76 Απ: Εχω αρχίσει να βλέπω ψυχολόγο λόγω πεθεράς Παρ Ιουλ 15, 2011 12:44 am
kostandinat
Σιωπηλή δύναμη
NeNaKi_Gr έγραψε:kostandinat έγραψε:Δεν ξέρω ρε κορίτσια, είμαι χάλια αυτή τη στιγμή, με το ζόρι μιλάμε με τον άντρα μου.Τα έκαναν θάλασσα.
Τι έγινε βρε μάτια?
Έγινε κάτι άλλο? Γιατί ο άντρας σου δεν σου μιλάει?
Με συγχωρείς βρε Κωνσταντίνα μου δηλαδή, αλλά αφού βλέπεις ότι, και ο άντρας σου τέτοιος είναι, γιατί δεν αποχωρείς με ελαφρά?
Εδώ καταλαβαίνω ότι ναι μεν αυτές είναι όπως είσαι και στα @@ σου δηλαδή για το πως είναι και φέρονται...γούστο τους και καπέλο τους, αλλά ο άντρας σου? Αυτή η στάση του είναι απαράδεκτη, εκείνος οφείλει να σε νοιάζεται και να φροντίζει για την ηρεμία και την ευτυχία σου!
Κάτι πρέπει να κάνεις τώρα που δεν το έχεις προχωρήσει ακόμα περισσότερο σοβαρά και αν τυχόν χωρίσεις, δε θα μείνουν ίχνη αυτής της ιστορίας στη ζωή σου... ή ξεκαθάρισε τα πράματα με τον σύντροφό σου, όχι με αυτές!
Δεν είναι δική σου δουλειά να τις πιάσεις εσύ, αλλά ό γιος και αδελφός τους, μόνο που όταν γίνει θα πρέπει να είσαι Παρούσα, γιατί μόνο τότε θα καταλάβουν ότι, ο άντρας σου μιλάει σοβαρά! Εσύ δεν θα βγάλεις άχνα.
Μίλα του άντρα σου και πες του τα πάντα... απαίτησε απο αυτόν ότι, η ιστορία πρέπει να λήξει και να τις βάλει στην θέση τους, να σας αφήσουν ήσυχους! Αν ο άντρας σου δεν δεχτεί και στραφεί εναντίον σου... μάζεψε τα κομμάτια σου και όλα τα όνειρα σου και... ΦΥΓΕ! ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ!
Οι γονείς σου τη λένε για όλα αυτά... εμένα πάντως, αν έφτανα στο έσχατο σημείο να βιώνω τέτοιες ιστορίες και να έχω έναν μαμάκια άντρα που δεν με καταλαβαίνει και δεν με νοιάζεται, ο πατέρας μου θα μ’ άρπαζε απο το χέρι και θα τράβαγε σπίτι... σιγά να μη με άφηνε.
Δε με μεγάλωσε με τόσους κόπους και στερήσεις, σαν Βασίλισσα μέσα στην φτώχεια του, για να χαραμιστώ με τέτοια άτομα!
...Το μορφωτικό τους επίπεδο δε με ενδιαφέρει, υπάρχουν άξιοι και ευγενείς άνθρωποι που δεν ξέρουν ούτε καν να διαβάζουν... η έλλειψη παιδείας όμως, με εκνευρίζει αφάνταστα (Ώπ, να τι ξέχασα να γράψω χθές στο Λέυκωμα )
Του έθιξα τη μάνα του για αυτό τώρα είμαστε μαλωμένοι.
ότι και να έχει κάνει μου είπε, είναι η μάνα μου και αυτό δεν αλλάζει.Το οτι πήρε σε 10 άστρολόγους δεν είναι λόγος για να την καταδικάζω.Και εννοείται οτι δεν πιστεύει οτι η μάνα του έχει γκόμενο ακόμα και αν είναι τα εσώρουχά του στο σπίτι της. Τέλος πάντων το τελευταίο δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει που ο άντρας μου είναι σαν υπνωτισμένος και δεν βλέπει τίποτα.
Στους γονείς μου δεν έχω πει τίποτα γιατί δεν θέλω να τους στεναχωρήσω.