Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
407 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 407 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ Very Happy
ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΛΙΚΝΟ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Very Happy
Η ΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΗΣ MOTHERCARE NA ΔΩ ΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΟΠΑΝΑ ΔΥΟ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΕΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ML. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΒΑΖΩ 100 ML ΤΟ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ ΤΗ ΜΕΖΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑRIEL H SKIP ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΖΕΙ!! Wink
ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΟ Κ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 20 ΕΥΡΩ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Κ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΩΣ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΑΣΤΕΡΙΕΣ Κ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ Very Happy ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ.
ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ Κ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 654316

ΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ Κ ΣΤΟΝ 9ο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 328109
Η ΟΥΡΙΤΣΑ ΕΜΕΙΝΕ.
ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΕ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 654316

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ ΕΙΡΗΝΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ Κ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ???
ΡΩΤΑΩ Κ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ Η ΚΑΨΕΡΗ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 585182
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ Κ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ pale

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΜΑΚΡΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ - ΜΑΝΙΚΙ ; H ΠΙΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11- 15 /10.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ (ΤΑ ΠΡΩΤΑ) ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΜΑΚΡΙ Ή ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ.;
[/quote]

Πρώτα απο όλα καλημερα σας.

Και εγώ αυτή την απορία έχω με τα ρούχα του μωρού που θα γεννήσω στις 12/9 κοντό μανικάκι ή μακρύ; Τα άλλα μου μωρά δεν τα ντύνω καθόλου βαρετά. Για να καταλάβεις χειμώνα με μια φόρμα στο σχολείο και μια κοντομάνικη φανελίτσα μόνο. Τώρα που είναι Σεπτέμβρης όμως και το μωρό είναι βρέφος τί θα κάνω;

Όσο για τις πυτζάμες εγώ πήρα δύο κοντομάνικες απο πάνω και απο κάτω μακρύ παντελόνι και θα πάω να πάρω και δύο νυχτικά

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ ΕΙΡΗΝΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ Κ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ???
ΡΩΤΑΩ Κ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ Η ΚΑΨΕΡΗ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 585182
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ Κ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ pale [/quote]

Κοίτα από ότι ξέρω απο γυναίκαι σε γυναίκα διαφέρει εμένα και η δεύτερη και η τρίτη μου φάνηκαν πολύ καλύτερες διότι στην πρώτη είχα όλους τους πόνους της φυριολογικής έφτασα μέχρι το τέλος κατα κουράστικα και στο τέλος έκανα και καισαρική. Στις επόμενες πήγαινα κυριά, έμπαινα στο χειρουργίο, ήξερα τί θα γινόταν και απλά περίμενα να έρθει η ώρα να κοιμηθώ. Και έτσι μετα ήμουν πιο ξεκούραστη και φυσικά είχα πιο πολλές αντοχές για τους πόνους.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΕΦ ΜΟΥ ΠΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ Very Happy
ΕΓΩ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΗ Κ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΕΥΤΥΧΩΣ!!! Κ ΕΓΩ ΑΦΗΣΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΗΚΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 22 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΥΤΖΑΜΟΥΛΕΣ Κ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΖΕΣΤΗ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 585182
Κ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΑΚΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ!!!
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ. ΕΚΤΩΣ Κ ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Wink

ΟΙ ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ!!!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 215994

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!

ΔΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.

ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ,ΓΕΝΙΚΟ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,ΙΚΑ,ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ,ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΚ .

ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.TH MIKRH ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΜΑΚΡΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ - ΜΑΝΙΚΙ ; H ΠΙΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11- 15 /10.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ (ΤΑ ΠΡΩΤΑ) ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΜΑΚΡΙ Ή ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ.;

Καλημέρααα! Tzef από άλλες κοπέλες που μου έχουν πει γενικά μην πάρεις βαριά ρούχα για μαιευτήριο, γιατί έχει υπερβολική ζέστη γενικά ας είναι έξω και καταχείμωνο!
Τώρα πιο καλά πρέπει να είναι τα νυχτικάκια και όχι τόσο οι πυτζάμες γιατί βολεύουν από πολλές απόψεις! Για καισαρική για τις ραφές που θα ενοχλούν, για Φ.Τ. έρχεται ο γιατρός και είσαι πιο άνετα να σε εξετάζει χωρίς εσώρουχο με το νυχτικάκι σου και για τοπικά πλυσιματάκαι τις πρώτες μέρες αν δεν μπορείς να κάνεις συνεχεια ντουσάκι..
Εγώ έχω παρει δύο νυχτικάκια για τις πρώτες 2 μέρες και ένα σετ πυτζαμάκια για τις τελευταίες μέρες.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
IreneM έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ ΕΙΡΗΝΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ Κ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ???
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ Κ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ pale

Κοίτα από ότι ξέρω απο γυναίκαι σε γυναίκα διαφέρει εμένα και η δεύτερη και η τρίτη μου φάνηκαν πολύ καλύτερες διότι στην πρώτη είχα όλους τους πόνους της φυριολογικής έφτασα μέχρι το τέλος κατα κουράστικα και στο τέλος έκανα και καισαρική. Στις επόμενες πήγαινα κυριά, έμπαινα στο χειρουργίο, ήξερα τί θα γινόταν και απλά περίμενα να έρθει η ώρα να κοιμηθώ. Και έτσι μετα ήμουν πιο ξεκούραστη και φυσικά είχα πιο πολλές αντοχές για τους πόνους. [/quote]

ΕΙΡΗΝΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΠΟΝΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...ΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ Ε????
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ Very Happy
ΓΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ Κ ΕΝΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΦΟΡΜΑΚΙ Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΩ Cool

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΜΕΤΑ!!! ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΦΟΥΛ Κ ΘΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 517142 2 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ Κ ΤΑ ΚΟΙΤΩ ΕΔΩ Κ 2 ΜΕΡΕΣ!!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια,
Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ χαρούμενη μάλλον αγχωμένη θα έλεγα...
Χτες πήγαμε στο ΜΗΤΕΡΑ για 2ο Doppler γιατί στο 1ο που είχαμε κάνει 1η Αυγούστου η περίμετρος της κοιλιάς του μωρού ήταν μικρή για την ηλικία του. Και χτες που το ξαναείδαμε εξακολουθούσε αναλογικά να είναι μικρή. Δεν φαίνεται να είναι κάτι παθολογικό αλλά σε κάθε πείπτωση ανησυχω γιατί οι γιατροί δεν σου εξηγούν και πολλά..
Και πρέπει να κάνουμε τελικά και 3ο doppler σε άλλες 2 βδομάδες για να το παρακαλουθούμε..
Οπότε καταλαβαίνετε.... άγχος.... Rolling Eyes

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!
tzef θα συμφωνησω με τα κορίτσια για καλοκαιρινες πιτζαμες- νυχτικές. Μεσα στα μαιευτήρια εχει πολύ ζέστη. Και στο μικρό και γω κατι κοντομάνικο και κατι μακριμανικο θα πάρω και αναλογως θα του φορεσω.
IreneM πολύ ωραίο το κρεβατακι. Για την κουνια και γω εχω τις αμφιβολίες μου. Πολλά λεφτα και δεν εισαι σιγουρη οτι θα κατσει.
Δώρα εχουμε το ίδιο ριλάξ!
Ηθελα να σας δειξω και κατι που εχω απο τη μικρη μου και μου αρεσεε πολύ, αλλά δεν μπορώ να βαλω τη φωτο Twisted Evil anyway είναι απο τα early learning system σας βαζω το λινκ http://www.earlylearningcentre.gr/katalogos.pdf με τον καταλογο στη σελιδα 59.
Γενικότερα μου αρεσει αρκετα η ποιοτητα των early learning system!
Το φόβο της καισαρικής τον εχω και γω.

tzef

tzef
Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ.Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΗΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ.

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ.ΑΜΕΣΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerinarv έγραψε:Καλημέρα κορίτσια,
Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ χαρούμενη μάλλον αγχωμένη θα έλεγα...
Χτες πήγαμε στο ΜΗΤΕΡΑ για 2ο Doppler γιατί στο 1ο που είχαμε κάνει 1η Αυγούστου η περίμετρος της κοιλιάς του μωρού ήταν μικρή για την ηλικία του. Και χτες που το ξαναείδαμε εξακολουθούσε αναλογικά να είναι μικρή. Δεν φαίνεται να είναι κάτι παθολογικό αλλά σε κάθε πείπτωση ανησυχω γιατί οι γιατροί δεν σου εξηγούν και πολλά..
Και πρέπει να κάνουμε τελικά και 3ο doppler σε άλλες 2 βδομάδες για να το παρακαλουθούμε..
Οπότε καταλαβαίνετε.... άγχος.... Rolling Eyes

Μην αγχώνεσαι Κατερινάκι! Οι γιατροί ξέρουν τι κάνουν! Το ψάχνουν απ' όλες τις μεριές και καμιά φορά μας φοβίζουν, αλλά είναι για καλό! Όλα καλά θα πάνε! Μ' ένα γρήγορο γκουγκλάρισμά είδα και ότι κι άλλες κοπέλες το αντιμετωπίζουν αυτό, όπως εδώ : http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=83639

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερίνα μου μην αγχώνεσε και να αγχώνεις και το μωρό. Αν ηταν κάτι σοβαρό δεν θα σε άφηναν 2 εβδομάδες και μετά να το ξανακοιτάξουν. Σκέφτου και αυτό. Ίσως απλά να είναι κάτι που βλέπουν προληπτικά οι γιατροί.

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ηλιάνα σ ευχαριστώ πολύ που το έψαξες, όντως είναι καθυσηχαστικό να βλέπεις ότι συμβαίνει και σε άλλους και αντιμετωπίζεται. Στη δική μου περίπτωση δεν είναι κάτι από αυτά που περιγράφουν σε αυτή τη συζήτηση αλλά βλέπουμε.. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να ηρεμήσω απολύτως. Περίμενα ότι θα πηαίναμε χτες και θα μας έλεγε ότι όλα είναι εντάξει τώρα, όπως όλες τις προηγούμενες φορές εκτός παό την τελευταία......

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σ ευχαριστώ Ειρήνη μου.. ελπίζω να έχεις δίκιο...

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 215994

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΥΧΤΙΚΕΣ ΠΗΡΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ,Ε ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΩ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ Η ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ?

stav2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.
Katerinarv ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΠΟΤΑ,ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΔΩΡΑΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΜΑΖΟΥΡΑ ΤΟΥ SKIP.70ml ΕΙΠΕΣ?ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΗΚΗ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΖΟΥΡΑ(ΚΑΠΑΚΙ) ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ?
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥ-ΚΟΝΤΟ?ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΠΟΥΝΑΚΙΑ Η ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ.ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Ε?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ......ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΙΓΜΑΤΑ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ??? ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΝΤΟΜΠΛΕΡ ΣΤΗΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΡΠΙΠΕΔΑ...2200 ΗΤΑΝ ΕΜΕΝΑ!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ Η ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ?

Στη κόρη μου θυμάμαι μας είχαν δώσει στο μαιευτήριο, αλλά ειχα πάρει και το δικό μου που πλένομαι απο κάτω. Το ίδιο θα κάνω και τωρα. Γενικότερα στα ιδιωτικά όλα αυτά τα ωραία "δωράκια" ειναι μεσα στο πακετακι της τιμης.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια, Κατερινα μου ολα καλα θα πανε μην μας ανησυχεις εεε??... WinkΕγω στον γιο μου ειχα παρει μονο χειμωνιατικες πυτζαμες και εσκασα στην κυριολεξια!!11 Νοεμβριου,εξω εβρεχε και εγω ειχα ιδρωσει! Shocked Δεν την ξαναπαταω παλι αγορασα κοντομανικες με κουμπια μπροστα για τον θηλασμο και 2 φανελιτσες μηπως χρειαστουν.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ! ΠΗΡΑ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΡΙ! ΕΔΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΕΣΚΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ! Laughing Laughing Laughing ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ 15 ΜΕΡΟΥΛΕΣ .....ΟΥΦ!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα σε ολες σας!!!
Γυρισαμε κ εμεις απο τον γιατρο!!!
Ο μεγαλος εχει φτασει στα 1900γρ κ ο μικρος στα 1800γρ...ειναι πολυ ικανοποιημενος ο γιατρος με το βαρος τους....
Ραντεβου παλι την αλλη Παρασκευη μαζι με εξετασεις...δεν εχω παραπονο καθε εβδ τρεχω για αιματολογικες!!!
Κατερινα μετα απο σενα μαλλον ερχομαι εγω στην σειρα!!! σε λιγοτερο απο 3 εβδ που θα μπω στον 9ο θα κοντευω για γεννα....θεωρει ο γιατρος οτι οι 36 ειναι ιδανικες για διδυμα!!!

stav2007

anthaki έγραψε:Καλημερα κοριτσια, Κατερινα μου ολα καλα θα πανε μην μας ανησυχεις εεε??... WinkΕγω στον γιο μου ειχα παρει μονο χειμωνιατικες πυτζαμες και εσκασα στην κυριολεξια!!11 Νοεμβριου,εξω εβρεχε και εγω ειχα ιδρωσει! Shocked Δεν την ξαναπαταω παλι αγορασα κοντομανικες με κουμπια μπροστα για τον θηλασμο και 2 φανελιτσες μηπως χρειαστουν.

ΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙ ΠΗΡΕΣ Η ΠΙΖΑΜΑ?ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΕΣ.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σταυρουλα μου καλημερα....κ εγω που πηρα 3 τετοιες νυχτικιες σαν της γιαγιας μου ειναι αλλα δεν με νοιαζει,δεν θα τις φορεσω στο σπιτι μετα!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαχα δεν ειναι ολες γεροντιστηκες Razz Stav κοιτα στο σαιτ του Καπετανη,ετσι λεγετε,εγω απο εκει πηρα τις πυτζαμες μου και τα σουτιεν θηλασμου της trioumph,εχει βαλει εκπτωσεις τωρα,δεν ξερω να βαλω λινκ,ειχε βαλει ομως το Δεσποινακι,εχει ωραια πραγματα!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σέβη τέλεια τα νέα σας! Και δίδυμα και μεγάλα! Άντρακλες θα βγάλεις! Εμάς να φανταστείς που την είδαμε χθες είναι 1640 και έχουμε μόλις μια βδομάδα διαφορά! Μια χαρά είναι για διδυμάκια οι 36 εβδ.! Όλα καλά θα πάνε!

Σταυρούλα εγώ αυτές που πήρα είναι πολύ νεανικές! Απλά θέλει λίγο ψάξιμο! Ειδικά η μία από premaman είναι νυχτικό θηλασμού και φαινεταί τέλειο σαν καλοκαιρινό βαμβακερο φορεματάκι! Έχει στο στήθος και προς πλάγια τρύπες για να θηλάζεις και από πάνω ενσωματωμένο σαν μπολεράκι που το δένεις για όταν δεν θηλάζεις! Δεν ξέρω αν θα έχουν ακόμη το σχέδιο αλλά είναι φανταστικό!

Α! και κάτι ακόμη κορίτσια! Προσέξτε το μέγεθος! Μην το κοιτάτε με την κοιλιά τώρα! Να πάρετε ένα μέγεθος μικρότερο! Υπολογιστε κοιλίτσα περίπου όπως ήσασταν 5 μηνών και λιγότερο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις