276 Απ: Το Θαύμα της ζωής...λάθος της στιγμής..? Πεμ Ιουλ 14, 2011 12:13 pm
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ολα καλα ολα ωραια!αλλα εαν εχετε σκοπο να βριζεστε γιατι δεν το κανετε με ΠΜ?το θεμα εχει λιγο ξεφυγει....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τζενη έγραψε:koukida,αφου αποδιδεις στον εαυτο σου τοσους χαρακτηρισμους κανε κατι να βοηθηθεις.υπαρχουν τροποι.αμορφωτη εισαι σιγουρα εσυ γιατι οι αποψεις σου ειναι μη τεκμηριωμενες επιστημονικα και φανατισμενες.μην πορωνεσαι λοιπον και το παιζεις αγια που θα ανοιξει τα ματια στον κοσμο.μαθε να ανοιγεις πρωτα τα αυτια σου.Α!και αν ημουν αξεστη θα σε εβριζα απο την αρχη
τζενη έγραψε:ειδικα εγω δεν εχω τυψεις για οτιδηποτε εχω κανει.πριν κανω κατι το σκεφτομαι και ακολουθω τα πιστευω μου.δεν μετανιωνω για κατι στην ζωη μου,ξερω πως θα σας βολευε,αλλα η ψυχαναλυση απετυχε
τζενη έγραψε:,εκτος απο μερικους φανατισμενους,πορωμενους σωτηρες με φωτοστεφανο οπως εσεις.ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ
τζενη έγραψε:ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ FUCK OFF
aggelina25 έγραψε:ma to xapi k to spyral den einai ektrwsei einai antysilipsh dld an mia gynaika kleish tis salpyges tis ti kanei ektrwsei?
Τι λες καλε που δεν προσφερει, εδω εγω εχω φτιαξει μαργαριτα, εχω κι ενα σακουλι πατατακια. Προσφερει, amusement! Σπόρια κανεις?koukida έγραψε:
δεν προσφερεις τπτ στην κουβεντα λοιπον.
Nena έγραψε:Τι λες καλε που δεν προσφερει, εδω εγω εχω φτιαξει μαργαριτα, εχω κι ενα σακουλι πατατακια. Προσφερει, amusement! Σπόρια κανεις?koukida έγραψε:
δεν προσφερεις τπτ στην κουβεντα λοιπον.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης