με την αδερφη μου τα μοιραζομαστε..πχ διακοπες χριστουγεννων κτλ δεν γινετε να παμε διακοπες κ οι 2...πρεπει να ειναι καποιος μαζι της...αργοτερα οταν θα ειναι γριουλα και οι δυο μαζι θα την φροντιζουμε....φανταζεστε ενα παιδι μονο του?εκτος απο ολα αυτα νομιζω οτι κ οι γονεις ειναι κολλημενοι πανω του κ αυτο με τους γονεις κ αυτο πολλες φορες ειναι καταπιστικο...εγω νομιζω οτι αν δεν ηθελα 2 παιδι θα παραμεριζα τα δικα μου "θελω"κ θα το εκανα για το παιδι μου...ετσι κ αλλιως τωρα τα δικα του "θελω "ειναι πιο σημαντικα απο τα δικα μου!τι κ αν το σπουδασω στα καλυτερα πανεπιστημια τι κ αν κανω μια περιουσια.οταν θα μεινει μονο του αυτα δεν θα του δωσουν τιποτα!γνωμη μου παντα!
anastazia έγραψε:εμενα ο μπαμπας μου εφυγε οταν εγω ημουν στα 19!με την μαμα μου κ την αδερφη μου δεν ημουν μεχρι τοτε τοσο κοντα!μετα απο αυτο ομως καταλαβα ποσο σημαντικες ειναι για μενα!απο τοτε ηρθαμε πιο κοντα .μακαρι να ειχα κ αλλα αδερφια!εγω εχω 2 παιδια κ δεν νομιζω να κανω αλλο αν κ θα το ηθελα αλλα θα το ηθελα μονο γιαυτα!!εγω σαν μανα εχω καλυψει την αναγκη μου!αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα αφηνα το παιδι μου μονο του!
giouli73 έγραψε:κ. Τώρα στο σημαντικότερο που με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου. Κάνω παιδιά ώστε αν παναγία μου τύχει να έχω υποκατάστατο? Χριστέ και Παναγιά. Α?
Vivian έγραψε:Μα ρε κοριτσια οντως δεν καταλάβατε καλα τι γράφτηκε! Απλα μια κοπελα ειπε την δικη της εμπειρια επειδη εχασε τον αδερφο της! Αλλο ειναι το θεμα και αλλου το πήγαμε για ακομα μια φορα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης