Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
452 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 452 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 26]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:σε εχει αφορήσει ενα ολοκληρο φορουμ και αντι να ντραπεις κ να την κανεις με ελαφρα- εξακολουθεις να βριζεις τον κόσμο.
δεν μας αφορα το ποιόν σου- παρε δωσε με τετοια ατομα καμια δεν θελει.
μαθαμε τωρα .... Shocked το internet σε μαρανε- ανοιξε κανενα βιβλίο να ακονισεις το πρωτόγονο πνευμα σου και ασε μας ησυχες.

ξου ξου... τα καρακαξοειδή να φεύγουν....

αστην βρε κουκιδα μου δε βλεπεις οτι θελει να πει την τελευταια κουβεντα?αστην να την πει μπας και ησυχασουμε!!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναααααα'μαι κι εγώώωωωωωωωω!!!!!

Ήθελα να κάνω μία ερώτηση.
Απο πότε έχει να συνδεθεί κάποιος συντονιστής;

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζενη έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΦΥΓΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΗ ΗΕΠΙΛΟΓΗ.ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ?Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ,ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ,ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ.ΝΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ.ΑΥΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΧΝΑ[ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ]Η[ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΑ?]ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΩΜΑΤΑ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την marinaki <3 <3 στις Παρ Ιουλ 15, 2011 11:02 am, 1 φορά

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Athin@ έγραψε:Ναααααα'μαι κι εγώώωωωωωωωω!!!!!

και εγω αυτο σκεφτομουν μολις!
μηπως πρεπει να παρει καποιος την πρωτοβουλια να στειλει ενα μηνυματακι???

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
Athin@ έγραψε:Ναααααα'μαι κι εγώώωωωωωωωω!!!!!

και εγω αυτο σκεφτομουν μολις!
μηπως πρεπει να παρει καποιος την πρωτοβουλια να στειλει ενα μηνυματακι???

Evvi όλα θα πάρουν τον δρόμο τους αργά ή γρήγορα...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζενη έγραψε:
Ευάκι έγραψε:λοιπον επειδη το εψαξα το μεσημερι,μετα κοιμηθηκα και τωρα βλεπω πως η κα Τζενη εξακολουθει να αλωνιζει ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ.
ειναι τρολ σε αλλα θεματα λεει εχει 2 παιδια,σε αλλα τρια,σε αλλα οτι ειναι 10 χρονια νοσηλευτρια σε αλλα 12,αλλο υφος σε καθε θεμα.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!ζητηστε ban να ησυχασουμε!!!!!!!!!!!!!! Wink
ελεος με την καθε βλαμενη πια.........
λοιπον μαλακισμενες,ηληθιες και ξιπασμενες σκυλες.τα10 χρονια που εχω γραψει,αφορα τον ιδιωτικο τομεα,τον τελευταιο εναμιση,διοριστηκα σε νοσοκομειο σε μοναδα.στο θεμα που ειχα αναφερθει μιλησα για τα δυο μου παιδια,γιατι το τριτο ειναι 4 μηνων.εχω διαφορετικο υφος σε αλλα θεματα γιατι μιλαω και με διαφορετικα ατομα .οπως σας βριζω εγω με την ιδια και περισσοτερη ορεξη βριζετε και σεις.τρολ ειστε εσεις,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.ποτε δεν ειπα οτι η εκτρωση ειναι η λυση,απο την αρχη ειπα οτι φοραω σπιραλ.αν και το θεωρειτε και αυτο εγληματικο.
kala re dn ntrepese katholou ti einai auta dilad me poio dikaioma kathese k brizeis thn kathemia mas,,gt dn milas ston eniko milas ston plithintiko katalabesssss ante twra se an exomaste mn po tpt bradiatika re koritsia peite stin olivia na tis diegrapsei teleios....mathe na milas ligo kalitera thes na legese k gunaika ...k stin arxi sou peira k to meros....

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε γιατι συνεχιζουμε??????εχει γινει το θεμα μπο..... και γενικοτερα γινετε της ΠΟΠΗΣ!!!!!!μηπως να το παμε λιγο χαλαρα??????ασε που με κοροιδευει ο Μητσος......με εβλεπε το μεσημερι που παροκολουθουσα το θεμα και μου ελεγε και πως πολυ εχουμε αργησει ν απιαστουμε μαλλι με μαλλι τοσες γυναικες!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:ασε που με κοροιδευει ο Μητσος......με εβλεπε το μεσημερι που παροκολουθουσα το θεμα και μου ελεγε και πως πολυ εχουμε αργησει ν απιαστουμε μαλλι με μαλλι τοσες γυναικες!

Ασε, μια απο τα ιδια, ο δικος μου ειναι σε φορουμ με πολιτικα και τετοια, και ολη την ωρα βριζονται, το τι τρολλαρισμα πεφτει εκει δε φανταζεστε.. και του ειπα για τρολλ στο "ειμαι μαμα" και ακομα γελάει.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:μου ελεγε και πως πολυ εχουμε αργησει ν απιαστουμε μαλλι με μαλλι τοσες γυναικες!

Γίνεται αυτό διαδικτυακά;;;;; Shocked Shocked Shocked Very Happy Το Θαύμα της ζωής...λάθος της στιγμής..? - Σελίδα 20 215994

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολα γινονται!!!!!!!!!!και αν συνεχισεις να με αμφισβητεις αυριο θα στα τραβηξω απο κοντα! Twisted Evil Twisted Evil

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:ολα γινονται!!!!!!!!!!και αν συνεχισεις να με αμφισβητεις αυριο θα στα τραβηξω απο κοντα! Twisted Evil Twisted Evil

Τα πανέμορφα, κατάξανθα Rolling Eyes, χωρίς ίχνος ψαλίδας, μεταξένια μου μαλλιά;;;;;;; Shocked Shocked Shocked

(Εν τω μεταξύ απο ώρα σε ώρα περιμένω να ακούσω οτι έκανα το θέμα μπάχαλο, οπότε μπορεί και να μην έχω μαλλιά αύριο γιατί θα έχω φάει τις κοτσίδες μου)afro

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι και αλλιως δεν υπαρχει θεμα πλεον!!!!ειμαστε εκτος θεματος εδω και πολλες σελιδες!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
athina24 έγραψε:ολα γινονται!!!!!!!!!!και αν συνεχισεις να με αμφισβητεις αυριο θα στα τραβηξω απο κοντα! Twisted Evil Twisted Evil

Τα πανέμορφα, κατάξανθα Rolling Eyes, χωρίς ίχνος ψαλίδας, μεταξένια μου μαλλιά;;;;;;; Shocked Shocked Shocked

(Εν τω μεταξύ απο ώρα σε ώρα περιμένω να ακούσω οτι έκανα το θέμα μπάχαλο, οπότε μπορεί και να μην έχω μαλλιά αύριο γιατί θα έχω φάει τις κοτσίδες μου)afro

Ε, ναι λοιπόν μπάχαλο το έκανες! Razz Razz Razz

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
ναι... ΕΣΥ ειδικα το εκανες μπαχαλο... τι ωραια περνουσαμε, συζητουσαμε, ηρεμα και πολιτισμενα... κ ηρθες εσυ και μας αποπροσανατολισες.. Wink Wink

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πραγματικά....δεν έχω λόγια....είστε αστείες...τουλάστιχον... Razz Razz Razz

είμαι και θεούσα και όπως καταλαβαινετε με προσβαλλετε διπλά...και τριπλά.....και τετραπλά είπαν κάποιοι (αλλα δεν τους πιστέψανε.... Razz Razz Razz)

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:ετσι και αλλιως δεν υπαρχει θεμα πλεον!!!!ειμαστε εκτος θεματος εδω και πολλες σελιδες!
Κάλά... cyclops διάβαζα σΚελίδες και προσπαθούσα να καταλάβω πού κολλάει η λέξη... Laughing

MariaM έγραψε:Ε, ναι λοιπόν μπάχαλο το έκανες! Razz Razz Razz
Το Θαύμα της ζωής...λάθος της στιγμής..? - Σελίδα 20 4872 Το Θαύμα της ζωής...λάθος της στιγμής..? - Σελίδα 20 4872 Το Θαύμα της ζωής...λάθος της στιγμής..? - Σελίδα 20 688264

Nena έγραψε:ναι... ΕΣΥ ειδικα το εκανες μπαχαλο... τι ωραια περνουσαμε, συζητουσαμε, ηρεμα και πολιτισμενα... κ ηρθες εσυ και μας αποπροσανατολισες.. Wink Wink
Το Θαύμα της ζωής...λάθος της στιγμής..? - Σελίδα 20 667478 Δεν το ήθελα...θα με παίξετε κι εμένα;;;;; Θα πηγαίνω με τους κανόνες!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:καλε γιατι συνεχιζουμε??????εχει γινει το θεμα μπο..... και γενικοτερα γινετε της ΠΟΠΗΣ!!!!!!μηπως να το παμε λιγο χαλαρα??????ασε που με κοροιδευει ο Μητσος......με εβλεπε το μεσημερι που παροκολουθουσα το θεμα και μου ελεγε και πως πολυ εχουμε αργησει ν απιαστουμε μαλλι με μαλλι τοσες γυναικες!

αχαχαχαχα κι εμενα το ιδιο μου ειπε "κοιτα να συγχυστεις παλι"

εγω?? οχι καλε! Razz Razz Razz

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!!!ωραια αρχιστε τωρα να λετε οτι φταιω εγω!!!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:α!!!ωραια αρχιστε τωρα να λετε οτι φταιω εγω!!!!!

Ε, ναι λοιπον και εσύ φταις! Laughing

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οκ!αποχωρω απο το θεμα!!!!!παω να κλαψω!!!!!παλιοθειτσες,θεουσες!αποχωρω!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:οκ!αποχωρω απο το θεμα!!!!!παω να κλαψω!!!!!παλιοθειτσες,θεουσες!αποχωρω!
ξεχασες το Ηλιθιες...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει...θειτσες,θεουσες,αμμορφωτες και ηλιθιες! Very Happy Very Happy

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ή μαλλον ΗλΗθιες.. Shocked Shocked

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ!το εκανα λαθος??????σορυ!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
Athin@ έγραψε:
ναι... ΕΣΥ ειδικα το εκανες μπαχαλο... τι ωραια περνουσαμε, συζητουσαμε, ηρεμα και πολιτισμενα... κ ηρθες εσυ και μας αποπροσανατολισες.. Wink Wink

τις εφαγες τις κοτσιδες σου???αντε μπας και σωσεις τα ματακια σου!!! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 26]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις