Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρία δεν θα ήθελα να μπω στο τρυπάκι, γιατί το ξέρω καλά το παιχνιδάκι της αντιπαράθεσης. Εγώ δεν είπα ονομαστικά ποιος είπε τι. Εξάλλου δεν θυμάμαι είναι τόσα πολλά τα ποστ. Μπορώ αν θέλεις να τα αντιγράψω να τα δεις. Αλλά νομίζω πιο εύκολο να τα διαβάσεις μόνη σου. Τέλος με το θέμα, γιατί αδιανόητο και μόνο που το συζητάμε.

Σούλα

Σούλα
Είπα κι εγώ να απαντήσω σε αυτό το θέμα που το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας το βλέπει από την δικιά του λογική!!!!!
στα 17 μου έχασα από τροχαίο τον καλύτερο μου φίλο... Crying or Very sad
ακόμη και τώρα χαλιέμαι πάρα πολύ κάθε φορά που το σκέφτομαι..
πόσο μάλλον για εκείνους τους γονείς!!!
είναι πολλές οι φορές που έχω ακούσει από την μάνα του να λέει τι καλά να έιχα περισσότερα παιδιά!!
είχε τον φίλο μου και μια κόρη(γερή να είναι η κοπέλα)..
το λέει και το ξαναλέει πως μόνο για την κόρη της κρατήθηκε και δεν τρελάθηκε η γυναίκα από τον πόνο..
είναι δύσκολο ρε κορίτσια να χάνεις ένα παιδί...όμως αν έχεις από πίσω κ άλλα παίρνεις δύναμη από αυτά και προχωράς γι αυτά!!
ο ψυχολόγος που πήγαινε τότε της είχε πει να κάνει ένα μωρό (δεν κατάφερε όμως αν και προσπάθησε)..
μια άλλη γυναίκα πάντος από το χωριό μου έχασε και αυτή γιο 18 ετών και μετά από έναν χρόνο έμεινε έγκυος και έκανε ένα κοριτσάκι...την βοήθησε πολύ,όχι ότι ξέχασε το παιδί που έχασε ή έφυγε ο πόνος της,απλά πήρε δύναμη να συνεχίσει την ζωή της και να σταθεί στα πόδια της..
οι γονείς που χάνουν παιδιά πιστεύω περιμένουν την ώρα που θα πεθάνουν και αυτοί σαν λύτρωση ψυχής..
αυτά είχα να πώ εγώ

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Μαρία δεν θα ήθελα να μπω στο τρυπάκι, γιατί το ξέρω καλά το παιχνιδάκι της αντιπαράθεσης. Εγώ δεν είπα ονομαστικά ποιος είπε τι. Εξάλλου δεν θυμάμαι είναι τόσα πολλά τα ποστ. Μπορώ αν θέλεις να τα αντιγράψω να τα δεις. Αλλά νομίζω πιο εύκολο να τα διαβάσεις μόνη σου. Τέλος με το θέμα, γιατί αδιανόητο και μόνο που το συζητάμε.

Αδιανοητο ειναι να παραποιούμε τα λεγομενα καποιον! Και βασικα αν δεν να αρεσει το θεμα δεν απανταμε!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Vivian έγραψε:Μα ρε κοριτσια οντως δεν καταλάβατε καλα τι γράφτηκε! Απλα μια κοπελα ειπε την δικη της εμπειρια επειδη εχασε τον αδερφο της! Αλλο ειναι το θεμα και αλλου το πήγαμε για ακομα μια φορα!

Πες τα βρε Βίβιαν! Απορώ πως είναι δυνατόν να γίνονται παρεξηγήσεις για τόσο ευαίσθηγα θέματα. Η Μπουμπουκίτσα μοιράστηκε μία φοβία της μαζί μας και αντί να την καθησυχάσουμε την φτάσαμε στο σημείο να απολογείται! Αυτό είναι χτύπημα κάτω από την μέση!

Συμφωνω ολο αυτο ειναι αδικο!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Μαρία δεν θα ήθελα να μπω στο τρυπάκι, γιατί το ξέρω καλά το παιχνιδάκι της αντιπαράθεσης. Εγώ δεν είπα ονομαστικά ποιος είπε τι. Εξάλλου δεν θυμάμαι είναι τόσα πολλά τα ποστ. Μπορώ αν θέλεις να τα αντιγράψω να τα δεις. Αλλά νομίζω πιο εύκολο να τα διαβάσεις μόνη σου. Τέλος με το θέμα, γιατί αδιανόητο και μόνο που το συζητάμε.

Ευχαριστώ πολύ, τα έχω διαβάσει. Την λέξη "υποκατάστατο" δεν την είπε η Μπουμπουκίτσα πάντως! Αν θέλετε να παίζουμε με τις λέξεις είναι πολύ εύκολο...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Bouboukitsa δεν ξέρω αν γράφω και καλά το όνομα. Για να το λέμε όσες το λέμε σημαίνει ότι έχει υπωθεί. Δε γίνεται να παρερμηνεύσαμε όλες. Τελοσπάντων έτσι κι αλλιώς ο καθένας τη γνώμη του λέει εδώ μέσα. Απλά δε γίνεται να συμφωνούμε με όλες. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Από μόνο του είναι φρικιαστικό.

εχει υπωθει αρνητικα..!!!δηλαδη οτι κανεις δεν ειπε πως τα κανεις για καβαντζα η για να εχεις....ετσι ειπωθηκε...οχι οτι πρεπει να κανεις για αυτο το λογο...και οτι επισης οτι σε τετοιες ασχημες καταστασεις σκεφτεσαι μακαρι να ειχα και αλλο παιδι...αυτα!!
απο την αλλη δε σε αναγκασε κανεις να μπεις στο θεμα αφου το βρισκεις φρικιαστικο...

giouli73

giouli73
Εγώ καταρχήν ξαναλέω δεν αναφέρθηκα σε ονόματα και δεν είπα προσωπικά στη μπουμπούκίτσα κάτι.Καλή μου μπουμπουκίτσα απάντησα στο θέμα ακριβώς γιατί μου φάνηκαν αδιανόητες κάποιες απαντήσεις.Όπως είπαν κάποιες τη γνώμη τους κάποιες έτσι είπα και την δική μου. Δεν απαντάμε μόνο σε θέματα που μας αρέσουν. Έτοιμες για τζαμπουκά είστε όλες. Ολίβια νόμιζα ότι άλλο στυλ είχε το φόρουμ σου για αυτό είμαι εδώ ένα χρόνο.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Ολίβια νόμιζα ότι άλλο στυλ είχε το φόρουμ σου για αυτό είμαι εδώ ένα χρόνο.

Τωρα αυτο τι ειναι;; Συγνωμη αλλα μου φαινετε αστειο αυτο που κανεις!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Δεν κατάφερα να διαβάζω όλα τα ποστ. Δεν ξέρω τι παθαίνει ώρες ώρες το φορουμ και μου τα βγάζει διπλά. Διαβάζω καιρό το θέμα και δεν ήθελα να μπω στη διαδιακασία να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Μαρκέλα - Χριστίνα νομίζω σε λένε. Όσον αφορά εσένα και νομίζω και κάποια άλλη κοπέλα είπε ότι έχασα κάποιον αδερφό. Έχετε χίλια δίκια, σίγουρα αν είχες κάποιον άλλο αδερφό να μοιραστείτε τον πόνο σας θα ήταν αλλιώς. Το να θέλεις να κάνεις μόνο ένα παιδί το θεωρώ λάθος. Τι σημαίνει να προσφέρω τα πάντα στο παιδί μου. Δεν του προσφέρεις το σημαντικότερο ένα αδερφάκι, να παίζει, να μιλάει, αργότερα να λένε τα προβλήματά τους. Συγνώμη για αυτό που θα πω αλλά είναι Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. Αν είναι θέμα οικονομικό μην κάνεις κανένα. Όπως μεγαλώνει το ένα θα μεγαλώσει και το 2ο. Ο μόνος λόγος που μπορώ να δεχτώ, να καταλάβω ότι δεν κάνεις άλλο παιδί... Είναι να είχες κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη σου και να φοβάσαι... να έκανες με εξωσωματική και να μην θες να ξαναπεράσεις τα ίδια... κλπ τέτοιου έιδους θέματα. ...

Στο ποστ αυτό και μέχρι το σημείο που έβαλα τις τελίτσες, λες την άποψή σου. Κανείς δεν την σχολιάζει και είναι απόλυτα κατανοητή και σεβαστή.

giouli73 έγραψε:Bouboukitsa δεν ξέρω αν γράφω και καλά το όνομα. Για να το λέμε όσες το λέμε σημαίνει ότι έχει υπωθεί. Δε γίνεται να παρερμηνεύσαμε όλες. Τελοσπάντων έτσι κι αλλιώς ο καθένας τη γνώμη του λέει εδώ μέσα. Απλά δε γίνεται να συμφωνούμε με όλες. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Από μόνο του είναι φρικιαστικό.

Εδώ αναφέρεσαι προσωπικά στην Μπουμπουκίτσα και παρόλο που σε προηγούμενο μήνυμα προσπάθησε να σου εξηγήσει τι εννοούσε, επιμένεις να μην την πιστεύεις και της λες ότι δεν γίνεται να παρερμηνεύσατε όλες. (Εσύ και άλλες 2, δηλαδή)...

giouli73 έγραψε:Εγώ καταρχήν ξαναλέω δεν αναφέρθηκα σε ονόματα και δεν είπα προσωπικά στη μπουμπούκίτσα κάτι.Καλή μου μπουμπουκίτσα απάντησα στο θέμα ακριβώς γιατί μου φάνηκαν αδιανόητες κάποιες απαντήσεις.Όπως είπαν κάποιες τη γνώμη τους κάποιες έτσι είπα και την δική μου. Δεν απαντάμε μόνο σε θέματα που μας αρέσουν. Έτοιμες για τζαμπουκά είστε όλες. Ολίβια νόμιζα ότι άλλο στυλ είχε το φόρουμ σου για αυτό είμαι εδώ ένα χρόνο.

Νομίζω ότι εκτός από την άποψή σου, και απάντησες προσωπικά και την κατέκρινες. Άποψή μου, βέβαια...

Ναι, έλα Ολίβια να κάνεις τον διαιτητή! Αν και χρειάζεται μεταφραστής...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaM στις Δευ Μάης 30, 2011 6:14 am, 1 φορά

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
giouli73 έγραψε:Ολίβια νόμιζα ότι άλλο στυλ είχε το φόρουμ σου για αυτό είμαι εδώ ένα χρόνο.

και εγω αυτο δεν το καταλαβα??!!!...δεν ξερω που θες να το πας....

Υ.Γ. Βιβιαν με το καλό και το τρίτο παιδάκι σου και να χαιρεσαι και τα άλλα δυο ..ειναι κουκλάκια!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
Vivian έγραψε:

και εγω αυτο δεν το καταλαβα??!!!...δεν ξερω που θες να το πας....

Υ.Γ. Βιβιαν με το καλό και το τρίτο παιδάκι σου και να χαιρεσαι και τα άλλα δυο ..ειναι κουκλάκια!

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου! Να χαίρεσαι και εσυ τα παιδακια σου! Οτι καλυτερο! Οταν Χασεις Ενα Παιδι...Πως συνεχίζεις? - Σελίδα 4 417472

87Οταν Χασεις Ενα Παιδι...Πως συνεχίζεις? - Σελίδα 4 Empty http://forum.eimaimama.gr/t6197-topic Δευ Μάης 30, 2011 6:30 am

katerina780

katerina780
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ,ΟΣΟ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΣΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ Η ΣΚΕΨΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ.

ΘΕΕ ΜΟΥ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:Eντάξει Μπουμπουκίτσα για να το λένε όσες το λένε, μάλλον κάνεις πολλά παιδιά για να έχεις υποκατάστατο... Αφού το λένε τα κορίτσια, αυτές ξέρουν τι σου γίνεται καλύτερα από εσένα...

Είναι τουλάχιστον γελίο όλο αυτό!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΝΤΖΑ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΕΡΦΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΔΕΡΦΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΒ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ.

giouli73

giouli73
Μαρία επειδή βλέπω καλός καιρός κι έχεις ορεξούλες. Ξύπνησαν όμως τα παιδιά και πρέπει να ασχοληθώ μαζί τους. Θα απαντήσω το βράδυ και σε σένα βίβιαν. Μαρία αναφέρθηκα στη μπουμπουκίτσα όταν της απάντησα στο ποστ. Αν χρειαστεί η Ολίβια να κάνει τον διαιτητή σαφώς και θα τον κάνει. Δικό της είναι το φόρουμ και το χειρίζεται όπως εκείνη νομίζει. Δεν φώναξα τη μαμά μου να σε κάνει ντα κούκλα μου. Βίβιαν από ότι είδα περιμένεις μωράκι. Με το καλό ο ερχομός του να είναι πάντα γερό και δυνατό.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Μαρία επειδή βλέπω καλός καιρός κι έχεις ορεξούλες. Ξύπνησαν όμως τα παιδιά και πρέπει να ασχοληθώ μαζί τους. Θα απαντήσω το βράδυ και σε σένα βίβιαν. Μαρία αναφέρθηκα στη μπουμπουκίτσα όταν της απάντησα στο ποστ. Αν χρειαστεί η Ολίβια να κάνει τον διαιτητή σαφώς και θα τον κάνει. Δικό της είναι το φόρουμ και το χειρίζεται όπως εκείνη νομίζει. Δεν φώναξα τη μαμά μου να σε κάνει ντα κούκλα μου. Βίβιαν από ότι είδα περιμένεις μωράκι. Με το καλό ο ερχομός του να είναι πάντα γερό και δυνατό.

Να' σαι καλα! Ομως μην μπεις στον κοπο να μου απαντησεις γιατι δεν ξαναασχολουμε! Δεν μου αρεσει ο τροπος που απαντας καθολου γιατι δεν σεβεσαι τα κοριτσια! Οσο για την Ολιβια ασχολίαστο απλα σου θυμιζω ειμαστε μητερες και οχι μαθητες νηπιαγωγείου! Αυτα απο μενα..

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
giouli73 έγραψε:Μαρία επειδή βλέπω καλός καιρός κι έχεις ορεξούλες. Ξύπνησαν όμως τα παιδιά και πρέπει να ασχοληθώ μαζί τους. Θα απαντήσω το βράδυ και σε σένα βίβιαν. Μαρία αναφέρθηκα στη μπουμπουκίτσα όταν της απάντησα στο ποστ. Αν χρειαστεί η Ολίβια να κάνει τον διαιτητή σαφώς και θα τον κάνει. Δικό της είναι το φόρουμ και το χειρίζεται όπως εκείνη νομίζει. Δεν φώναξα τη μαμά μου να σε κάνει ντα κούκλα μου. Βίβιαν από ότι είδα περιμένεις μωράκι. Με το καλό ο ερχομός του να είναι πάντα γερό και δυνατό.

Να' σαι καλα! Ομως μην μπεις στον κοπο να μου απαντησεις γιατι δεν ξαναασχολουμε! Δεν μου αρεσει ο τροπος που απαντας καθολου γιατι δεν σεβεσαι τα κοριτσια! Οσο για την Ολιβια ασχολίαστο απλα σου θυμιζω ειμαστε μητερες και οχι μαθητες νηπιαγωγείου! Αυτα απο μενα..

Συμφωνώ. Και επίσης δεν νομίζω ότι έχεις να μου πεις κάτι που με ενδιαφέρει.

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ...
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Οταν Χασεις Ενα Παιδι...Πως συνεχίζεις? - Σελίδα 4 215994

giouli73

giouli73
Λοιπόν τελευταίο στο συγκεκριμένο θέμα. Δείτε όλα μου τα ποστ που δεν είναι και λίγα και μετά πείτε μου αν μιλάω ωραία και το ύφος μου. Άμα δεν σας ενδιαφέρει καλά μου κοριτσάκια καλύτερα για μένα, να μην γράφω κιόλας. Οι παρεούλες έξω για καφεδάκι

giouli73

giouli73
Λοιπόν τελευταίο στο συγκεκριμένο θέμα. Δείτε όλα μου τα ποστ που δεν είναι και λίγα και μετά πείτε μου αν μιλάω ωραία και το ύφος μου. Άμα δεν σας ενδιαφέρει καλά μου κοριτσάκια καλύτερα για μένα, να μην γράφω κιόλας. Οι παρεούλες έξω για καφεδάκι

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω πιστευω οτι υπήρχε σχέδιο απο πίσω... να κανουμε την Μariam να νευριασειSmile)
αστειεύομαι Very Happy Very Happy Very Happy

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Οι παρεούλες έξω για καφεδάκι

Ευχαριστουμε για την προτροπή!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:εγω πιστευω οτι υπήρχε σχέδιο απο πίσω... να κανουμε την Μariam να νευριασειSmile)

θυμωσε η MariaM???κατσε να διαβασω το θεμα!αυτα δε γινονται!αν και μεταξυ μας με στεναχωρουσε ο τιτλος και δε το ανοιγα αλλα ειμαι λιγο νταουν τωρα και ειπα να το ανοιξω........ Sad

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οτι εχει παρερμηνευτει το ολο θεμα ειναι γεγονος, και η λεξη καβατζα και μη παιζει πολυ,τι να πω, δεν εχει τεθει θεμα καβατζας, αλλα ακομα και να τεθηκε, οποιος θελει αποφασιζει αυτος για την ζωη του δεν θα τον κρινει κανεις, δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτος ο χαμος, θελει καποια να κανει παιδι ''καβατζα΄'' που εγω δεν πιστευω οτι μια μανα το κανει αυτο αλλα τεσπα, ας κανει οτι θελει δικο της θεμα. δεν μπορω να καταλαβω τι θα βγει με αυτην την συζητηση, ο καθενας ειναι ωραιο να λεει την γνωμη του και ως εκει, καπου διαβασα οτι ειναι ανεπιτρεπτο να κανει μια μανα ενα παιδι αν δεν εχει αλλα θεματα, δικο της θεμα της καθε μιας ειναι ποσα παιδια θα κανει, μα ελεος διαιτητη στην καμπουρα μας θα βαλουμε τους αλλους; ειλικρινα δεν μπορω να σας καταλαβω, δεν μπορειται να λετε την αποψη σας και να μενετε εκει; πρεπει να γινεται αυτος ο χαμος; κριμα Rolling Eyes

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Λοιπόν τελευταίο στο συγκεκριμένο θέμα. Δείτε όλα μου τα ποστ που δεν είναι και λίγα και μετά πείτε μου αν μιλάω ωραία και το ύφος μου. Άμα δεν σας ενδιαφέρει καλά μου κοριτσάκια καλύτερα για μένα, να μην γράφω κιόλας. Οι παρεούλες έξω για καφεδάκι

Η απάντησή σου είναι ακριβώς όπως την περίμενα. Πάντως να ξέρεις ότι εγώ δεν σου κρατάω κακία. Smile
Καληνύχτα!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ευάκι έγραψε:
koukida έγραψε:εγω πιστευω οτι υπήρχε σχέδιο απο πίσω... να κανουμε την Μariam να νευριασειSmile)

θυμωσε η MariaM???κατσε να διαβασω το θεμα!αυτα δε γινονται!αν και μεταξυ μας με στεναχωρουσε ο τιτλος και δε το ανοιγα αλλα ειμαι λιγο νταουν τωρα και ειπα να το ανοιξω........ Sad

Χαχαχα! Έχετε πολύ πλάκα! Όχι, δεν θύμωσα. Δεν θυμώνω τόσο εύκολα!
Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις