76 Απ: Ένα σοι να τραβάς τα ....μαλλιά σου * και μη χειρότερα!! Τρι Ιουλ 05, 2011 10:51 pm
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Neraidoni έγραψε:το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι όταν δημιουργούμε την δική μας οικογένεια, πρέπει να είμαστε ικανοί και πρόθυμοι να την φροντίζουμε και να διασφαλίζουμε την ενότητα της με κάθε τρόπο και να παραγκωνίζουμε όποιον προσπαθεί να σπάσει τους δεσμούς της, ακόμα και εάν αυτοί είναι οι ίδιοι μας οι γονείς..
..ξερεις κατι ομως αυτο ακριβως ειναι το προβλημα...αλλα να σου κανει κατι καποιος ξενος και απλα να τον παραγκωνισεις και να μην του μιλας, και αλλο οι γονεις και οι συγγενεις. ..ναι μεν δεν ειναι καλο να ανακξατευονται αλλα δεν ειναι ευκολο ουτε σωστο να πεις δεν θα τους ξαναμιλησω ποτε!
..αγωνιζομαστε να τους δωσουμε να καταλαβουν..αλλα οπως πολλες κοπελες ειπαν στην τατιανα και η ιδια λεει..πως αυτες κοιλοπονεσαν και περασαν τα χιλια μυρια για να φερουν στον κοσμο το παιδι τους..και γιαυτο δεν δεχονατι κουβεντα..
ε το ιδιο θα μπορουν να λενε και οταν γινουν πεθερες,,,το ιδιο αισθανεται η πεθερα της τατιανας αυτη τη στιγμη(χωρις να θελω να τη δικαιολογησω) ..σου λεει εγω περασα τοσα να μεγαλωσω ενα παιδι...και ερχεται μια ΄΄ξενη΄΄ η νυφη και δεν θελει ουτε το ονομα μου να βαλει..!
αυτο γιατι το λεω...απλα οτι χρειαζεται κατανοηση και χρονος για να συνηθησουν τα πεθερικα στην νεα κατασταση..οτι το ΄΄παιδακι΄΄ τους δεν ειναι πλεον δικο τους..οτι εχει αλλη οικογενεια..
οποτε καλο ειναι σε κατι θεματα απλα οπως ενα ονομα...να βαλουμε νερο στο κρασι μας..ωστε να μαλακωσει λιγο η καρδια των πεθερικων..και σε αλλα σοβαρα παταμε ποδι..
αυτα εχω συμπερανει εγω απο τα 6 χρονια που η πεθερα μου μου κανει το βιο αβιοτο!!