Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
410 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 410 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 42]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ, ΜΙΑΣ Κ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΑ ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΘΗΛΕΣ!!!
Η ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ Η ΘΗΛΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΨΕΥΤΟΘΗΛΕΣ!!!
ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΙΣΗ ΘΗΛΩΝ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ Η ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ!!!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ Shocked

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
http://www.mayoral.com/webmayoral/gr/colecciones-recien-nacido.asp

ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΑ cyclops cyclops
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 654316

ΕΙΝΑΙ Η 16η ΦΩΤΟ....ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ I love you

tzef

tzef
ΔΩΡΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΠΩΣ.ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΟΡΕΤΑ.

ΜΕ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΓΙA TO DOPLER KAI EKEI UA MOY POYNE.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

tzef

tzef
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:http://www.mayoral.com/webmayoral/gr/colecciones-recien-nacido.asp

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 654316

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 587529 ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΕΛΙΚΑ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:http://www.mayoral.com/webmayoral/gr/colecciones-recien-nacido.asp

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 587529 ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΕΛΙΚΑ

2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ...ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!
Κ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!!
ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΟΤΕ Very Happy ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΗΜΕΡΑ Laughing

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Καλησπέρααααα! Μόλις γύρισα απο τα h&m. Καλέ τί απίστευτα ρουχαλάκια έχουν? Πήρα για τον μπέμπη μου ένα σωρό! Και το συλλεκτικο born 2011 φυσικά! Και μποτούλες τύπου ugg και τζηνάκια και πλεκτή ζακετούλα και όλα! Μαγεία! Τον φαντάζομαι εκει μέσα και τρελαίνομαι! Άντε να πάω και την Τρίτη στον γιατρούλη να τον δω τον πασά μου!
Εν τω μεταξύ με έχουν πιάσει και κάτι πονάκια χαμηλά αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε να πίνω κανένα buscopan. Αφήστε που όταν κουνιέται με πεθαίνουν οι προσαγωγοί! Είναι μεγάλος ο παίδαρός μου! Χαλάλι του! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 328109

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΕΚΤΙΚΟ 2011 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ.....14 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΩ....ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΩ!!!!ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΜΤ! affraid

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ Very Happy ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ Very Happy Very Happy ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Mad

ΣΕΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ
EINAI TO ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ
http://www.mayoral.com/webmayoral/gr/colecciones-recien-nacido.asp

ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΓΙΑ TO ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΜΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ ΓΙΑ TO STOKKE ΚΑΡΟΤΣΙ

ΜΙΑ ΠΥΤΖΑΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ BAMBI ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ oysho ΠΑΝΤΟΦΕΛΣ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ.ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΠΟ MOTHER CARE ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΝΥΧΤΙΚΕΣΣ.

ΔΥΟ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ GUY LAROCHE ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ JUMBO

ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑΣ.

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΔΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Very Happy

ANTONIA ΣΤΕΙΛΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΙΚΑ.THANKS

Τέλεια τα πραγματάκια σας tzef!! Κι εμείς stokke πήραμε! Σε τι χρώμα το έχετε? Δεν την ήξερα αυτήν την εταιρεία με ρουχάκια! Θα πάω να ρίξω μια ματιά!

Πήγα και στο σεμινάριο της mothercare και γνωριστήκαμε και με την Σταυρούλα!! Πλάκα είχε! Μάθαμε αρκετά πραγματάκια και στο τέλος ήρθε και μία βιολόγος και μας ενημέρωσε για τη φύλαξη βλαστοκυττάρων! Θέλω να το ψάξω κι άλλο!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α! τώρα κατάλαβα ποιο είναι το μαγαζί, το mayoral! Είχα μπει μια μέρα στο avenue! Έχει ωραία πραγματάκια και όντως καλές τιμές!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα. τι κάνετε; Πωπω ψώνια ακουω και τρελαινομαι. Για τον μικρό λίγα πράγματα εχω πάρει και γω. Αμα είχα χρόνο θα είχα πάρει περισσοτερα. Και μας το ενα φορμακι, το κοντομανικο, για την εξοδο από το μαιευτηριο mayorel είναι. Αλλα ειναι απο την καλοκαιρινη σειρα, και δεν ξερω πως να σας το δειξω.
Δώρα πολύ καλή ποιότητα σε παιχνίδια, εκτος από το early learning system εχει και το imaginarium.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό που σας λεω απο τα elc ειναι περιπου σαν αυτό http://www.elc.co.uk/Blossom-Farm-Clover-Cow-Sit-Me-Up-Cosy/130438,default,pd.html δεν μπορεσα να βρω το ακριβες σχεδιο απο το ξενο σαιτ. εχουν πιο καινουρια σχεδια

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια,ελπιζω να ειστε ολες καλα.
χαθηκα τελειος,εχω χασει πολα επισωδια,απο ψωνια εχω σχεδψν τελειοση,πολη λιγα εχω ακομα να κανω,το δωματιο σχεδων τελειωνει,απο εβδομαδα πλενω και τα ρουχαλακια,και λεω να τα βαλω και στεγνωτηριο για καλητερα ακομα,την προηγουμενη τεταρτη ειχα γιατρο στης 32 εβομαδα και ηταν 1700 μικρουλα δεν ειναι,ειχε παρη και θεση,επομενω ραντεβου στης 31,αυτα τα νεα μου

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:

ΜΕ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΓΙA TO DOPLER KAI EKEI UA MOY POYNE.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΙΣΕ Η ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ(ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ Κ ΕΚΕΙ!!!
ΡΩΤΗΣΑ Κ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟ ΝΕΦΡΟ Κ ΑΝΑΛΛΟΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ. ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ Rolling Eyes
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13/9 ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΧΩΘΗΚΑ...ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Κ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 534787

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

tzef

tzef
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ BOUBA,ΗΛΙΑΝΑ TO STOKKE TO EIXA PAREI ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.TA MAYORAL TΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ AVENUE ΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΧΝΑΖΩ ΜΑLL , AVENUE ΚΑΙ GOLDEN HALL.

tzef

tzef
ΔΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας μανουλίτσες με τις κοιλίτσες σας!
Τι κάνετε?
Εμείς μαζευτήκαμε σπιτάκι πριν λίγο!
Είχαμε και γιατρό σήμερα! ... Λοιπόν τα νέα μας...!!!
Σε 2 εβδομάδες πήρα 2 κιλά! Άρα φτάσαμε στα 11 πια! ... Κακά τα ψέματα... έφαγα πολλές χαζομαρίτσες αυτές τις 2 εβδομάδες! Το κοριτσάκι μας σε 2 εβδομάδες από 1482 έγινε 1952! Πήραμε 470 γραμμάρια! Μια χαρά! Είναι 2 μέρες μεγαλύτερη από το κανονικό πλέον και μας έγραψε ότι η ΠΗΤ μας βάση αυτών των γραμμαρίων είναι από 9.10, 7.10 πια...!!!
Μου είπε να πάρω τα χάπια μου μου έχουν μείνει από το μαγνήσιο μέχρι την Κυριακή και μετά να τα σταματήσω! Να συνεχίσω κανονικά ασβέστιο, σίδηρο και φολικό οξύ! Μου έδωσε και κάτι κολπικά δισκία (τα canesten)... είναι για μυκητιάσεις... χωρίς να κάνουμε εξέταση κολπικών υγρών! Επειδή είχα υγρά...!!! Από την αρχή έχω βέβαια...!!! Και πάντα είχα αρκετά...!!! Χωρίς σερβιετάκι δεν πάω πουθενά!! Μου είπε για να προετοιμάσουμε τον κόλπο! Να βάζω ένα κάθε βράδυ για 4 ημέρες! Αν με πειράξουν λέει να τα σταματήσω...!!! Μπορεί λέει να προκαλέσουν τσούξιμο, φαγούρα...!!! Θα δείξει! Η μπέμπα είναι με το κεφάλι προς τα επάνω...!!! Και τα πόδια προς τα πάνω κοιτάνε και αυτά! Έχουμε ακόμα χρόνο να γυρίσει λογικά! Την ρωτάει ο άντρας μου αν δεν γυρίσει...??? Αν δεν γυρίσει λέει καισαρική! Δεν με ενοχλεί καθόλου...!!! Αυτά τα νεα μας λοιπόν...!!!
Tzef μου τέλεια τα ψώνια σας! Η κουβερτούλα τι μάρκα είναι?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Γειά σας μανουλίτσες με τις κοιλίτσες σας!
Τι κάνετε?
Σε 2 εβδομάδες πήρα 2 κιλά! Άρα φτάσαμε στα 11 πια! ... Κακά τα ψέματα... έφαγα πολλές χαζομαρίτσες αυτές τις 2 εβδομάδες! Το κοριτσάκι μας σε 2 εβδομάδες από 1482 έγινε 1952! Πήραμε 470 γραμμάρια! Μια χαρά! Είναι 2 μέρες μεγαλύτερη από το κανονικό πλέον και μας έγραψε ότι η ΠΗΤ μας βάση αυτών των γραμμαρίων είναι από 9.10, 7.10 πια...!!!
Μου είπε να πάρω τα χάπια μου μου έχουν μείνει από το μαγνήσιο μέχρι την Κυριακή και μετά να τα σταματήσω! Να συνεχίσω κανονικά ασβέστιο, σίδηρο και φολικό οξύ! Μου έδωσε και κάτι κολπικά δισκία (τα canesten)... είναι για μυκητιάσεις... χωρίς να κάνουμε εξέταση κολπικών υγρών! Επειδή είχα υγρά...!!! Από την αρχή έχω βέβαια...!!! Και πάντα είχα αρκετά...!!! Χωρίς σερβιετάκι δεν πάω πουθενά!! Μου είπε για να προετοιμάσουμε τον κόλπο! Να βάζω ένα κάθε βράδυ για 4 ημέρες! Αν με πειράξουν λέει να τα σταματήσω...!!! Μπορεί λέει να προκαλέσουν τσούξιμο, φαγούρα...!!! Θα δείξει! Η μπέμπα είναι με το κεφάλι προς τα επάνω...!!! Και τα πόδια προς τα πάνω κοιτάνε και αυτά! Έχουμε ακόμα χρόνο να γυρίσει λογικά! Την ρωτάει ο άντρας μου αν δεν γυρίσει...??? Αν δεν γυρίσει λέει καισαρική! Δεν με ενοχλεί καθόλου...!!! Αυτά τα νεα μας λοιπόν...!!!

Τέλεια τα νέα σας Δεσποινάκι! Μεγάλωσε η μπουμπού σας! Κι εμάς είναι προς το παρόν με το κεφάλι προς το πάνω, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη μωρέ! Τώρα πότε θα ξαναπάτε? Στον μήνα πάνω ή στις 15 μέρες?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
tzef έγραψε:

ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΙΣΕ Η ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ(ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ Κ ΕΚΕΙ!!!
ΡΩΤΗΣΑ Κ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟ ΝΕΦΡΟ Κ ΑΝΑΛΛΟΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ. ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ Rolling Eyes
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13/9 ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΧΩΘΗΚΑ...ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Κ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 534787

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

Το ίδιο ακριβώς μας είπε κι εμάς! Είμαστε οριακά ακόμη στα φυσιολογικά όρια βέβαια, αλλά θα το δούμε και όταν γεννηθεί την 3η μέρα μήπως πάρει κάποια αντιβιωσούλα για να αποφευχθεί ουρολοίμωξη! Δεν τον είδα τον γιατρό να νησυχεί όμως! Δεν είναι κάτι σοβαρό tzef!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Γειά σας μανουλίτσες με τις κοιλίτσες σας!
Τι κάνετε?

Τέλεια τα νέα σας Δεσποινάκι! Μεγάλωσε η μπουμπού σας! Κι εμάς είναι προς το παρόν με το κεφάλι προς το πάνω, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη μωρέ! Τώρα πότε θα ξαναπάτε? Στον μήνα πάνω ή στις 15 μέρες?

Ναι μεγαλώσαμε...!!! Εκεί που την έλεγα γατάκι...!!! Τώρα θα ξαναπάμε σε 2 εβδομάδες! 1 Σεπτέμβρη! Στον 9ο μήνα λέει θα μας βλέπει κάθε εβδομάδα! Να σου πω την αλήθεια δεν με απασχολεί αν θα γυρίσει τελικά ή όχι...!!! Μην σου πω ότι πιο λίγο φοβάμαι την καισαρική...!!! Γερό να βγει... και από όπου θέλει ας βγει το καλό μας...!!!

evvi

evvi
bouba έγραψε:Αυτό που σας λεω απο τα elc ειναι περιπου σαν αυτό http://www.elc.co.uk/Blossom-Farm-Clover-Cow-Sit-Me-Up-Cosy/130438,default,pd.html δεν μπορεσα να βρω το ακριβες σχεδιο απο το ξενο σαιτ. εχουν πιο καινουρια σχεδια

αχ ειναι τελειο αυτο!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
bouba έγραψε:Αυτό που σας λεω απο τα elc ειναι περιπου σαν αυτό http://www.elc.co.uk/Blossom-Farm-Clover-Cow-Sit-Me-Up-Cosy/130438,default,pd.html δεν μπορεσα να βρω το ακριβες σχεδιο απο το ξενο σαιτ. εχουν πιο καινουρια σχεδια

Κάτι ανάλογα έχει και στα Mothercare!

tzef

tzef
ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΣΠΟΝΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΤΖΑΜ ΚΟΠΕΛΑ ΕΓΙΝΕ.

Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΖΑΡΑ ΗΟΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΛΑ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Respect

tzef

tzef
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:

Κάτι ανάλογα έχει και στα Mothercare!

ΜΟΤΗΕRCARE KAI ELC ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΩ ΠΟΝΤΟΥΣ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ το πρώτο γλυκοκοιτάω αλλά όλα αυτά πιάνουν χώρο ρε γαμώτο...!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αγαπη τσολιαδες οι μικροι;;; τι γελιο εκανα!!!
Despoinaki μεγαλωσε αρκετα η μικρη σας!!! φτου-φτου!!! τωρα εχουμε την ιδια πητ 07/10.....
Εμενα ο μεγαλος εχει παρει θεση εδω κ 2 εβδ,τον καταλαβα που γυρισε!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις