Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
106 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 106 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 12]

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια. Καλη σχολική χρονιά στα παιδάκια μας. Λοιπόν πέρυσι η κόρη μου είχε μπει πάλι με ΕΣΠΑ στον ίδιο δημόσιο παιδικό σταθμό που την πήρανε και φέτος (πάλι με ΕΣΠΑ). Δεν πλήρωσα τίποτα, μου είπε η διευθύντρια ότι είναι όλα πληρωμένα από το ΕΣΠΑ. Μέχρι και μια λίστα με γραφική ύλη που μου έδωσε η δασκάλα, μου είπε ότι δεν είμαι υποχρεωμένη να την πάω, μια και όλα τα πληρώνει το ΕΣΠΑ, αλλά εγώ την πήγα, εξάλλου μου κόστισε μόνο 30 ευρώ για όλο το χρόνο.
Όσο για τα πράγματα που χρειάζονται τα παιδάκια είναι δευτερα ρουχάκια και εσωρουχάκια σε περίπτωση που λερωθούν και ένα παγουρίνο μέσα σε μία τσαντούλα.
Τώρα όσον αφορά τους γιούς μου, που τους πήρανε σε άλλον παιδικό από την κόρη μου, σε ιδιωτικό (ο καλύτερος της πόλης μου), μου ζήτησαν να τους πηγαίνω πάνες, τα υπόλοιπα τους τα προσφέρουν αυτοί. Κανονικά τους αλλάζουν τους ταΐζουν γιατί είναι μόνο 9 μηνών και τους κοιμίζουν στα κρεβατάκια τους.Τους έχω ξεκινήσει από την προηγούμενη Παρασκευή γιατί σήμερα επέστρεψα στην δουλεία και έπρεπε να τους προσαρμόσω για κάποιες μέρες και δεν είχαν κανένα πρόβλημα από τον παιδικό που τους πήγα πιο μπροστά. Η κόρη μου βέβαια που είναι στον δημόσιο, πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν από Δευτέρα.

Άντε καλή αρχή να έχουμε όλοι μας. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κανονικά τους αλλάζουν τους ταΐζουν γιατί είναι μόνο 9 μηνών και τους κοιμίζουν στα κρεβατάκια τους.

Μαριαννα μου να σε ρωτησω κατι? τα αγορακια σου ειναι 9 μηνων,οποτε φανταζομαι δεν τρωνε ολα τα φαγητα οπως εμεις αλλα τα δικα του.τι γινεται μ΄αυτο στον σταθμο που τα πηγες? σε ρωταω γιατι εγω σημερα πηγα τον δικο μου στον βρεφικο της περιοχης μου,δημοσιο ομως,με το ΕΣΠΑ εννοειται και μου ελεγαν κατι τρελα για το φαγητο.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
γεια σας κοριτσια!!!!

πηρα σημερα τηλεφωνο στον παιδικο και μου ειπαν οτι ειχαν ηδη κανει την εγγραφη του μικρου και την δευτερα ξεκιναμε
ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 654316 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 654316

για αρχη θα παει 2 ωρες και εγω θα μιλησω με την δασκαλα του για οτι χρειαζεται να την ενημερωσω σχετικα με τον μικρο και οτι θελει εκεινη να μου πει
ειπα βεβαια οτι δεν μιλαει και δεν μπορει να ζητησει τουαλετα μονος του και οτι πρεπει εκεινες να τον πηγαινουν.

επεισης συζητησαμε για το θεμα του φαγητου της ειπα τι τρωει πρωινο στο σπιτι και μου ειπε οτι δεν θα του δινω μαζι του για να μαθει να τρωει ολα τα φαγητα

ο σπυρακος μου ομως ακομη δεν εχει καταφερει να τρωει ολα τα φαγητα μονος του και σε πολλα(κυριως στο κουταλι)τον ταιζω
λετε να πειραζει???

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aggeliki5579 έγραψε:
Κανονικά τους αλλάζουν τους ταΐζουν γιατί είναι μόνο 9 μηνών και τους κοιμίζουν στα κρεβατάκια τους.

Μαριαννα μου να σε ρωτησω κατι? τα αγορακια σου ειναι 9 μηνων,οποτε φανταζομαι δεν τρωνε ολα τα φαγητα οπως εμεις αλλα τα δικα του.τι γινεται μ΄αυτο στον σταθμο που τα πηγες? σε ρωταω γιατι εγω σημερα πηγα τον δικο μου στον βρεφικο της περιοχης μου,δημοσιο ομως,με το ΕΣΠΑ εννοειται και μου ελεγαν κατι τρελα για το φαγητο.

εγώ την πήγα παιδικό 8 μηνών και την ταϊζαν αλεσμένα. δηλαδή όλα τα μωράκια.
πως αλλιώς να ταϊσεις ένα μωρό;
γίνεται και διαφορετικά;

aggeliki5579

aggeliki5579
γίνεται και διαφορετικά;

Αλεσμενα ναι αλλα ολα τα φαγητα?

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aggeliki5579 έγραψε:
γίνεται και διαφορετικά;

Αλεσμενα ναι αλλα ολα τα φαγητα?

με είχαν ρωτήσει τι δεν τρώει ή αν έχει κάπου αλλεργία και τους είχα ενημερώσει.
πχ τότε δεν έτρωγε ακόμα ψάρι και αυγό. δεν την έδιναν.
κάθε εβδομάδα μας έδιναν το πρόγραμμα φαγητού και ήξερα τι θα φάνε.

aggeliki5579

aggeliki5579
με είχαν ρωτήσει τι δεν τρώει ή αν έχει κάπου αλλεργία και τους είχα ενημερώσει.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.εμεις εχουμε θεμα γιατι ο δικος μου δεν τρωει ολα τα αλλα φαγητα εκτος απο τα δικα του(μοσχαρακι,κοτοπουλο,λαχανικα) για αυγο και ψαρι δεν το συζητω! σχεδον μου επιτεθηκαν οταν το ειπα..

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με προβληματίσατε τώρα... γιατί κι εμένα μου ζήτησαν λεφτά για γραφική ύλη κλπ. αλλά είναι ιδιωτικός ο σταθμός... Δευτέρα ξεκινάμε εμείς κι έχω τρελό άγχος, κορίτσια... ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 534787 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 534787 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 534787 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 534787

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cinderella έγραψε:Με προβληματίσατε τώρα... γιατί κι εμένα μου ζήτησαν λεφτά για γραφική ύλη κλπ. αλλά είναι ιδιωτικός ο σταθμός... Δευτέρα ξεκινάμε εμείς κι έχω τρελό άγχος, κορίτσια... ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 534787 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 534787 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 534787 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 534787

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ;ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΠΤ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΤΙ; ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ;

CHRISLA2216

CHRISLA2216
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:
ο σπυρακος μου ομως ακομη δεν εχει καταφερει να τρωει ολα τα φαγητα μονος του και σε πολλα(κυριως στο κουταλι)τον ταιζω
λετε να πειραζει???

οχι, αλλωστε δεν τα αφηνουν κ εντελως μονα να φανε.. ειναι εκει και οι δασκαλες κ τα βοηθανε.. αλλα και μονος του να προσπαθει τι εγινε? το πολυ πολυ να γινει χαλια.. θα τον πλυνουν κ θα του αλλαξουν ρουχα! μην αγχωνεσαι!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στη φίλη μου ζήτησαν 230 ευρώ για όλο το χρόνο στον παιδικό σταθμό αστεράκι για να ψωνίσουν λεει διάφορα πράγματα τη να πω τελικά κάτι παίζει ;

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:στη φίλη μου ζήτησαν 230 ευρώ για όλο το χρόνο στον παιδικό σταθμό αστεράκι για να ψωνίσουν λεει διάφορα πράγματα τη να πω τελικά κάτι παίζει ;
Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 230 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

aggelina25

aggelina25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia k emena pou peige nypeio persh mas eipan na dwsoume gia grafikh ylh 70 eyro

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δε μου είπαν ακόμη συγκεκριμένο ποσό.. από 5/09, που ξεκινάμε... όχι ότι δεν θα τα δώσω, προς Θεού, αλλά δεν θα ανεχτώ να αισχροκερδίζουν εις βάρος μου!!! Αλλά νομίζω ότι αυτά δεν είναι μέσα στα λεφτά που έδωσε η εεταα.. από μένα το σχλείο θα πάρει 7000 ευρώ!!!! scratch scratch

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ αγόρασα και την γραφική ύλη.90 ευρω μου κόστισε και για τα δύο παιδιά. Αλλά για αυτό είπα εντάξει γιατί σε όλους τους παιδικούς ζητάνε είτε πληρώνεις είτε είσαι στο πρόγραμμα. Αλλά τα 100 για το κάθε παιδί που έδωσα κερατιάτικα θα τα πάρω πίσω. Δηλαδή αν κάποιος δεν τα δώσει το παιδί του δεν θα συμμετέχει στην γιορτή των Χριστουγέννων?Όπως και για το δεκατιανό. Πήρα στο ΕΕΤΑΑ και μου είπαν ότι είναι υποχρεωμένοι να σιτίζουν πλήρως τα παιδιά. Πρωινό ( δεκατιανό στην ουσία) μεσημεριανό και απογευματινό. Μου είπαν την Δευτέρα να πάρω πάλι να μιλήσω με τον κο Κουτσοβασιλείου ή την κα Πέππα που είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα για να μιλήσουν οι ίδιοι με τον παιδικό. Ας πάρουν όποιες κοπέλες τους ζήτησαν χρήματα... μη μας κοροιδεύουν κιόλας!

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamamatina έγραψε:Εγώ αγόρασα και την γραφική ύλη.90 ευρω μου κόστισε και για τα δύο παιδιά. Αλλά για αυτό είπα εντάξει γιατί σε όλους τους παιδικούς ζητάνε είτε πληρώνεις είτε είσαι στο πρόγραμμα. Αλλά τα 100 για το κάθε παιδί που έδωσα κερατιάτικα θα τα πάρω πίσω. Δηλαδή αν κάποιος δεν τα δώσει το παιδί του δεν θα συμμετέχει στην γιορτή των Χριστουγέννων?Όπως και για το δεκατιανό. Πήρα στο ΕΕΤΑΑ και μου είπαν ότι είναι υποχρεωμένοι να σιτίζουν πλήρως τα παιδιά. Πρωινό ( δεκατιανό στην ουσία) μεσημεριανό και απογευματινό. Μου είπαν την Δευτέρα να πάρω πάλι να μιλήσω με τον κο Κουτσοβασιλείου ή την κα Πέππα που είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα για να μιλήσουν οι ίδιοι με τον παιδικό. Ας πάρουν όποιες κοπέλες τους ζήτησαν χρήματα... μη μας κοροιδεύουν κιόλας!

Το φαγητό σίγουρα είναι πληρωμένο. Τα υπόλοιπα μάλλον όχι, ε? Και καλά να σου ζητήσουν ένα σεβαστό ποσό(όλοι ξέρουμε πόσο έχουν οι μαρκαδόροι κ τα μπλοκ!), αλλά μη μου πουν 200ευρώ η μία= 400 γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!! Δεν τα στείλαμε και στο κολλέγιο ψυχικού!!! ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(Κ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ) - Σελίδα 9 215994

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άλλο να πλήρωνα τις στολές όταν ερχοταν η γορτή των Χριστουγέννων ή του καλοκαιριού και άλλο τώρα 200 ευρώ για δύο παιδιά για να συμμετέχουν! Και χωρίς απόδειξη!!!

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κορίτσια όταν σας ζητάνε επιπλέον λεφτά για οποιοδήποτε λόγο να καλείτε την ΕΕΤΑ για διευκρινήσεις.
Συνήθως μέσω του ΕΣΠΑ πάιρνουν παραπάνω ποσά από όσα θα πληρώνατε αν πηγαίνατε τα παιδάκια σας μόνοι σας. Αλλά και 230 ευρώ είναι πάρα πάρα πολλά!!

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaIoanna έγραψε:κορίτσια όταν σας ζητάνε επιπλέον λεφτά για οποιοδήποτε λόγο να καλείτε την ΕΕΤΑ για διευκρινήσεις.
Συνήθως μέσω του ΕΣΠΑ πάιρνουν παραπάνω ποσά από όσα θα πληρώνατε αν πηγαίνατε τα παιδάκια σας μόνοι σας. Αλλά και 230 ευρώ είναι πάρα πάρα πολλά!!

θέλω να πω ότι οι παιδικοί πληρώνονται παραπάνω

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...
ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ.ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2ΟΕ. ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ.

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aggeliki5579 έγραψε:

Συγνώμη αγγελική μου που άργησα να σου απαντήσω αλλα δεν έχω χρόνο να σερφάρω συνέχεια.
Εγώ όταν έκανα την συνάντηση με την διευθύντρια με ρώτησε τι φαγητό τρώνε για να ξέρουν τι να τα ταΐζουν. Τους είπα ότι ακόμα δεν τρώνε ψάρι και μου είπαν ότι γενικά όποια αλλαγή και αν γίνεται στην διατροφή τους από την παιδίατρο να τους ενημερώνω. Τους ρώτησα αν μπορώ να τους πηγαίνω τα αυγά βρασμένα να τους τα δίνουν πριν την φρουτόκρεμα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά τελικά αποφασίσαμε με την παιδίατρο να το δίνω απόγευμα.
Κοίταξε όταν κατέληξα να τους πάω στον παιδικό γιατί δυστυχώς η γιαγιάδες μας δεν ήθελαν/μπορούσαν να τους κρατήσουν είχα πει πως μόνο αν τους έπαιρναν στον συγκεκριμένο παιδικό θα τους πήγαινα, γιατί πραγματικά ξέρω ότι είναι ο καλύτερος στο Ηράκλειο.
Πάνε μια βδομάδα τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και δεν έχω δει και αλλαγή (κακή) στην συμπεριφορά τους. Ο καιρός θα δείξει.....

Πόσο μηνών είναι το μωράκι σου? Μήπως αν με τον τρόπο σου τους επέβαλες κάποια πράγματα στον παιδικό που το πας. Στο κάτω κάτω είναι υποχρεωμένοι αφού πληρώνονται κανονικά. Σου εύχομαι καλή τύχη.

aggeliki5579

aggeliki5579
Πόσο μηνών είναι το μωράκι σου? Μήπως αν με τον τρόπο σου τους επέβαλες κάποια πράγματα στον παιδικό που το πας. Στο κάτω κάτω είναι υποχρεωμένοι αφού πληρώνονται κανονικά. Σου εύχομαι καλή τύχη.

Καλημερα Μαριαννα μου.Εμενα ο δικος μου ειναι περιπου 9 μηνων αλλα δεν εχουμε βαλει ακομη στην διατροφη του ολα τα φαγητα..ο παιδιατρος του δηλαδη...τρωει ακομα χορτοσουπες,μοσχαρακι,κοτοπουλο και που και που του δινω λιγο απο το δικο μας..1-2 κουταλιτσες το πολυ..οποτε εξηγησα στην δασκαλα που μιλησα οτι δεν γινεται το μωρο να τρωει οτι μαγειρευουν εκει..θα τους πηγαινω εγω το πρωι το φαγακι του και απλως θα το ζεσταινουν...οχι μου ειπε..να τους παω κρεμουλα ή γιαουρτακι να του δινουν και θα του δινω εγω στις 4 που θα το παιρνω το φαγητο του..παλι οχι..γενικα ηταν πολυ επιθετικη και η αληθεια ειναι οτι ψαρωσα..την Δευτερα θα παω παλι να μιλησω με την ιδια την διευθυντρια μηπως και βρω ακρη...

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
εμενα παλι που θα παει σε δημοσιο μου ειπαν να μην πηγαινω τιποτα σε τροφιμα για να μαθει να τρωει ολα τα φαγητα
πχ γιαουρτι η αυγο θα του τα δινω το απογευμα στο σπιτι
πρωινο εχουν γαλα,μπισκοτα,κεικ η ψωμι με μαρμελαδα
(εκτος απο τα μπισκοτα ολα τα αλλα δεν τα τρωει...)
στεναχωριεμαι γιατι θα μενει νηστικος αλλα μου ειπε η κοπελα εκει να μην αγχωνομαι γιατι θα ζηλεψει τα αλλα παιδακια που θα τρωνε και θα φαει

βεβαια εμενα ειναι και πιο μεγαλος ειναι 3 χρονων οποτε αλλαζουν πολλα πραγματα σε σχεση με τα βρεφακια

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aggeliki5579 έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.εμεις εχουμε θεμα γιατι ο δικος μου δεν τρωει ολα τα αλλα φαγητα εκτος απο τα δικα του(μοσχαρακι,κοτοπουλο,λαχανικα) για αυγο και ψαρι δεν το συζητω! σχεδον μου επιτεθηκαν οταν το ειπα..

όταν ήταν στην ηλικία του δικού σου το πρόγραμμα φαγητού ήταν
9:00-9:30 φρουτόκρεμα (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή) & γαλατόκρεμα (Τρίτη-Πέμπτη)
12:00-12:30 μεσημεριανό
Δευτέρα & Τετάρτη μοσχάρι με λαχανικά
Τρίτη & Παρασκευή κοτόπουλο με λαχανικά
Πέμπτη ψαρόσουπα (εμένα έτρωγε χορτόσουπα)

aggeliki5579

aggeliki5579
Παντως δεν μπορουν να κανουν αλλιως,ουτε να μου απορριψουν το παιδι μιας και το πηραν απο την ΕΕΤΑΑ,ετσι δεν ειναι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις