201 Απ: χρειαζομαι την γνωμη σας.. Δευ Ιουλ 18, 2011 5:22 am
koukida
Πρωταγωνιστής!!
παντως μπραβο σου Ιrouli μετα απο τετοια αντιμετωπιση να ασχολείσαι μαζί μας ακομη...τερας ψυχραιμιας.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irouli έγραψε: o stokos eise esu kopela m pou dn mporeis na anagnwriseis to fake apo to alithino..!
irouli έγραψε:s efxaristw..pragmatika ektimaw to gegonos oti iparxei estw kai enas anthrwpos pou me pistevei kai dn prospathei na apodeiksei oti einai kapios!CHRISLA2216 έγραψε:irouli έγραψε:xaxa re dn pate kala ! stin foto egw eime! mipws thelete na sas dwsw kai to facebook mou ? to kinito m ? ELEOS ! tespa.polu asxolithika me tis malakies sas.. efoson dn me pistevete kai dn mporeite na voithisite provlima sas..egw kserw pia eime kai an lew alithia h psemata!
κουκλα μου, μην ασχολεισαι με ολες αυτες τις κακες κοπελες που σε ειρωνευονται εδω μεσα.. μολις εβαλες την φωτογραφια σου επαθαν πλακα απο την ζηλια τους γι'αυτο κ σου μιλανε ετσι!!!!!!!!
αν θελεις μια σοβαρη απαντηση, πες σε μενα το προβλημα σου κ εγω θα προσπαθησω ειλικρινα να σε βοηθησω..
koukida έγραψε:παντως μπραβο σου Ιrouli μετα απο τετοια αντιμετωπιση να ασχολείσαι μαζί μας ακομη...τερας ψυχραιμιας.
nai!! tipota dn tha katafereis omws ! gt stn periptwsh m dn isxioun ola osa pistevete !grammatiki έγραψε:θες να παιξουμε αυτο το παιχνιδακι κοριτσακι μου να δεις σε ποσα λεπτα θα σε αποκαλυψω;
Αποφασίστε γιατι εχω κατι τρουπες στον τοιχο και θελουν γεμισμα..irouli έγραψε:grammatiki έγραψε:και ειναι και στοκοι αυτο ειναι το κορυφαιο ολων.
o stokos eise esu kopela m pou dn mporeis na anagnwriseis to fake apo to alithino..!
irouli έγραψε:nai!! tipota dn tha katafereis omws ! gt stn periptwsh m dn isxioun ola osa pistevete !grammatiki έγραψε:θες να παιξουμε αυτο το παιχνιδακι κοριτσακι μου να δεις σε ποσα λεπτα θα σε αποκαλυψω;
irouli έγραψε:grammatiki έγραψε:και ειναι και στοκοι αυτο ειναι το κορυφαιο ολων.
o stokos eise esu kopela m pou dn mporeis na anagnwriseis to fake apo to alithino..!
irouli έγραψε:asxoloume giati mou tn spaei h adikia !
irouli έγραψε:asxoloume giati mou tn spaei h adikia !
oxi koukla mou! esu to etheses etsi! pisteveis pws exeis na apokalipseis kati ! gia dokimase ! na dw ti tha katafereis ! hahahaha!grammatiki έγραψε:με το που ακουσες τη λεξη παιχνιδακι γουσταρες τρελα ε;φουλ ανωμαλια ρε @@@στη μου.
Athin@ έγραψε:irouli έγραψε:grammatiki έγραψε:και ειναι και στοκοι αυτο ειναι το κορυφαιο ολων.
Δε νομίζω οτι θεωρείται στόκος κάποιος που δεν μπορεί να καταλάβει ποιός λέει ψέμματα μέσα στο διαδίκτυο αλλά κάποιος που νομίζει οτι για να μείνει έγκυος πρέπει ΠΡΩΤΑ να έχει 8 μέρες καθυστέρηση και ΜΕΤΑ να κάνει σεξ.
Αν λέμε αν είσαι αληθινή, θα σε συμβούλευα να ανοίξεις και κανένα βιβλίο στο σχολείο. Εγώ 16 χρονών τα ήξερα αυτά και δεν είχα και ίντερνετ.
grammatiki έγραψε:τι εγινε;γιναμε και κολλητες;και που ξερεις οτι ειμαι κοπελα;που δε ξερεις γενικοτερα τι σου γινεται.γελα να δουμε ποιος θα γελασει στο τελος καλυτερα.παρε τα κουβαδακια σου καλυτερα και πηγαινε σε καμια αλλη παραλια ανωμαλαρααααα
irouli έγραψε:epeidi oloi exoume ta oria mas! kai epeidi exw arxisei na xanw tn psixremia mou kai m rxete na patisw se oles sas ena gero xastouki ante gamithite!
Γίνεται αυτόοοο;;;;;; χα χα χαirouli έγραψε:m rxete na patisw se oles sas ena gero xastouki
MariaM έγραψε:Το ήξερα ότι θα εκδηλωθεί!!!! Γι' αυτό σου λέω Γραμματική, άσε την να βρίζει μόνη της!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης