1 Ένα σοι να τραβάς τα ....μαλλιά σου * και μη χειρότερα!! Τετ Ιουν 29, 2011 2:05 pm
baby-m
Πανταχού παρούσα!
Λοιπόν.. μιλόντας με κάποιοες γλυκητατες μανουλες απο το πρωι με παρεπεμψαν εδω για να πω την ιστορία μου η οποία ευτυχως πια ανήκει στο παρελθον γιατι μετα απο 4 χρόνια απανωτης πιεσης,προσβολών και πολλών άλλων ωραιων αξεχαστων στιγμων μια μερα εκανα ενα μπαμ που τους πηρε και τους σηκωσε.
Ακομα αναρωτιεμαι πως το εκανα εγω αυτο...μιας και δεν ειμαι υπερ αυτης της μεθοδου..
Δε θελω να κουρασω απλα θελω να πω δυο λογια για τον καθενα και τα συμπερασματα δικα σας!!!
πεθερα: σε γενικες γραμμες καλη.Περιοριζεται στα τυπικα.Ζηταει συνεχως να της αγοραζω πραγματα (παντα με δικα μου λεφτα φυσικα) και γενικα ζει μεσα στο ψεμα.
πεθερος: ufo!
Δεν μιλαει, δεν λαλαει,δεν επικοινωνει παρα μονομε την μανα του και τον πατερα του!!
Για αυτους καιει και το σλιπακι στην ομονοια αν χρειαστει!!
Για αυτον δεν υπαρχει κανεις αλλος παρα μονο οι γονεις του.
Αδιαφορει για τα ιδιατου τα παιδια ποσο μαλλον για το ενα και μοναδικο εγγονι.
Ξεχρεωνει μονιμος καρτες της πεθερας μου αγωγκιστα και πληρωνει την κορη του να παιζει στο καζινο!
κουνιάδα:
την εχω δει μια φορα και εχουμε μιλησει αλλη μια στο τηλ πριν 3 χρονια!
Με μισει που τυλιξα τον αδερφο της!
Γιαγια:
τωρα εδω οτι κι αν πω ειναι λιγο...
ειναι ικανη να σε χωρισει απλα και μονο γιατι ειναι κακια.
Μου εχει πει τα απιστευτα..
απο το να μην φερω στο κοσμο το παιδι μου μεχρι το ηταν αλλουνου...
Εχει στησει κατι πλεκτανες απιστευτες που ουτε στα σηριαλ δεν βλεπεις...
Παππους:
εβρισε την μανα μου και τον νεκρο πατερα μου (δεν νομιζω οτι αξιζει να πω αλλα)
Τελος να σημειωσω πως ποτε στα 4 αυτα χρονια δεν μας εκαναν ενα δωρο!
Παρα μονο οταν γεννησα η γιαγια του εφερε στο μαιευτηριο μια γλαστα με βασιλικο και ροζ κορδελα και μου εγραφε να μας ζησει το κοριτσακι!!!!
ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΓΟΡΙ ΠΑΝΤΩΣ!!!
ποτε δεν μαςεγραψανουτε καν μια καρτα!
Μια μερα ομως τα πηρα κι εγω και τους πεταξα εξω απτο σπιτι μου.
Ευτυχως ο αντρας μου επειδη εχει νιωσει και αυτος στο πετσι του την κακια τους και την αδιαφορια τους με δικαιολογει και με στηριζει "οσο μπορεί"
Αλλα επειδη εκεινο το βραδυ που εκανα το μπαμ με πηρε το ασθενοφορο 5 λεπτα μετα με κριση και λυποθυμια συνηδητοποιησε πως οντως πρεπει να χωριστουμε για να μην χωρισουμε!!
Πιστεψτε με εγραψα ελαχιστα...
Αλλα τουλαχιστον καταλαβατε πως αυτες η καταστασεις μονο φθορα φερνουν στην υγεια και στο ζευγαρι..
το μυστικο ειναι ενα
ζευγαρι ενωμενο ποτε νικημενο!!!
Ακομα αναρωτιεμαι πως το εκανα εγω αυτο...μιας και δεν ειμαι υπερ αυτης της μεθοδου..
Δε θελω να κουρασω απλα θελω να πω δυο λογια για τον καθενα και τα συμπερασματα δικα σας!!!
πεθερα: σε γενικες γραμμες καλη.Περιοριζεται στα τυπικα.Ζηταει συνεχως να της αγοραζω πραγματα (παντα με δικα μου λεφτα φυσικα) και γενικα ζει μεσα στο ψεμα.
πεθερος: ufo!
Δεν μιλαει, δεν λαλαει,δεν επικοινωνει παρα μονομε την μανα του και τον πατερα του!!
Για αυτους καιει και το σλιπακι στην ομονοια αν χρειαστει!!
Για αυτον δεν υπαρχει κανεις αλλος παρα μονο οι γονεις του.
Αδιαφορει για τα ιδιατου τα παιδια ποσο μαλλον για το ενα και μοναδικο εγγονι.
Ξεχρεωνει μονιμος καρτες της πεθερας μου αγωγκιστα και πληρωνει την κορη του να παιζει στο καζινο!
κουνιάδα:
την εχω δει μια φορα και εχουμε μιλησει αλλη μια στο τηλ πριν 3 χρονια!
Με μισει που τυλιξα τον αδερφο της!
Γιαγια:
τωρα εδω οτι κι αν πω ειναι λιγο...
ειναι ικανη να σε χωρισει απλα και μονο γιατι ειναι κακια.
Μου εχει πει τα απιστευτα..
απο το να μην φερω στο κοσμο το παιδι μου μεχρι το ηταν αλλουνου...
Εχει στησει κατι πλεκτανες απιστευτες που ουτε στα σηριαλ δεν βλεπεις...
Παππους:
εβρισε την μανα μου και τον νεκρο πατερα μου (δεν νομιζω οτι αξιζει να πω αλλα)
Τελος να σημειωσω πως ποτε στα 4 αυτα χρονια δεν μας εκαναν ενα δωρο!
Παρα μονο οταν γεννησα η γιαγια του εφερε στο μαιευτηριο μια γλαστα με βασιλικο και ροζ κορδελα και μου εγραφε να μας ζησει το κοριτσακι!!!!
ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΓΟΡΙ ΠΑΝΤΩΣ!!!
ποτε δεν μαςεγραψανουτε καν μια καρτα!
Μια μερα ομως τα πηρα κι εγω και τους πεταξα εξω απτο σπιτι μου.
Ευτυχως ο αντρας μου επειδη εχει νιωσει και αυτος στο πετσι του την κακια τους και την αδιαφορια τους με δικαιολογει και με στηριζει "οσο μπορεί"
Αλλα επειδη εκεινο το βραδυ που εκανα το μπαμ με πηρε το ασθενοφορο 5 λεπτα μετα με κριση και λυποθυμια συνηδητοποιησε πως οντως πρεπει να χωριστουμε για να μην χωρισουμε!!
Πιστεψτε με εγραψα ελαχιστα...
Αλλα τουλαχιστον καταλαβατε πως αυτες η καταστασεις μονο φθορα φερνουν στην υγεια και στο ζευγαρι..
το μυστικο ειναι ενα
ζευγαρι ενωμενο ποτε νικημενο!!!