Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
557 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 557 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

251 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 06, 2011 10:42 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά και από μένα!

Ακόμα άσχημα Αγγελική μου, δεν του έκανε τίποτα η αντιβίωση που πήρε και τώρα προσπαθούν με άλλη. Πονάει γαμώτο και εννοείται δεν με αφήνουν να πάω να τον δω...

Αν δεν κάνω λάθος το έχουμε κάνει εμείς το Rotateq για γαστρεντερίτιδα δεν είναι; Εγώ την Τρίτη θα πάω για εμβόλιο. Αύριο έχω κλείσει ραντεβού να πάω για νυφικό!Θα πάω με τη πεθερά μου γιατί η μαμά είναι στο νοσοκομείο με τον αδερφό μου. Ευτυχώς έχουμε καλές σχέσεις τώρα θα δούμε και για το γούστο!

252 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 06, 2011 10:50 pm

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tsiph έγραψε:Γειά και από μένα!

Ακόμα άσχημα Αγγελική μου, δεν του έκανε τίποτα η αντιβίωση που πήρε και τώρα προσπαθούν με άλλη. Πονάει γαμώτο και εννοείται δεν με αφήνουν να πάω να τον δω...

Αν δεν κάνω λάθος το έχουμε κάνει εμείς το Rotateq για γαστρεντερίτιδα δεν είναι; Εγώ την Τρίτη θα πάω για εμβόλιο. Αύριο έχω κλείσει ραντεβού να πάω για νυφικό!Θα πάω με τη πεθερά μου γιατί η μαμά είναι στο νοσοκομείο με τον αδερφό μου. Ευτυχώς έχουμε καλές σχέσεις τώρα θα δούμε και για το γούστο!

ΝΥΦΙΚΟ!!!!!!!ΑΧ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΠΑΛΙ!!! ΒΡΕ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 215994
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ! Ο ΓΑΜΟΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ?????

253 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 12:14 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα! Τσιπη μου το ξερω πως ανησυχεις αλλα δεν μπορεις να τον βοηθησεις καπως με την παρουσια σου εκει. Απλα μιλα του τηλεφωνικως αν γινεται. Μπορει να του εδωσαν ηπια αντιβιωση δοκιμαστικα μπας και τον πιασει και τωρα να δωσσουν πιο δυνατη. Οσο ειναι μεσα σε γιατρους μην ανησυχεις. Η γιαγια που το επαθε μαλλον δεν το αντεξε ο οργανισμος της. Αλλα ο αδερφος νεος ανθρωπος δεν νομιζω να κινδυνευει...

Εχετε και χαρες τωρα! Γαμο και βαπτιση μαζι! Διαλεξε το πιο ωραιο και ανετο νυφικο! Ασε εμενα το δικο μου πρεπει να πηγαινε καμια 15αρια κιλα... Ημουν και εγκυος η χαζη 5 εβδομαδων και με κουρασε...

254 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 6:26 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάρες! Δεν θα το πιστέψετε αλλά βγήκε σήμερα ο αδερφός μου! Του είχαν κάνει χτες ακτινογραφία και μάλλον την είδαν καλά και βγήκε! Έχω μια αγωνια με το νυφικό... Μετά το Πάσχα λέμε Αγγελική μου αλλά έβαλε ένα μαγαζί εδώ προσφορά από 300 ευρώ για αγορά ή νοίκι και θέλω να προλάβω κανένα καλό κομμάτι από το να νοικιάσω με 1000 ευρώ! Αν και δεν κλείνω κάτι σήμερα θα δούμε μόνο! Smile

255 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 7:57 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες! Δεν θα το πιστέψετε αλλά βγήκε σήμερα ο αδερφός μου! Του είχαν κάνει χτες ακτινογραφία και μάλλον την είδαν καλά και βγήκε! Έχω μια αγωνια με το νυφικό... Μετά το Πάσχα λέμε Αγγελική μου αλλά έβαλε ένα μαγαζί εδώ προσφορά από 300 ευρώ για αγορά ή νοίκι και θέλω να προλάβω κανένα καλό κομμάτι από το να νοικιάσω με 1000 ευρώ! Αν και δεν κλείνω κάτι σήμερα θα δούμε μόνο! Smile

Nαι Τσίπη αν βρεις ευκαιρία άρπαξέ την! Δεν είναι νωρίς! Εγώ το έκλεισα Χριστούγεννα και παντρεύτηκα Ιούλιο να φανταστείς!

Τέλος καλό όλα καλά για τον αδερφό σου!

256 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 9:44 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μόλις γύρισα! Συγκινήθηκα πολύ και ξετρελάθηκα! Πολύ ωραία εμπειρία! Λευκό δεν μου πήγαινε με τίποτα! Καταλήξαμε σε 2 σαμπανί και ένα χρυσό που είμαστε ανάμεσα! Ειδικά το ένα με άφηνε μισή. Μου έκανε σωματάρα! Για αγορά 650 ευρώ! Βέβαια θα κοιτάξω και αλλού θα αρχίσουμε να παίρνουμε σβάρνα τα μαγαζιά και βλέπουμε!

257 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 9:59 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Μόλις γύρισα! Συγκινήθηκα πολύ και ξετρελάθηκα! Πολύ ωραία εμπειρία! Λευκό δεν μου πήγαινε με τίποτα! Καταλήξαμε σε 2 σαμπανί και ένα χρυσό που είμαστε ανάμεσα! Ειδικά το ένα με άφηνε μισή. Μου έκανε σωματάρα! Για αγορά 650 ευρώ! Βέβαια θα κοιτάξω και αλλού θα αρχίσουμε να παίρνουμε σβάρνα τα μαγαζιά και βλέπουμε!

Είσαι και κοκκινομάλλα αν θυμαμαι καλά ε; Τότε ναι μάλλον το σαμπανι θα ήταν πιο όμορφο!! 650 μόνο;; Πολύ καλή τιμή!!!! Αν σκεφτείς ότι εγώ το νοίκιασα απο γνωστή μου γιατί δεν μπορούσα να πάω αλλού 'μόνο" 1500... Και μου έκανε και 300 ευρώ εκπτωση υποτίθεται, ετσι; Εντάξει τότε δεν με ένοιαξε το ευχαριστήθηκα και δείχνει ωραίο στις φωτογραφίες, αλλά μου έβγαινε να φανταστείς 60 ευρω την ώρα, χαχαχα!
Είναι πολύ ωραία εμπειρία και κοίτα να την χαρείς κοπέλα μου!!! Δοκίμασε όσο πιο πολλά μπορείς! Κάποιο θα σου κάνει το κλικ -αν δεν σου έχει ήδη κάνει δηλαδή!
Η ώρα η καλή!!!!

258 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 10:41 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι κοκκινομάλλα και ασπρουλιάρα! Αν καταφέρω θα ανεβάσω κάποιιες φωτο από το κινητό! Βασικά είμαι πολύ ανάμεσα στα 2 από τα 3 και να σου πω αν και είπα θα κοιτάξω και αλλού φοβάμαι μη μου το πάρουνε  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 534787 !

Αυτό που μου άρεσε έγραφε πάνω το καρτελάκι 1580 και το αφήνει 650! Πάντως πραγματικά δεν νομίζω να βρω κάτι φθηνότερο....

259 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 11:01 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν σε λίγο πιστεύω θα έχω καταφέρει να ανεβάσω τις φώτο να μου πείτε την άποψή σας! Θα δείτε και τη φάτσα μου! Μη τρομάξετε μόνο! χαχαχα!

260 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 11:35 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν το ένα είναι αυτό:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το δεύτερο (που μας ξετρέλανε όλους!) είναι:

και από πίσω

Και το τρίτο( κάτι μου λέει και αυτό, μου αρέσει αρκετά)

και από μια άλλη πλευρά

Αυτα! Περιμένω την άποψή σας!

261 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 11:38 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σημείωση: Οι λευκές τιράντες είναι από το σουτιέν! Είναι όλα στράπλες!

262 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 11:49 am

αγγελικημαρια

tsiph ΠΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ! ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ! Very Happy Very Happy

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Κ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΛΙ ΤΗΣ, ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΨΗΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗ ΖΟΡΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ . ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ?

263 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 11:53 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ένας ψήφος ακόμα για το δεύτερο!

Κοίτα και εμένα είχε κλίση να κοιμάται από τη μια μεριά και μάλιστα έχει γίνει λίιιγο αυγοκέφαλος όπως τον λέει η μαμά μου. Τώρα και η γιατρός εμένα μου είπε θα φτιάξει αυτό από μόνο του αργότερα. Βασικά για να τον προσέχω με τις γουλιές το βράδυ τον έβαζα πάντα από τη μια μεριά μόνο γι' αυτό. Δεν νομίζω να είναι κάτι τόσο σοβαρό. Όταν είναι ξύπνια δηλαδή δεν το δουλεύει το κεφάλι της;

264 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 11:54 am

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tsiph έγραψε:Σημείωση: Οι λευκές τιράντες είναι από το σουτιέν! Είναι όλα στράπλες!

ΤΣΙΠΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο......ΤΕΛΕΙΟ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ...ΣΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ...Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

265 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 11:57 am

αγγελικημαρια

tsiph έγραψε:Ένας ψήφος ακόμα για το δεύτερο!

Κοίτα και εμένα είχε κλίση να κοιμάται από τη μια μεριά και μάλιστα έχει γίνει λίιιγο αυγοκέφαλος όπως τον λέει η μαμά μου. Τώρα και η γιατρός εμένα μου είπε θα φτιάξει αυτό από μόνο του αργότερα. Βασικά για να τον προσέχω με τις γουλιές το βράδυ τον έβαζα πάντα από τη μια μεριά μόνο γι' αυτό. Δεν νομίζω να είναι κάτι τόσο σοβαρό. Όταν είναι ξύπνια δηλαδή δεν το δουλεύει το κεφάλι της;

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΔΕΞΙΑ. Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΤΗ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ.

266 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 12:00 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοίτα Αγγελική και η βαφτιστήρα μου είναι τώρα 1 χρονών, άργησε πολύ να τα κάνει όλα και θυμάμαι ότι και αυτή δεν πολύ δούλευε το κεφάλι. Δεν είμαι γιατρός αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό η φυσιοθεραπεία. Μήπως είναι λίγο τεμπελίτσα(με την καλή ένοια!);

267 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 12:02 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
candycandy έγραψε:
tsiph έγραψε:Σημείωση: Οι λευκές τιράντες είναι από το σουτιέν! Είναι όλα στράπλες!

ΤΣΙΠΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο......ΤΕΛΕΙΟ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ...ΣΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ...Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

Ευχαριστώκοπέλα μου να είσαι καλά! Τι κάνετε εσείς όλα καλά;

268 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 12:08 pm

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tsiph έγραψε:
candycandy έγραψε:

Ευχαριστώκοπέλα μου να είσαι καλά! Τι κάνετε εσείς όλα καλά;

ΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΕΟΝ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΣΤΑ 130ΓΡ..ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝΑ 5-6ΩΡΟ...ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ..ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΥΣΗΧΩ....

269 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 12:09 pm

αγγελικημαρια

tsiph έγραψε:Κοίτα Αγγελική και η βαφτιστήρα μου είναι τώρα 1 χρονών, άργησε πολύ να τα κάνει όλα και θυμάμαι ότι και αυτή δεν πολύ δούλευε το κεφάλι. Δεν είμαι γιατρός αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό η φυσιοθεραπεία. Μήπως είναι λίγο τεμπελίτσα(με την καλή ένοια!);

ΒΡΕ ΒΑΡΙΟΚΩΛΑ ΕΙΝΑΙ!! ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!ΑΝΤΕ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ...ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ... ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ! ΑΧ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ! ΜΠΡΑΒΟ , ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΔΙΑθεση  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 215994

270 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 12:14 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοίτα θα σε ζαλίσω με τη βαφτιστήρα μου αλλά μόνο αυτό θα σου πω! 7 μηνών έκατσε στο κώλο της, 9 έβγαλε το πρώτο δόντι, γύρω στους 11 άρχισε να γελάει στους άλλους και νωρίτερα ήταν ένα μουρτζούφλικο μωρό σε όλους! και κάπου εκεί άρχισε να μιλάει! Όχι λέξεις αλλά συλλαβούλες μα μπα τα τώρα τα είπε! Σου λέω και πάλι δεν είμαι γιατρός, ίσως αυτή να είδε κάτι που την ενόχλησε αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό...

271 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 12:27 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσαρες μου γεια σας!
Τσιπη χαιρομαι που ειναι ολα καλα με τον αδερφο σου! Επικεντρωσου στα ευχαριστα τωρα! Λοιπον, ψηφιζω κ εγω δαγκωτο το δευτερο!! Οντως νομιζω οτι σου καθεται καλυτερα κ ειναι κ ωραιο νυφικο! Δε το συζητω για τη τιμη! Εγω το δικο μου το ειχα αγορασει 1200 κ εκανα παρτι! Βεβαια δεν προτεινω αγορα γιατι εγω τωρα το εχω να μου πιανει τη μιση ντουλαπα κ δεν εχουμε κ χωρο! Επισης να σου πω οτι κ εγω φοβηθηκα μη μου το παρουν κ το εκλεισα μετα απο λιγες μερες με τη πεθερα μου παρακαλω! Βεβαια εγω δεν ειχα τη πολυτελεια του χρονου για να το ρισκαρω. Με το καλο κοπελα μου!
Αγγελικη μην ανησυχεις δεν ξερω αλλα κ δε νομιζω να ειναι τιποτα σοβαρο.
Απο εμβολια εμεις εχουμε κανει μονο το Infarix κ στις 24 το επομενο.
Βρε κοριτσια εμενα πανω που κοιμοταν ενα τετραωρο κ μετα τριωρο τα βραδια τωρα
επιστρεψαμε στο 2ωρο με 2μισαωρο κ δε τη παλευω καθολου τη νυχτα! Αχ ποσο ανυπομονω να κοιμηθουμε κ εμεις λιγο παραπανω!
Τρελαινομαι να τη βλεπω καθε μερα να μεγαλωνει! Ειδικα τις τελευταιες μερες παρατηρω να κουναει πιο εντονα χερια κ ποδια κ να βγαζει καινουργιους ηχους! Λιωνω η χαζοχμαμα γιατι με κοιταει κ μου χαμογελαει με ηχους!
Κ κατι τελευταιο γιατι σας κουρασα! Προσπαθησαμε να της δωσουμε ξενο κ δεν το δεχεται με τιποτα! Μονο μανουλα!

272 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 12:38 pm

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!!!!!tsiph μου το δευτερο σου παει απιστευτα!!!!η ωρα η καλη!!!!
Αγγελικη μην στενοχωριεσαι ειμαι σιγουρη πως δεν θα ειναι τιποτα!!!!
Εγω θα σκασω ο μικρος μου τη μερα με το ζορι τρωει στο στηθος μου το πολυ 10 λεπτα!παλευω με το θηλαστρο εδω κ 1 1/2 μηνα κι εχω αρχισει πραγματικα να κουραζομαι!!!!κ τι βγαζω μολις 50 γρ λετε να βγαζω μονο τοσο γιατι εχει καταναλωσει τα υπολοιπα?50 γρ και απ τα 2 στηθοι!αναγκαστικα του δινω κ συμπληρωμα!θα σκασω!

273 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 1:59 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρχικά να πω και εγώ πως ψηφίζω το δεύτερο νυφικό! Μου άρεσε και το τρίτο αλλά το δεύτερο νομίζω πως σου πάει γάντι!!! Και το πίσω μέρος είναι εξίσου τέλειο με το μπροστά!!! Εγώ το συγκεκριμένο νυφικό θα πήγαινα την άλλη μέρα και θα το καπάρωνα! Κι ας είναι και αγορά! Αν σου μείνει, το πολύ πολύ να το κοψεις και να το κάνεις κουρτίνα μετά, χαχα! Αστειεύομαι! Πάντως είναι πανέμορφο!

tsiph έγραψε:Κοίτα θα σε ζαλίσω με τη βαφτιστήρα μου αλλά μόνο αυτό θα σου πω! 7 μηνών έκατσε στο κώλο της, 9 έβγαλε το πρώτο δόντι, γύρω στους 11 άρχισε να γελάει στους άλλους και νωρίτερα ήταν ένα μουρτζούφλικο μωρό σε όλους! και κάπου εκεί άρχισε να μιλάει! Όχι λέξεις αλλά συλλαβούλες μα μπα τα τώρα τα είπε! Σου λέω και πάλι δεν είμαι γιατρός, ίσως αυτή να είδε κάτι που την ενόχλησε αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό...
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Εμένα καλέ!!! Μέχρι 5 μηνών δεν στήριζα το κεφάλι μου, το οποίο ήταν σαν πεπόνι! Πεπονοκέφαλη με έλεγαν. Ο παππούς μου ανησυχούσε και έλεγε 'δεν είναι καλα αυτό το παιδί...', χαχαχαχα! Οπότε Αγγελική νομίζω πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλετε συμπεράσματα. Και εμένα οι φυσιοθεραπίες μου ακούστηκαν υπερβολη. Απλά κάθε φορά που τη βάζεις για ύπνο θα την βάζεις απο το άλλο πλευρό από ότι την είχες.
Ο γιος μου λογω της θεσης του μέσα στην κοιλιά είχε πάντα την αριστερή του πλευρά πιο ανεπτυγμένη. Ήταν δεμένος με το λώρο με αποτέλεσμα το δεξί και χέρι και πόδι να είναι μαζεμένα και τα αριστερά να είναι ελευθερα να κινούνται! Μέχρι τον τοκετό ήταν διαγωνίως. Μετά επειδη το δεξί του ισχίο ήταν σφηχτό όπως είπε η παιδιατρος και ο παιδορθοπεδικός, κάναμε μια ακτινογραφία όταν ήταν 2 μηνών όπου φάνηκε ότι όλη η πλευρά του η αριστερή΄ήταν πιο ανεπτυγμένη. Οπτικά δεν φαινόταν. Τα μωρά ομως είναι σχεδόν εύπλαστα και μετά απο μια αγωγή, έφτιαξε το πρόβλημα. Μπορεί λοιπον να ήταν κάπως πιεσμένο το κεφαλάκι της στην κοιλιά σου, υποθέτω!
georgia84 έγραψε:...
Κ κατι τελευταιο γιατι σας κουρασα! Προσπαθησαμε να της δωσουμε ξενο κ δεν το δεχεται με τιποτα! Μονο μανουλα!

Καλέ τι να το κάνει το ξένο; Εδώ έχει το ζωντανό πράγμα από την παραγωγή στην κατανάλωση! Wink

Sof έγραψε:...
Εγω θα σκασω ο μικρος μου τη μερα με το ζορι τρωει στο στηθος μου το πολυ 10 λεπτα!παλευω με το θηλαστρο εδω κ 1 1/2 μηνα κι εχω αρχισει πραγματικα να κουραζομαι!!!!κ τι βγαζω μολις 50 γρ λετε να βγαζω μονο τοσο γιατι εχει καταναλωσει τα υπολοιπα?50 γρ και απ τα 2 στηθοι!αναγκαστικα του δινω κ συμπληρωμα!θα σκασω!

Μάλλον χωρταίνει! Πολλά μωρά τρώνε λίγη ώρα και αποτελεσματικά! Ενδέχεται λοιπον να είσαι τυχερή! Αν δεν του δώσεις μπουκάλι κλαίει μετά και ζητάει να φάει; Όταν λες συμπλήρωμα, εννοείς ξένο ή δικό σου; Μπορείς να δίνεις απο το δικό σου που έχεις αδειάσει μετά το προηγούμενο γεύμα του για να έχεις τον έλεγχο αν και μάλλον χωρταίνει...

274 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 07, 2011 9:32 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Κοίτα που θα με ψήσετε για το δεύτερο (όχι ότι δεν έχω ψηθεί!). Ακόμα δεν μπορώ να το κλείσω για οικονομικούς λόγους. Μια προκαταβολή θα πρέπει να τη δώσω! Θα ρωτήσω και για ενοικίαση τη τιμή και αν είναι πολύ πιο κάτω θα το σκεφτώ!

georgia μήπως είναι σε άλμα ανάπτυξης (κοίτα που άρχισα να τα μαθαίνω και εγώ αλλά Μαρία δε σε φτάνω με τίποτα!). Αν ναι τότε εμάς κράτησε λιγότερο από μια βδομάδα και μετά θα ξανακοιμηθείς! Επίσης συμφωνώ με τη Μαρία τι να το κάνει το ξένο; Αν και εδώ που τα λέμε είναι ευκολία αν θες να πας κάπου και το κρατάνε άλλοι!

sof μου ναι μήπως χορταίνει με τόσο λίγο; υπήρχε περίοδος που ο δικός μου καθόταν μόνο 5 λεπτά και μετά ξεραινόταν στον ύπνο για 3-4 ώρες. Κάθε πότε τον ταίζεις; Επίσης έχεις θήλαστρο κατάλληλο για συχνή άντληση; Μήπως φταίει αυτό...

275 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 12:15 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλε τι κουκλιτσα που εισα!!! τελικα ΟΛΕΣ στο δευτερο συμφωνουμε και εγω αυτο ειδα οτι σ στρωνει καλητερα και μ αρεσει πολυ η τσαχπινια απο πισω με την κορδελα.

εγω σταματησα να ανυσηχω,πειτε με γαιδουρα αλλα μου εφηγε, δεν με νοιαζει πλεον ,ποσο θα φαει ποσο θα κοιμηθει, ποσα κακα θα κανει. ασ κανει ΟΟοοτι θελει απο τι στιγμη που μερα με τη μερα γινετε θυριο και ψυλωνει σαν ντερεκι το μαναρακι μου, συμαινει οτι ολα πανε καλα,οποτε οτι βρεξει ας κατευασει απο δω και περα!

Εχω τοοοσες δουλειες να κανω Rolling Eyes

φιλακια σε ολες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις