176 Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 2:42 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
εχω κολλησει τοση ωρα τι μου θυμιζει η φωτο τι μου θυμιζει η φωτο.ειναι αυτο ακριβως που ειπε η νενα.φωτο απο κορνιζες που αγοραζουμε.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
MariaM έγραψε:Και εμένα Νένα αυτό μου θυμίζει. Ευάκι δεν θα συμφωνήσω για Beverly Hills γιατί το κραγιόν δεν είναι στην σωστή απόχρωση. Εκεινη την εποχή φορούσαν σκούρα χρώματα.
grammatiki έγραψε:και για να μην ξεχνιομαστε το μαλλι θα ειχε κοκκορακι αν ηταν εκεινη την εποχη
grammatiki έγραψε:ρε 9 σελιδες γεμισατε παλι;δεν παιζεστε
Nena έγραψε:Εγω γιατι σκεφτομαι οτι τη φωτο την εχω δει και κάπου αλλού?
Ηρουλι, εσενα χρησιμοποιούν για μοντέλο στις φωτογραφίες που έχουν οι καινουριες κορνίζες??
Άλλο δεν μπορώ και άλλο δεν θέλω...irouli έγραψε:προφανως δεν μπορειτε να βοηθησητε..
Άντε καλέ, τι κρίμα...εμείς καλά περνάμε!!!irouli έγραψε:krima pou ekselixthike etsi to thema..
Πολύ σωστά μιλείς φίλτατη κουκίδα σε όλο το ποστ, αλλά πόσο μα πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το τελευταίο!!!koukida έγραψε:το οτι εβαλες φωτο δεν σημαινει και οτι μας επεισες ετσι?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!Ευάκι έγραψε:εισαι χαζοοοοοοοοοοο!!!
και χθες βραδυ που γυρισα απο τα γιαννενα ζαλισμενη μπηκα να πω ενα γεια και βλεπω το ΣΠΠ και λεω οχι ρε γμτ δε το ξερω...
Υπάρχει καλύτερη ευχή για να ξεκινήσεις τη μέρα σου;;;natali-maria έγραψε:ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΑΝΤΕ Γ@@@@ΗΣΟΥ!!?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σ Ω Σ Τ ΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!grammatiki έγραψε:και για να μην ξεχνιομαστε το μαλλι θα ειχε κοκκορακι αν ηταν εκεινη την εποχη
oriste ! https://www.facebook.com/profile.php?id=1600701413 ante pia gt me skasate !grammatiki έγραψε:απαπαπαπα τι στομα!!!!! θα σου βαλουμε πιπερι.θα με ενδιεφερε να μου δωσεις το facebook σου ομως.
h koliti mou !Nena έγραψε:Αμα θελετε μπινελικια, μπορω να μπω κι εγω με άλλο όνομα και να κατεβάσω καντήλια... Αντε διοτι του τη βίδωσε του μικρού να ανεβασει πυρετο κ όλη την ωρα χτες βραδυ ημουν εγω στο ποδι (υποθέτω και όλη η γειτονια μια και είναι τενόρος ο διαδοχος Β), επειδή το άλλο το κατακοιτο είπαμε, είναι terminally κι ενα βημα πριν του κόψουμε το πόδι
Τελικα βρηκαμε τινος είναι η φωτο??? Πάντως έχει στρογγυλεμένες γωνίες, και μου θυμίζει σταρ από μεσημεριατικες σειρές του STAR channel.. Πολύ πιο προσφατες απο τη ΒΗ εποχή (μπηχτή Ευάκι ) και λόγω πάχους φρυδιών.
Μετά από όλα τα σχόλια, η ανάλυση της φωτογραφίας θα δοθεί πλέον στους εμπειρογνώμονες του FBI/CSI(ΝΥ, LV και Miami)/NCIS/BBC/CSSK/CRP. Πιθανότατα θα μπορέσουν να βρούν ποιος τράβηξε τη φωτογραφία, από την αντανάκλαση της κάμερας στο δεξί μάτι της κοπέλας...
irouli έγραψε:xaxa re dn pate kala ! stin foto egw eime! mipws thelete na sas dwsw kai to facebook mou ? to kinito m ? ELEOS ! tespa.polu asxolithika me tis malakies sas.. efoson dn me pistevete kai dn mporeite na voithisite provlima sas..egw kserw pia eime kai an lew alithia h psemata!
irouli έγραψε:xaxa re dn pate kala ! stin foto egw eime! mipws thelete na sas dwsw kai to facebook mou ? to kinito m ? ELEOS ! tespa.polu asxolithika me tis malakies sas.. efoson dn me pistevete kai dn mporeite na voithisite provlima sas..egw kserw pia eime kai an lew alithia h psemata!
Vivian έγραψε:irouli έγραψε:xaxa re dn pate kala ! stin foto egw eime! mipws thelete na sas dwsw kai to facebook mou ? to kinito m ? ELEOS ! tespa.polu asxolithika me tis malakies sas.. efoson dn me pistevete kai dn mporeite na voithisite provlima sas..egw kserw pia eime kai an lew alithia h psemata!
Προσεχε τον τροπο που μιλας!
koukida έγραψε:oh...like the snows..
hey, omorfoula...listen to see...
does the goat chew tarama-salata?...are we gluing coffee pots?.....pale i cut it...
grammatiki έγραψε:
ασε το "κοριτσακι "βιβιαν μου να εκφραστει οπως θελει.
s efxaristw..pragmatika ektimaw to gegonos oti iparxei estw kai enas anthrwpos pou me pistevei kai dn prospathei na apodeiksei oti einai kapios!CHRISLA2216 έγραψε:irouli έγραψε:xaxa re dn pate kala ! stin foto egw eime! mipws thelete na sas dwsw kai to facebook mou ? to kinito m ? ELEOS ! tespa.polu asxolithika me tis malakies sas.. efoson dn me pistevete kai dn mporeite na voithisite provlima sas..egw kserw pia eime kai an lew alithia h psemata!
κουκλα μου, μην ασχολεισαι με ολες αυτες τις κακες κοπελες που σε ειρωνευονται εδω μεσα.. μολις εβαλες την φωτογραφια σου επαθαν πλακα απο την ζηλια τους γι'αυτο κ σου μιλανε ετσι!!!!!!!!
αν θελεις μια σοβαρη απαντηση, πες σε μενα το προβλημα σου κ εγω θα προσπαθησω ειλικρινα να σε βοηθησω..
Vivian έγραψε:grammatiki έγραψε:
Αχ Γραμματικη μου με αυτες που μπλεξαμε ειναι μην εκφραστω εγω οπως θελω!!!!!!
o stokos eise esu kopela m pou dn mporeis na anagnwriseis to fake apo to alithino..!grammatiki έγραψε:Vivian έγραψε:grammatiki έγραψε:
Αχ Γραμματικη μου με αυτες που μπλεξαμε ειναι μην εκφραστω εγω οπως θελω!!!!!!
και ειναι και στοκοι αυτο ειναι το κορυφαιο ολων.
irouli έγραψε: s efxaristw..pragmatika ektimaw to gegonos oti iparxei estw kai enas anthrwpos pou me pistevei kai dn prospathei na apodeiksei oti einai kapios!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης