Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
239 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 239 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΩΣ ΕΔΩ.
ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ?ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ?ΚΑΙ ΤΑ PREMAMAN ΠΟΠΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ?
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ?

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sevi έγραψε:Καλημερα σε ολες σας!!!
Γυρισαμε κ εμεις απο τον γιατρο!!!
Ο μεγαλος εχει φτασει στα 1900γρ κ ο μικρος στα 1800γρ...ειναι πολυ ικανοποιημενος ο γιατρος με το βαρος τους....
Ραντεβου παλι την αλλη Παρασκευη μαζι με εξετασεις...δεν εχω παραπονο καθε εβδ τρεχω για αιματολογικες!!!
Κατερινα μετα απο σενα μαλλον ερχομαι εγω στην σειρα!!! σε λιγοτερο απο 3 εβδ που θα μπω στον 9ο θα κοντευω για γεννα....θεωρει ο γιατρος οτι οι 36 ειναι ιδανικες για διδυμα!!!

SEVI ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΜΠΡΑΒΟ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ.

stav2007

FENNIA ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΡΓΩ.ΠΗΤ ΕΧΩ 31/10 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ όταν εψαχνα για πυτζάμες δεν βρήκα τίποτα (λόγω εκπτώσεων) έτσι αναγκάστηκα και πήγα στο mothercare πήρα δύο πυτζαμούλες πολύ ωραίες η μια γκρίζα με τον winnie και η άλλη ασπρο με ροζ που δεν εχει κουμπάκια μπροστά αλλά ανοιγει όπως τα σουτιεν και έχει και κάτι σαν την ζακέτα απο πάνω μήπως και κρυώσω. Μου στοίχισαν όμως ο κουκος αηδόνη. Χα χα και η δύο μαζί 80 ευρώ. ενω όταν έψαχνα και δεν έβρησκα στα αλλά καταστήματα είχε πυτζάμες με 15 ευρώ αντε το πολλύ 20.

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:FENNIA ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΡΓΩ.ΠΗΤ ΕΧΩ 31/10 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΤΑΣΗ?

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τελικά έχει ακόμα ένα καλό η καισαρική. εδώ και ένα μήνα ξέρω ακριβώς την ημερομηνιά και την μέρα που θα γεννήσω και έτσι προετοιμάζομαστε όλη ψυχολιγικά. Προετοίμασα και τα μωρά και κανόνισα και τις δουλειές μου μέχρι εκείνη την ημερα.

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
IreneM έγραψε:Τελικά έχει ακόμα ένα καλό η καισαρική. εδώ και ένα μήνα ξέρω ακριβώς την ημερομηνιά και την μέρα που θα γεννήσω και έτσι προετοιμάζομαστε όλη ψυχολιγικά. Προετοίμασα και τα μωρά και κανόνισα και τις δουλειές μου μέχρι εκείνη την ημερα.

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Η ΑΜΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΑΚΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΩ.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hlianna κ εμας πριν 8 μερες ηταν 1620 κ 1670γρ....πηραν αρκετα σε τοσο λιγο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 215994
Fennia κ Σταυρουλα σας ευχαριστουμε πολυ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 654316

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!

ΔΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.

ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ,ΓΕΝΙΚΟ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,ΙΚΑ,ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ,ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΚ .

ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.TH MIKRH ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΜΑΚΡΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ - ΜΑΝΙΚΙ ; H ΠΙΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11- 15 /10.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ (ΤΑ ΠΡΩΤΑ) ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΜΑΚΡΙ Ή ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ.;

Έλα Tzef μου! Καλημέρα κοπέλα μου! Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην βολτίτσα σας τα δυο σας!
Πήρα 4 νυχτικιές - 2 με κοντό μανίκι και 2 αμάνικες και μια πυτζάμα με μακρύ παντελόνι και κοντομάνικο μπλουζάκι! Μέσα στις κλινικές έχει πάρα πολύ ζέστη! Δεν είναι για μακρύ μανίκι! Βέβαια έχω και 2 ρομπίτσες...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerinarv έγραψε:Καλημέρα κορίτσια,
Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ χαρούμενη μάλλον αγχωμένη θα έλεγα...
Χτες πήγαμε στο ΜΗΤΕΡΑ για 2ο Doppler γιατί στο 1ο που είχαμε κάνει 1η Αυγούστου η περίμετρος της κοιλιάς του μωρού ήταν μικρή για την ηλικία του. Και χτες που το ξαναείδαμε εξακολουθούσε αναλογικά να είναι μικρή. Δεν φαίνεται να είναι κάτι παθολογικό αλλά σε κάθε πείπτωση ανησυχω γιατί οι γιατροί δεν σου εξηγούν και πολλά..
Και πρέπει να κάνουμε τελικά και 3ο doppler σε άλλες 2 βδομάδες για να το παρακαλουθούμε..
Οπότε καταλαβαίνετε.... άγχος.... Rolling Eyes

Κατερινάκι μου καλημέρα!
Μην αγχώνεσαι κοπέλα μου!
Όλα καλά θα πάνε!
Πόσα κιλάκια είναι τώρα η μικρή?
Θα είναι απλά λίγο μινιόν από την φύση της!!!

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!

ΔΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.

ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ,ΓΕΝΙΚΟ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,ΙΚΑ,ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ,ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΚ .

ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.TH MIKRH ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΜΑΚΡΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ - ΜΑΝΙΚΙ ; H ΠΙΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11- 15 /10.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ (ΤΑ ΠΡΩΤΑ) ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΜΑΚΡΙ Ή ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ.;

Έλα Tzef μου! Καλημέρα κοπέλα μου! Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην βολτίτσα σας τα δυο σας!
Πήρα 4 νυχτικιές - 2 με κοντό μανίκι και 2 αμάνικες και μια πυτζάμα με μακρύ παντελόνι και κοντομάνικο μπλουζάκι! Μέσα στις κλινικές έχει πάρα πολύ ζέστη! Δεν είναι για μακρύ μανίκι! Βέβαια έχω και 2 ρομπίτσες...!!!
αυτο με απασχολει κ εμενα ως προς το κορμακι του μωρου.με μανικι η χωρις;καπου διαβασα οτι τα νεογνα ζεσταινονται πιο πολυ σε σχεση με εμας και τελη σεπτεμβρη - αρχες Οκτωβρη τι καιρο να εχει.μαλλον θα παρω ενα κ ενα και θα συμβουλευτω τις μαιες βγαινοντας...για μενα μονο με κοντο μανικι πηρα.κανει ζεστη μεσα στα μαιευτηρια και ενα ρομπακι σε περιπτωση που κρυωσω.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια!
Τι κάνετε?
Σήμερα έχουμε και εμείς γιατρό στις 6 το απόγευμα!! Να δούμε πόσο έγινε και η μπουμούκα μας! Λογικά δεν θα γίναμε και εμείς 1700-1800? Θα δείξει!
Sevi μου τέλεια! Μια χαρά τα αγοράκια σου!!! Πάρα πολύ καλά για δυο μωράκια!!!
Irene μου τέλεια τα πραγματάκια που μας έδειξες!!!
Σταυρούλα μου εγώ πήρα 2 νυχτικιές από τα Hondos Center και 2 από τα Mothercare και την πυζαμούλα μου από τα Oysho! Δεν είναι καθόλου γιαγιαδίστικες πάντως!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν σας ειπα κ τι θεση εχουν οι μικροι!!! Ο μεγαλος ειναι με το κεφαλι προς τα κατω κ με ποναει,ολο πιπι θελω γιατι με πιεζει συνεχεια κ με τα χερια του βαραει πολυ!!!
Ο μικρος ειναι ψηλα αλλα εδω κ 3 μερες με το κεφαλι του ολο σπρωνει την κοιλια,λες κ θελει να βγει!!!
Γι"αυτο δεν μπορω να καθισω στο κρεβατι κ ουτε σε καρεκλα να απλωθω...

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki σιγουρα θα ειστε τοσο,μην σου πω κ παραπανω!!!! θα περιμενουμε τα νεα σου!!!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοπέλες μου!
Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά.

Σταυρούλα έχει δίκιο η Ηλιάνα. Μια ματιά που έριξα στο Premaman είδα πολύ ωραίες πιτζαμούλες. Όπως επίσης και στα Hondos είδα ωραία πραγματάκια. Και αν δεν έχετε πάρει ακόμα, περιμένετε λίγο γιατί τώρα που θα λήξουν οι εκπτώσεις θα φέρουν και τις νέες παραλαβές.

Sevi φτου φτου τα αγοράκια σου. Μια χαρά το βάρος τους. Βρε λες να είσαι η δεύτερη μετά την Κατερίνα? Αντε σιγά σιγά να ξεκινάμε τις ανακοινώσεις Very Happy Very Happy .

katerinarv μην αγχώνεσαι κοπέλα μου. Καλύτερα να τα ψάχνουν 2 και 3 φορές οι γιατροί μας. Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι τίποτα απλά θέλει και ο γιατρός σας να είναι σίγουρος.

Despoinaki και εμείς ραντεβού!!! Σήμερα στις 6 για το doppler. Το βραδάκι περιμένω να συγκρίνουμε κιλάκια Wink Wink Wink .

Tzef μου επείδη εχθές είχα προβληματάκια με τη σύνδεση πες μου ρώτησες για τα χαρτιά που χρειάζονται στο ΙΚΑ? Τα έχω πρόσφατα (πήγα εχθές) και έκανα τις πρώτες διαδικάσίες, όπότε μπορώ να στα γράψω λεπτομερώς αν θες το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι.

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ?ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ?
ΣΩΣΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΣΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ?

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΤΖΕΦ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΝΑ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ! Crying or Very sad Crying or Very sad
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ!!! ΘΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ.. ΚΙΛΑΚΙΑ!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ (ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).. ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ- ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΥΤΖΑΜΑ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΑΚΕΤΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ..ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΠΗΞΙΜΟ.. ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 315810

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κατερίνα, Δέσποινα και Τόνια σας ευχαριστώ!
Ο μικρος χτες ήταν 2044 στις 34 εβδομαδες ακριβώς. Σύμφωνα με τα διαγράμματα που είδα είναι λίγο κάτω από το μέσο όρο αλλά η κοιλιά είναι το πρόβλημα που είναι στο κάτω 5%... ελπίζω να είναι εντάξει ο γλυκούλης!
Για φορμάκια για το μαιευτήριο εγώ λογικά θα χρειαστώ κοντομάνικο, τέλος Σεπτεμβρίου. Αλλά αφού είναι τόσο μικροσκοπικά μπορούμε να πάρουμε μαζί και κάτι παραπάνω και το πολύ να μην το χρησιμοποιήσουμε!!
Απύ νυχτικά κλπ εγώ λέω να μην αγοράσω κάτι ιδιαίτερο και να φοράω πιο άνετα ρούχα απλά, σαν αυτά που λεχω για μέσα στο σπίτι.... Αφληστε έχω βάλει στο μάτι μί απανάκριβη τσάντα και δεν παίρνω τίποτα άλλο!! ΛΟΛ!
Σεμινάριο μου είπαν και μένα στο Prenatal στην Πατησίων... μήπως μένει καμία άλλη προς κέντρο να πάμε μαζί?
Φιλιά κορίτσια πάω για φαΐ και έχω να σιδερώσω και γω!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ?

Εγώ λέω να πάω να δω πώς θα είναι!

Αναστασία θα σου πω εντυπώσεις! Κι εγώ έκανα γενική σήμερα και κουράστηκα λιγάκι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 517142
Με το καλό όλες οι κοπέλες με τους υπερηχους σήμερα!
Φιλιά πολλά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 531909

stav2007

HLIANA έγραψε:

Αναστασία θα σου πω εντυπώσεις! Κι εγώ έκανα γενική σήμερα και κουράστηκα λιγάκι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 517142
Φιλιά πολλά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 531909

HLIANA ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ,ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ.ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ?ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
HLIANA έγραψε:

HLIANA ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ,ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ.ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ?ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ

ωραία θα τα πούμε εκεί από κοντά! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 654316

stav2007

HLIANA έγραψε:
stav2007 έγραψε:
HLIANA έγραψε:

ωραία θα τα πούμε εκεί από κοντά! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 654316

ΟΚ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΧΑΧΑΧΑ!ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ Very Happy ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ Very Happy Very Happy ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Mad

ΣΕΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ
EINAI TO ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ
http://www.mayoral.com/webmayoral/gr/colecciones-recien-nacido.asp

ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΓΙΑ TO ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΜΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ ΓΙΑ TO STOKKE ΚΑΡΟΤΣΙ

ΜΙΑ ΠΥΤΖΑΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ BAMBI ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ oysho ΠΑΝΤΟΦΕΛΣ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ.ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΠΟ MOTHER CARE ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΝΥΧΤΙΚΕΣΣ.

ΔΥΟ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ GUY LAROCHE ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ JUMBO

ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑΣ.

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΔΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Very Happy

ANTONIA ΣΤΕΙΛΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΙΚΑ.THANKS

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΕΕΕ Η ΚΟΙΛΙΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΙΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ AC?ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ....ΚΟΛΛΗΣΑ!ΧΑΧΑΧ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΜΑ ΜΕΤΡΗΜΑ....... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 315810

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΤΙΤΣΙΑ!!!
ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! ΤΙ ΚΑΛΑ... ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.
SEVI ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ..ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ!!!
ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΨΩΜΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΖΥΓΙΖΕ 2.100 ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΙΓΕ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ, ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ pig
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΠΙΠΙ ΜΟΥ affraid ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ Κ ΑΛΛΩΤΕ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΜΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ???

katerinarv ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ.
ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΙΧΝΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ Wink

ΤΖΕΦ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ Ε??? ΧΑΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΝΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 215994
ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! ΤΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ MAYORAL ΤΕΛΕΙΟ. ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 35468 ΤΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ, ΦΟΡΜΑΚΙΑ Κ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!
ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΗΡΑ...ΜΟΥ ΔΩΣΕ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΡΟΥΧΑ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΜΟΥΝΑ Κ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ???

Boyba ΤΟ LINK ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ!!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις