26 Απ: ηρθε ο καιρος να γνωριστουμε Τρι Ιουλ 19, 2011 12:17 pm
stefy
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΟΡΡΥ 27/6
27/7 ΜΗΠΩΣ???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αnna1975 έγραψε:ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΟΡΡΥ 27/6
mama katerina έγραψε:πωπω πρεπει να εχει ρεπο ο αντρας μου..αντρες θα φερουμε????????
stefy έγραψε:mama katerina έγραψε:πωπω πρεπει να εχει ρεπο ο αντρας μου..αντρες θα φερουμε????????
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΕΡΘΕΙς ΜΟΝΗ ΕΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!! ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!! ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
stefy έγραψε:Ενταξει τοτε!!!!! Θα την φερω κι ο Θεος βοηθος! Ελπίζω να ειναι καλό κοριτσι!!
stefy έγραψε:Απλα δεν εχουμε βγει ποτε ξανα ολομόναχες.. Ο μπαμπας της ειναι ταξιδι... Οποτε θα πρεπει να τα κανω όόόόλα μονη μου... Ας ελπίσουμε οτι θα τα καταφερω με το καροτσι κυριως και το καθισμα του αυτοκινλητου.... Παω για υονο τωρα. Μεχρι τοτε να ανταλλαξουμε και κινητα!!! Καλο βραδυ σε ολες κορίτσια!!!!
Αnna1975 έγραψε:
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΟΡΕΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ:
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/7/2011 ΣΤΟ ΜΑLL ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Biz Art, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ!
...ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6.15 ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ, ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ PM ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ
ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Τρι Ιουλ 19, 2011 2:04 pm, 1 φορά
βανια έγραψε:ωραία 27/7 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6-7 στο mall έξω απο το biz art (το μαγαζί με τους πίνακες)
βανια έγραψε:ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ : εαν φέρω μαζί το Σταύρο καλέιστε να έχετε μαζί σας πυροσβεστήρα -σχοινί και καλέστε και την εμακ για επικυνδυνες αποστολές ....
stefy έγραψε:Αnna1975 έγραψε:ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΟΡΡΥ 27/6
27/7 ΜΗΠΩΣ???
emena tha eini o adras mou an erthei kai o dikos sou tha katsei.tora metro den erxetai sto mall alla mono to treno sto stathmo neratziotissaspapastamou έγραψε:koritsakia mou 8elw ki egw na er8w alla mallon 8a er8w me ton antrouli mou....se liges meres mpainw ston mina mou k fovamai na kykloforw monaxoula mou....elpizw na einai ki alloi antroulides ekei na kanoune parea....!!!na sas pw me to metro pou katevainoume....???den exw 3anapaei....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης