Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
51 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 51 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 13]

176χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 2:42 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω κολλησει τοση ωρα τι μου θυμιζει η φωτο τι μου θυμιζει η φωτο.ειναι αυτο ακριβως που ειπε η νενα.φωτο απο κορνιζες που αγοραζουμε.

177χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 2:45 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εμένα Νένα αυτό μου θυμίζει. Ευάκι δεν θα συμφωνήσω για Beverly Hills γιατί το κραγιόν δεν είναι στην σωστή απόχρωση. Εκεινη την εποχή φορούσαν σκούρα χρώματα.

178χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 2:49 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Και εμένα Νένα αυτό μου θυμίζει. Ευάκι δεν θα συμφωνήσω για Beverly Hills γιατί το κραγιόν δεν είναι στην σωστή απόχρωση. Εκεινη την εποχή φορούσαν σκούρα χρώματα.

χαχαχα η συζήτηση έχει φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο! χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 215994

179χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 2:51 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και για να μην ξεχνιομαστε το μαλλι θα ειχε κοκκορακι αν ηταν εκεινη την εποχη Laughing

180χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 2:53 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:και για να μην ξεχνιομαστε το μαλλι θα ειχε κοκκορακι αν ηταν εκεινη την εποχη Laughing

χαχαχα απτο στομα μου το πηρες!

181χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 2:56 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:ρε 9 σελιδες γεμισατε παλι;δεν παιζεστε χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 215994

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΛΕΣ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ....ΙΡΟΥΛΙ ΜΗ ΤΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ...

182χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 3:14 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Εγω γιατι σκεφτομαι οτι τη φωτο την εχω δει και κάπου αλλού?
Ηρουλι, εσενα χρησιμοποιούν για μοντέλο στις φωτογραφίες που έχουν οι καινουριες κορνίζες?? scratch scratch

Πεστα χρυσοστομη!!!

Μαρη Ναταλια τι επαθες;;; Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

183χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 3:28 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:προφανως δεν μπορειτε να βοηθησητε..
Άλλο δεν μπορώ και άλλο δεν θέλω... Wink

irouli έγραψε:krima pou ekselixthike etsi to thema..
Άντε καλέ, τι κρίμα...εμείς καλά περνάμε!!! Laughing

koukida έγραψε:το οτι εβαλες φωτο δεν σημαινει και οτι μας επεισες ετσι?
Πολύ σωστά μιλείς φίλτατη κουκίδα σε όλο το ποστ, αλλά πόσο μα πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το τελευταίο!!!

Ευάκι έγραψε:εισαι χαζοοοοοοοοοοο!!! Razz
και χθες βραδυ που γυρισα απο τα γιαννενα ζαλισμενη μπηκα να πω ενα γεια και βλεπω το ΣΠΠ και λεω οχι ρε γμτ δε το ξερω...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!
Μα καλά όλα εγώ θα σας τα μαθαίνω άχρηστες, αμόρφωτες, αγράμματες (και είμαι ακόμα στο Α)! χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 215994

natali-maria έγραψε:ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΑΝΤΕ Γ@@@@ΗΣΟΥ!!?
Υπάρχει καλύτερη ευχή για να ξεκινήσεις τη μέρα σου;;; flower

grammatiki έγραψε:και για να μην ξεχνιομαστε το μαλλι θα ειχε κοκκορακι αν ηταν εκεινη την εποχη Laughing
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σ Ω Σ Τ ΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

184χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 3:28 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βλέπω ότι αρχίσαμε να εξελισσόμαστε... ανεβήκαμε απο το πτυχίο στο μεταπτυχιακό... Άιντε και διδακτορικό μας εύχομαι!!! Twisted Evil Razz

Έχουμε γίνει πια troll experts!!! Razz Laughing

ΝΑΤΑΛΙΑ ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ... χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 311356
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!! ΗΤΑΝ ΛΗΓΜΕΝΗ... ΣΕ ΧΑΛΑΣΕΕΕΕΕΕ.... χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 679259 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 679259 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 186566 χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 654655
...ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟΓΟΝΟ, ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΎΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΑΣ!!! Mad Mad Mad

185χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 4:27 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αμα θελετε μπινελικια, μπορω να μπω κι εγω με άλλο όνομα και να κατεβάσω καντήλια... Αντε διοτι του τη βίδωσε του μικρού να ανεβασει πυρετο κ όλη την ωρα χτες βραδυ ημουν εγω στο ποδι (υποθέτω και όλη η γειτονια μια και είναι τενόρος ο διαδοχος Β), επειδή το άλλο το κατακοιτο είπαμε, είναι terminally κι ενα βημα πριν του κόψουμε το πόδι Mad Mad Mad
Τελικα βρηκαμε τινος είναι η φωτο??? Πάντως έχει στρογγυλεμένες γωνίες, και μου θυμίζει σταρ από μεσημεριατικες σειρές του STAR channel.. Πολύ πιο προσφατες απο τη ΒΗ εποχή (μπηχτή Ευάκι Razz Razz ) και λόγω πάχους φρυδιών.
Μετά από όλα τα σχόλια, η ανάλυση της φωτογραφίας θα δοθεί πλέον στους εμπειρογνώμονες του FBI/CSI(ΝΥ, LV και Miami)/NCIS/BBC/CSSK/CRP. Πιθανότατα θα μπορέσουν να βρούν ποιος τράβηξε τη φωτογραφία, από την αντανάκλαση της κάμερας στο δεξί μάτι της κοπέλας...

186χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:05 am

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
xaxa re dn pate kala ! stin foto egw eime! mipws thelete na sas dwsw kai to facebook mou ? to kinito m ? Razz ELEOS ! tespa.polu asxolithika me tis malakies sas.. efoson dn me pistevete kai dn mporeite na voithisite provlima sas..egw kserw pia eime kai an lew alithia h psemata!

187χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:07 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απαπαπαπα τι στομα!!!!! θα σου βαλουμε πιπερι.θα με ενδιεφερε να μου δωσεις το facebook σου ομως.

188χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:09 am

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
grammatiki έγραψε:απαπαπαπα τι στομα!!!!! θα σου βαλουμε πιπερι.θα με ενδιεφερε να μου δωσεις το facebook σου ομως.
oriste ! https://www.facebook.com/profile.php?id=1600701413 ante pia gt me skasate !

189χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:11 am

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Nena έγραψε:Αμα θελετε μπινελικια, μπορω να μπω κι εγω με άλλο όνομα και να κατεβάσω καντήλια... Αντε διοτι του τη βίδωσε του μικρού να ανεβασει πυρετο κ όλη την ωρα χτες βραδυ ημουν εγω στο ποδι (υποθέτω και όλη η γειτονια μια και είναι τενόρος ο διαδοχος Β), επειδή το άλλο το κατακοιτο είπαμε, είναι terminally κι ενα βημα πριν του κόψουμε το πόδι Mad Mad Mad
Τελικα βρηκαμε τινος είναι η φωτο??? Πάντως έχει στρογγυλεμένες γωνίες, και μου θυμίζει σταρ από μεσημεριατικες σειρές του STAR channel.. Πολύ πιο προσφατες απο τη ΒΗ εποχή (μπηχτή Ευάκι Razz Razz ) και λόγω πάχους φρυδιών.
Μετά από όλα τα σχόλια, η ανάλυση της φωτογραφίας θα δοθεί πλέον στους εμπειρογνώμονες του FBI/CSI(ΝΥ, LV και Miami)/NCIS/BBC/CSSK/CRP. Πιθανότατα θα μπορέσουν να βρούν ποιος τράβηξε τη φωτογραφία, από την αντανάκλαση της κάμερας στο δεξί μάτι της κοπέλας...
h koliti mou !

190χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:11 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
oh...like the snows..
hey, omorfoula...listen to see...
does the goat chew tarama-salata?
...are we gluing coffee pots?.....pale i cut it... Laughing

191χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:12 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε:xaxa re dn pate kala ! stin foto egw eime! mipws thelete na sas dwsw kai to facebook mou ? to kinito m ? Razz ELEOS ! tespa.polu asxolithika me tis malakies sas.. efoson dn me pistevete kai dn mporeite na voithisite provlima sas..egw kserw pia eime kai an lew alithia h psemata!

Προσεχε τον τροπο που μιλας!

192χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:13 am

CHRISLA2216

CHRISLA2216
irouli έγραψε:xaxa re dn pate kala ! stin foto egw eime! mipws thelete na sas dwsw kai to facebook mou ? to kinito m ? Razz ELEOS ! tespa.polu asxolithika me tis malakies sas.. efoson dn me pistevete kai dn mporeite na voithisite provlima sas..egw kserw pia eime kai an lew alithia h psemata!

κουκλα μου, μην ασχολεισαι με ολες αυτες τις κακες κοπελες που σε ειρωνευονται εδω μεσα.. μολις εβαλες την φωτογραφια σου επαθαν πλακα απο την ζηλια τους γι'αυτο κ σου μιλανε ετσι!!!!!!!!
αν θελεις μια σοβαρη απαντηση, πες σε μενα το προβλημα σου κ εγω θα προσπαθησω ειλικρινα να σε βοηθησω..

193χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:13 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου πω κατι κοπελα μου δεν πας σε κανα αλλο παρεακι να πουλησεις την ιστορια σου;ο καθενας φτιαχνει ενα προφιλ στο facebook ετσι για την πλακα.

194χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:14 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:

Προσεχε τον τροπο που μιλας!

ασε το "κοριτσακι "βιβιαν μου να εκφραστει οπως θελει. χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 893968

195χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:15 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:oh...like the snows..
hey, omorfoula...listen to see...
does the goat chew tarama-salata?
...are we gluing coffee pots?.....pale i cut it... Laughing

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

196χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:16 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
ασε το "κοριτσακι "βιβιαν μου να εκφραστει οπως θελει. χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 893968

Αχ Γραμματικη μου με αυτες που μπλεξαμε ειναι μην εκφραστω εγω οπως θελω!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

197χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:17 am

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
CHRISLA2216 έγραψε:

κουκλα μου, μην ασχολεισαι με ολες αυτες τις κακες κοπελες που σε ειρωνευονται εδω μεσα.. μολις εβαλες την φωτογραφια σου επαθαν πλακα απο την ζηλια τους γι'αυτο κ σου μιλανε ετσι!!!!!!!!
αν θελεις μια σοβαρη απαντηση, πες σε μενα το προβλημα σου κ εγω θα προσπαθησω ειλικρινα να σε βοηθησω..
s efxaristw..pragmatika ektimaw to gegonos oti iparxei estw kai enas anthrwpos pou me pistevei kai dn prospathei na apodeiksei oti einai kapios!

198χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:19 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Αχ Γραμματικη μου με αυτες που μπλεξαμε ειναι μην εκφραστω εγω οπως θελω!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

και ειναι και στοκοι αυτο ειναι το κορυφαιο ολων. Laughing

199χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:20 am

irouli

irouli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
grammatiki έγραψε:
Vivian έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και ειναι και στοκοι αυτο ειναι το κορυφαιο ολων. Laughing
o stokos eise esu kopela m pou dn mporeis na anagnwriseis to fake apo to alithino..!

200χρειαζομαι την γνωμη σας.. - Σελίδα 8 Empty Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:21 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irouli έγραψε: s efxaristw..pragmatika ektimaw to gegonos oti iparxei estw kai enas anthrwpos pou me pistevei kai dn prospathei na apodeiksei oti einai kapios!

Εμεις ξερουμε ποιες ειμαστε καλο μου δεν προσπαθουμε να αποδειξουμε κατι! Εσυ;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις