1 Ο ΠΕΘΕΡΌΣ ΜΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΊΣΕΙ....! Σαβ Μάης 28, 2011 11:29 am
ansa3116
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σας. Είναι η πρώτη φορα που μπαίνω στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα αλλα μπορώ να πω ότι μου άρεσε είδη λόγο του ότι υπάρχουν παρα πολλές μαμάδες και πολλές γυναικείες υπάρξεις που βοηθάει η μια την άλλη δίνοντας συμβουλές. Έτσι λοιπόν και εγώ ζητάω την συμβουλή σας στο πρόβλημα που προσπαθώ να αντιμετωπίσω. Ας τα πάρω τα πράγματα από την αρχή, όχι πολύ περιληπτικά για να μην χρειαστεί να κουραστείτε στην ανάγνωση του μηνύματος μου. Είμαι μαζί με τον Γιώργο εδώ και 4 χρονια. Το 1 χρόνο από τα 4 είμαστε αρραβωνιασμένοι. Τα πεθερικά μου πάντα με αγαπούσανε και με θεωρούσανε την καταλληλότερη γυναικα για τον γιο τους. Οι γονείς μας ήταν και είναι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους εδώ και πολλά χρονια. Τώρα το πως έτυχε και είμαστε μαζί εμείς, εγώ και ο Γιώργος δεν ξέρω. Αυτά είναι παιχνίδια της μοίρας. Λοιπόν, εγώ με τον Γιώργο ζούμε στην Σουηδία. Τα πεθερικά μου όμως ζουν στην Ελλάδα. Τους βλέπουμε κάθε καλοκαίρι και Χριστούγεννα. Τότε που έχουμε άδεια και μπορούμε να πηγαίνουμε Ελλάδα να τους βλέπουμε και να περνάμε λίγες μέρες μαζί τους. Μερικές φορες όμως έρχονται και αυτοί Σουηδία. Συνήθως το πάσχα. Με λίγα λόγια βλεπόμαστε 3 φορες τον χρόνο. Φέτος ήρθανε λίγες μέρες πριν το πάσχα για 4 εβδομάδες. Την δεύτερη ημερα που ήμασταν σπίτι μου και πίναμε καφέ με τα πεθερικά μου, δεν ξέρω πως αλλα τελείως ξαφνικά, ίσως να το είχε φέρει και η κουβέντα, σε στιλ αστείου και σοβαρού είπα πως ο γάμος μου με τον Γιώργο θα γίνει στο Κιλκίς. Ο Γιώργος και τα πεθερικά μου είναι από τις Σέρρες. Συνέχισα την κουβέντα μου με χαμογελάκια ότι είπαμε και σε πια εκκλησία κτλ κτλ.Εντωμεταξύ εγώ με τον Γιώργο δεν ξέραμε πως στις Σέρρες έχουνε κάποιο συγκεκριμένο έθιμο να παντρεύουν τα αγόρια τους εκεί. Οποτε για εμενα το ότι το είχα αναφέρει ήταν τελείως φυσιολογικό. Την δεύτερη ημερα πάνω στο μεσημεριανό τραπέζι η πεθερά μου πετάγεται και μου λέει πως έχουν αυτό το έθιμο στις Σέρρες, να παντρεύουν τα αγόρια εκεί. Αλλα δεν μου το λέει ξεκάθαρα. Απλά το ανέφερε και τέλος. Εγώ δεν έδωσα πολύ σημασία, γιατί πίστευα πως το είχαμε είδη αποφασίσει με τον Γιώργο πως και ούτε ο Γιώργος ούτε τα πεθερικά μου έχουν πρόβλημα. Την επομενη ημερα εγώ ήταν να παω στον γιατρό για εξετάσεις (δεν είμαι έγκυος και δεν έχουμε παιδιά). Έμεινε στο σπίτι ο Γιώργος μονος του με τους γονείς του. Όταν γύρισα υπήρχε μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. Ο Γιώργος ήταν μέσα στα νεύρα, δεν μου μιλούσε κανένας τους. Ρώτησα τι έγινε και όλοι ήτανε μούγκα! Όταν ξαπλώσαμε με τον Γιώργο το βραδυ να κοιμηθούμε μου το αναφέρει πως όταν έφυγα έγινε φασαρία με τους γονείς του και τον ίδιο. Τον ρώτησα γιατί και μου ειπε πως ο λόγος ηταν ο γάμος. Είχαμε φασαρίες για το συγκεκριμένο θέμα γυρω στις 3 εβδομάδες. Στο τέλος έκανα πίσω και του είπα πως εντάξει μπορούμε να κάνουμε τον γάμο στις Σέρρες. Βεβαια είχανε αντιρρήσεις και οι γονείς μου για αυτήν μου την απόφαση. Στην ουσία ήμασταν σε ένα δίλημμα με τον Γιώργο γιατί η μια πλευρά έλεγε έτσι και η άλλη αλλιώς. Τελειωσε αυτό το θέμα μας. Μετά από μια εβδομάδα τα πεθερικά μου φύγανε. Όσο ήταν εδώ όμως μετά την φασαρία μας, για μια εβδομάδα εγώ ήμουν πολύ ψυχρή μαζί τους, όπως το ίδιο και αυτοί μαζί μου. Είχα αρχίσει να νιώθω πως δεν τους θέλω άλλο γιατί ήρθαν και μας βάλανε να μαλώνουμε με όλους ακόμα και μεταξύ μας για ένα θέμα το οποιο αφορούσε εμάς και όχι αυτούς η κανέναν άλλον. Περάσανε λίγοι μήνες από τότε και τώρα μαθαίνω από τον άντρα μου ότι ο πεθερός μου θα έρθει Σουηδία να δουλέψει για έναν μηνα. Για το καλοκαίρι. Εγώ του είπα του Γιώργου πως δεν θα μπορέσω να κάτσω σπίτι γιατί δεν θα νιώθω όμορφα. Αύριο θα φύγω στους γονείς μου για να είμαι ήρεμη. Έτσι και αλλιώς ο πεθερός μου θα δουλεύει όλη μέρα και ο άντρας μου το ίδιο. Το να κάθομαι μονη μου στο σπίτι και να μην κάνω τίποτα δεν μου αρέσει. Οποτε από την άλλη είναι καλύτερα να είμαι και λίγο με την μαμά μου. Αυτό που με απασχολεί τώρα όμως είναι ότι φοβάμαι όταν έρθει ο πεθερός μου, μην βάλει σε λόγια τον άντρα μου και μας χωρίσει. Νιώθω από την άλλη πως θα του αφήσω όλο τον χώρο ελεύθερο για να μπορέσει να πράξει όπως θέλει με τον άντρα μου και τον κάνει να μην με θέλει άλλο? Ίσως είναι χαζομάρες αυτά που σκέφτομαι αλλα πλέον από τα πεθερικά όλα να τα περιμένεις. Οι γονείς πάντα έχουν μια ΑΛΦΑ επιρροή επάνω στα παιδιά τους και ειδικά όταν λένε "εγώ το καλο σου θέλω γιαυτο στα λέω". Εσείς τι πιστεύετε για όλη αυτήν την ιστορία που σας διηγήθηκα? Τι νομίζετε ότι θα γίνει? Φοβάμαι μην χωρίσουμε με τον άντρα μου. Τι συμβουλή μου δίνετε? Τι να κάνω δεν ξέρω... είμαι σε απόγνωση...Σας ευχαριστώ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ansa3116 στις Σαβ Μάης 28, 2011 11:48 am, 1 φορά