Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
260 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 260 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 42]

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ και στα τρία μου παιδάκια χρησιμοποίησα μόνο σιλικόνη και στις πιπίλες αλλά και στα πιπερα. Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι είναι καλύτερες χωρίς τοξικά και για τα δοντακια του μωρού. Και τώρα πάλυ σιλικόνη θα χρησιποποιήσω γιατι είμαι πολύ ευχαριστιμένη. Δεν ξέρω ίσως να άλλαξαν τα πράγματα και οι καουτσούκ να είναι καλύτερες αλλά αφού είμαι ευχαριστημένη γιατί να τα αλλάξώ. Είδα και μια συγκεκριμένη μάρκα και μου άρεσαν πολύ και ο αποστειρωτής και τα πιπερά αλλά και οι πιπίλες.

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΟΓΑΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΑΛΙ Smile Smile ΕΧ ΠΑΛΙ ΣΙΔΕΡΟΜΑΤΑ,ΒΑΛΙΤΣΑ,ΓΕΝΙΚΟ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,ΚΟΚΟΣΟ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Shocked

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΛΙΚΝΟ, ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΤΛ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ Κ ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ....ΣΒΗΣΑΜΕ Κ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 875502 ΜΙΑ ΧΑΡΑ flower
ΚΑΙ ΣΑΒ/ΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 654316
Ε ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΩ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ Η ΤΕΤΑΡΤΗ....
ΑΧ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 679259 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ!!!!

ΤΖΕΦΑΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΑΠΤΟΠ Ε???
ΚΙ ΕΓΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΕΑ ΣΑΣ Very Happy Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 328109 Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ I love you

ΣΩΣΩ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΣΟΥ I love you ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..

ΡΑΝΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ε???? ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!

ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ..(25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΧΑ 6 ΚΙΛΑ+)
ΟΤΙ ΠΗΡΑ-ΠΗΡΑ ΟΜΩΣ pig pig pig ΤΡΩΩ ΚΑΛΑ Laughing
ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!

ΑΠΟ ΠΙΠΙΛΕΣ ΤΩΡΑ scratch scratch ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.
ΑΠΟ 8 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΗΡΑ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΨΑΜΕ Very Happy
Κ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΤΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΚΟΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ Wink

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΜΕΖΟΥΡΑ!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 587529 ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΩ Very Happy
ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΦ.ΚΟΙΛΙΑΣ 100 ΑΚΡΙΒΩΣ bom
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΕΡΙΦ.ΣΤΗΘΟΥΣ 95 affraid ΜΑΛΤΕΖΑ Laughing Laughing
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑ Laughing Laughing ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΣΟΥΤΙΕΝ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΡΑΨΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΕΝΤΑ cyclops

stav2007

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΚΟΙΛΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ,ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΜΕΤΡΙΟ.

TZEF ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ?ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ

tzef

tzef
STAV ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΗΡΕΜΙΑ.ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ.

θΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ.ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε! Είχαμε πάει βολτίτσα στους δικούς μου για πιτσούλα, παίξαμε και μπιρίμπα με τις αδερφές μου και τον άντρα μου, έφαγα και το καρπουζάκι μου και ήρθα στα ίσια μου! Τώρα ξεκούραση στον καναπέ, λίγο φόρουμ, λίγη τηλεόραση... μια χαρά...!!! Πως πέρασε πάλι αυτή η εβδομάδα? Ούτε το κατάλαβα! Δευτέρα πάλι στην δουλειά για μια εβδομάδα και μετά τέλος! Αν όλα πάνε καλά με το εξάμηνο του ΟΑΕΔ θα με ξαναδούν τον Ιούνιο του 2012! Αυτά είναι...!!!
Swsw μου καλά αποτελέσματα για αύριο κοπέλα μου! Θα περιμένουμε νέα σου μετά την εξέταση! Εύχομαι να δείτε και το προσωπάκι της μικρής σας!!
Tzef μου μια χαρά κοπέλα μου αφού θα έρθει και η αδερφούλα σου αύριο! Θα έχετε και παρεούλα...!!! Τώρα έχεις και το laptop... ποιος σε πιάνει...!!!??
Από στήθος καλά πάμε...!! Πάμελα Άντερσον! Χιχιχιχι!! Εντάξει τα παραλέω...!!! Το ένα σουτιέν που πήρα είναι 75c και το άλλο 80c! Nα χαίρονται και οι αντρούλιδες μας μωρέ...!!! Laughing Laughing Wink Wink Δεν ήμουν ποτέ και πλάκα όμως...!!!
Καλό βραδάκι κουκλίτσες! Θα τα πούμε αύριο! Φιλάκια πολλά! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 417472

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχει πάρει καμιά σας μαξιλαράκι της ciccho?
CHICCO Μαξιλάρι Εργονομικό (κατά του επίπεδου κεφαλιού):

http://apotheka.gr/products/upnos_ekourase/chicco_maxilari_ergonomiko_kata_tou_epipedou_kepaliou

Λέει από 0 μηνών! Ισχύει κάτι τέτοιο?

Ή αυτό:

CHICCO Μαξιλάρι Αντιπνικτικό Κούνιας

http://apotheka.gr/products/upnos_ekourase/chicco_maxilari_antipniktiko_kounias

Αυτό λέει από 3 μηνών!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

nicky

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια. Very Happy
Σας παρακολουθώ συχνά αλλά έχει καιρό να γράψω.
Τι κάνετε????????????
Πως πάνε οι ετοιμασίες??????????
Εμείς ετοιμάσαμε το δωμάτιο και τώρα ξεκίνησα το πλύσιμο-σιδέρωμα.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας........ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 215994

Προχθές στην 32 εβδομάδα ακριβώς έκανα την εξέταση doppler και λιγο αγχώθηκα.
Γενικά οι μετρήσεις της μπουμπούς μου είναι στα χαμηλά φυσιολογικά επίπεδα από την Β΄ Επιπέδου και έτσι παραμένουν.
Τώρα όμως και το βάρος είναι λίγο χαμηλό. 1,550 δεν είναι λίγο??????
Ο Γιατρός λέει πως θα είναι μικροκαμωμένο μωράκι και θα γεννηθεί γύρω στα 1,800.

Εγώ έχω αγχωθεί μήπως συμβαίνει κάτι με το μωράκι μου και είναι τόσο μικρό. Crying or Very sad

Εσάς πόσο ζύγισε στην 32 εβδομάδα??????????

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιατί να γεννηθέί 1800? Δεν κατάλαβα...Θα το πάρουν 1 μήνα νωρίτερα απο την ΠΗΤ σου? Εμένα στην 31η εβδομάδα και 0 ήταν 1730 γραμ. και μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό,δεδομένου οτι έχουμε χοντρικά 1,5 μήνα μέχρι να γεννηθεί... Επίσης, κάθε φορά που κάνω υπέρηχο,όλοι οι γιατροί μου λένε οτι το βάρος του εμβρύου είναι κατά προσέγγιση και υπάρχει απόκλιση πάντα...

nicky

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Έκανα λάθος, εννοούσα 2,800 και όχι 1,800.
tha ginw mama-μια χαρά είναι το μωράκι σου και μάλιστα στην 31 εβδομάδα.
Αγοράκι ή κοριτσάκι???

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ DOPPLER ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!! Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!! (NICKY ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ 31η ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΚΑΙ 2800 ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ 3 ΚΙΛΑΚΙΑ!!) ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 215994
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΑΤΗ ΔΗΛΑΔΗ.. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕ 3D ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 654316
ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΛΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΦΑΛΑΚΡΗ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ! ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ DVDAKI ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ!
ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 328109 flower flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ DOPPLER ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!! Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!! (NICKY ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ 31η ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΚΑΙ 2800 ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ 3 ΚΙΛΑΚΙΑ!!) ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 215994
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΑΤΗ ΔΗΛΑΔΗ.. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕ 3D ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 654316
ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΛΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΦΑΛΑΚΡΗ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ! ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ DVDAKI ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ!
ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 328109 flower flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968

Μια χαρά Swsw μου! Άντε την πήρατε και λίγο μάτι την μαγουλίθρα σας! Μια χαρά είστε και στα κιλάκια σας! Μας φάγατε...!!! Χιχιχι!!! Εμείς στις 30 εβδομάδες και 4 μερούλες είμασταν 1482 γραμμάρια! Και χωρίς μαλλάκια ε? Τι καλά...!!!?? Μου αρέσουν τα φαλακρούλικα μωράκια! Εμάς άραγε έβγαλε? Δεν ρώτησα! Αν και στην Β επιπέδου σαν να μου είχε φανεί ότι είδα κάτι μαλλάκια!! Μπορεί όμως να ήταν και ιδέα μου!! Όλα ωραία λοιπόν! Και αυτό με τον λώρο πολύ με ικανοποίησε σαν εξήγηση γιατί το είχα και εγώ άγχος! Εμάς αυτή την φορά είχε το κεφαλάκι προς τα πάνω αλλά μας είπε ότι ακόμα αλλάζει θέση συνέχεια! Την προηγούμενη ήταν με το κεφαλάκι προς τα κάτω...!!! Πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά! Τώρα πότε ξαναπάτε γιατρό? Και μια τελευταία ερωτησούλα! Πόσο σας πήραν για την εξέταση μαζί με το dvd? Φιλιά πολλά και καλημέρα!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ 100Ε ΚΑΙ ΤΟ DVD ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΩΣΑΝ EXTRA..ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ DOPPLER ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ COOMBS ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 875502
ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ JUMBO XΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ? ΠΟΣΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ? ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ!!ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ Ο ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΣΙΚΑ.. ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΦΛΙΣ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ. ΠΗΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 60 Ή ΣΤΟΥΣ 90? ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΥΣ 90 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΕΡΟΒΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΟ Β,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ????

Εγώ,εγώ έχω κάνει..... Δεν είναι τίποτα. Με μια μπατονέτα ειδική ,που έχει μακρύ κορμό παίρνουν δείγμα απο τον τραχηλο νομίζω. Η διαδικασία δεν είναι παραπάνω απο 1 λεπτό και δεν είναι επώδυνη. Μια ενόχληση απλώς νιώθεις. Τα αποτελέσματα βγήκαν καναδυο μέρες αργότερα και εμένα ήταν φυσιολογικά...
Nicky αγοράκι περιμένουμε. Νομίζω οτι είναι πολλά τα αγοράκια φέτος,άλλες χρονιές ακούγαμε μόνο για κοριτσάκια.........

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
SWSW πολυ ωραια ολα!!Αχχχ φαλακρουτσικα μωρακια...τρελλαινομαι!!Ο γιος μου δεν ειχε ουτε 1 τριχιτσα ηταν γλομπακι Very Happy
εγω μονο αιματοκιτη ζητησα να μαθω,ειχα αγωνια,τις υπολοιπες την δευτερα,εχει πεσει κατα μιση μοναδα...μαλλον λογω της γαστρεντεριτηδας,εχω αγωνια να την δω την τριτη,οσο για το μαιαευτηριο μια αλλαξια δεν πρεπει να παρουμε για την εξοδο???αφου τα αλλαζουν εκει ειναι πεντακαθαρα!της εχω παρει καλο πιπι με ασορτι κορδελα για το κεφαλακι!!Αχχχ εχω χαζεψει ε-ντε-λως ομως!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 875502

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ 100Ε ΚΑΙ ΤΟ DVD ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΩΣΑΝ EXTRA..ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ DOPPLER ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ COOMBS ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 875502
ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ JUMBO XΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ? ΠΟΣΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ? ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ!!ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ Ο ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΣΙΚΑ.. ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΦΛΙΣ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ. ΠΗΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 60 Ή ΣΤΟΥΣ 90? ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΥΣ 90 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968

Swsw μου σε δημόσιο νοσοκομείο θα γεννήσεις? Αν ναι νομίζω χρειάζεσαι ρουχαλάκια για το μωράκι σου αλλιώς αν γεννήσεις σε κλινική νομίζω ότι χρειάζεσαι σίγουρα τα ρουχαλάκια με τα οποία θα βγάλεις την μπέμπα από την κλινική! Το Jumbo να ξέρεις έχει πολύ στενές γραμμές στα ρουχαλάκια! Το 0-3 δεν πλησιάζεται! Είναι για μικροσκοπικά μωράκια! Μην σου πω και το 6 μηνών θα ήταν καλό! Με το καλό να τα χαρεί όλα τα ρουχαλάκια που της πήρατε η μπέμπα σας!!! Τώρα για το πλύσιμο...!! Το 90 μου φαίνεται υπερβολή! Αλλά θα μας πουν και τα κοριτσάκια που είναι ήδη μανούλες!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Δεσποινακι!!!Ναι πιστευω στους 90 ειναι πολυ θα καταστραφουν τα ρουχαλακια,βραζουν εκει μεσα στην κυριολεξια!!

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΣΩΣΩΚΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ,ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ.ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΛΑΤΗ.ΑΧ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΛΑΚΙΑ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΞΑΝΘΟ(ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΛΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ΜΩΡΟ.ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!.

97ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 Empty ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! Σαβ Αυγ 06, 2011 4:05 am

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα μανουλεσ ειναι καινουρια εδω στο forum και εχω και εγω πητ 14/9/11 !!!! αντε και κοντευουμε.....με το καλο σε ολεσ και με εναν πονο!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KATHRINKATERINA καλωςηρθες!!!με το καλο ευχομαι!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 875502

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
swsw έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ 100Ε ΚΑΙ ΤΟ DVD ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΩΣΑΝ EXTRA..ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ DOPPLER ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ COOMBS ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 875502

καλησπερα!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 4 654316 θελω και εγω τωρα να κανω το ντομπλερ ειμαι 34 βδομαδων αλλα δεν βρισκω πουθενα που να δινουν και dvd εσεισ που το κανατε? ο γιατροσ μου ειναι στο λητο και στο ρεα και εκει δεν δινουν! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕ ΚΟΙΜΑΣΤΕ Ε???? ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΝΥΧΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ???

ΣΩΣΩΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ Κ ΠΗΡΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΩΡΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ??? ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ!!!!
ΑΝ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΥΛΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ I love you I love you I love you I love you

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ 1-2 ΠΑΝΕΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΜΑΛΑΚΟ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΛΙΣΗ....
ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΕΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ....
ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΦΛΑΤ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΣΤΟ ΤΑΙΣΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Wink
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ Η ΝΤΟΠΛΕΡ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 135 ΕΥΡΩ, ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.
Κ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 40 ΜΕ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ Κ ΜΙΑ ΣΤΟΥΣ 30 ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις