Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
441 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 441 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 8]

26Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τρι Ιουν 08, 2010 2:38 am

mikroulaxristos

mikroulaxristos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ!!!! εννοειται περιμενω πως και πως να γυρισω σπιτι με το dvd και να εχω τελεια αποτελεσματα να σας πω!!!! ο χρηστος εχει τρελαθει,μου ελεγε συνεχεια ''σημερα θα δω την κορη μου '' Razz

ξερετε..ως τωρα δεν ειχα νοιωσει το wow που αισθανεσαι στην εγκυμοσυνη..ενω πιστευα οτι μολις μεινω εγκυος θα τρελαθω,αυτο δεν εγινε..ημουν πολυ συγκρατημενη...ισως αμυνα ηταν δεν ξερω..αλλα σημερα αισθανομαι τελεια:!!!

27Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τρι Ιουν 08, 2010 5:34 am

Αννα Κ.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mikroulaxristos έγραψε:αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ!!!! εννοειται περιμενω πως και πως να γυρισω σπιτι με το dvd και να εχω τελεια αποτελεσματα να σας πω!!!! ο χρηστος εχει τρελαθει,μου ελεγε συνεχεια ''σημερα θα δω την κορη μου '' Razz

ξερετε..ως τωρα δεν ειχα νοιωσει το wow που αισθανεσαι στην εγκυμοσυνη..ενω πιστευα οτι μολις μεινω εγκυος θα τρελαθω,αυτο δεν εγινε..ημουν πολυ συγκρατημενη...ισως αμυνα ηταν δεν ξερω..αλλα σημερα αισθανομαι τελεια:!!!

Συγχαρητηρια! Θα νιωσεις τελειαα!
Με το καλο!!! Θα δεις την κορη σου και οταν θα γεννηθει θα πεις "Καλε η μυτουλα ειναι οπως την ειδαμε στον Β'Επιπεδου!" Θα με θυμηθεις...
Φαε και καμια σοκολατιτσα ε?

28Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 12:07 am

mikroulaxristos

mikroulaxristos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δυστυχως κοριτσακια μου δεν εχω καλα νεα απο το β επιπεδου....

ολα τα αλλα καλα,ολα του τα οργανα αριστα.. αλλα η καρδουλα της κανει αρρυθμιες και ταχυκαρδιες...εκει που εχει 150 παλμους,πηγενει μεσα σε ενα δευτερολεπτο στους 250...βεβαια το θετικο ειναι οτι δεν εχει κατιοργανικο στη καρδια,διοτι σαν οργανο ειναι και αυτη τελεια δομημενη. σημερα θα παω σε μια καρδιολογο για εμβρυα που ηταν μαζι με τον γιατρο μου στο λονδινο ,την εμπιστευεται απολυτα και εχει μεγαλη εμπειρια.. δεν ξερω τι να σκεφτω...θελω κατι να γινει να ξυπνησω απο αυτο.αφου την αγαπαω... Crying or Very sad

29Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 12:41 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikroulaxristos έγραψε:δυστυχως κοριτσακια μου δεν εχω καλα νεα απο το β επιπεδου....

ολα τα αλλα καλα,ολα του τα οργανα αριστα.. αλλα η καρδουλα της κανει αρρυθμιες και ταχυκαρδιες...εκει που εχει 150 παλμους,πηγενει μεσα σε ενα δευτερολεπτο στους 250...βεβαια το θετικο ειναι οτι δεν εχει κατιοργανικο στη καρδια,διοτι σαν οργανο ειναι και αυτη τελεια δομημενη. σημερα θα παω σε μια καρδιολογο για εμβρυα που ηταν μαζι με τον γιατρο μου στο λονδινο ,την εμπιστευεται απολυτα και εχει μεγαλη εμπειρια.. δεν ξερω τι να σκεφτω...θελω κατι να γινει να ξυπνησω απο αυτο.αφου την αγαπαω... Crying or Very sad
μην στεναχωριεσαι καλη μου ολα καλα θα ειναι να το δεις. Μπορει απλα να αγχωθηκε το εμβρυο απο την διαδικασια του υπερηχουν .Πανε στην γιατρο ομως για καλο και για κακο και να δεις που ολα θα πανε καλα. Αντε περιμενουμε νεα σου.

30Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 12:44 am

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mikroulaxristos έγραψε:δυστυχως κοριτσακια μου δεν εχω καλα νεα απο το β επιπεδου....

Μην ανησυχείς, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που βλέπουν κάτι στο έμβρυο και τελικά δεν είναι τίποτα και το παιδάκι γεννιέται υγειέστατο! Θα δεις που όλα θα πάνε καλα.

31Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 12:45 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ειχα μαθει για τον γιο απο την αυχενικη επιβεβαιωθηκα στην αμνιο και στο β επιπεδου πλεον δεν κοιταγα τιποτα .δεν θυμαμαι κατι συγκλονιστικο ,ουτε να συγκινηθηκα και τετοια .ειχα περασει ηδη πολλα και απλα περιμενα να ακουσω "ολα καλα".μετραγανε ποδια χερια κεφαλι κοιλια κατι τετοιο τελως παντων .δεν μου εκανε αισθηση σαν εξεταση .σαν απλο υπερηχο αλλα κρατησε πολυ παραπανω αυτα ..

32Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 12:47 am

sktv

sktv

skepsou thetika!!!!!ola tha pane kala opws leei k i faye mporei to mwro na aisthanthike abola!peimenoume nea sou!min axgwnesai to katalabainei!!!!!!

33Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 1:03 am

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχομαι τελικα να μην ειναι τιποτα και ολα να σου πανε κατ ευχην κοπελα μου

34Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 1:36 am

mikroulaxristos

mikroulaxristos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας... ρωτησα εκεινη την ωρα μηπως φταιει η εξεταση ,μηπως ζοριζεται ή νοιωθει αβολα.. και μου ειπε καμια σχεση,δυστυχως.. αν ζοριζοταν θα μικραιναν οι παλμοι της ,επειδη μου εξηγησε οτι μολις τα μωρα ζοριζονται,για να μαζεψουν ενεργεια(αυτοσυντηρηση) χαμηλωνουν οι παλμοι τους.. το καλο ειναι οτι η καρδια σαν οργανο δεν εχει τιποτα. ειναι μια χαρα. γιατι ομως ρε γμτ δεν ειναι καλα ο ρυθμος...

35Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 1:51 am

ntintina

ntintina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
την αγαπας και ολα θα πανε καλα...ειναι το ζουζουνι σου....

36Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 2:33 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολα θα πανε μια χαρα... Μην ανχωνεσαι γιατι η κορουλα σου θα το αισθανθει... Αν ηταν κατι ανυσυχητικο ο γιατρος θα στο ελεγε αμεσως γιατι δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα... Πηγαινε στην καρδιολογο και θα δεις που τα νεα θα ειναι ευχαριστα... θα περιμενουμε να μας πεις! Φιλια πολλα

37Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 9:59 am

Olivia

Olivia
Admin
Admin

Κοριτσάκι μου, μην ανησυχείς!! Μπορεί να είναι συμπτωματικό, μπορεί να είναι και κάτι που αντιμετωπίζεται!!

Και το δικό μου κοριτσάκι, έχει στένωση σε μια βαλβίδα της καρδιάς του, όταν το μάθαμε κόντεψα να πεθάνω, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν τρέχει τίποτα!!

Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!! Να μας πεις τα νέα σου!!!

http://www.eimaimama.gr

38Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 10:07 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα δεις δεν θα ειναι τιποτα τι στιγμη που η καρδουλα του ειναι μια χαρα μην ανχωνεσαι για τιποτα, ολα καλα θα ειναι!!!

39Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 10:29 am

afro81

afro81
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολα θα ειναι μια χαρα!
Μην σκεφτεσαι αρνητικα και ολα θα πανε τελεια!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την afro81 στις Πεμ Ιουν 10, 2010 7:36 am, 1 φορά

40Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 11:22 am

mariposa

mariposa
τίποτα δεν θα είναι μην ανησυχείς κοπέλα μου,πολλά μωράκια έχουν ταχυκαρδίες και αρρυθμίες αλλά μετά αυτό διορθώνεται απο μόνο του σιγά σιγά,στείλε μας τα νέα σου και don't worry Very Happy

41Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Τετ Ιουν 09, 2010 12:18 pm

elena

elena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mikroulaxristos έγραψε:ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας... ρωτησα εκεινη την ωρα μηπως φταιει η εξεταση ,μηπως ζοριζεται ή νοιωθει αβολα.. και μου ειπε καμια σχεση,δυστυχως.. αν ζοριζοταν θα μικραιναν οι παλμοι της ,επειδη μου εξηγησε οτι μολις τα μωρα ζοριζονται,για να μαζεψουν ενεργεια(αυτοσυντηρηση) χαμηλωνουν οι παλμοι τους.. το καλο ειναι οτι η καρδια σαν οργανο δεν εχει τιποτα. ειναι μια χαρα. γιατι ομως ρε γμτ δεν ειναι καλα ο ρυθμος...

Κοριτσάκι μου μη μου στενοχωριέσαι!! Όλα θα πάνε καλά!!

42Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Πεμ Ιουν 10, 2010 11:16 pm

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kai x8es loipon ekana th B epipedou!!!!!
einai ola fusiologika sto meso oro, ta exei ola to mikrouli opou oristikopoihsame oti einai KORITSAKI Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 415870

htan polu asteio otan mas to eipe o giatros : " to oti einai koritsaki to 3erete e!" k tou apantame oxi me ena neuriko gelio Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 235182

43Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Δευ Ιουν 14, 2010 1:54 am

GATAKI

GATAKI
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ Β ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

44Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Δευ Ιουν 14, 2010 6:00 am

noni

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ θα την κάνω τελικά στις 23 Ιουνίου!!!Αν και ξέρω το φύλο...δεν χορταίνω να τον κοιτάω!!! I love you

45Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Πεμ Ιουν 17, 2010 12:03 am

GATAKI

GATAKI
καλημερα μανουλες τι κανετε .
θα ηθελα ν μ λυσετε μια απορια .
ειμαι 17.εβδομαδες και 3 ημερες .
ο γιατρος του ικα με ειπε να κανω β υπερηχο 25 ιουλιου .
ο γιατρος του ιπποκρατειου με ειπε αρχες ιουλιου τ ν κανω

46Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Πεμ Ιουν 17, 2010 12:59 am

eleni1976

eleni1976
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ τη β επιπέδου θα την κάνω αύριο, έχω τρομερή αγωνία, εύχομαι να΄ναι όλα καλά. Καλό κουράγιο σε όλες μας και ιδιαίτερα στην mikroulaxristos.Ευχομαι καλά αποτελέσματα.

47Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Πεμ Ιουν 17, 2010 1:08 am

GATAKI

GATAKI
αχου τι ωρα . θα περιμενουμε με αγωβια ν μαθουμε τα αποτελεσματα Very Happy

48Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Πεμ Ιουν 17, 2010 1:21 am

areti1

areti1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kala apoterlesmata koritsakia mou...min agxonestai katholou...

49Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Πεμ Ιουν 17, 2010 1:36 am

GATAKI

GATAKI
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ
καλημερα μανουλες τι κανετε .
θα ηθελα ν μ λυσετε μια απορια .
ειμαι 17.εβδομαδες και 3 ημερες .
ο γιατρος του ικα με ειπε να κανω β υπερηχο 25 ιουλιου .
ο γιατρος του ιπποκρατειου με ειπε αρχες ιουλιου τ ν κανω

50Υπέρυχος Β΄Επιπέδου - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Πεμ Ιουν 17, 2010 1:58 am

nina

nina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia kai ego ekana tin b epipedou kai einai teleia den exo sinerthei akoma apo tin tosi sigkinisi kai xara!!!!!
telika koritsaki einai opos sas elega blepete i diaisthisi mou de me adikise!!!!!
pano apo ola gero omos na nai kai to diko mou kai ola ta morakia tou kosmou!!!!
kouklitsa mou ego xero oti i exetasi tou b epipedou ginete metaxi tis 20-23 ebdomadas,opote exe kai auto sto nou sou.
loipon akouste ataka giatrou" ola ta exei to moro sas xerakia podarakia daxtilakia ,mono pouli den exei" kai oti otan tou metrage tin patousa leei"simeiose 4 noumero gova i despoinis" kai blepeis ti mana bazei kati klamata pou exei koritsaki asta na pane!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις