26 Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΝΥΦΗ......... Σαβ Ιουν 11, 2011 6:54 am
αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:dionikou έγραψε:υπαρχουν πολλες κακες πεθερες αλλα υπαρχουν και κακες νυφες . Εμενα η νυφη μου (γυναικα του αδερφου μου ) εχει γινει ο εφιαλτης της μαμας μου . Της μεγαλωνει τα παιδια της τα ταιζει ολα η μανα μου . Η κυρια έχει πολλα παραπονα απο την μανα μου και ολο δημειουργει καυγαδες και φασαριες . Ειναι δημοσιος υπαλληλος μολις σχολασει στις 3 παιρνει τα παιδια απο την μανα μου τα βαζει για υπνο κοιματε και αυτη και ξυπνανε στις 9 το βραδυ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ουτε δουλειες ουτε τιποτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κι μου ελεγε οτι φετος που ο μεγαλος πηγε πρωτη δημοτικου κουραστικε να τον διαβαζει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ολοι τρεχουμε απο πισω της να μην την στεναχωρησουμε ( ποιο πολυ χαρη της μανας μου κανουμε )και αυτη ολο καυγαδες . Ο αδερφος μου λεει μην της δεινετε σημασια τρελη ειναι δεν αλλαζει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ειναι σαν να βλεπω την μαμα μου με την γυναικα του αδερφου μου. αφου μου ερχεται να της χωσω μια καμια φορα αλλα συγκρατουμαι..παντως υπαρχουν τοσο αχαριστες γυναικες..
απιστευτο βρε κοριτσια!..πως αντεχουν οι μαμαδες σας???..προφανως ειναι ανθρωποι που δεν θελουν φασαριες...βρισκουν και αυτες και τα κανουν...!!
αχ παναγια μου...ελπιζω να μην την πατησουμε και εμεις ετσι στο μελλον...με αγχωσατε λιγο....λετε οπως τωρα δεν τα βαζω με την πεθερα μου και μου ψηνει το ψαρι στα χειλη....να πάθω τα ιδια και με τη νύφη μου??
οπως τι πες βρισκουν και τα κανουν..παντως οσο για την πεθερα σου μιλα γιατι οσο τα κρατας ειναι χειροτερα..εγω με τον αντρα μου ειμαι απο τα18 και σχεδον αμεσως γνωρισα την μανα του.δεν εχει γυρισει μια φορα να πει το παραμικρο ουτε ανακατευεται.βεβαια και ο αντρας μου φροντιζει να κραταει καποιες αποστασεις ας το πουμε..