126 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Σαβ Αυγ 06, 2011 12:10 pm
AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoinaki σήμερα κάναμε το εξής: Δώσαμε προκαταβολή και παραγείλαμε τα απαραίτητα πράγματα (έπιπλα, πρόικα, λίκνο)που τα θέλουμε να είναι έτοιμα πριν τον τοκετό. Θα τα εξοφλήσουμε εμείς όταν μας τα παραδώσουν. Για τα υπόλοιπα πράγματα (μπανάκι, ενδοσυννενοήση, θήλαστρο, καρότσι κλπ.) που θα τα χρειαστούμε μετά τη γέννα, επίσης δώσαμε προκαταβολή για να μας τα φυλάξουν, αλλά αυτά τα βάλαμε σε λίστα, ώστε αν κάποιος συγγενής θέλει να μας πάρει κάτι από αυτά δώρο να ξέρει τι ακριβώς χρειαζόμαστε. Μετά από καμιά 10ρια μέρες από τη γέννα ότι έχει μείνει στη λίστα θα πάει ο άντρας μου να τα εξοφλήσει.
Θήλαστρο πήραμε το ηλεκτρικό Medela Swing 150,00€ περίπου. Επίσης για μπιμπερο πήραμε τα Calma της Medela 20,00€ το ένα, γιατι το μωρό κάνει τις ίδιες κινήσεις που κάνει και με το στήθος και έτσι αποφεύγεται η ''σύγχυση θηλών''. Το θήλαστρο είναι στη λίστα για μετά τη γέννα οπότε αν κάτι πάει στραβά (ούτε εγώ θέλω να το σκέφτομαι!!) το ακυρώνω ή το αλλάζω με κάτι άλλο.
Αnthaki άντε με το καλό τα ψώνια σας!!
Θήλαστρο πήραμε το ηλεκτρικό Medela Swing 150,00€ περίπου. Επίσης για μπιμπερο πήραμε τα Calma της Medela 20,00€ το ένα, γιατι το μωρό κάνει τις ίδιες κινήσεις που κάνει και με το στήθος και έτσι αποφεύγεται η ''σύγχυση θηλών''. Το θήλαστρο είναι στη λίστα για μετά τη γέννα οπότε αν κάτι πάει στραβά (ούτε εγώ θέλω να το σκέφτομαι!!) το ακυρώνω ή το αλλάζω με κάτι άλλο.
Αnthaki άντε με το καλό τα ψώνια σας!!