Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
95 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 95 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 13]

151χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 3:10 pm

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Vivian έγραψε:
irouli έγραψε:
Vivian έγραψε:
irouli έγραψε:Logiko einai na eiste kaxipoptes kai na pareksigite me tis vlakies pou grafei h kathe mia..opws afto pou diavasa se ena link pou m esteile kapia!Ala egw milaw sovara.. kai krima pou ekselixthike etsi to thema..

Αληθεια ποσο χρονων εισαι;
16..

Αναμενόμενο!

Λοιπον εχουμε και λεμε πριν την πραξη ειχες ηδη κατα τα λεγομενα σου καθυστερηση! Πριν δεν ειχες αγωνια μην εισαι εγκυος;; Τις τελευταιες 2 μερες σου προεκυψε;;

Και αν και ξερω την απαντηση να φανταστω οτι αν εισαι(λεμε τωρα) δεν θα το κρατησεις ε;
enoeite pws tha to kratisw !ton proigoumeno mina piga gia test pap.. opote an eimoun egios tha to iksera !

152χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 3:16 pm

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
na sas rwtisw kati alo?opws kathomoun prin 2 lepta sto kanape eniwsa kati na trexei..koitaksa kai eixa ginei mouskema..exw pola igra..exei kamia sxesh afto?

153χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 3:20 pm

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
sasanath έγραψε:αυτό που με τρώει εδώ και ωρα ειναι ,τι θα μπορουσα να ακούσω ή να ρωτήσω για να πεισθώ οτι δεν παίζεις μαζί μας; κ παλι ομως ,οπως κ να χει εμεις δεν μπορουμε να σου πουμε οτι εισαι ή δεν είσαι εγκυος. οπως επισης οτι αν εισαι τελικα να συζηταμε αν θα το κρατησεις ή οχι! κ τελικα να το ριξεις! Εδω εχουμε εγκυουλες αλλα κ μανούλες που προσπαθουν πολυ για ενα παιδακι και αν σεβεσαι τον εαυτό σου θα πρεπει να κινηθεις πολυ προσεχτικα!Γιατι πλεον ειμαστε αρκετα δεμένες ωστε να διχαστουμε ή να μας κοροιδεψεις!

κατα ταλλα στη διαθεση σου!
rwta me oti thes kai oti pisteveis oti tha se peisei pws dn sas koroidevw!Sigoura dn mporeite na kserete an eimai egios h oxi !pros theou! to mono pou zitisa eine eine ligh simparastasi..

154χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 11:31 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
προσωπικα θεωρω οτι το παιχνιδι κρατησε πολυ....
αν ενα 16χρονο ειχε τετοια αντιμετωπιση σε φορουμ το πιθανοτερο ολων θα ηταν να μην ξαναεμπαινε- απλα πραγματα. αυτη τη στιγμη υποτιθεται οτι σε καιει αν εισαι εγκυος ή οχι και καθεσαι και ασχολησε με το αν σε παίρνουμε στα σοβαρα ή οχι.

πολυ απλα θα ειχες μπει σε ενα άλλο φορουμ οπου θα σε συμβουλευαν γιατι θα σε θεωρουσαν υπαρκτο προσωπο.
και να σου πω....το οτι εβαλες φωτο δεν σημαινει και οτι μας επεισες ετσι? τοσο γκάου δεν είμαστε.
ασε που δεν εισαι και πολυ αγχωμενη για το αν εισαι εγκυος οπότε κούλαρε- πάνε να κανεις κανενα μπανακι- μια βουτια τα σβηνει όλα.
αυτάαααααα.
αυτα -

155χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Κυρ Ιουλ 17, 2011 11:58 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δηλαδή έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα αν σε πιστεύουν 1000 άγνωστες σε ένα φόρουμ από το να μάθεις αν πραγματικά είσαι έγκυος; Τι θες να σου πούμε; Τα παιδιά είναι δώρο Θεού. Ως μάνες το ξέρουμε. Επίσης είναι και μεγάλος μπελάς. Ώς μάνες το ξέρουμε και αυτό. Αν λοιπόν είσαι έγκυος τελικά, πες το στην μαμά σου. Κανένας άγνωστος δεν είναι καταλληλότερος από εκείνη για να σε συμβουλέψει και να σε στηρίξει. Και εγώ στην τελική δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους υποστήριξη ζητάς από εμάς! Μπορεί να είμαστε σκληρές αλλά να σου πω και κάτι; Δεν έχει σημασία για εμάς αν λες αλήθεια. Γιατί και αλήθεια να λες πάλι σκληρές πρέπει να είμαστε. Εφόσον δεν είσαι παιδί και είσαι μεγάλη για να κάνεις σεξ, όλα είναι στο πρόγραμμα και το ρίσκο υπάρχει κάθε φορά. Και να το ξέρεις αυτό ότι ισχύει και για τις επόμενες. Ενημερώσου λοιπόν από εγκυρες πηγές γιατί δεν είναι μόνο το προφυλακτικό μέσο προφύλαξης. Δεν παίζουμε με ανθρώπινες ζωές! Και στο λέω γιατί στην αρχή μας είπες ότι δεν είσαι έτοιμη να γίνεις μάνα και τώρα λες ότι θα κρατήσεις το παιδί. Νομίζω λοιπόν ότι είτε μας δουλεύεις είτε δεν ξέρεις και εσύ η ίδια τι θες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς δεν μπορούμε να σου πουμε τι να κάνεις! Υποστήριξη λοιπόν από εμένα δεν έχει μέχρι να κάνεις τα τεστ και να πάρεις τις αποφάσεις σου και να περάσει και λίγος καιρός! Υποθετικά και εγώ μόνο τα κάλαντα μπορώ να σου πω!

156χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 12:04 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:
natali-maria έγραψε:
irouli έγραψε:[i]καλησπερα..χρειαζομαι την γνωμη σας..πριν 2 μερες ηρθα σε επαφη με το αγορι μου και οταν τελειωσε και πηγε να βγει το προφυλακτικο εμεινε μεσα και το σπερμα αρχισε να τρεχει.. Shocked υπαρχει πιθανοτητα να εχω μεινει εγκυος?κανονικα θα επρεπε να ειχα αδιαθετησει στις 7 του μηνα αλλα σημερα εχουμε 16..Εσεις τι λετε ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΗΡΟΥΛΙ!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ?ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΜΕΝΕΣ!!!!
ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ!
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΟΟΘΗΚΕΣ ΜΟΥ!ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΗΤΡΑ ΞΑΜΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΔΗΧΤΗΚΑ!ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΥΘΙΑ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Wink !!!
Επιτελους !Να και μια σοβαρη απαντηση tongue

Merciiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ?
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ?
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ?
ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?
ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ?
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!
ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΦΑΙΝΕΣΕ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ!!
ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!
ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ Η ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PC ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!
ΕΙΤΕ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!

157χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 12:18 am

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
natali-maria έγραψε:
irouli έγραψε:
natali-maria έγραψε:
irouli έγραψε:[i]καλησπερα..χρειαζομαι την γνωμη σας..πριν 2 μερες ηρθα σε επαφη με το αγορι μου και οταν τελειωσε και πηγε να βγει το προφυλακτικο εμεινε μεσα και το σπερμα αρχισε να τρεχει.. Shocked υπαρχει πιθανοτητα να εχω μεινει εγκυος?κανονικα θα επρεπε να ειχα αδιαθετησει στις 7 του μηνα αλλα σημερα εχουμε 16..Εσεις τι λετε ?

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΜΕΝΕΣ!!!!
ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ!
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΟΟΘΗΚΕΣ ΜΟΥ!ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΗΤΡΑ ΞΑΜΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΔΗΧΤΗΚΑ!ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΥΘΙΑ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!
ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΦΑΙΝΕΣΕ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ!!
ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ Η ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PC ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΕΙΤΕ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!
natali korotsi mou !!eisai kala?
mipos thes enan giatro na se koitaksei.tromaksa molis diavasa to post sou.thes kamia voitheia.ti exeis pathei ?exeis pireto?ena katevato kai oute ena MPINELIKI?apokleitetai to koritsi mou kati exei

158χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 12:33 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα μου η αρέσει που του μιλάτε σε θηλυκό πρόσωπο... Laughing

Να σου πω βρε αγάπη μου... δεν πας να ρίξεις ένα ξούρισμα και να βγείς μια βόλτα τώρα που τελείωσαν και τα μαθήματα... άμε στο καλό! Cool

159χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 12:35 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cassiani έγραψε:natali korotsi mou !!eisai kala?
mipos thes enan giatro na se koitaksei.tromaksa molis diavasa to post sou.thes kamia voitheia.ti exeis pathei ?exeis pireto?ena katevato kai oute ena MPINELIKI?apokleitetai to koritsi mou kati exei

Τίποτα δεν έχει η ρουφιάνα... το παίζει καλή για να μαζέψει ψήφους για μοντερατόρισσα... Ο ΤΣΑΤΣΟΣ! Twisted Evil Razz

160χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 12:58 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:

Τίποτα δεν έχει η ρουφιάνα... το παίζει καλή για να μαζέψει ψήφους για μοντερατόρισσα... Ο ΤΣΑΤΣΟΣ! Twisted Evil Razz

Χαχα, Νενάκι μαζί σου!!! Λέω και εγώ κάτι συμβαίνει! Αν δεν έβλεπα τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, θα νόμιζα ότι γράφει άλλος και όχι η Νάταλι! Χαχαχαχα!

161χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 12:59 am

cassiani

cassiani
NeNaKi_Gr έγραψε:

a etsi e?to roufianaki.nai alla tha tous xasei tous psifous giati emeis tin thelame gia ta mpinelikia oxi gia na mas kanei tin agia theouses eimaste doksa to theo polles edo mesa xaxaxaxax

162χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 1:00 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Δεν ξέρω αν θα το καταλάβεις γιατί θα σου το πω επιστημονικά. Η περίπτωσή σου είναι εξαιρετικά σπάνια. Συναντάται μά φορά στις 27.685.342.371 φορές. Λέγεται "Σύνδρομο Περιόδου Πυθίας". Στα βιβλία συναντάται ως ΣΠΠ. Η περίοδός σου ήταν να έρθει 7/7 αλλά ήξερε οτι στις 15/7 θα γινόταν εισβολή απο άγνωστο αντικείμενο με αγνώστων στοιχείων περιεχόμενο (προφυλακτικό γεμάτο σπέρμα). Έτσι δεν ήρθε ποτέ μέχρι σήμερα και το σώμα σου ξεκίνησε τη διαδικασία της εγκυμοσύνης μόνο του και θα έβαζε το σπέρμα στη θέση του μετά που θα ερχότανε.
Αφού λοιπόν όλα έγιναν σωστά ΝΑΙ είσαι έγκυος.
Άντε βρε να μας ζήσει....

Α και το θέμα έχει ξαναμπεί, έπρεπε να γράψεις εκεί:
http://www.forum.eimaimama.gr/t6731-topic?highlight=%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82

εισαι χαζοοοοοοοοοοο!!! Razz
και χθες βραδυ που γυρισα απο τα γιαννενα ζαλισμενη μπηκα να πω ενα γεια και βλεπω το ΣΠΠ και λεω οχι ρε γμτ δε το ξερω...τοσα βιβλια και να μη το θυμαμαι πουθενα?!οχι τπτ αλλο θα με πει και καμια τζενη αμορφωτη μετα.... Rolling Eyes Rolling Eyes

163χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 1:09 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cassiani έγραψε:a etsi e?to roufianaki.nai alla tha tous xasei tous psifous giati emeis tin thelame gia ta mpinelikia oxi gia na mas kanei tin agia theouses eimaste doksa to theo polles edo mesa xaxaxaxax
Respect Respect Respect
Πάντα εύστοχη η παρατήρηση σου!!!
Respet άνευ προηγουμένου Razz

Άν γίνω εγώ και η Ναταλί μονδερατόρισσες, που έρχετε στο μυαλό ένα μόνο πράμα...
Ο Καλός, ο Κακός και.... μας λέιπει ένας άσκημος... ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΡΟΛΛ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ για μοδερέιτορ Razz Laughing Laughing Laughing

KΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΑΣΜΑ... ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ... χαχαχαχαχχα
(Όχι σοβαρά... βαλ' το και φαντάσου μας... σίγουρα γέλια ή αλλιώς sure-γελα Laughing)...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Δευ Ιουλ 18, 2011 1:12 am, 1 φορά

164χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 1:12 am

cassiani

cassiani

[/size][/quote]
xaxaxax kalo!!!!tha meinei stin istoria san tin kaliteri eisodo.

165χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 1:22 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
cassiani έγραψε:
natali-maria έγραψε:
irouli έγραψε:
natali-maria έγραψε:

natali korotsi mou !!eisai kala?

ΑΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ...

166χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 1:29 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:

Πεσμου οτι πιστεψες οτι στην φωτο ειναι αυτη;;; Ναταλια υα σε δειρω!!!!!

167χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 1:36 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
1ΟΝ ΚΑΣΙ ΝΕΝΑ ΜΙΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΥΛΕΣ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!!
2ΟΝ ΒΙΒΙΑΝΑΚΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ Razz Razz !
3ΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Shocked Shocked Shocked !!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ affraid affraid affraid affraid !!!!
ΕΓΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 ?
ΛΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 ?
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 ?
ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!
ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΑΝΤΕ Γ@@@@ΗΣΟΥ!!?

168χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 1:39 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:1ΟΝ ΚΑΣΙ ΝΕΝΑ ΜΙΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΥΛΕΣ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!!
ΕΓΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 606100 ?
ΛΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 ?
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 534787 ?

Εεεεε Mad Mad Mad Mad Mad , εμένα με ξέχασες!!!!!!!!!!

169χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 1:47 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
natali-maria έγραψε:1ΟΝ ΚΑΣΙ ΝΕΝΑ ΜΙΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΥΛΕΣ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!!

ΣΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Twisted Evil Twisted Evil !!!!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΣΟΥΛΕΣ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

170χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 1:49 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:

ναταλι πλακα μου κανεις ε???αυτη η φωτο ειναι προ Β.Η. (Βeverly Hills) ή καπου εκει!!!! Razz Razz Razz

171χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 1:51 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
natali-maria έγραψε:

ναταλι πλακα μου κανεις ε???αυτη η φωτο ειναι προ Β.Η. (Βeverly Hills) ή καπου εκει!!!! Razz Razz Razz

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ Shocked Shocked ?
ΜΑΡΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ Razz Razz Razz ?
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΩΤΟ?

172χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 2:04 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε 9 σελιδες γεμισατε παλι;δεν παιζεστε χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 215994

173χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 2:05 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
MariaM έγραψε:

ΣΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Twisted Evil Twisted Evil !!!!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΣΟΥΛΕΣ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Η παλιά "καλή" Νάταλι! Επιτέλους!!!

174χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 2:34 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
natali-maria έγραψε:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ Shocked Shocked ?
ΜΑΡΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ Razz Razz Razz ?
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΩΤΟ?

κανονικη μπορει να ειναι αλλα απο αλλη εποχη! Razz

175χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 7 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 2:39 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω γιατι σκεφτομαι οτι τη φωτο την εχω δει και κάπου αλλού?
Ηρουλι, εσενα χρησιμοποιούν για μοντέλο στις φωτογραφίες που έχουν οι καινουριες κορνίζες?? scratch scratch

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις