51 Απ: Υπέρυχος Β΄Επιπέδου Πεμ Ιουν 17, 2010 2:00 am
GATAKI
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
αχουτο να σου ζησει αντε με το καλο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Τέλεια!!!nina έγραψε:koritsia kai ego ekana tin b epipedou kai einai teleia den exo sinerthei akoma apo tin tosi sigkinisi kai xara!!!!!
telika koritsaki einai opos sas elega blepete i diaisthisi mou de me adikise!!!!!
pano apo ola gero omos na nai kai to diko mou kai ola ta morakia tou kosmou!!!!
kouklitsa mou ego xero oti i exetasi tou b epipedou ginete metaxi tis 20-23 ebdomadas,opote exe kai auto sto nou sou.
loipon akouste ataka giatrou" ola ta exei to moro sas xerakia podarakia daxtilakia ,mono pouli den exei" kai oti otan tou metrage tin patousa leei"simeiose 4 noumero gova i despoinis" kai blepeis ti mana bazei kati klamata pou exei koritsaki asta na pane!!!!!!
GATAKI έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ
καλημερα μανουλες τι κανετε .
θα ηθελα ν μ λυσετε μια απορια .
ειμαι 17.εβδομαδες και 3 ημερες .
ο γιατρος του ικα με ειπε να κανω β υπερηχο 25 ιουλιου .
ο γιατρος του ιπποκρατειου με ειπε αρχες ιουλιου τ ν κανω
GATAKI έγραψε:μαριαννα μου τι εννοεις κοπλε? ηθελες ν γενησεις σε δημοσιο νοσοκομειο η ιδιωτικο ?
λογικα αυτο π εφημερευει εκει θα πας εαν θελεις για δημοσιο .
για ιδιωτικο δεν ξερω .
GATAKI έγραψε:και εγω την διια περιπτωση θα την κανω εξω ,σε αλλο νοσοκομειο με μαιευτικη πηρες ν μαθεις ?
αλλιως σε εξω θα πας
εγω εκει γεννησα . Μου αρεσε πολυ σαν κλινικη και σαν εξυπηρετηση αλλα δεν εχω κανει εκει β επιπεδου.GATAKI έγραψε:Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης
εχει κανει καμια σας εξετασεις εκει η β υπερηχο ?
GATAKI έγραψε:καλημερα μανουλες τι κανετε .
θα ηθελα ν μ λυσετε μια απορια .
ειμαι 17.εβδομαδες και 3 ημερες .
ο γιατρος του ικα με ειπε να κανω β υπερηχο 25 ιουλιου .
ο γιατρος του ιπποκρατειου με ειπε αρχες ιουλιου τ ν κανω
ladycat έγραψε:κοριτσια πρεπει να πιουμε νερο πριν κανουμε την βεπιπεδου δεν μου ειπαν τι να κανω
το ραταω γιατι στην αυχενικη μου ειχε πει να εχω πιει ενα μπουκαλακι νερο των 500μλVivian έγραψε:ladycat έγραψε:κοριτσια πρεπει να πιουμε νερο πριν κανουμε την βεπιπεδου δεν μου ειπαν τι να κανω
Εμένα και στις 2 εγκυμοσύνες δεν μου είπαν κάτι τέτοιο... Ίσα ίσα που σε βάζουν να κάνεις πιπι πριν την εξέταση γιατί κρατάει πολύ ώρα!!
Στο πρώτο υπέρηχο μου είχε πει ο γιατρός να μην πάω τουαλέτα πιο πριν αλλά τότε ήταν αρχές. Στην β' επιπέδου δεν χρειάζεται νερό να πιείς. Εμένα τουλάχιστον δεν μου είπανε κάτι τέτοιο. Πάντως είναι μια εξέταση που δεν θα θες να τελειώσεις!!!!!!!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματαladycat έγραψε:κοριτσια πρεπει να πιουμε νερο πριν κανουμε την βεπιπεδου δεν μου ειπαν τι να κανω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης