Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 15]

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΓΩ! ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ! ΤΟ 2005 ΈΚΑΝΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ ΚΙ ΈΧΑΣΑ 15 ΚΙΛΑ. ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ. ΈΚΤΟΤΕ ΤΡΩΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΒΑΖΩ, ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΥΠΟΨΗ ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΟ ΑΚΟΜΑ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΗ ΘΑ ΓΙΝΩ ΈΧΟΝΤΑΣ ΉΔΗ 15 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?? Sad

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΈΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ CAMBRIDGE, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ. ΧΑΝΕΙΣ ΌΜΩΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΑ, ΌΠΩΣ ΜΕ Ό,ΤΙ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΩ! ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΑΛΙ ΕΧΘΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ! ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΓΩ! ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. cheers

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΓΩ! ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ! ΤΟ 2005 ΈΚΑΝΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ ΚΙ ΈΧΑΣΑ 15 ΚΙΛΑ. ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ. ΈΚΤΟΤΕ ΤΡΩΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΒΑΖΩ, ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΥΠΟΨΗ ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΟ ΑΚΟΜΑ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΗ ΘΑ ΓΙΝΩ ΈΧΟΝΤΑΣ ΉΔΗ 15 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?? Sad

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΈΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ CAMBRIDGE, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ. ΧΑΝΕΙΣ ΌΜΩΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΑ, ΌΠΩΣ ΜΕ Ό,ΤΙ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΩ! ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΑΛΙ ΕΧΘΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ! ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΓΩ! ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. cheers

γεια σου Δημητρα τι διαιτα ειναι αυτη που λες??? χημικη??? αν εχεις κανενα προγραμμα βαλε τπτ να παρουμε καμια ιδεα!!! καλο κουραγιο και σε σενα!!!!!!!!

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μπώ και εγώ στο club; Πριν μείνω έγκυος είχα πάρει 20 κιλά μέσα σε 1,5 χρόνο περίπου. Βλέπετε για να περνάω χρόνο με τον καλό μου με είχε χάσει το σπίτι μου και με είχαν μάθει όλα τα fast-food. Υπάρχει καμία που αν έχει βαρεθεί τα σουβλάκια και τα υπόλοιπα; Έφτασα να λαχταράω μαγειρεμένο φαγητό! Τότε πήγα σε διατροφολόγο. Μέσα σε 2,5 μήνες έχασα 7 κιλα! Το φυσιολογικό ήταν να χάσω άλλα 9 περίπου. Όταν έμεινα έγκυος η γιατρός μου είπε να συνεχίσω τη διατροφή αλλά εγώ ήθελα να το ευχαριστηθώ! Πήρα 18 κιλά και μόλις γέννησα έχασα τα 10. Τις επόμενες μέρες έφυγαν άλλα 3 περίπου. Τώρα θηλάζω αλλά έχω κόωει και τα γαλακτοκομικά λόγω αλλεργίας του μπέμπη. Η γιατρός έδινε διατροφή και σε θηλάζουσες μητέρες. Άρα σκέφτομαι από τον άλλο μήνα να ξαναπάω να φτιάξω ένα σωστό πρόγραμμα να ξαναβρώ το κορμάκι μου!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Να μπώ και εγώ στο club; Πριν μείνω έγκυος είχα πάρει 20 κιλά μέσα σε 1,5 χρόνο περίπου. Βλέπετε για να περνάω χρόνο με τον καλό μου με είχε χάσει το σπίτι μου και με είχαν μάθει όλα τα fast-food. Υπάρχει καμία που αν έχει βαρεθεί τα σουβλάκια και τα υπόλοιπα; Έφτασα να λαχταράω μαγειρεμένο φαγητό! Τότε πήγα σε διατροφολόγο. Μέσα σε 2,5 μήνες έχασα 7 κιλα! Το φυσιολογικό ήταν να χάσω άλλα 9 περίπου. Όταν έμεινα έγκυος η γιατρός μου είπε να συνεχίσω τη διατροφή αλλά εγώ ήθελα να το ευχαριστηθώ! Πήρα 18 κιλά και μόλις γέννησα έχασα τα 10. Τις επόμενες μέρες έφυγαν άλλα 3 περίπου. Τώρα θηλάζω αλλά έχω κόωει και τα γαλακτοκομικά λόγω αλλεργίας του μπέμπη. Η γιατρός έδινε διατροφή και σε θηλάζουσες μητέρες. Άρα σκέφτομαι από τον άλλο μήνα να ξαναπάω να φτιάξω ένα σωστό πρόγραμμα να ξαναβρώ το κορμάκι μου!

καλως ηρθες λοιπον ευχομαι καλη υπομονη σε ολες μας!!!!!

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μπω κι εγω στο κλαμπ? ειμαι κι εγω σε διαιτα, ξεκινησα προχτες! δεν κανω καποια συγκεκριμενη, απλα μειωσα το φαγητο. βασικα εκοψα ψωμι, κοκα κολα (που την επινα σαν νερο), και μειωσα το βραδυνο. το μεσημερι τρωω ο,τι μαγειρευω αλλα στο πιατο του φρουτου και παντα με σαλατα και λιγη φετα. μακαρι να εχει καλα αποτελεσματα. αν δω τα σκουρα θα παω σε διατροφολογο, αλλα ειπα να ξεκινησω μονη μου, μπας κι εχει αποτελεσμα. οπως και ναχει, ειμαι τελειωςεναντια στις χημικες διαιτες. θυμαμαι μια συμφοιτητρια μου εκανε μια τετοια, κι οχι μονο ζαλιζοταν συνεχεια, εχασε και τα μαλλια της! θελει προσοχη

Rwxanh

Rwxanh
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Αυτή τη δίαιτα των 23 ημερών μου την έδωσε τώρα το καλοκαλιρι μια θεία μου. Ήταν γύρω στα 100 κιλά και τώρα είναι 63. Την έκανε λέει 23 μέρες έχανε καμιά 8αρια με 10 κιλά μετά συντήρηση 2 μήνες και πάλι από την αρχή. Εγώ τις ψιλοφοβάμαι αυτές τις δίαιτες αλλά από την άλλη έλεγα να την κάνω για να είμαι λίγο πιο φιτ για τη γαμοβάφτισή μας. Δεν ξέρω...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rwxanh έγραψε:Αυτή τη δίαιτα των 23 ημερών μου την έδωσε τώρα το καλοκαλιρι μια θεία μου. Ήταν γύρω στα 100 κιλά και τώρα είναι 63. Την έκανε λέει 23 μέρες έχανε καμιά 8αρια με 10 κιλά μετά συντήρηση 2 μήνες και πάλι από την αρχή. Εγώ τις ψιλοφοβάμαι αυτές τις δίαιτες αλλά από την άλλη έλεγα να την κάνω για να είμαι λίγο πιο φιτ για τη γαμοβάφτισή μας. Δεν ξέρω...

κι εγω τις φοβαμαι φοβαμαι μη χαλαει τιποτα ο κυκλος μου!!!!!! κατα τα αλλα δεν με νοιαζει τιποτα!!!! ομως θελει συντηρηση οποια διαιτα και να κανουμε

Rwxanh

Rwxanh
Χωρίς συντήρηση παίρνεις τα διπλά όχι μόνο αυτά που έχασες. Το λέω γιατί το έχω πάθει...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rwxanh έγραψε:Χωρίς συντήρηση παίρνεις τα διπλά όχι μόνο αυτά που έχασες. Το λέω γιατί το έχω πάθει...

ετσι ειναι...
αμ εγω δεν το χω παθει!!??? ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 4 4872

Rwxanh

Rwxanh
Δε μου είπε μακαρόνια ολικής όμως αλλά κανονικά για τις 2 πρώτες μέρες. Λέω να την κάνω από 1η Σεπτέμβρη να δούμε τι θα δούμε!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rwxanh έγραψε:Δε μου είπε μακαρόνια ολικής όμως αλλά κανονικά για τις 2 πρώτες μέρες. Λέω να την κάνω από 1η Σεπτέμβρη να δούμε τι θα δούμε!

πρεπει να εχει πολυ πεινα! καντην να μου πεις κι εσυ!

Rwxanh

Rwxanh
Θα την κάνω και θα σου πω!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου Δημητρα τι διαιτα ειναι αυτη που λες??? χημικη??? αν εχεις κανενα προγραμμα βαλε τπτ να παρουμε καμια ιδεα!!! καλο κουραγιο και σε σενα!!!!!!!![/quote]

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΆΜΕΣΑ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΥΠΕΣ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ, ΠΟΡΙΤΖ ΚΑΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΌΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΊΔΙΑ.

ΕΓΩ ΈΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3 ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΝΌΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΈΧΑΝΑ 2 ΚΙΛΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ 4 ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ (ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ ΤΟΥΣ). ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΈΝΑ ΜΕΣΟ ΌΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΈΧΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΕΡΑΝΕ ΝΟΜΙΖΩ.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το 2008 είχα πάει σε διατροφολόγο. Πέρα από την διατροφή που μου έδωσε, μου είπε και ποιοι είναι οι ουσιαστικοί κανόνες για να αδυνατίσεις.
Δεν ξέρω αν έχουν ξαναναφερθεί αλλά και μια επανάληψη δεν κάνει κακό.
Έχουμε και λέμε:
-Προσέχουμε πάρα πολύ το μέγεθος της μερίδας. Κοινώς τρώμε λίγο.
-Το ημερίσιο σύνολο του λαδιού είναι 3 κ.σ. ελαιόλαδο. Στο κυρίως φαγητό 2 κ.σ. και μία στη σαλάτα (η οποία τρώγεται συνήθως για βραδυνό)
-Όχι μαργαρίνες, βούτυρα και λοιπά λίπη. Το πρωί σου επιτρέπει να φας μέχρι 2 φρυγανιές με λίγο μέλι από πάνω.
-Ναι στα 'ελαφριά' προϊόντα. Λαφρύ γάλα, λαφρύ τυρί, λαφρύ κίτρινο κασέρι, λαφρύ γιαούρτάκι κτλ. όχι όμως στα 0%.
-Ποτέ δεν κάνει να αφήσουμε τον οργανισμό μας να πεινάει. Μόλις αισθανθούμε πείναι να την κόβουμε με ένα φρούτο, ένα παξιμάδι, μία κουταλιά μέλι κτλ.
-Όχι στο χοιρινό και στα τηγανιτά φυσικά.
-Αν θελήσεις γλυκό σου επιτρέπει γλυκό του κουταλιού (όχι το μισό βάζο) μία κουταλιά. Το γλυκό του κουταλιού έχει μεν θερμίδες αλλά δεν έχει λιπαρά.
-Μαζί με την δίαιτα μου είχε δώσει και απλές ασκήσεις ενδυνάμωσης για να τις κάνω 3 φορές την εβδομάδα. Μου έπαιρναν περίπου μισή ώρα, αλλά είδα μεγάλη διαφορά και στα πόδια και στα χέρια και φυσικά και στην κοιλιά.
Μόλις θυμηθώ και κάτι άλλο θα το γράψω.
Βαστάτε γερά κορίτσια!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:γεια σου Δημητρα τι διαιτα ειναι αυτη που λες??? χημικη??? αν εχεις κανενα προγραμμα βαλε τπτ να παρουμε καμια ιδεα!!! καλο κουραγιο και σε σενα!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΆΜΕΣΑ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΥΠΕΣ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ, ΠΟΡΙΤΖ ΚΑΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΌΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΊΔΙΑ.

ΕΓΩ ΈΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3 ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΝΌΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΈΧΑΝΑ 2 ΚΙΛΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ 4 ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ (ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ ΤΟΥΣ). ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΈΝΑ ΜΕΣΟ ΌΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΈΧΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΕΡΑΝΕ ΝΟΜΙΖΩ.[/quote]

την εχω κανει αυτη τη διαιτα ειχα παει σε γιατρο και με παρακολουθυσε και μαντεψε: μου χαλασε την περιοδο και οταν πηρα τηλ τον γυναικολογο μου πε να τη διακοψω αμεσως γιατι σε καποιες περιπτωσεις αυτες οι διαιτες πειραζουν στη μητρα! Shocked προσπαθουσα και για δευτερο τοτε και χ@$#$κα πανω μου!!!!!!!!!

Δεσποινα ευχαριστουμε για τις πολυτιμες συμβουλες εγω μεχρι στιγμης ετσι εχω χασει 2 κιλα και συνεχιζω!!!!!!!!!! Very Happy

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επίσης θυμήθηκα για να ενισχύσουμε τη γεύση στα σχετικά ανάλατα γεύματα να αποφεύγουμε το αλάτι και να προσθέτουμε λεμόνι ή ξύδι όσο θέλουμε.
Επίσης μου είπε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, να προσθέτω αν μπορώ καυτερό πιπέρι και ο,τιδήποτε πικάντικό στο φαγητό διότι το καυτερό καίει τα λίπη. Τι να σας πω; Επειδή τις καυτερές τις κατεβάζω δυο δυο δεν νομίζω να καίνε όντως τα λίπη.
Λέτε να βοηθάει γι' αυτό και δεν έβαλα κιλά αυτό το καλοκαίρι;
Μακάρι!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Επίσης θυμήθηκα για να ενισχύσουμε τη γεύση στα σχετικά ανάλατα γεύματα να αποφεύγουμε το αλάτι και να προσθέτουμε λεμόνι ή ξύδι όσο θέλουμε.
Επίσης μου είπε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, να προσθέτω αν μπορώ καυτερό πιπέρι και ο,τιδήποτε πικάντικό στο φαγητό διότι το καυτερό καίει τα λίπη. Τι να σας πω; Επειδή τις καυτερές τις κατεβάζω δυο δυο δεν νομίζω να καίνε όντως τα λίπη.
Λέτε να βοηθάει γι' αυτό και δεν έβαλα κιλά αυτό το καλοκαίρι;
Μακάρι!

οχι ρε Δεσποινα θα βγαλω αιμορραιδες παλι με τα καυτερα!!! χαχαχα

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αύριο αρχίζω υγιεινή διατροφή!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
demmy5_k έγραψε:γεια σου Δημητρα τι διαιτα ειναι αυτη που λες??? χημικη??? αν εχεις κανενα προγραμμα βαλε τπτ να παρουμε καμια ιδεα!!! καλο κουραγιο και σε σενα!!!!!!!!

ΕΓΩ ΈΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3 ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΝΌΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΈΧΑΝΑ 2 ΚΙΛΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ 4 ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ (ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ ΤΟΥΣ). ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΈΝΑ ΜΕΣΟ ΌΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΈΧΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΕΡΑΝΕ ΝΟΜΙΖΩ.

την εχω κανει αυτη τη διαιτα ειχα παει σε γιατρο και με παρακολουθυσε και μαντεψε: μου χαλασε την περιοδο και οταν πηρα τηλ τον γυναικολογο μου πε να τη διακοψω αμεσως γιατι σε καποιες περιπτωσεις αυτες οι διαιτες πειραζουν στη μητρα! Shocked προσπαθουσα και για δευτερο τοτε και χ@$#$κα πανω μου!!!!!!!!!

Δεσποινα ευχαριστουμε για τις πολυτιμες συμβουλες εγω μεχρι στιγμης ετσι εχω χασει 2 κιλα και συνεχιζω!!!!!!!!!! Very Happy [/quote]

Γεια σου Κατερίνα μου. Είσαι σίγουρη ότι η δίαιτα που έκανες ήταν η Cambridge? Επειδή έχει τέτοιου είδους δίαιτες από διάφορες εταιρείες, αλλά η Cambridge είναι αυτή που σχεδιάστηκε από γιατρό. Φυσικά δεν είναι το ιδανικό να την κανείς πολύ καιρό. Εγώ όταν την έκανα όχι μόνο δεν μου πείραξε την περίοδο, αλλά μπορώ να πω ότι την έστρωσε κιόλας.
Εν τω μεταξύ όταν είχα ρωτήσει το γυναικολογο μου αν είναι οκ να κάνω δίαιτα γενικά μου απάντησε ότι μπορώ να κάνω φτάνει να μη χαλάσει ο κύκλος μου.

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα κοριτσακια....πως παει η διαιτα? Συνεχιζετε ή τα παρατησατε? Εγω ειμαι στην 20η μερα και εχω χασει 10 κιλακια..εχω αλλες 3 μερες για να την ολοκληρωσω,αν και περιμενα οτι θα εχανα περισσοτερα...προσπαθουμε ομως...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aggeliki5579 έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια....πως παει η διαιτα? Συνεχιζετε ή τα παρατησατε? Εγω ειμαι στην 20η μερα και εχω χασει 10 κιλακια..εχω αλλες 3 μερες για να την ολοκληρωσω,αν και περιμενα οτι θα εχανα περισσοτερα...προσπαθουμε ομως...

το ομολογω! εκανα παρασπονδιες!! ειχε γενεθλια και ο αντρας μου ε ναι εφαγα! αλλα δεν εχω παρει ειμαι σχεδον 3 ολοκληρα κιλα κατω!! χαχαχα Embarassed

aggeliki5579

aggeliki5579
το ομολογω! εκανα παρασπονδιες!! ειχε γενεθλια και ο αντρας μου ε ναι εφαγα! αλλα δεν εχω παρει ειμαι σχεδον 3 ολοκληρα κιλα κατω!! χαχαχα

Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου...εγω παντως βραχος!!! Αλλα 10 ακομη και παω για μοντελο!! Τρεμε πεθερα!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aggeliki5579 έγραψε:
το ομολογω! εκανα παρασπονδιες!! ειχε γενεθλια και ο αντρας μου ε ναι εφαγα! αλλα δεν εχω παρει ειμαι σχεδον 3 ολοκληρα κιλα κατω!! χαχαχα

Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου...εγω παντως βραχος!!! Αλλα 10 ακομη και παω για μοντελο!! Τρεμε πεθερα!!!

κι εγω συνεχιζω δεν τα παραταω!!!!!!!!!
τρεμε ετσι ετσι!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι η 5η μέρα υγιεινής διατροφής,αποφάσισα να βγάλω εκτός όλα όσα προκαλούν κακό στην υγεία μου!Δεν έχω ζυγιστεί ακόμη αλλά νιώθω τόσο υπέροχα......

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ξεκινησα λιναροσπορο πρωι βραδυ απο δευτερα και ηδη νιωθω πολυ καλα ,πιο αναλαφρη,θα ζυγιστω απο βδομαδα και βλεπουμε αυτα τα τελευταια 6 κιλα δεν φευγουν με τιποτα ομως...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις