Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
319 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 319 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ξέρει καμιά από εσάς:
Ισχύει οτι αν παίρνεις φάρμακα για πρόβλημα καρδιάς είσαι ευέξαπτος;

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kostandinat έγραψε:
chrysaaa έγραψε:Κοριτσακι μου, δεν μπορω να σου πω τι πρεπει να κανεις και τι οχι. Το μονο ομως που πρεπει να θυμασαι ειναι οτι αυτα τα ατομα για να τα αντιμετωπισεις πρεπει να εισαι πολυ ψυχραιμη (και ενιοτε αναισθητη) και δυστυχως εσυ παραεισαι ευαισθητη...

Από το στόμα μου το πήρες...

Κορίτσια έχω αρχίσει να κουράζομαι και επιδή κοντεύω να φτάσω πάτο, μόνο να σηκωθώ θα γίνεται και τότε... θα ελπίζω να γίνω "σκύλα" εγώ πραγματικά! Είναι θέμα επιβίωσης.
Τώρα μαζύω δυνάμεις, ... έτσι θέλω να πιστεύω![/quot

για μενα κουκλα μου δεν ειναι να κανεις κατι συ να γινεις σκυλα η να κανεις σεναρια .η πεθερα σου δεν θα αλλαξει ποτε .ο αντρας σου το ιδιο .εκτος αν δεχτεις την κατασταση ετσι .απο τωρα εχεις χαλασει θεια ουσια και σκεφτεσαι δολοπλοκιες και να γινεις σκληρη για την αντιμετωπισεις .για μενα λαθος δρομος .η θα ανεχτεις την κατασταση και θα βαλεις ορια .η θα φυγεις .και να την ξεντροπιασεις μπροστα στον αντρα σου ,δεν θα αλλαξει τιποτα παλι θα την δικοιολογησει και συ θα βγεις η κακια

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="Αnna1975
για μενα κουκλα μου δεν ειναι να κανεις κατι συ να γινεις σκυλα η να κανεις σεναρια .η πεθερα σου δεν θα αλλαξει ποτε .ο αντρας σου το ιδιο .εκτος αν δεχτεις την κατασταση ετσι .απο τωρα εχεις χαλασει θεια ουσια και σκεφτεσαι δολοπλοκιες και να γινεις σκληρη για την αντιμετωπισεις .για μενα λαθος δρομος .η θα ανεχτεις την κατασταση και θα βαλεις ορια .η θα φυγεις .και να την ξεντροπιασεις μπροστα στον αντρα σου ,δεν θα αλλαξει τιποτα παλι θα την δικοιολογησει και συ θα βγεις η κακια [/quote]

Έχεις δικιο οτι έχω χαλάσει πολύ ενέργεια και κάνω σενάρια στο μυαλ΄μου άπειρα και φανταστικούς διαλόγους...
αλλά να... πήρα κουράγιο από κάποιες εδώ με΄σα που τα κατάφεραν. Και έχουν τον άντρα τους πλάι τους, και λέω μήπως τα καταφέρω και εγώ!

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kostandinat έγραψε:[quote="Αnna1975
για μενα κουκλα μου δεν ειναι να κανεις κατι συ να γινεις σκυλα η να κανεις σεναρια .η πεθερα σου δεν θα αλλαξει ποτε .ο αντρας σου το ιδιο .εκτος αν δεχτεις την κατασταση ετσι .απο τωρα εχεις χαλασει θεια ουσια και σκεφτεσαι δολοπλοκιες και να γινεις σκληρη για την αντιμετωπισεις .για μενα λαθος δρομος .η θα ανεχτεις την κατασταση και θα βαλεις ορια .η θα φυγεις .και να την ξεντροπιασεις μπροστα στον αντρα σου ,δεν θα αλλαξει τιποτα παλι θα την δικοιολογησει και συ θα βγεις η κακια

Έχεις δικιο οτι έχω χαλάσει πολύ ενέργεια και κάνω σενάρια στο μυαλ΄μου άπειρα και φανταστικούς διαλόγους...
αλλά να... πήρα κουράγιο από κάποιες εδώ με΄σα που τα κατάφεραν. Και έχουν τον άντρα τους πλάι τους, και λέω μήπως τα καταφέρω και εγώ![/quote]

το καταλαιβαινω κουκλα μου αλλα σε αυτο μπορεις μονο εσυ να απαντησεις γιατι εσυ γνωριζεις καλα τον ανθρωπο σου .εμεις μονο απο αυτα που μας λες .μην επηρεαζεσαι απο δω γιατι καθε κοπελα εχει διαφορετικο χαρακτηρα αντρα και δεν μπορεις να τα βαλεις στα ιδια .συμβουλες περνεις και μονη σου πρεπει να ανολογιστεις .γιατι το καθε ατομο εχει διαφορετικες αντοχες απο καποιον αλλο

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΟΥ ΤΥΧΕ ΜΙΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΠΕΘΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...ΒΑΛΤΗΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ...ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Σ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ..ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοπελιές θα συμφωνήσω απολύτα με όσα λέτε. Εγώ έγραψα την ιστορία μου όχι για να πω ''κάνε έτσι και θα γλιτώσεις'' αλλά για να πω ''κι εγώ ήμουν απελπισμένη αλλά κατάφερα να σωσω τον εαυτό μου και τη σχεση μου, τώρα είναι σειρά σου Κωσταντίνα'' Περιέγραψα την δική μου κατασταση πιο πολύ για να εξηγησω πως το αντιμετώπισα εγώ το θέμα και γλιτωσα. Που είμαι και στο εξωτερικό κι αν δεν γραπωθώ απο τον άντρα μου απο ποιον θα πιαστω; Όυτε φίλες δεν έιχα εδώ να βγω να πιω έναν καφέ να τα πω να ξεσκάσω.. Εννοείται όμως ότι έχω πολύ ψυχραιμία, η λογική μου λειτουργεί πάνω από κάθε είδους συναισθημα, δειχνω αναισθητη όταν θέλω και βέβαια μένω σχετικά μακρία, 15 λεπτα με το αμάξι. Αυτή οδηγεί αλλά δεν κοτάει να έρθει σπίτι γιατί δαγκώνει ο γιος της πρώτα από όλα για χάρη μου. Το κυρίως μήνυμα ήταν αυτό και πιστεύω ότι το επανέλαβα κι εγώ πολλες φορές. Το κλειδί για να εισαι καλά είναι ο άντρας σου, αν δε σε καταλαβαινει εκείνος ακόμα κι όταν η πεθερα δεν θα είναι πια σε αυτό το κοσμο θα είναι δυσκολο γενικά να μεγαλώσεις παιδιά και να είσαι ευτυχισμένη αν δεν πλεεις στο ίδιο μηκος κύματος με τον άλλον. Και η αγάπη θέλει κατανόηση, συντροφικότητα κι αλληλεγγυη για να μεινει ζωντανή. Αυτά όλα εμενα με απασχολουσαν παρα πολύ και κατέληξα να φυγω. Είχα πειστεί ότι η διαφορές μας στο θέμα της μάνας του ήταν μονο η αρχή κι ότι αν δε τα βρισκουμε τωρα φαντάσου τι θα γινει αργοτερα. Πάντως Κωσταντίνα εγώ ξέρω πως όταν έχεις υψηλό ζάχαρο έχεις νέυρα, για χάπια καρδιας δε εχω ιδέα. Αν κι εδώ που τα λέμε ακουγεται λίγο περίεργο χαπια καρδίας να σε τσιτώνουν, εκτός κι αν είναι για να πας μια ώρα αρχίτερα..

elenaki pod

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ....ΤΕΣΠΑ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΜΟΥ...Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ..ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ...ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΖΕΨΕΙ,ΝΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ,ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΙ ΟΟΛΑ...ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΠΑΛΑΞΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ...ΕΚΕΙΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΕΙΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ...Η ΜΑΝΑ Μ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ..ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ Κ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ...Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΟΥΝ ΤΗΣ ΕΤΑΖΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ 8 Τ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ..ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ...ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ..ΑΠ ΟΛΑ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ...ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΑΜΟ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΠΑΘΑΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΟΟΛΑ...ΜΕΧΡΙ Κ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Μ ΘΑ Τ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΝ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΝ ΓΑΜΟ 'Η Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ...ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑ8ΟΘΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ... Εχω αρχίσει να βλέπω ψυχολόγο λόγω πεθεράς - Σελίδα 3 654655

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ελενάκι τελικά κατάλαβα οτι οταν ακούς οτι υπάρχουν λεφτά, και δεν τα βλέπεις από πριν, μην πιστεύεις τίποτα. Ακούς εκεί θα τους αγοράσου σπίτι! Για να πάρεις σπίτι θέλεις πολλά λεφτά και αν αυτά υπήρχαν θα φαινόταν. Και εγώ αν διάβασες, άκουγα πολλά αλλά στην ανάγκη, όχι μόνο δεν υπήρχαν αλλά υπάρχουν και χρέη οπότε ένα από τα δύο είναι ψέματα.
Και ακόμα ακούω βέβαια, αλλά τώρα έχει αλλάξει το τροπάριο: "Ο καλός θεούλης θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε το τζόκερ και να σωθούμε"
Απίστευτο! Α! ναι και με αυτά τα κέρδη θα πάρουμε και όλοι τζιπάρες! Γιατί τα όνειρά μας αυτού του επιπέδου είναι!
Νιώθω οτι υποτιμάνε την νοημοσύνη μου.
Ας αφήσουν τουλάχιστον οι γονείς που δεν έχουν χρήματα τα παιδιά τους να αγωνιστούν όπως αυτοί πιστυεύουν για το μέλλον των δικώ τους παιδιών από το να δίνουν μόνο εντολές!

mom3

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κωνσταντινα κοπελα μου ψυχολογο δεν θες εσυ!! η πεθερα σου θελει πιστεψε με! και λεω πως θελει γιατι απο τα οσα διαβασα αλλη εικονα σας περναει και τελικα αλλη ειναι(φασεις και αντιφασεις)...πχ λες πωε ειναι θρησκοληπτη κτλ κτλ...αλλα μια χαρα εχει τη σχεση της....και αν διαβασα καλα υπαρχει και γυναικα απο πισω....καπνιζει...ειναι μεγαλομανης...υπεροπτης κτλ κτλ....ειναι λοιπον η καθαρα καταπιεστικη διπροσωπη πεθερα!!! ειναι πολυ επικινδυνο ειδος και πρεπει να ροσεξεις πολυ! εγω αληθεια σου λεω δε θελω να σε επηρεασω...αλλα πριν παντρευτω ειχα μια σοβαρη σχεση....ειχαμε αρραβωνιαστει και τετοια πεθερα εια...βεβαια χωρισα και βρηκα την υγεια μου!!! γιατι τον γιο της μονο στο βρακι της που δεν τον εβαζε!!τραγικες καταστασεις!!! εγω τοτε ημουν 21 ετων και μολις ειχα τελειωσει τις σπουδες μου !!!επεμενε και η δικια μου να κατεβω αθηνα ( εγω ειμαι απο σερρες)....ειπα αντε γεια και βρηκα την ηρεμια μου!! μετα οπως καταλαβες βρηκα τον υπεροχο αντρα μου και εχουμε 3 παιδακια και μια υπεροχη οικογενεια!...λοιπον παρε τη ζωη στα χερια σου και ο,τι σε πληγωνει και σε αγχωνει πεταξτο μακρια!η ζωη ειναι μικρη και δεν πρεπει να καταπιεστεις κατα τη γνωμη μου για κανεναν...μιλα ωραια και ομορφα με τον ανθρωπο σου! δες τις προθεσεις του και αποφασισε το τι θα κανεις! μετα το γαμο το δεσιμο της οικογενειας τους μεγαλωνει....βασικα οι γονεις μαλλον δεν μπορουν να σθνειδητοποιησουν οτι το παιδι τους παει εφυγε σε αλλη αγκαλια και δημιουργουνατι ενα σωρο προβληματα! αρα τωρα βλεπεις την αρχη του παγοβουνου...εκτος και αν ο αντρας σου θελει και εχει τη διαθεση να κανετε τη στροφη και να το ξεπερασετε! αυτο εσυ θα το κρινεις!!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια η πεθερά και η κάθε πεθερά κάνει ότι της έρθει στο κεφάλι επειδή βρίσκει έδαφος . Αν οι γιοί τους είναι υποχειρία τους λογικό είναι να επεμβαίνουν ξέρετε άλλο οσεβασμός στους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή και άλλο δεν κάνω τη ζωη με τον άνθρωπο και τον τρόπο που θέλω επειδή η μανούλα έχει δική της άποψη . Στην περίπτωση σου Κωνσταντίνα ο άρραβωνιαστικός σου δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει και λόγω ηλικίας αλλά και λόγω βιωμάτων έχει μεγαλώσει έτσι δεν είναι 25 χρονών για να τον επηρεάσεις πάντα θα είναι κάτω απο το σκεπτικό της μαμάς . Τι πάει να πει της δ΄νετε λεφτά ; γιατί εκέινη δνε έχει; τότε αν είναι να δίνεις και στους γονείς σου γιατί εσυ δεν έχεις το δικαίωμα αυτό ; πως θα το φαινόταν αν έκοβες και εσυ μηνίαιο εισόδημα στους γονείς σου ; εγω δνε λέω να μην βοηθάνε τα παιδιά τους γονείς αν και εφόσον μπορούν αλλά άλλο βοήθεια και άλλο άρμεγα κανονικότατο.
Κωνσταντίνα σκέψου ότι τα χρόνια περνούν εσυ στην ηλικία που είσαι αλλάζεις; μην έχεις λοιπόν αυταπάτες ότι θα αλλάξει ο αραβωνιαστικός σου δεν είναι τυχαίο στην ηλικία που είναι να έρμαιο της μάνας του . Πριν τον άντρα μου είχα σχέση με κάποιον ο οποίος με πέρναγε αρκετά χρόνια εγω ήμουν 23 εκείνος 35+ κολλημένος στη μάνα του όταν με γνώρισε έκανε κολοτούμπες αυτή και έλεγε ότι θα με έχει στα όπα όπα .....Ήταν ο πρώτος άντρας που έκανα έρωτα και κάποια στιγμή κάποιοι τους είπαν πράγματα για μένα και ξαφινικά δνε μπορούσαν να δώσουν την εγκριση τους για να παντρευτούμε και με αποκαλούσαν πορνίδιο και άλλα όταν εκείνος ένιωσε και κατάλαβε ότι όλα αυτά ήταν ψέματα προσπάθησε να με υποστηρίξει στη μάνα του και της είπε ότι ήμουν παρθένα και εκείνος ήταν ο πρώτος εκείνη λοιπόν τον ρώταγε πως ηταν και εκείνος ξέρεις τη έκανε; της έλεγε με κάθε λεπτομέρεια !και μάλιστα είχε το θράσος να μου τα μετάφέρει με κάθε φυσικότητα. Εκει συνηδητοποιήσα ότι εγω με αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορούσα να συνεχίσω έχαν κάθε μέρα τον ευατό μου δνε ήμουν εγω αλλά μια ξένη μια άλλη .Όσο και αν τον αγαπούσα διαπίστωσα ότι αγαπούσα πολύ περισσότερο τον εαυτό μου και έπρεπε να βρω τη δύναμη να τον στηρίξω . Η επιλογή μου τελικά να φύγω απο τη σχέση αυτή ηταν η καλύτερη ο σημερινός άντρας μου αν και μικρότερος ξέρει να βάζει τη πεθερά μου στη θέση της αλλά και εγω απο την αρχη ξεκαθάρισα τη θέση μου .

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα σε όλες.
Έλειπα λίγες μέρες και σήμερα μπήκα και είδα τα μηνύματά σας.
Ανακάλυψα σημεία και τέρατα. Η "κυρία" επί τρεις μήνες παίρνει καθημερινά τηλέφωνο σε αστρολόγους και της έχει έρθει ο λογαριασμός 1900 ευρώ. Και ο αρραβωνιαστικός μου νομίζει οτι της χρέωσαν χωρίς να φταίει ροζ τηλέφωνα και τώρα θα τη βοηθήσει να πληρώσει τα 2 πάγια από τη νέα σύνδεση που έκανε και καλά. Και άλλα χρήματα στην καημένη τη μητερούλα που όλοι τηναδικούν. Το απίτι είναι γεμάτο από αστρολογικά βιβλία και κάρτες ταρώ, πορνοdvd και δονητές! Χαχα.. (όχι οτι έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο αντικείμενο, σεβαστό αλλά μην μου το παίζεις μυξοπαρθένα.) Επίσης βρήκα χάπια αδυνατίσματος τα οποία απαγορεύονται σε ασθενείς με καρδιά ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ. Όλα αυτά είναι κάτω από τη νύτη του άντρα μου και δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα.
Σύντομα θα του μιλήσω.
Σας ευχαριστώ όλες και θα σας γράψω τα νέα.
Το ξέρω οτι μπορεί να με χωρίσει ο άντρας μου αλλά δεν μπορώ να ζω με τόση υποκρισία.

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tραγικη περιπτωση πεθερας!
Εδω ταιριαζει ακριβως η φραση "Ειναι οτι να ναι"
Καλα ξεμπερδεματα να εχεις Κωνσταντινα...
Εχω αρχίσει να βλέπω ψυχολόγο λόγω πεθεράς - Σελίδα 3 417472

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευχαριστώ, να 'σαι καλά!

chrysaaa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σκέφτηκες καθόλου να την εκβιάσεις; Πάρε της για δώρο έναν XL δονητή και στείλε της τον μέσα σε ένα όμορφο κουτί με το εξής σημείωμα:

"Αν ανακατευτείς στη ζωή μας, ο γιος σου θα μάθει ποια πραγματικά είσαι.
Με αγάπη, η μέλλουσα νύφη σου.
Υ.Γ. Καλή διασκέδαση!!!

Καλό ε; 10 χρώματα θα αλλάξει; Εχω αρχίσει να βλέπω ψυχολόγο λόγω πεθεράς - Σελίδα 3 328109 Εχω αρχίσει να βλέπω ψυχολόγο λόγω πεθεράς - Σελίδα 3 328109 Εχω αρχίσει να βλέπω ψυχολόγο λόγω πεθεράς - Σελίδα 3 328109

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
xaxa Ωραίο ακούγεται!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chrysaaa έγραψε:Σκέφτηκες καθόλου να την εκβιάσεις; Πάρε της για δώρο έναν XL δονητή και στείλε της τον μέσα σε ένα όμορφο κουτί με το εξής σημείωμα:

"Αν ανακατευτείς στη ζωή μας, ο γιος σου θα μάθει ποια πραγματικά είσαι.
Με αγάπη, η μέλλουσα νύφη σου.
Υ.Γ. Καλή διασκέδαση!!!

Καλό ε; 10 χρώματα θα αλλάξει; Εχω αρχίσει να βλέπω ψυχολόγο λόγω πεθεράς - Σελίδα 3 328109 Εχω αρχίσει να βλέπω ψυχολόγο λόγω πεθεράς - Σελίδα 3 328109 Εχω αρχίσει να βλέπω ψυχολόγο λόγω πεθεράς - Σελίδα 3 328109

Χαχαχαχχαχα!!!! Σατανικό σχέδιο! Δεν είν κακόοοοοοοο. Σκέψου το λίγο Κωνσταντίνα μας.

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα!
Μίλησα στον αρραβωνιαστικό μου και ξέρετε τι έγινε; ΤΙΠΟΤΑ!

Ούτε θύμωσε που έψαξα το σπίτι του, ούτε έβγαλε νεύρα για τα ψέματα της μητέρας του. Μου είπε πως όταν θα γυρίσει θα εξηγηθεί αυτός μαζί της και πως δεν είναι δικό μου θέμα.
Σαν υπνωτισμένος ήταν. Δεν ξέρω τι να πω!
Μου φαίνεται έκανα μια τρύπα στο νερό. Δεν ξέρω τι περίμενα, τουλάχιστον να δείξει οτι αισθάνεται και αυτός οτι τον κοροιδέυουν. Οτι δεν τα ήξερε, δεν τα ήξερε.
Του είπα δεν θέλω να τη δω στα μάτια μου και οτι θα μας χωρίσει και αυτός τίποτα.

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σου Κωνσταντίνα! Άντε έφτασε η ώρα να γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα! Τώρα ότι και να γινει,καλό ή κακό, κάποιες απαντήσεις θα τις πάρεις τουλάχιστον. Και καλά του είπες; Ότι η μάνα του έχει δονητες;;;; Και δεν αντέδρασε; Ούτε ένα μορφασμό ρε παιδί μου; Βασικά το ότι δεν ειπε τίποτα και σε σενα δεν μου πολυάρεσε. Κανονικά δεν θα έπρεπε να τσατιστεί που έψαξες το σπίτι της μάνας του; Μου κάνει λιγο ''κάτσε να μιλήσω πρωτα με την μάνα μου να δω τι θα μου πει και μετά θα αντιδράσω'' κι αυτό δεν είναι κι αυτό δεν είναι καλό.
Όταν έχεις νέα γραψε να μάθουμε τι έγινε τελικά. Ανυπομονώ!

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Για τους δονητέες δεν είπα γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν έιναι αυτό τοπρόβλημά μου. Μακάρι να την κάλυπταν οι δονητές να μην ασχολιόταν μαζί μας. Το κρατάω για άλλη φορά αν μου χρειαστεί. Πάντως ενώ έχει σχέση με έναν παντρεμένο, ο δικός μου δεν το παραδέχεται. Τα βρακιά του είναι στο σπίτι της πεθεράς μου αλλά κατα τα άλλα η πεθερά μου δεν ασχολείται με αυτά σύμφωνα με τα λεγόμενα του άντρα μου.
Βρήκα και ένα βιβλίο "Οι μάγισσες της Σμύρνης" Δεν λέω λογοτεχνικό είναι αλλά από τοι μου έχουν πει είναι ηιστορία μιας πανούργας γυναίκας που καταφέρνει να κάνει τους άντρες ότι θέλει με μάγια και σεξουαλικά τερτίπια. Δεν το έχω διαβάσει.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε Κωνσταντίνα απορώ; γιατί κάθεσαι σε μια τόσο προβληματική σχέση ; νομίζεις ότι θα αλλάξει ο άντρας σου; τι πάει να πει εσένα δεν σου πέφτει λόγος; απο τα δικά σου χρήματα την καλύπτει !Βάλε τσαμπουκά και πες του:Άκου να δεις εως τώρα έκανα το μαλάκα και δνε μίλαγα δεν με απασχολεί αν εσυ θέλεις να την πληρώνεις αλλά απο τα δικά μου χρήματα δνε θα ξαναπάρει ούτε ένα ευρουλάκι !και καιρός είναι να αποφασίσεις αν θέλεις να είσαι στο πλευρό μου η να μείνεις με τη μανούλα !εγώ δεν θέλω καμιά σχέση μαζί της και σαφώς ούτε τα παιδιά μου αύριο μεθαύριο η γυναίκα είναι θεότρελλη που πας να μπλέξεις;

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοίτα, αν της μάνας του της έχει όντως σαλέψει τότε πιστεύω ότι πρέπει να το σκεφτείς ακόμα καλύτερα να είσαι με το γιο της. Όχι τίποτα άλλο αλλά κατά μάνα κατά κύρη...Εγώ θα φοβόμουνα μην μου βγαλει κι ο άντρας μου αργότερα τίποτα διαστροφές. Και δεν μιλάω για τον παντρεμένο, ούτε για τους δονητές. Διαστροφή θεωρώ το να μην χαιρεται την σεξουαλική της ζωή όπως όλοι οι άνθρωποι και να κρυβεται πισω απο την εκκλησία ενώ τα βραδια μετά την προσευχή βάζει ζαρτιερα και βγαινει τσάρκα, που λεει ο λογος... Ακούγεται λιγάκι αρρωστημένο όλο αυτό. Δεν φοβάσαι μη κρυβει κι ο άντρας σου κανα τετοιο κουσούρι και του βγει αργότερα; Γιατί δεν τον βλέπω να αντιδράει σε όλα αυτά. Εντάξει η πανούργα πεθερά, εντάξει οι κακίες και οι σπόντες, λίγο πολύ όλες μας τα έχουμε αντιμετωπίσει, αλλά η δικιά σου ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας.

victoria lucas

victoria lucas
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα[/i][i]
Είμαι καινούρια στο forum και βαθύτατα πεθερόπληκτη αλλά και γονειόπληκτη ( αν υπάρχει τέτοια λέξη) Παρακολουθώ το θέμα σου εδώ και μέρες. Εγώ με την πεθερά μου είχαμε τις καλύτερες σχέσεις μέχρι το γάμο και μετά γίναμε Twisted Evil κ...λος. Συγνώμη που θα το πω αλλά γιατί κάθεσαι σε αυτή τη σχέση?????Φαντάζεσαι τι θα γίνει μετά το γάμο και με 1 παιδί ενδεχομένως??

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Shocked Shocked Shocked
Μάλλον είμαι η μόνη περίπτωση, οπου η δική μου πεθερά άρχησε να βλέπει ψυχίατρο εξαιτίας μου! Cool

Ναι, δεν σας κάνω πλάκα... πρίν ακριβώς έναν χρόνο, όταν μετακόμισα με τον γιο της... έπεσε σε βαριά κατάθλιψη που όσο με έβλεπε να γυροφέρνω μέσα στο σπίτι γινόταν ακόμα πιο βαριά και ασήκωτη... την έβλεπε ψυχίατρός και έπαιρνε χάπια κανονικότατα.
Σας ορκίζομαι! Εγώ δεν έκανα τίποτα Twisted Evil Razz
Ίσα ίσα που την βοήθησα να το ξεπεράσει μωρέ και με όλη μου την καρδιά... και γιατί ήταν κρίμα, δεν μου είχε κάνει ποτέ κάτι ουσιαστικά κακό, αλλά και γιατί,.... εμμμμ λόγω της κατάθλιψης την είχα μες το σπίτι με τις βδομάδες και κάπως έπρεπε να την ξεβολέψω να αριβάρει επιτέλους για το δικό της Rolling Eyes Embarassed
Και τα κατάφερα όμως Twisted Evil
Μια φορά, το σχέδιο της να μείνουμε όοοοολοι μαζί στην ίδια στέγη, οι τρεις μας δλδ, δεν πέρασε!
Κάνω την πάπια πάρα πολλές φορές και λόγο του ότι δε μου έχει δώσει σοβαρές αφορμές, αλλά δεν είμαι και κουτορνίθι Wink

Kωνσταντινούλα μου, μήπως να το ξανασκεφτόσουν να την έκανες απο δαύτη την οικογένεια? Με συγχωρείς κι όλας, αλλά... η πεθερά τουλάχιστον, απο επίπεδο δεν λέει και πολλά... απο τα λεγόμενα σου δηλαδή, λέω εγώ τώρα! Rolling Eyes Μήπως μπλέξεις αργότερα βρε κουκλίτσα μου? Έχουν δίκιο τα κορίτσια παραπάνω... Rolling Eyes

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν ξέρω ρε κορίτσια, είμαι χάλια αυτή τη στιγμή, με το ζόρι μιλάμε με τον άντρα μου.Τα έκαναν θάλασσα.

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kostandinat έγραψε:Δεν ξέρω ρε κορίτσια, είμαι χάλια αυτή τη στιγμή, με το ζόρι μιλάμε με τον άντρα μου.Τα έκαναν θάλασσα.

Τι έγινε βρε μάτια?
Έγινε κάτι άλλο? Γιατί ο άντρας σου δεν σου μιλάει?

Με συγχωρείς βρε Κωνσταντίνα μου δηλαδή, αλλά αφού βλέπεις ότι, και ο άντρας σου τέτοιος είναι, γιατί δεν αποχωρείς με ελαφρά?
Εδώ καταλαβαίνω ότι ναι μεν αυτές είναι όπως είσαι και στα @@ σου δηλαδή για το πως είναι και φέρονται...γούστο τους και καπέλο τους, αλλά ο άντρας σου? Αυτή η στάση του είναι απαράδεκτη, εκείνος οφείλει να σε νοιάζεται και να φροντίζει για την ηρεμία και την ευτυχία σου!
Κάτι πρέπει να κάνεις τώρα που δεν το έχεις προχωρήσει ακόμα περισσότερο σοβαρά και αν τυχόν χωρίσεις, δε θα μείνουν ίχνη αυτής της ιστορίας στη ζωή σου... ή ξεκαθάρισε τα πράματα με τον σύντροφό σου, όχι με αυτές!
Δεν είναι δική σου δουλειά να τις πιάσεις εσύ, αλλά ό γιος και αδελφός τους, μόνο που όταν γίνει θα πρέπει να είσαι Παρούσα, γιατί μόνο τότε θα καταλάβουν ότι, ο άντρας σου μιλάει σοβαρά! Εσύ δεν θα βγάλεις άχνα.
Μίλα του άντρα σου και πες του τα πάντα... απαίτησε απο αυτόν ότι, η ιστορία πρέπει να λήξει και να τις βάλει στην θέση τους, να σας αφήσουν ήσυχους! Αν ο άντρας σου δεν δεχτεί και στραφεί εναντίον σου... μάζεψε τα κομμάτια σου και όλα τα όνειρα σου και... ΦΥΓΕ! ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ!

Οι γονείς σου τη λένε για όλα αυτά... εμένα πάντως, αν έφτανα στο έσχατο σημείο να βιώνω τέτοιες ιστορίες και να έχω έναν μαμάκια άντρα που δεν με καταλαβαίνει και δεν με νοιάζεται, ο πατέρας μου θα μ’ άρπαζε απο το χέρι και θα τράβαγε σπίτι... σιγά να μη με άφηνε.
Δε με μεγάλωσε με τόσους κόπους και στερήσεις, σαν Βασίλισσα μέσα στην φτώχεια του, για να χαραμιστώ με τέτοια άτομα!
...Το μορφωτικό τους επίπεδο δε με ενδιαφέρει, υπάρχουν άξιοι και ευγενείς άνθρωποι που δεν ξέρουν ούτε καν να διαβάζουν... η έλλειψη παιδείας όμως, με εκνευρίζει αφάνταστα (Ώπ, να τι ξέχασα να γράψω χθές στο Λέυκωμα Razz)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις