Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
111 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 111 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 12]

RITAKI

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
nomikoula to eida ksana kai ksana :(oxi den mas peiran! mamamatina giannena peirame metathesi! den peirazei, tou xronou isos eimaste pio tixeroi!! mpravo sta koritsia pou piran ta zouzouniakia sas! kali arxi ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 654316

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="RITAKI"]nomikoula to eida ksana kai ksana :(oxi den mas peiran! mamamatina giannena peirame metathesi! den peirazei, tou xronou isos eimaste pio tixeroi!! mpravo sta koritsia pou piran ta zouzouniakia sas! kali arxi :kankan: [/quote]

ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΕ... :-(.........

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και τώρα τί κάνουμε, κοριτσάρες? Παίρνουμε τηλ. στο σχολείο κ λέμε ότι μας πήραν από αυτό το πρόγραμμα? Διαβασα πως θα σταλούν τα χαρτιά ως τις 2/9, αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε ή να κάνουμε κίνηση από τώρα? Αν και νομίζω πως τον Αύγουστο κανείς δε δουλεύει!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μετά τις 25 λογικά κάποιος θα είναι εκεί. 1η Σεπτέμβρη είναι Πέμπτη. Εγώ εκείνη τη βδομάδα θα κοιτάξω.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο ότι λεει :τα χαρτιά θα πάνε στις 2/9 και οι γονείς πρέπει ναν κάνουν τις εγραφές εως της 6/9

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια που μπηκατε ακριβως γιατι εγω μπηκα στην σελιδα και στις επιλαχουσες αλλα δεν μου ανηγει καν.συνχαρητηρια σε οσες επιλεχθηκατε[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν θέλεις πές μου όνομα και επίθετο δικό σου και σε ποιό δημο έχεις κάνεις να σου πω το έχω ανοικτό

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
γιουπι γιουπι γιουπι ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109

μας πηρανε κι εμας!!!!!!!!!!!!!
στην πρωτη μας επιλογη

ειμαι πααααααρα πολυ χαρουμενη που κι εγω απο τωρα σκευτομαι τσαντουλες και ολα τα σχετικα
ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 654316

τωρα δηλαδη πρεπει μεχρι τις 6/9 να παμε στον παιδικο που εχουμε επιλεγει και να κανουμε την εγγραφη???
χρειαζεται τιποτα εκει???

και το ωραιο ειναι οτι εκει που μας εβαλαν ειναι δημοσιος και ειχα κανει αιτηση τον μαιο ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 8 328109

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λογικά Αναστασία θα πάρεις τηλέφωνο μετά της 3 και ως της 6 θα πρέπει να πας να τον γράψεις . Λογικά υα δικαιολογητικά τα έχουν αλλά εσυ για καλό και κακό κράτα μια σούμα απο όλα αυτά που κατάθεσες και στην εετεα.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγχαρητήρια σ' όλες μας (και μας μας πήραν στην α' επιλογή) και κρίμα στις κοπέλες που δεν επιλέχθηκαν Crying or Very sad .
Το θετικό είναι ότι θα λειτουργήσει και του χρόνου αυτό το πρόγραμμα, επομένως ... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ για του χρόνου κορίτσια!

Πέρυσι που έστειλα τον μικρό μου πρώτη φορά στον παιδικό με το πρόγραμμα είχα σκοπό να τον στείλω τον Σεπτέμβρη αλλά πήρα τέλη Αυγούστου τηλέφωνο στον παιδικό και μου είπε η ιδιοκτήτρια να τον στείλω αμέσως για τον λόγο ότι θα έρθουν όλα τα παιδιά μαζί τον Σεπτέμβριο και επειδή θα έχουν πολλά πρόβλημα προσαρμογής καλό θα ήταν κάποια να έρχονταν νωρίτερα. Τον ξεκίνησα πέρυσι στις 25-8 αν θυμάμαι καλά χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.
Επομένως, καλό θα ήταν να πάρετε ένα τηλ. κατά τα τέλη Αυγούστου μήπως και εφαρμόζει το ίδιο σύστημα και κάποιος άλλος παιδικός σταθμός.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγα να γράψω τα παιδιά μου στον παιδικό που έχουν επιλεγεί με το πρόγραμμα. Είναι η πιτσιρικούπολη στη Νίκαια όπως έχω ξαναγράψει. Λοιπόν μου έπεσαν τα μαλλιά λιγάκι για τους εξής λόγους. Εκτός από τα μωρομάντηλα, παγούρι με νερό μας ζητούν και το δεκτιανό ( φρούτα ή ότι άλλο θέλω ). Στον παιδικό του δήμου πέρυσι με 50 ευρώ το μήνα είχε γάλα με πρωινό, φρούτο και μεσημεριανο. Πάει αυτό. Μετά ζήτησαν 100 ευρώ για το κάθε παιδί για να συμμετέχουν στην χρυστουγεννιάτικη και στην καλοκαιρινή γιορτή και συμπεριλαμβάνεται και 3 φορές συζήτηση με παιδοψυχολόγο και ο παιδίατρος που συνεργάζεται με τον παιδικό. Τα δίνω σαν την ηλιθια και ούτε απόδειξη ούτε τίποτα! Και τελευταίο. Εαν θέλω να συμμετέχουν τα παιδιά μου σε κάποια αθλητικά προγράμματα για 9 μήνες μία φορά την εβδομάδα για 35 λεπτα, θα πρέπει να δώσω 170 ευρώ για το κάθε παιδί εφάπαξ. Στο τέλος της χρονιάς θα γίνουν γυμναστικές επιδείξεις. Σε αυτό δεν απάντησα. Σε εσάς ρε κορίτσια ζήτησαν όλα αυτά?

giouli73

giouli73
Πριν κάνεις την αίτηση προφανώς δεν θα είχες πάει στον παιδικό σωστά? Εγώ είχα πάει σε ένα στην κηφισιά. κα φρουλάιν δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν. Πανάκριβος. Για φαγητό νομίζω δεν μου ζήτησαν κάτι. Αλλά για γιορτές, αθλητικές δραστηριότητες κλπ ήθελαν λεφτά. Εγώ το σκέφτηκα ως εξής. Ύστερα από το εσπα δεν θα μπορώ να το πηγαίνω σε ιδιωτικό. Οπότε γιατί να μην το γράψω από την αρχή σε δημόσιο για να έχει και τους ίδιους φίλους, τάξεις, δασκάλες κλπ. Πάντως να σου ζητάνε το δεκατιανό υπερβολικό μου ακούγεται. Το εσπα τότε τι πληρώνει. Τα υπόλοιπα είναι λογικό να τα ζητάνε γιατί είναι εξτρα.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στον δήμο πήγε πέρυσι η μεγάλη μου σαν επιλαχούσα. Φέτος δεν τους πήραν γιατί δεν δουλεύω. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση το δεκατιανό όπως επισης και τα 100 ευρώ για να συμμετέχουν στις 2 γιορτές. Δηλαδή αν δεν τα έδινα δεν θα έπερναν μέρος στις γιορτές τα παιδιά?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
mamamatina έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγα να γράψω τα παιδιά μου στον παιδικό που έχουν επιλεγεί με το πρόγραμμα. Είναι η πιτσιρικούπολη στη Νίκαια όπως έχω ξαναγράψει. Λοιπόν μου έπεσαν τα μαλλιά λιγάκι για τους εξής λόγους. Εκτός από τα μωρομάντηλα, παγούρι με νερό μας ζητούν και το δεκτιανό ( φρούτα ή ότι άλλο θέλω ). Στον παιδικό του δήμου πέρυσι με 50 ευρώ το μήνα είχε γάλα με πρωινό, φρούτο και μεσημεριανο. Πάει αυτό. Μετά ζήτησαν 100 ευρώ για το κάθε παιδί για να συμμετέχουν στην χρυστουγεννιάτικη και στην καλοκαιρινή γιορτή και συμπεριλαμβάνεται και 3 φορές συζήτηση με παιδοψυχολόγο και ο παιδίατρος που συνεργάζεται με τον παιδικό. Τα δίνω σαν την ηλιθια και ούτε απόδειξη ούτε τίποτα! Και τελευταίο. Εαν θέλω να συμμετέχουν τα παιδιά μου σε κάποια αθλητικά προγράμματα για 9 μήνες μία φορά την εβδομάδα για 35 λεπτα, θα πρέπει να δώσω 170 ευρώ για το κάθε παιδί εφάπαξ. Στο τέλος της χρονιάς θα γίνουν γυμναστικές επιδείξεις. Σε αυτό δεν απάντησα. Σε εσάς ρε κορίτσια ζήτησαν όλα αυτά?

εμενα μεσω του προγραμματος τον πηραν σε δημοσιο παιδικο σταθμο
2 σεπτεμβρη λενε οτι θα πανε τα χαρτια εκει και μεχρι 6 σεπτεμβρη πρεπει να παω να κανω την εγγραφη..

τωρα τι χρειαζεται θα μου πουν απο εκει?
τσαντα και παγουρακι θα του παρω γιατι πινει μονος πολυ νερακι

αλλαξια,μωρομαντηλα και βρακακια θα του εχω μεσα στην τσαντουλα του

κατι αλλα ηθελα ομως να ρωτησω βρε κοριτσια και αν μπορειτε να με διαφωτησετε

1)καθε μηνα θα πληρωνω κατι στον σταθμο?(ο δημοσιος εδω που μενω παιρνει 50ευρω τον μηνα,εμεις επιλεγηκαμε σε αλλον δημοσιο)

2)τι παρεχουν σε θεμα διατροφης?
αν το παιδι μου πχ δεν τρωει γαλα η φρουτα για πρωινο μπορω να τους πηγαινω ενα γιαουρτακι η να τους πω οτι τρωει αυγο?

3)αν του τυχει 'ατυχημα'(κακαη τσισα)
θα εχω προβλημα?
θα τον πλυνουν και θα τον αλλαξουν?

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτές τις ημέρες θα πάει η φίλη μου να γράψει τον μικρό στο παιδικό σταθμό το αστεράκι στο δήμο Αχαρνών θα δούμε αν της ζητήσουν τίποτα .

giouli73

giouli73
Εμάς μας πήραν στο δήμο Πεύκης. Από αρχές αυγούστου μας ήρθε επιστολή. Αγαπητέ μας βίκτωρα να πεις στη μαμά να σου ετοιμάσει την τσάντα σου να έχει μέσα μωρομάντηλα, μια αλλαξιά ρούχα και δεν θυμάμαι τι άλλο. Τα οποία θα μείνουν στο ντουλάπι σου. Να σου κολλήσει ένα αυτοκόλλητο που είχαν μέσα με το όνομά σου για να βοηθήσει την γνωριμία μας και κάτι τέτοια. Συγκινήθηκα ρε κορίτσια όταν το διάβασα έκλαιγα. Λες και θα πήγαινε φαντάρος ή μετανάστης. Τόσο κολλημένη μάνα θα είμαι ή έτσι είναι όλες στην αρχή. Έλπίζω να είναι καλός κι ο παιδικός κι όχι μόνο εφέ με επιστολές. Σε μας το γράφει καθαρά στο χαρτί ότι όσες είναι με εσπα δεν πληρώνουν τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι παιδικοί ρωτάνε τους γονείς αν έχει κάποιες ιδιαιτερότητες το παιδί στο φαγητό. Αλλά και να μην ρωτάνε απαράδεκτο θα πούμε εμείς αν θέλουμε κάτι. Επίσης δε νομίζω καλέ να μην τον αλλάξουν καταρχήν λογικά μιλάει κανονικότατα θα τα πει.

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμεις πηγαμε προχτες(Τρίτη) ειδαμε το σταθμο,μου ειχε ζητησει απο το τηλ η υπευθυνη ενα πιστοποιητικο γεννησεως της μικρης και φωτοτυπια απο τα εμβολια.Την ρώτησα εάν χρειαζεται να πληρωσω κατι αλλο για ολη τη χρονια οπως καποια γραφικη υλη η δεν ξερω και γω τι αλλο και μου ειπε οχι οτι δεν θα πληρωσω τιποτα απολυτως!Το μονο που θα πληρωνω το κολμβητηριο οταν καποια στιγμη ξεκινησουν αφου μαζευτουν αρκετα παιδακια το οποιο ποσο ειναι γυρω στα 10-15 ευρω το μηνα το πολυ.Και αυτα που θα της βαζω μαζι ειναι εσωρουχα εξωρουχα,ενα πακετο μωρομαντηλα οποτε χρειαζεται και ενα τετραδιο για να με ενημερωνει καθε μερα η δασκαλα τι εφαγε κ.τ.λ
Από οτι ξερω απο διαφορα που διαβασα τοτε που εκανα την αιτηση ειναι παρανομο να σου ζητησουν extra χρηματα γιατι τα παιρνουν ολα απο το ΕΣΠΑ.Μπορείς βεβαια να παρεις και τηλ στο ΕΕΤΑΑ και να ρωτησεις.Εμεις ξεκιναμε το πρωί!!!σε 6 ωριτσες θα σηκωσω τη μπουμπου να πιει γαλα,και να ρθει το σχολικο να την παρει.Αντε καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή αρχή Καταρίνα! Κι εμείς αύριο ξεκινάμε. Θα το διευκρυνήσω αυτό με τα χρήματα καθώς και για το δεκατιανό. Περιμένω και τις άλλες κοπέλες να μας πουν. Καληνύχτα!

CHRISLA2216

CHRISLA2216
ειναι απαραδεκτο να ζητανε χρηματα απο τους δημοσιους σταθμους!!
εγω επειδη ειμαι "μπλεγμενη" χρονια λογω των παιδιων μου με δημοσιους παιδικους σταθμους, δεν αντιμετωπισα ποτε κατι παρομοιο.. μονο τα χρηματα για τα τροφεια δινουμε (πρωινο κ μεσημεριανο) κ τιποτα αλλο δεν μας εχουν ζητησει ποτε.. ουτε γραφικη υλη, ουτε για γιορτες,κτλ..
ειναι κοροιδια παντως να σε παιρνουν σε ενα προγραμμα δωρεαν, και μετα να σου ζηταν ενα σωρο εξτρα

CHRISLA2216

CHRISLA2216
[quote="ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ"]
mamamatina έγραψε:
κατι αλλα ηθελα ομως να ρωτησω βρε κοριτσια και αν μπορειτε να με διαφωτησετε

1)καθε μηνα θα πληρωνω κατι στον σταθμο?(ο δημοσιος εδω που μενω παιρνει 50ευρω τον μηνα,εμεις επιλεγηκαμε σε αλλον δημοσιο)

2)τι παρεχουν σε θεμα διατροφης?
αν το παιδι μου πχ δεν τρωει γαλα η φρουτα για πρωινο μπορω να τους πηγαινω ενα γιαουρτακι η να τους πω οτι τρωει αυγο?

3)αν του τυχει 'ατυχημα'(κακαη τσισα)
θα εχω προβλημα?
θα τον πλυνουν και θα τον αλλαξουν?

1)λογικα δεν πρεπει να πληρωσεις τιποτα εξτρα!! τα χρηματα που δινεις σε εναν δημοσιο σταθμο ειναι αποκλειστικα για τα τροφεια του παιδιου!!
2)εχουν εβδομαδιαιο προγραμμα πρωινου κ μεσημεριανου.. οταν θα πας ομως αρχικα θα σου δωσουν οι δασκαλες να συμπληρωσεις ενα χαρτι με τα στοιχεια αλλα κ αλλες πληροφοριες του παιδιου- οπως πχ αλλεργιες.. παντως γνωμη μου ειναι αν δεν υπαρχει θεμα αλλεργιας, να επιτρεψεις στο παιδι σου να τρωει κανονικα οτι δινουν εκει- βλεποντας τα αλλα παιδακια ισως φαει κ κατι που στο σπιτι δεν το εχει δοκιμασει καν..
3)εννοειται καλε οτι θα το πλυνουν το παιδι κ θα το αλλαξουν αμα πασαλειφτει η' λερωθει- εσωρουχα,ρουχα

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήρα ΕΕΤΑΑ και ρώτησα.Τίποτα δεν θα έπρεπε να είχα πληρώσει και το δεκατιανο καλύπτεται από το εσπα.Θα πάω το μεσημέρι να τους τα ψάλλω ένα χεράκι.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
κοριτσια πως και ξεκινατε σημερα παιδικο?
απο το εσπα δεν λεει οτι τα χαρτια θα ειναι 2/9 στους παιδικους?

εμεις αυριο θα παμε να κανουμε την εγγραφη

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπεμπούλη γειά σου. Λέει μέχρι 2/9 και μέχρι 6/9 οι εγγραφές. Εμείς γραφτήκαμε εχθές και σήμερα ξεκίνησαν. Καλή αρχή και σε σας!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Πήρα ΕΕΤΑΑ και ρώτησα.Τίποτα δεν θα έπρεπε να είχα πληρώσει και το δεκατιανο καλύπτεται από το εσπα.Θα πάω το μεσημέρι να τους τα ψάλλω ένα χεράκι.
προφανώς είναι όσα μπορέσουν να αρπάξουν ....

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α γεια σου! Κι εγώ η ηλιθια τα έδωσα! Αλλά δεν θα τους τα χαρίσω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις