76 Απ: ηρθε ο καιρος να γνωριστουμε Τετ Ιουλ 27, 2011 2:32 am
cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
min ksexiomaste etsi?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
cassiani έγραψε:min ksexiomaste etsi?
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧαλικακι έγραψε:Μπράβο,κοριτσάκια!!!!!!!!!!!
Ήταν σίγουρο ότι θα περάσετε τέλεια!!!!!
Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!
Νενάκι μου,άστην να λέει την Κάσι....βάλτες όπως είναι!!!!!!!!!!
marinaki <3 <3 έγραψε:zileuw ithela k egw na rthooooooooooooooooooo elpizw na perasete souper oua oua k elpizw kapoia stigmi na mporesw k na kanonisoume pali k na ertho sas agapw trelitses mou kala na perasete polla filia
ρε τρελάρα ενα παιδάκι έχω και όντος έφυγε με τον μπαμπά αφού ο καημένος ήταν μόνος του.Ι μικρή σου ήταν κούκλα ζωγραφιστή και το κοτσιδάκι όλα τα λεφτά.εσύ πάλι μια γλύκα.φιλάκιαstefy έγραψε:Περασαμε ωραια αλλα οι τσουπρες οι αλλες ηρθαν χωρις τα παιδακια τους και το παιζανε κυρίες !!! Χαχαχα ! Μονο εγω και η Prozak φεραμε τα νινακια μας και η Κασσιανουλα εφερε τα μπεμπακια της που εν τελει γυρισαν με τον μπαμπα σπιτι καθοτι ο μπαμπας ήταν κι ο μόνος άντρας! Ετσι κατσαμε γυρω στις 6,45 και 8,15 ηταν περίπου η ωρα να φυγω. Στο ενδιαμεσο ταισα και την μπεμπα... Οποτε δυστυχως τα κοριτσια τα ειδα πολυ λιγο,,, Παντως ωραια ηταν. Απλα την επομενη θα ξερω κι εγω... Η μπεμπα σπιτι!!!!
Κοριτσια χαρηκα πολυ που σας γνωρισα απο κοντα! Θα ξανακανονισουμε σύντομα! Λυπαμαι που δεν συμμετειχα οσο θα ήθελα....Επιφυλάσσομαι! Prozak μου σου χρωσταω καφεδακι! Εμεις που μενουμε και τοσο κοντα μπορουμε να κανονισουμε και πιο συντομα. Φιλακια σε ολες!!!
cassiani έγραψε:αλικακι έγραψε:Μπράβο,κοριτσάκια!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
α! δωροδοκίες? Νένα τζάμπα δίπλωμα οδήγησης σκέψου τοαλικακι έγραψε:cassiani έγραψε:αλικακι έγραψε:Μπράβο,κοριτσάκια!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
Άσε μας ρε Κάσι....μιλάνε οι χήρες μιλάν και οι παντρεμένες χαχαχα!!!!!!
Μια χαρά θεά είσαι,πως σου 'κατσε ότι δεν βγαίνεις καλή?????Μας λες?????
Νένα μου,εμένα να ακούς...αν θες το λικεράκι ακόμα...χαχαχα!!!!!!!!!!
cassiani έγραψε:ρε τρελάρα ενα παιδάκι έχω και όντος έφυγε με τον μπαμπά αφού ο καημένος ήταν μόνος του.Ι μικρή σου ήταν κούκλα ζωγραφιστή και το κοτσιδάκι όλα τα λεφτά.εσύ πάλι μια γλύκα.φιλάκιαstefy έγραψε:Περασαμε ωραια αλλα οι τσουπρες οι αλλες ηρθαν χωρις τα παιδακια τους και το παιζανε κυρίες !!! Χαχαχα ! Μονο εγω και η Prozak φεραμε τα νινακια μας και η Κασσιανουλα εφερε τα μπεμπακια της που εν τελει γυρισαν με τον μπαμπα σπιτι καθοτι ο μπαμπας ήταν κι ο μόνος άντρας! Ετσι κατσαμε γυρω στις 6,45 και 8,15 ηταν περίπου η ωρα να φυγω. Στο ενδιαμεσο ταισα και την μπεμπα... Οποτε δυστυχως τα κοριτσια τα ειδα πολυ λιγο,,, Παντως ωραια ηταν. Απλα την επομενη θα ξερω κι εγω... Η μπεμπα σπιτι!!!!
Κοριτσια χαρηκα πολυ που σας γνωρισα απο κοντα! Θα ξανακανονισουμε σύντομα! Λυπαμαι που δεν συμμετειχα οσο θα ήθελα....Επιφυλάσσομαι! Prozak μου σου χρωσταω καφεδακι! Εμεις που μενουμε και τοσο κοντα μπορουμε να κανονισουμε και πιο συντομα. Φιλακια σε ολες!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης