Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
386 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 386 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 23 ... 42, 43, 44

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 44 από 44]

1076ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 12:53 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stella7778 έγραψε:τατιανακι τι εγινε με τη μετακομιση πουλι μου?? συγνωμη για την αλλαγη θεματος αλλα εχω μια παραπανω εννοια τα ατομα που σαν εμενα εχουν υποφερει απ την υγεια τους.......

Μετακομισα χθες,Ειμαι σχετικα καλα κι αυτο λογω του μωρου μου αλλιως θα κοιταγα τα ταβανια..Την παλευω καλα..

stella7778 έγραψε:εμεις οταν ανακοινωσαμε την εγκυμοσυνη ειχανε τραπεζι δε θα το ξεχασω, και τους επεσαν τα πιρουνια ρε, και λεει η φαλκονερα
"καλα, και γιατι δε μας ρωτησατε?"
ελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε πουστη μου δεν ειναι δυνατον,εμενα το ειχε πει στην μανα μου οτι "δεν θελαμε αυτην την εγκυμοσυνη αλλα τι να κανουμε τωρα???"

alexia-marinos έγραψε:

Ασε βρε Τατιανα,τα ιδια με σενα ειμαι Sad Sad ....επειδη δεν μιλαω τοσο καιρο....τα καταπινω...ποσο ακομα ομως θα αντεξω...????

Δεν ξερω,εξαρταται,εγω δεν αντεξα κ πολυ.Δε θα σου πω τι να κανεις κανε ο,τι νιωθεις εσυ και μην ακους κανεναν...

elenalamprini έγραψε:

Πες ότι δεν θα της δώσεις τέτοια χαρά να ακούσει το ονομά της????

Και όσο για αυτό με το δεύτερο το λέει και η δικιά μου!!

Μακρυα ρεεεεεεεεεεεεε...

1077ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 12:53 pm

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:
blackrose έγραψε:
manoulita-fraoulita έγραψε:μετα απο πολυ κοπο και διαλογισμο καταληξα στην μεθοδο του γραψιματος και της αναισθησιας...κοριτσια ειμαι τοσο κομματια που οτι και να πει η πεθερα μου δεν δινω σημασια ,καποτε εσκγα ,στεναχωριομουν ...τωρα σε οποιον αρεσουμε ...βεβαια εγω εχω το ατου οτι δεν ζηταω και βοηθεια απο κανεναν και να ψοφαω βγαζω τισ υποχρεωσεις μ ισ περασ ...οποτε δεν ειμαι υποψρεωμενη και πουθενα ...και ειναι ολα ομορφα...

Ας μην ειχα χαμηλο πλακουντα και αν μπορουσα να κανω τις δουλειες μονη με τη μαμα μου αυτο θα εκανα...αλλα ειπα αντε αφου προτεινε να βοηθησει και αφου και η μαμα μου ερχεται απο αλλη πολη να βοηθησει και ειναι και πιο δουλεμενος και κουρασμενος ανθρωπος...λεω ας ερθει να βαλει 1 χερακι......αλλιως σιγα μην γινοταν ετσι η δουλεια.Γενικα δεν ειμαι ο τυπος που θελω να με βοηθαει η απαιτω η περιμενω απο την πεθερα αλλα μην με καβαλας κιολας και λες λαθος κουβεντες..το οτι δεν μου επιτρεπεται να κανω δουλειες δεν σημαινει δεν μου επιτρεπεται να μιλαω....η να εχω τον αναλογο σεβασμο.

Γλυκια μου Κλειω,οσο μπορεις προσπαθησε να μην τους αφηνεις να σε στενοχωρουν...ουτε εσενα ουτε την μπεμπα....εμενα η δικια μου η καργια εχει στραβωσει απο την ημερα που γεννησα γιατι ηθελα στο νοσοκομειο την μαμα μου κ οχι εκεινη το πρωτο βραδυ affraid affraid affraid affraid κ απο τοτε δεν μου μιλαει εμενα με ορεξη κ φυσικα της μαμας μου καθολου..!!!!! Α το κορυφαιο ειναι οτι μου ειπε ενω ημουν μιας ημερας λεχωνα κ παλευα μονη μου με τον θηλασμο καθως δεν ειχα καμια βοηθεια απο καποια μαια " σου ευχομαι να ταισεις το παιδι σου δηλητηριο.." !!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Περιττο να σου πω οτι απο το κλαμα κ την στενοχωρια παραλιγο να μου κοπει το γαλα,περασα κ μια επιλοχειο καταθλιψη κ καπου εκει εχασα κ το παιχνιδι με τον θηλασμο,που τοσο ηθελα.... Το ονομα η σκροφα ομως το θελει στο παιδι μου... Twisted Evil Twisted Evil Και σημερα μου ειπε με ενα υφακι οτι θελει να κουβεντιασουμε λεει γιατι εχει να μου πει πολλα....α, και το παιδι κοντευει 3 μηνων κ το εχει δει 5 φορες ολες κ ολες....αλλα μεχρι τωρα εκανα το μαλακα κ δεν της αντιμιλουσα,τα ελεγα μονο του αντρα μου...ο μαλακας ομως πεθανε πια!!!!!Κανε κ εσυ το ιδιο λοιπον κ να σκεφτεσαι μονο τον εαυτο σου κ την μπεμπα..!!!!
ελα πες τωρα οτι κανεις πλακα.δεν λεγονται αυτα τα πραγματα.με τιποτα ομως ουτε στον εχθρο σου.και γιατι το ειπε?

1078ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 12:54 pm

????????

Επισκέπτης
alexia-marinos έγραψε:
stella7778 έγραψε:εμεις οταν ανακοινωσαμε την εγκυμοσυνη ειχανε τραπεζι δε θα το ξεχασω, και τους επεσαν τα πιρουνια ρε, και λεει η φαλκονερα
"καλα, και γιατι δε μας ρωτησατε?"
ελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χα χα χα χα!!!! καλα κ εσεις χωρις την αδεια της εμεινες εγκυος ???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ειδες ρε παιδι μου??? και φυσικα τωρα που ειδε οτι με τη δευτερη εγκυμοσυνη μου εκανε εξαρση το αυτοανοσο και κοντεψα να μεινω αναπηρη για παντα, ενας θεος ξερει πως σηκωθηκα στα ποδια μου, καθε φορα που με βλεπει με παρακαλαει να κανω και τριτο.....

1079ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 12:56 pm

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΣΧΕΤΟ:τατιανα δεν ανοιγεις το 3 γιατι εχει ξεπερασει τις σελιδες και τον αριθμο μηνυματων.

1080ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 12:58 pm

????????

Επισκέπτης
μπραβο τατιανα μου, οποτε λυγιζεις να κοιτας το μωρο σου στα ματια να παιρνεις δυναμη...κι εμεις εδω ειμαστε οτι χρειαστεις......

αν λεγονται αυτα???? εμενα διεδωσε σε ολους στο γαμο οτι παντρευτηκα γιατι εμεινα εγκυος!!!!!!! ενω το γαμο τον ειχαμε κλεισει απο το καλοκαιρι και εμεινα εγκυος το σεπτεμβρη.....αλλα τι να δειξει οτι ο μικρος ο γιος παντρευεται πρωτος και ο μεγαλος τιποτα??? κι ετσι ειπε σε ολους οτι πηραμε τη σειρα του αλλου λογω εγκυμοσυνης....τωρα βεβαια το ρεζιλικι δεν το γλυτωσε γιατι ο αλλος εδω και 5 χρονια δεν εχει παντρευτει ακομα.......

απο πικρα λογια αλλο τιποτα κοριτσια μου....δεν ξεχνιουνται.....

1081ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 1:03 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:
blackrose έγραψε:
manoulita-fraoulita έγραψε:μετα απο πολυ κοπο και διαλογισμο καταληξα στην μεθοδο του γραψιματος και της αναισθησιας...κοριτσια ειμαι τοσο κομματια που οτι και να πει η πεθερα μου δεν δινω σημασια ,καποτε εσκγα ,στεναχωριομουν ...τωρα σε οποιον αρεσουμε ...βεβαια εγω εχω το ατου οτι δεν ζηταω και βοηθεια απο κανεναν και να ψοφαω βγαζω τισ υποχρεωσεις μ ισ περασ ...οποτε δεν ειμαι υποψρεωμενη και πουθενα ...και ειναι ολα ομορφα...

Ας μην ειχα χαμηλο πλακουντα και αν μπορουσα να κανω τις δουλειες μονη με τη μαμα μου αυτο θα εκανα...αλλα ειπα αντε αφου προτεινε να βοηθησει και αφου και η μαμα μου ερχεται απο αλλη πολη να βοηθησει και ειναι και πιο δουλεμενος και κουρασμενος ανθρωπος...λεω ας ερθει να βαλει 1 χερακι......αλλιως σιγα μην γινοταν ετσι η δουλεια.Γενικα δεν ειμαι ο τυπος που θελω να με βοηθαει η απαιτω η περιμενω απο την πεθερα αλλα μην με καβαλας κιολας και λες λαθος κουβεντες..το οτι δεν μου επιτρεπεται να κανω δουλειες δεν σημαινει δεν μου επιτρεπεται να μιλαω....η να εχω τον αναλογο σεβασμο.

Γλυκια μου Κλειω,οσο μπορεις προσπαθησε να μην τους αφηνεις να σε στενοχωρουν...ουτε εσενα ουτε την μπεμπα....εμενα η δικια μου η καργια εχει στραβωσει απο την ημερα που γεννησα γιατι ηθελα στο νοσοκομειο την μαμα μου κ οχι εκεινη το πρωτο βραδυ affraid affraid affraid affraid κ απο τοτε δεν μου μιλαει εμενα με ορεξη κ φυσικα της μαμας μου καθολου..!!!!! Α το κορυφαιο ειναι οτι μου ειπε ενω ημουν μιας ημερας λεχωνα κ παλευα μονη μου με τον θηλασμο καθως δεν ειχα καμια βοηθεια απο καποια μαια " σου ευχομαι να ταισεις το παιδι σου δηλητηριο.." !!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Περιττο να σου πω οτι απο το κλαμα κ την στενοχωρια παραλιγο να μου κοπει το γαλα,περασα κ μια επιλοχειο καταθλιψη κ καπου εκει εχασα κ το παιχνιδι με τον θηλασμο,που τοσο ηθελα.... Το ονομα η σκροφα ομως το θελει στο παιδι μου... Twisted Evil Twisted Evil Και σημερα μου ειπε με ενα υφακι οτι θελει να κουβεντιασουμε λεει γιατι εχει να μου πει πολλα....α, και το παιδι κοντευει 3 μηνων κ το εχει δει 5 φορες ολες κ ολες....αλλα μεχρι τωρα εκανα το μαλακα κ δεν της αντιμιλουσα,τα ελεγα μονο του αντρα μου...ο μαλακας ομως πεθανε πια!!!!!Κανε κ εσυ το ιδιο λοιπον κ να σκεφτεσαι μονο τον εαυτο σου κ την μπεμπα..!!!!
ελα πες τωρα οτι κανεις πλακα.δεν λεγονται αυτα τα πραγματα.με τιποτα ομως ουτε στον εχθρο σου.και γιατι το ειπε?

Επειδη λεει δεν το περιμενε οτι δεν ηθελα να μεινει μαζι μου το πρωτο βραδυ,κ κουβεντα στη κουβεντα μου το πεταξε.....

1082ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 1:05 pm

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τι να πρωτοσχολιασω....το δηλητηριο μητρικο γαλα?την αλλη που πε για το γαμο?ρε τις καριολες ολες τελικα ιδιες ειναι οι νυφιτσες...

ενα θα σας πω πριν παω για υπνο οσες ειμαστε αγορομανες μονο ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΘΕΕ ΜΟΥ

αν με δειτε και εξωκοιλο οταν θα σας λεω τα γκομενικα των γιων μου ριχτε μου ενα μπατσο

1083ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 1:06 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παμε για το #3....

1084ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 1:06 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
θα το ευχαριστηθω να κανω δευτερο παιδακι συντομα κ να ειναι κοριτσι,για να παρει το ονομα της μανουλας μου Razz Razz Razz Razz

1085ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 1:07 pm

????????

Επισκέπτης
οχι μονο ετσι δε θα γινουμε, εγω πιστευω οτι θα παιρνουμε και το μερος των κοριτσιων (νυφες) πολλες φορες .......

1086ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 1:07 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
tatijana έγραψε:Παμε για το #3....

βουρρρρρρρρρρ

1087ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 1:08 pm

????????

Επισκέπτης
θα ακολουθησω αυριο νυσταξα φιλακια κοπελιες!!!!!!

1088ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 1:13 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
stella7778 έγραψε:θα ακολουθησω αυριο νυσταξα φιλακια κοπελιες!!!!!!

καληνυχτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1089ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 44 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 1:15 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:
stella7778 έγραψε:θα ακολουθησω αυριο νυσταξα φιλακια κοπελιες!!!!!!

καληνυχτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Στελλα καληνυχτακια κ απο αυριο στο ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ #3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 44 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 23 ... 42, 43, 44

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις