Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

276 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 12:44 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Veraki έγραψε:καλε τι κουκλιτσα που εισα!!! τελικα ΟΛΕΣ στο δευτερο συμφωνουμε και εγω αυτο ειδα οτι σ στρωνει καλητερα και μ αρεσει πολυ η τσαχπινια απο πισω με την κορδελα.

εγω σταματησα να ανυσηχω,πειτε με γαιδουρα αλλα μου εφηγε, δεν με νοιαζει πλεον ,ποσο θα φαει ποσο θα κοιμηθει, ποσα κακα θα κανει. ασ κανει ΟΟοοτι θελει απο τι στιγμη που μερα με τη μερα γινετε θυριο και ψυλωνει σαν ντερεκι το μαναρακι μου, συμαινει οτι ολα πανε καλα,οποτε οτι βρεξει ας κατευασει απο δω και περα!

Εχω τοοοσες δουλειες να κανω Rolling Eyes

φιλακια σε ολες

Αχ ευχαριστώ!!! Embarassed Embarassed

Και εγώ μια από τα ίδια! Έχω γίνει λίγο εώς πολύ αναίσθητη! Ένα άγχος με τη ψύχρα που έχει βάλει μήπως το ντύνω ελαφριά ή πολύ βαριά αλλά θα περάσει και αυτό!

277 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 1:08 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημεραααααααα
τι κανετε???? καλα σας βλεπω  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 654316  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 654316
τσιπη ωραια νεα για τον αδερφο σου, περαστικα και σιδερενιος. για το νυφικο.... αλλη μια ψηφος στο 2ο. αν και μου αρεσε και το τριτο. αλλα πιο πολυ το δευτερο. ωραια εμπειρια, ε???!!!! εγω οταν πηγα για το νυφικο μου 'ρθε να βαλω τα κλαματα με το πρωτο που φορεσα, δεν το περιμενα.... και φυσικα αφου γυρισα αρκετα μαγαζια, φορεσα αρκετα νυφικα ξαναγυρισα και πηρα το πρωτο που δοκιμασα....
χθες καναμε 2 εμβολια. η μικρη μου με το που την ξαπλωσαμε στο κρεβατι αρχισε να κλαιει και δε σταματουσε με τιποτα και η παιδιατρος αναρρωτιοταν αν θυμαται απο την προηγουμενη φορα. ειναι δυνατον βρε κοριτσια???? εφτασε τα 6 κιλα και 62 εκ. υψος. απο σημερα αρχισε να μην τρωει... αυτη ειναι η παρενεργεια σε μας. δεν κανει πυρετο, απλα τρωει λιγο. δεν πειραζει, 2 μερουλες ειναι θα περασουν.
κατα τα αλλα οοοοοοοοολα καλα. κατι ηθελα να σας ρωτησω αλλα τωρα το ξεχασα.... οταν το θυμιθω θα σας ρωτησω... ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι....
δε σας ειπα και το αλλο. εχει τωρα 3 βραδια που την κοιμιζω στο δωματιο της. ολοι με μαλωνουν οτι ηρθε ο καιρος να την βγαλω απο την κρεβατοκαμαρα. οταν ξυπναει ομως το βραδυ, 3:30 - 4:00 μετα την παιρνω παλι διπλα μου. χθες ομως που κουραστικε πολυ, τοοοοοοοοσο κλαμα, δεν ξυπνησε. κοιμηθικε απο τις 12:30 μεχρι τις 7:00 στο δωματιο της. δυσκολευομαι αλλα εχουν δικιο. δενομαι πολυ μαζι της και μετα θα μου ειναι πιο δυσκολο. εσεις τι κανετε με το θεμα???
αντε παλι πολλα σας ειπα.
 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 417472  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 417472 σε οοοοοοοοολες.

278 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 4:54 am

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα αστερια!!! πρωτα απολα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε οσες συνεχιζουν το θηλασμο!
Respect Respect Respect λοιπον το νυφικο εχει κλεισει , δε βρισκω κανενα λογο να πας σε αλλο μαγαζι γιατι σαυτο θα καταληξεις στο εγγυωμαι! η τιμη ειναι παρα πολυ καλη, σου παει γαντι, ειναι τελειο, κυμπαρικο , γουστοζικο, ολα τα χει!
τωρα να κανουμε αναζητηση για μπομπονιερες!!!!!!
μπραβο κ στον αδερφο σου!αντε να ηρεμησεις!λοιπον κουκλες! το παιδι μου σημερα ειναι σαν δαιμονισμενο, μιλαμε για πολυ κλαμα! μαλλον απ τα εμβολια! κ εγω πιστευω τελικα οτι θα στρωσει το κεφαλι της...εψαχνα χθες στο ιντερνετ και ψυχοπλακωθηκα! θα τη ζορισω μπρουμητα κ βλεπουμε! κ εγω θελω να την αλλαξω δωματιο αλλα ο αντρας μου δε θελει! σε κανα μηνα ομως θα επιμενω περισσοτερο!μαρακι η ξαδερφη που γεννησε προχθες αν θυμασαι αρχισε να δινει ξενο γιατι λεει οτι εχει εσωθηλες.δε ξερω καν τι ειναι αλλα εγω την μαλωσα κ της ειπα να βγαζει με το θηλαστρο τουλαχιστον για να συνεχισει τη ροη γαλακτος(καλα δε της ειπα???)το στηθος της σχεδον εχει πετρωσει. σημερα ξεπατωθηκα στις δουλειες, εκανα κ ενα γιουβετσι μουρλια!αυτα!! καλο σκ να εχουμε!

279 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 5:16 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια! Τα εμβολια σε κάθε παιδί έχουν διαφορετικές επιρροές. Πχ εμένα καποια μας έκαναν δέκατα. Εμένα ο δικος μου συνήθως είχε και έχει υπνηλία μετά.

Νατακως γιατί σόνι και καλά πρέπει να αποχωρηστείς απο δίπλα σου το βράδυ ένα τόσο μικρό μωρό; Θα ήθελα πραγματικά να μάθω με τι λογική στο λένε... scratch

Αγγελική, μην αγχώνεσαι κορίτσι μου για το κεφαλάκι! Θα ισιώσει! Η πρώην πεπονοκέφαλη στο λέει! Wink Έχω κάτι φωτο μωρουδιακές, μούρλια, χαχαχα!

Η ξαδέρφη σου εχει επιπεδες θηλές πραγμα που σημαινει πως το μωρό δεν μπορεί να πιάσει την θηλή για να θηλάσει. Αυτό δεν ειναι πρόβλημα όμως! 3 λύσεις υπαρχουν. 1)Μπορεί να αγοράσει ψευδοθηλές απο το φαρκακείο που προσαρμόζονται στο στήθος της.

Μοιάζουν έτσι:
http://www.anatello.gr/cart/images/P/U%C1V.%C2R%C5.00062-d.JPG

ή έτσι:
http://www.letoshop.gr/files/photos/resized/leto295632large_400x.jpg

2) Μπορεί να τραβήξει με το χέρι τις θηλές της προς τα έξω πριν θηλάσει ή αν δεν γίνεται να βάλει λίγο το θήλαστρο να κάνει αυτή την δουλειά. Επίσης ενας ενδιαφέρον τρόπος και ίσως αποτελεσματικός είναι με μια μεγάλη συριγγα κατ αυτό τον τρόπο που περιγράφεται παρακάτω: "Ένας τρόπος για να τραβήξετε τις θηλές σας λίγο προς τα έξω πριν το θηλασμό, είναι και ο εξής. Πάρτε μια σύριγγα των 20 ml. Αφαιρέστε το έμβολο και κόψτε την πλευρά στην οποία βρίσκεται το μπέκ (λεπτό σημείο της σύριγγας που μπαίνει η βελόνα). Εισάγετε τώρα το έμβολο, αλλά από την πλευρά πού κόψατε. Ακουμπήστε τη σύριγγα στο στήθος, με την κομμένη πλευρά και το έμβολο να δείχνει προς τα έξω. Η θηλή πρέπει να έρχεται στο κέντρο της σύριγγας. Τραβήξτε αργά το έμβολο, σταματήστε όταν η θηλή αρχίζει να πονάει και κρατήστε το σταθερό για μισό λεπτό περίπου. Έτσι βγαίνει η θηλή λίγο προς τα έξω και είναι ευκολότερο για το μωρό να «πάρει» το στήθος." Το κείμενο είναι απο εδώ: http://www.thilasmos.gr/epipedes%20thiles.htm
3)Τέλος, ο τελευταίος τρόπος είναι να μην κανει απολυτος τίποτα. Το σημαντικό στον θηλασμό είναι να πιάσει το μωρό την θηλαία άλω και όχι την θηλή. Αν πατήσεις στην άκρη την θηλή, βγαίνει ελάχιστο γάλα. Αν πιέσεις πιο πίσω, βγαίνει πολύ περισσότερο και με μεγαλύτερη πίεση. Η θηλή είναι απλά η πιπίλα-σημαδούρα για να ξέρει το μωρό που να πάει! Άρα και χωρίς αυτήν μπορεί να θηλάσει επιτυχώς! Αρκεί να καταφέρει να βάλει στο στόμα του μωρου τους όσο περισσότερο μέρος του στήθους της γίνεται. Στην αρχή που το μωρό είναι πολύ μικρό μπορεί να δυσκολευτεί αλλά να μην απογοητευτεί. Πρεπει να αντλεί συνέχεια για να μην πάθει μαστίτιδα και να δίνει στομωρό το δικό της γάλα, όσο γίνεται. Και κάποια στιγμή το μωρό θα τα καταφέρει να πιάσει στήθος! Υπομονή και επιμονή!

280 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 5:23 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά ρε θηρίο (Αγγελική) πως κατάφερες με τομωρό να σκούζει να κάνεις και δουλειές να φτιάξεις και γιουβέτσι; Εμάς ο άτιμος όταν είναι ξύπνιος θέλει να ακούει φωνές, θέλει κουβέντα και αν δεν του μικάς τσαντίζεται! Το μεσημέρι μαγειρεύαμε με το Λευτέρη στη κουζίνα και τον είχαμε δίπλα μας στο καρότσι και είχε λυσσάξει ο Λευτέρης : "Πες μαμά αγάπη μου, μαμά πες" και του το έλεγε συνέχεια και κορίτσια ο μπέμπης το ξαναέλεγε! Το άκουγες σχεδόν καθαρά! Ναι εντάξει ξέρω μια απλή επανάληψη ήταν αλλά ήταν απίστευτο να το ακούω!

Τα νυφικά θέλω να τα δει και η μαμά μου δεν ήταν μαζί χτες. Ρε γαμώτο παρ' ότι το δεύτερο μου πάει πολύ περισσότερο και μου αρέσει κιόλας σαν σχέδιο με τραβάει και το τρίτο αν και δεν κάθεται τόσο καλά πάνω μου.

Μπομπονιέρες θα τις φτιάξουμε μόνοι μας και έχω καάτι στο μυαλό μου. Για τους μεγάλους κάπως έτσι:

http://politimogamos.files.wordpress.com/2010/07/mpogamou-5a.jpg

(Η πεθερά είναι εξπέρ στη ραπτομηχανή)

Και για τους μικρους ή μαγνητάκι που πάλι θα τα φτιάξω εγώ αλλά δεν ξέρω σχέδιο και ίσως για τα κοριτσάκια αυτό:

http://4.bp.blogspot.com/_nLwGaCPkI90/TOu_gTtm3TI/AAAAAAAAABI/3A60FMm7bqo/s1600/DSC09045.JPG

Βλέπω πάντως αυτό το μήνα 2 στα 2 εμβόλια φέρανε γκρίνια. Να δω τη Τρίτη τι θα με περιμένει...

Νατάκως το θεωρώ και εγώ χωρίς νόημα να το βγάλεις από τώρα. Εγώ θα το σκεφτώ όταν θα αρχίσει να σηκώνεται γιατί αυτή η κούνια είναι παλιά και πολύ μικρότερη από τις κανονικές. Η αδερφή μου τη μικρή την έβγαλε 9 μηνών που είχε αρχίσει να σκαρφαλώνει και τη πήραμε εμείς αλλά είπαμε αυτή ήταν και τεμπέλα εμένα με βλέπω το άλλο μήνα να χρειάζομαι άλλη κούνια!

281 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 5:32 am

αγγελικημαρια

ευχαριστω μαρακι! απορω πως εισαι παντα σε ετοιμοτητα! τι ζωδιο εισαι? θα της πω ολα αυτα κ θα κανω τα παντα να θηλασει ο ανιψιος μου! μεχρι και τη θηλη θα βγαλω εξω!!! Very Happy τσιπη μη με τρελαινεις!!!θα κλαψω! ειπε μαμα???τι παιδι εχεις !η δικια μου παλι θελει φασαρια, μονο ετσι σταματαει το κλαμα!!!τελειες οι μπομπονιερες,θα σου στειλω πμ για μια ιδεα που ειχα σχετικα με τη βαφτιση...

282 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 5:40 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τσίπη και το τρίτο ήταν πολύ εντυπωσιακό αλλά το δεύτερο πάνω σου φυσούσε! Έχεις και τα χρωματα και μου θύμισες κάτι κοπελίτσες σε αναγενησιακούς πίνακες! Πολύ πριγκιπικο ολο το στυλ! Και οι μπομπονιέρες υπέροχες!! Για την παιδική ειδικά, πεθαίνωωωωωω.... (Αλλά έναν παλιπαιδισμο τον έχω, χαχαχα!)

Αγγελική ταύρος είμαι! Smile Απλά για τις εισεχουσες θηλές έχω ακουσει πολλά και ξέρω πως ειναι αρκετά συνηθες. Πες στην ξαδέρφη σου να μην αγχώνεται και επειδή καποιος θα της πει ότι δεν μπορεί να θηλάσει, πες της να μην τον ακούσει! (Καλοθελητες πολλοί! Smile Smile Smile )

Κορίτσια εγώ χθες κοιμήθηκα 1 η ώρα! Συνηθως κοιμάμαι απο τις 10 αντε το πολύ 11, μαζί με τις κότες, χαχαχα! Κοιτούσα όμως βαπτιστικά απο ίντερνετ και παρασύρθηκα... Τι τελεια πράγματα που υπάρχουν!!! Βρήκα και 2 σαιτ με πολύ φθηνά υλικά:

http://www.megamall.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=9&Itemid=2

και αυτό:

http://www.eshopgamos.gr/

Του γιου μου τα είχα πάρει απο εδω: http://www.mpomponieracenter.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7%CE%A4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%93%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%92%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82

Αν εξαιρέσουμε κάποια λαθάκια που έκαναν τα οποια διόρθωσαν με δικά τους έξοδα, και την κακή συσκευασία τους με κινδυνο να σπάσουν τα εύθραυστα (αφου ουτε την ειδική ταινια για ευθραυστα δεν είχαν κολλησει), το προτείνω. Αρκεί να κάνετε αρκετά νωρίς την παραγγελια για να υπάρχει χρονος να διορθωθεί οποιοδήποτε λάθος γίνει και να μην αγορασετε πολύ ευθραυστα αντικείμενα!

ΥΓ: Εχω ξετρελαθεί με τα κουστουμακια και τους σταυρους! Το ξέρατε ότι υπάρχουν σταυροι διπλής όψεως; Εγώ όχι! Shocked

ΥΓ2: Αγγελική τώρα είδα το αβατάρ σου! Πολύ όμορφη φωτογραφία!!!

283 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 5:58 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ τέλειο Αγγελική! μαρία θα ελέγξω τα links προσεκτικά και θα σχολιάσω μετά!

Κορίτσια ο δικός μου αν δεν του δίνεις σημασία αρχίζει και φωνάζει! Δεν κλαίει απλά σε φωνάζει. και όταν του μιλάω και μετά γυρναω στον υπολογιστή γκρινιάζει! Θέλει να τον κοιτάω και να του μιλάω όλη την ώρα! Τώρα γέλασα γιατί ήμουν στο γραφείο με το μπέμπη και ο Λευτέρης στο υπνοδωμάτιο κούναγε κουδουνίστρες για να πάω να ασχοληθώ και μαζί του! Και εγώ πήγα, πάρκαρα το μπέμπη και ξαναγύρισα!

Να ρωτήσω κάτι προσωπικό; Πως τα πάτε με τον άντρα σας στο σεξ πλέον; εννοώ σε συχνότητα...

284 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 6:07 am

αγγελικημαρια

tsiph έγραψε:Αχ τέλειο Αγγελική! μαρία θα ελέγξω τα links προσεκτικά και θα σχολιάσω μετά!

Κορίτσια ο δικός μου αν δεν του δίνεις σημασία αρχίζει και φωνάζει! Δεν κλαίει απλά σε φωνάζει. και όταν του μιλάω και μετά γυρναω στον υπολογιστή γκρινιάζει! Θέλει να τον κοιτάω και να του μιλάω όλη την ώρα! Τώρα γέλασα γιατί ήμουν στο γραφείο με το μπέμπη και ο Λευτέρης στο υπνοδωμάτιο κούναγε κουδουνίστρες για να πάω να ασχοληθώ και μαζί του! Και εγώ πήγα, πάρκαρα το μπέμπη και ξαναγύρισα!

Να ρωτήσω κάτι προσωπικό; Πως τα πάτε με τον άντρα σας στο σεξ πλέον; εννοώ σε συχνότητα...

σεξ????καθε μερα! πρωι κ βραδυ!!! αχ παιζεις με τον πονο μου!!χαλια κοριτσια χαλια! δε μας μπηκε καλα ο οκτωβρης!!!!

285 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 6:09 am

αγγελικημαρια

μαρακι εχει πολυ ωραια πραγματα...οταν βρω χρονο θα κατσω να τα δω ολα. μου αρεσαν τα μαρτυρικα πολυ!

286 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 6:14 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγγελικημαρια έγραψε:
tsiph έγραψε:Αχ τέλειο Αγγελική! μαρία θα ελέγξω τα links προσεκτικά και θα σχολιάσω μετά!

σεξ????καθε μερα! πρωι κ βραδυ!!! αχ παιζεις με τον πονο μου!!χαλια κοριτσια χαλια! δε μας μπηκε καλα ο οκτωβρης!!!!

Α! Εσείς μας ξεπερνάτε! Έχω αρχίσει να ξεχνάω το άθλημα πάνω από ένα μήνα τώρα.... Rolling Eyes

Αγγελική όποτε βρεις το κείμενο το θέλω!

287 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 6:25 am

αγγελικημαρια

αχ φοβαμαι οτι τα χριστουγεννα θα το ξαναθυμηθω... κι αν!λογικα ολα τα ζευγαρια περνανε μια τετοια φαση μετα τη γεννα!σας αφηνω!παω να δω την κολλητη μου την εγκυουλα!! υ.γ. μαρακι σταυρο διπλης οψης δεν εχω δει ποτε!

288 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 7:40 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
Μάλλον χωρταίνει! Πολλά μωρά τρώνε λίγη ώρα και αποτελεσματικά! Ενδέχεται λοιπον να είσαι τυχερή! Αν δεν του δώσεις μπουκάλι κλαίει μετά και ζητάει να φάει; Όταν λες συμπλήρωμα, εννοείς ξένο ή δικό σου; Μπορείς να δίνεις απο το δικό σου που έχεις αδειάσει μετά το προηγούμενο γεύμα του για να έχεις τον έλεγχο αν και μάλλον χωρταίνει...

Μακαρι να ηταν αυτο!!!!τρωει 10 λεπτα(απο 5 στο καθενα)κ κλαιει απαρηγορητος!!!!θυμασαι που σου πα οτι αγορασα το calma της medela?σ'αυτο βαζω τη 1 φορα δικο μου γαλα κ αν κλαει πολυ κ δεν ηρεμει του δινω ξενο!το ξενο του το δινω γιατι ειναι δυσκοιλιος!!!!τον ταιζω περιπου ανα 3 ωρες μπορει και 4 αλλα μπορει κ νωριτερα αν κλαιει!!!!οταν λοιπον πινει στο στηθος μου 10 λεπτα κ του δωσω μπιμπερο πινει αλλα 70 μπορει κ 100 ml!!!αρα δεν χορταινει κλαιει γιατι του φταιει η θηλη που μαλακωνει ή η ροη!!!δοκιμασα κ τις ψευδοθηλες αλλα τιποτα εχω γινει κ εγω κ αυτος πειραματοζωα!!!!παρολα αυτα συνεχιζω τι να κανω????δεν θελω να σταματισω τον θηλασμο!!!!στο επομενο μωρο ειναι δεν ειναι δυσκοιλιο δεν εχει μπιμπερο!!!!!!

289 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 11:35 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αγγελικη οντως ομορφη η φοτο σου.

Μαρια τα κοιταξα και εγω τα site με μπομπονιερες, ειναι και μια κοπελα στο forum που φτιχνει, και περιμενω τα δειγματα της σε φοτο να δω τη δουλεια της,ενωειτε θα σας ενημερωσω αν ειναι ωραια.

Κοριτσια και εγω δεν καταλαβενω γτ να τα βγαλετε απο το δωματιο, για μην εχετε προβλημα ας πουμε μετα σε ηλικια 3 χρονον π.χ? μου φενετε παρα πολυ νωρις,να κανει κανενα ηχο και να πεταγομε καθε τρεις και λιγο στο αλο δωματιο?εγω ακομα τον αφουγκραζομε να δω αν αναπνεει μερικες φορες φανταστητε,ποσο μαλον να τον εχω σε αλο δωματειο και να μην ξερω τι κανει,ενω μαζι μας το κεφαλι γυρναω και τον βλεπω,εχει και τη ζεστουλα μας να νιωθει θαλπωρη, μας μυριζει και νιωθει ασφαλεια ειναι ολα που μου αρεσουν.Εσας δλδ γιατι σας λενε να τα βγαλετε?με ποιο σκεπτικο?

Το σεξ...τι να πω,εμεις τους 2 πρωτους μηνες ειχαμε καθημερινη επαφη ,το τελευταιο μηνα τα εχουμε χαλασει,εγω δλδ δεν εχω ορεξη αλλα θα διξει..

Sof καλο κουραγιο,μακαρι να πανε ολα καλα

290 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Οκτ 08, 2011 12:27 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sof μου εχω ακουσει οτι σε καποιες περιπτωσεις αρχιζει κ κοβεται το γαλα μονο του. Δεν ξερω κι ολας σιγουρα μη σε παρω στο λαιμο μου..Τουλαχιστον εσυ κανεις οτι μπορεις αλλα μη σε πιασει εμμονη. Ηδη πιστευω το μωρο σου εχει παρει πολυτιμα συστατικα απο εσενα!
Αγγελικη οντως ονειρεμενη η φωτο σου!
Τσιπη νομιζω μοιαζουν τα μωρα μας! Κ εμενα μου εχει βγει κοινωνικη κ παιχνιδιαρα! Μας θελει απο πανω της να παιζουμε, να τραγουδαμε κ να χτυπαμε παλαμακια! Κ οταν φευγουμε γκρινιαζει κ μας φωναζει! Ολο αυτο βεβαια εχει σαν αποτελεσμα οταν ειμαστε μονοι με τη μικρη ή εγω ή ο αντρας μου να μην μπορουμε να ασχοληθουμε με τιποτα αλλο αν δεν κοιμηθει!
Κοριτσια εγω την εβγαλα απο το δωματιο μονο κ μονο γιατι ειναι ανεπτυγμενη κ δε χωρουσε στη καλαθουνα κ η κουνια δε χωραει στο δωματιο μας! Κανενας δε μου ειπε να το κανω αλλα κ να μου ελεγαν θα εκανα οτι ηθελα εγω κ ο αντρας μου. Αν δεν υπηρχε αυτο το θεμα δεν θα την εβγαζα ακομη! Δε νομιζω οτι υπαρχει λογος! Παντως τις νυχτες κουραζομαι περισσοτερο κ με παιρνει για λιγο ο υπνος κ στο αλλο δωματιο που εχουμε ενα κρεβατι. Γενικα κοθμαμαι οπου να'ναι! Χαχα! Παντως φροντιζω να επιστρεφω στο κρεβατι μου γιατι εναν αντρουλι εχω!
Βρε κοριτσια εσεις τις προλαβαινετε τις δουλειες? Εγω οταν ειμαι μονη μο νιωθω οτι δεν προλαβαινω τιποτα γιατι με θελει απο πανω της! Κ γενικα δε νιωθω να εχω μπει σε ρυθμο. Ολη μερα στη τσιτα να μην καταλαβαινω πως περναει κ πολλες φορες χωρις να εχω κανει κ τιποτα!
Στις 23 το βαφτιζουμε το μπουμπουκακι μας κ στις 13/11 γινομαστε νονοι οποτε καταλαβαινετε τι τρεξιμο εχουμε ριξει! Δε θα μπω σε λεπτομερειες τωρα γιατι το ξεφτιλισα παλι. Θα πω μονο πως τωρα εμαθα κ εγω για τους διπλης οψεως αλλα πηραμε με τον εσταυρωμενο γιατι μας ειπε ο πνευματικος μας οτι κανονικα ετσι ειναι οι βαφτιστικοι σταυροι. Κ αυτο τωρα το εμαθα παρολο που εχω ξαναγινει νονα!

291 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Οκτ 09, 2011 12:22 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sof έγραψε:
MariaM έγραψε:
Μάλλον χωρταίνει! Πολλά μωρά τρώνε λίγη ώρα και αποτελεσματικά! Ενδέχεται λοιπον να είσαι τυχερή! Αν δεν του δώσεις μπουκάλι κλαίει μετά και ζητάει να φάει; Όταν λες συμπλήρωμα, εννοείς ξένο ή δικό σου; Μπορείς να δίνεις απο το δικό σου που έχεις αδειάσει μετά το προηγούμενο γεύμα του για να έχεις τον έλεγχο αν και μάλλον χωρταίνει...

Μακαρι να ηταν αυτο!!!!τρωει 10 λεπτα(απο 5 στο καθενα)κ κλαιει απαρηγορητος!!!!θυμασαι που σου πα οτι αγορασα το calma της medela?σ'αυτο βαζω τη 1 φορα δικο μου γαλα κ αν κλαει πολυ κ δεν ηρεμει του δινω ξενο!το ξενο του το δινω γιατι ειναι δυσκοιλιος!!!!τον ταιζω περιπου ανα 3 ωρες μπορει και 4 αλλα μπορει κ νωριτερα αν κλαιει!!!!οταν λοιπον πινει στο στηθος μου 10 λεπτα κ του δωσω μπιμπερο πινει αλλα 70 μπορει κ 100 ml!!!αρα δεν χορταινει κλαιει γιατι του φταιει η θηλη που μαλακωνει ή η ροη!!!δοκιμασα κ τις ψευδοθηλες αλλα τιποτα εχω γινει κ εγω κ αυτος πειραματοζωα!!!!παρολα αυτα συνεχιζω τι να κανω????δεν θελω να σταματισω τον θηλασμο!!!!στο επομενο μωρο ειναι δεν ειναι δυσκοιλιο δεν εχει μπιμπερο!!!!!!
Καλημερα! Μπορεις να αυξησεις την παραγωγη σου αν θες σιγα σιγα. Με το που θα τελείωνεις το τάισμα του μωρού, θα πηγαίνεις να αντλεις με το θήλαστρο για λίγο καποιες φορες βαζε τον στο στηθος απλα να πιπιλισει οταν δεν θα πειναει και θα δεις ότι όσο πιο συχνα το ενοχλείς τόσο πιο πολύ γάλα θα αρχίσεις να παραγεις. Η Γεωργιά είπε ότι καποιες φορές κόβεται το γάλα. Αυτο σπανια συμβαίνει ξαφνικά. Όταν υπαρχει ιατρικός λόγος το γάλα απλά δεν θα κατεβει ποτε! Αλλα μιλαμε για ενα 3% των γυναικων που δεν μας αφορα αμεσα γιατι γαλα ειχαμε ολες μας. Αυτο που συμβαινει εδω ειναι οτι εχεις αρχισει μαλλον να αποθηλαζεις σταδιακα. Αν εχεις το κουραγιο μπορεις να κανεις πληρη επαναγαλακτισμο. Ξερω κοπελα που αποθηλασε τελειως και εκανε επαναγαλακτισμο μετα απο 8 μηνες! Οποτε φαντασου ποσο ευκολο μπορει να ειναι για εσενα αν το αποφασισεις και θα ειμαστε εδω να σε στηριξουμε απο την αρχη. Αν παλι δεν μπορεις στην φαση που εισαι συναισθηματικα, δεν χαθηκε και ο κοσμος! Σε καταλαβαινω οσο δε φανταζεσαι αν δεν μπορεις! Απλα θηλασε οσο μπορεις και οπως μπορεις εσυ! Smile
Και κατι τελευταιο. Πως καταλαβες οτι ειναι δυσκοιλιος ο μικρος; Το ξερεις οτι τα μωρα που θηλαζουν μπορουν να κανουν και 10 μερες να ενεργηθουν; Κι ομως ειναι φυσιολογικο.

georgia84 έγραψε:...
Στις 23 το βαφτιζουμε το μπουμπουκακι μας κ στις 13/11 γινομαστε νονοι οποτε καταλαβαινετε τι τρεξιμο εχουμε ριξει! Δε θα μπω σε λεπτομερειες τωρα γιατι το ξεφτιλισα παλι. Θα πω μονο πως τωρα εμαθα κ εγω για τους διπλης οψεως αλλα πηραμε με τον εσταυρωμενο γιατι μας ειπε ο πνευματικος μας οτι κανονικα ετσι ειναι οι βαφτιστικοι σταυροι. Κ αυτο τωρα το εμαθα παρολο που εχω ξαναγινει νονα!

Α, δεν το γνωριζα! Θα το εχω κατα νου! Με το καλο οι δυο βαπτισεις σας!

Οι δουλειες του σπιτιου πονεμενη ιστορια για εμας, ακομα... Οτι προλαβαίνω κάνω και πάλι ειμαστε πάντα άνω-κάτω...

Για το σεξ; Οσες θηλάζουν μπορεί να μην έχουν και τόση όρεξη... Είναι και η περιοχή πιο ξηρή και αυτό δυσκολευει τα πράγματα. Είναι θέμα της φύσης και αυτό. Δηλαδη, τα θηλαστικά στην φυση που έχουν μικρά και τα θηλάζουν δεν εχουν διάθεση για ζευγάρωμα πριν μεγαλώσουν τα μωρά τους. Και αμα εχετε έρθει σε επαφή με τον άντρα σας κορίτσια μια χαρά σας βρίσκω θηλάζουσες και μη. Ξέρω ζευγάρια που μετά την γέννα μπορεί να κανουν και 9 μήνες να έρθουν τόσο κοντά... Χαλαρά... Εμένα στην αρχή έγιναν όλα νωρίς, γιατί ειχα συναισθηματική ανάγκη να έρθουμε κοντά με τον άντρα μου. Αλλά είναι και θέμα χημείας του ζευγαριού και τι σημαινε για αυτούς το σεξ. Για κάποιους δηλαδή είναι μόνο απόλαυση. Και ειδικά και αν ο άντρας γίνεται πιεστικός νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο απο το επιθυμητό... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, χαχαχα! Πάντως το ότι υπάρχει το σεξ στην ζωή σας είναι καλό και κάποια στιγμή και οι δουλειες θα μπουν σε ένα πρόγραμμα και χρόνο για τον άντρα σας θα βρίσκετε, σιγά-σιγά. Γίνατε γονείς και είσαστε μάλλον μπερδεμένοι όπως είμαστε και εμείς σαφώς λιγότερο πλέων, όμως παίρνει λιγο καιρό να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα. Πχ. το πάτωμα αυτή την στιγμή είναι γεμάτο παιχνίδια! Αν μπει κλέφτης στο σπιτι μου θα νομίζει ότι τον έχει προλάβει άλλος έτσι άνω κάτω που είναι! Ε, και λοιπόν;;;

292 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Οκτ 09, 2011 5:16 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρια χαιρομαι που διευκρινιζεις τα περι θηλασμου κ αποθηλασμου γιατι κ εγω οτι εχω ακουσει απο αλλες μαμαδες ξερω κ οτι εχω διαβασει εδω μεσα κ στο ιντερνετ. Αληθεια πως αρχιζει ο αποθηλασμος? Δηλαδη απ'οτι καταλαβαινω κ η Sof δεν θελει να αποθηλασει αρα ειναι κατι που συμβαινει ετσι απλα καποια στιγμη? Κ πως το καταλαβαινεις?
Πολλες βαφτισεις! Χαχα! Κ η βαφτιστηρουλα μας εχει 15 μερες διαφορα απο τη κορη μας! Ελπιζω να γινουν καλες φιλες κ να δεσουν οπως δεσαμε οι γονεις!
Στο σπιτι δεν με πειραζει τοσο να βλεπω παιχνιδια μες στη μεση οσο η καθαριοτητα που δεν προλαβαινω να κανω παντα. Γενικα με το μωρο τα βγαζω περα. Στο συνδυασμο σπιτι-παιδι κολλαω! Κ δουλευω μονο 3-4 ωρες τη μερα.

293 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Οκτ 09, 2011 7:06 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
Sof έγραψε:
MariaM έγραψε:

Καλημερα! Μπορεις να αυξησεις την παραγωγη σου αν θες σιγα σιγα. Με το που θα τελείωνεις το τάισμα του μωρού, θα πηγαίνεις να αντλεις με το θήλαστρο για λίγο καποιες φορες βαζε τον στο στηθος απλα να πιπιλισει οταν δεν θα πειναει και θα δεις ότι όσο πιο συχνα το ενοχλείς τόσο πιο πολύ γάλα θα αρχίσεις να παραγεις. Η Γεωργιά είπε ότι καποιες φορές κόβεται το γάλα. Αυτο σπανια συμβαίνει ξαφνικά. Όταν υπαρχει ιατρικός λόγος το γάλα απλά δεν θα κατεβει ποτε! Αλλα μιλαμε για ενα 3% των γυναικων που δεν μας αφορα αμεσα γιατι γαλα ειχαμε ολες μας. Αυτο που συμβαινει εδω ειναι οτι εχεις αρχισει μαλλον να αποθηλαζεις σταδιακα. Αν εχεις το κουραγιο μπορεις να κανεις πληρη επαναγαλακτισμο. Ξερω κοπελα που αποθηλασε τελειως και εκανε επαναγαλακτισμο μετα απο 8 μηνες! Οποτε φαντασου ποσο ευκολο μπορει να ειναι για εσενα αν το αποφασισεις και θα ειμαστε εδω να σε στηριξουμε απο την αρχη. Αν παλι δεν μπορεις στην φαση που εισαι συναισθηματικα, δεν χαθηκε και ο κοσμος! Σε καταλαβαινω οσο δε φανταζεσαι αν δεν μπορεις! Απλα θηλασε οσο μπορεις και οπως μπορεις εσυ! Smile
Και κατι τελευταιο. Πως καταλαβες οτι ειναι δυσκοιλιος ο μικρος; Το ξερεις οτι τα μωρα που θηλαζουν μπορουν να κανουν και 10 μερες να ενεργηθουν; Κι ομως ειναι φυσιολογικο.

Οι δουλειες του σπιτιου πονεμενη ιστορια για εμας, ακομα... Οτι προλαβαίνω κάνω και πάλι ειμαστε πάντα άνω-κάτω...

Για το σεξ; Οσες θηλάζουν μπορεί να μην έχουν και τόση όρεξη... Είναι και η περιοχή πιο ξηρή και αυτό δυσκολευει τα πράγματα. Είναι θέμα της φύσης και αυτό. Δηλαδη, τα θηλαστικά στην φυση που έχουν μικρά και τα θηλάζουν δεν εχουν διάθεση για ζευγάρωμα πριν μεγαλώσουν τα μωρά τους. Και αμα εχετε έρθει σε επαφή με τον άντρα σας κορίτσια μια χαρά σας βρίσκω θηλάζουσες και μη. Ξέρω ζευγάρια που μετά την γέννα μπορεί να κανουν και 9 μήνες να έρθουν τόσο κοντά... Χαλαρά... Εμένα στην αρχή έγιναν όλα νωρίς, γιατί ειχα συναισθηματική ανάγκη να έρθουμε κοντά με τον άντρα μου. Αλλά είναι και θέμα χημείας του ζευγαριού και τι σημαινε για αυτούς το σεξ. Για κάποιους δηλαδή είναι μόνο απόλαυση. Και ειδικά και αν ο άντρας γίνεται πιεστικός νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο απο το επιθυμητό... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, χαχαχα! Πάντως το ότι υπάρχει το σεξ στην ζωή σας είναι καλό και κάποια στιγμή και οι δουλειες θα μπουν σε ένα πρόγραμμα και χρόνο για τον άντρα σας θα βρίσκετε, σιγά-σιγά. Γίνατε γονείς και είσαστε μάλλον μπερδεμένοι όπως είμαστε και εμείς σαφώς λιγότερο πλέων, όμως παίρνει λιγο καιρό να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα. Πχ. το πάτωμα αυτή την στιγμή είναι γεμάτο παιχνίδια! Αν μπει κλέφτης στο σπιτι μου θα νομίζει ότι τον έχει προλάβει άλλος έτσι άνω κάτω που είναι! Ε, και λοιπόν;;;

Καλησπερα!!!!Σας ευχαριστω ολες για τις πολυτιμες πληροφοριες!!!!μεχρι 1 1/2 μηνων θηλαζα αποκλειστικα παρα τον πονο που αντιμετωπιζα με τις θηλες τα καταφερα κ το ξεπερασα!!!!!ε μεχρι 1 1/2 μηνων το νινι δεν εκανε κακα του κ καθε 12-13 μερες βαζαμε υποθετακι γλυκερινης!!!!!αλλαξα 2 παιδιατρους γιατι μου ειπαν το ιδιο για το γαλα δηλ η οτι δεν χορταινει η οτι το γαλα μου ειναι σφιχτο!ο 3 λοιπον μου πε να δοκομασω να του δωσω αφου πρωτα θηλασει το βραδυ κ novalac it!κ το επομενο βραδυ καναμε κακα μας!!!!το προβλημα πιστευω πως ειναι οτι συγκρινει τις θηλες!!!!γι΄αυτο κι εγω τωρα καταφερα να τον θηλασω μολις 1 τεταρτο αλλα δεν του εδωσα συμπληρωμα ετσι ωστε οταν θα κλαψει να τον ξαναθυλασω!!!!πραγματικα μου εχει γινει εμμονη κ δεν μπορω να χαρω το μωρο μου!!!!

294 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Οκτ 09, 2011 7:25 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sof μου συγχαρητηρια για την επιμονη σου οχι ομως για την εμμονη σου! Απλα να ηρεμησεις και πιστευω πως ηδη βρισκεις λυσεις για να δωσεις το καλυτερο στο μωρο σου! Καλα το σκεφτηκες να μην του δωσεις συμπληρωμα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!

295 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Οκτ 09, 2011 8:13 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
georgia84 έγραψε:Sof μου συγχαρητηρια για την επιμονη σου οχι ομως για την εμμονη σου! Απλα να ηρεμησεις και πιστευω πως ηδη βρισκεις λυσεις για να δωσεις το καλυτερο στο μωρο σου! Καλα το σκεφτηκες να μην του δωσεις συμπληρωμα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!
σε ευχαριστω πολυ Γιωργια μου!!!!!!

296 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Οκτ 09, 2011 8:31 am

αγγελικημαρια

SOF μπραβο κοπελα μου που συνεχιζεις, ευχομαι να αυξησεις την παραγωγη σου!
VERAKI εσυ τουλαχιστον εκανες κ δυο μηνες σεξ!! Very Happy
MARIA μεχρι και για το σεξ βρε θηριο με επιχειρηματα κ τεκμηρια απαντας!!!εισαι μεγαλη λεμεεε!!!!!!!
εμεις πολυ γκρινια σημερα...ισως ειναι απ το εμβολιο!

297 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Οκτ 09, 2011 9:31 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:Μαρια χαιρομαι που διευκρινιζεις τα περι θηλασμου κ αποθηλασμου γιατι κ εγω οτι εχω ακουσει απο αλλες μαμαδες ξερω κ οτι εχω διαβασει εδω μεσα κ στο ιντερνετ. Αληθεια πως αρχιζει ο αποθηλασμος? Δηλαδη απ'οτι καταλαβαινω κ η Sof δεν θελει να αποθηλασει αρα ειναι κατι που συμβαινει ετσι απλα καποια στιγμη? Κ πως το καταλαβαινεις?
...

Γι αυτη την ερωτηση την απάντηση την γνωρίζω και στην πράξη πολύ καλά δυστυχως... Καταρχάς να πω πως οι μαμάδες που θηλάζουν αποκλειστικά, απλά εξαιρούνται, δηλαδή δεν υπάρχει ο φόβος του αποθηλασμού. Όμως μια μαμά που δινει συμπλήρωμα σταδιακά αποθηλάζει... Δεν θελω να σας τρομαξω γι αυτο θα εξηγησω αμέσως πως συμβαίνει αυτο. Η όλη ιστοριά παίζεται στα άλματα αναπτυξης καθώς και στην χρήση ακαταλληλου θήλαστρου. Σε κάθε αλμα αναπτυξης το μωρό θηλάζει μανιωδώς. Έτσι αυξάνει την παραγωγη της μανούλας για τις μελλοντικές του αναγκες. Εκεί, όταν θηλάζεις και δίνεις και συμπλήρωμα, συνηθως δύσκολα αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει. Το αποτελεσμα λοιπον στο άλμα, να αυξήσεις την ποσότητα του συμπληρωματος και η ποσότητα του στήθους παραμένει στάσιμη. Οπότε σε κάθε άλμα αυξάνεται το συμπλήρωμα. Ενώ δηλαδή το μωρό μπορεί στην αρχή να χρειάζεται 50 γρ. -λέμε τωρα, όχι πως μετριέται- για να χορτάσει, μετά απο 2 αλματα που έχει αυξηθεί το συμπλήρωμα, το στήθος συνεχίζει να παράγει 50 γρ. άρα όντως το μωρό δεν χορταίνει πια. Έτσι, φανταστείται όταν αρχίσει το μωρό να πίνει 150 η 180 με το μπουκάλι. Το συμπλήρωμα γίνεται πια το στήθος της μαμάς και το κυριως γεύμα το ξένο. Δεν εξαιρούμε καθόλου το ψυχολογικό κομμάτι εδώ... Κάποια στιγμή, όπως είναι φυσικό το μωρό αρχίζει να προτιμάει το μπιμπερό που το θρέφει επαρκώς και αποτελεσματικά... Δεν μπορώ να πω πότε κόβεται το γάλα τελείως. Από την δική μου εμπειρία κόπηκε στους 3,5 μήνες και έδινα συμπλήρωμα απο την αρχή, όπως σας εχω εξηγήσει και πιο παλιά. Και πολύ μου κράτησε σας λέω εγώ... Αν το ξεκινούσα λίγο αργότερα, ίσως να φτάναμε μέχρι τις στέρεες τροφές, υποθέτω. Νομίζω γενικά πως όταν ο θηλασμός αρχίσει να γίνεται το συμπλήρωμα, είναι και πολύ κοντά στο τέλος. Βέβαια πάντα υπάρχει ο τρόπος να γίνει επαναγαλακτισμός-πράγμα που δεν ήξερα... Απλά αυτό που ειναι δύσκολο στον επαναγαλακτισμό είναι να εμπιστευτείς τον εαυτό σου...

Sof έγραψε:
MariaM έγραψε:
Sof έγραψε:
MariaM έγραψε:

Καλησπερα!!!!Σας ευχαριστω ολες για τις πολυτιμες πληροφοριες!!!!μεχρι 1 1/2 μηνων θηλαζα αποκλειστικα παρα τον πονο που αντιμετωπιζα με τις θηλες τα καταφερα κ το ξεπερασα!!!!!ε μεχρι 1 1/2 μηνων το νινι δεν εκανε κακα του κ καθε 12-13 μερες βαζαμε υποθετακι γλυκερινης!!!!!αλλαξα 2 παιδιατρους γιατι μου ειπαν το ιδιο για το γαλα δηλ η οτι δεν χορταινει η οτι το γαλα μου ειναι σφιχτο!ο 3 λοιπον μου πε να δοκομασω να του δωσω αφου πρωτα θηλασει το βραδυ κ novalac it!κ το επομενο βραδυ καναμε κακα μας!!!!το προβλημα πιστευω πως ειναι οτι συγκρινει τις θηλες!!!!γι΄αυτο κι εγω τωρα καταφερα να τον θηλασω μολις 1 τεταρτο αλλα δεν του εδωσα συμπληρωμα ετσι ωστε οταν θα κλαψει να τον ξαναθυλασω!!!!πραγματικα μου εχει γινει εμμονη κ δεν μπορω να χαρω το μωρο μου!!!!

Α, τότε δεν είναι δύσκολο να επανέλθετε! Το γάλα σου έχει πολύ σίδηρο και πίστεψέ με δεν έχει διαφορά απο άλλο μητρικό γάλα! Γι' αυτό και είναι "σφιχτό" σε αντίθεση με το αγελαδινό που περιέχει πολύ ασβέστιο και ίσως και καθόλου σιδηρο... Το δικό μου το παιδάκι βλέπεις που πηρε πολύ συμπλήρωμα κινδυνεύει με αναιμία και είχε έλλειψη σε σίδηρο οπότε του έδωσα συμπληρωματικά για 2 μήνες σίδηρο. Αν θήλαζα όμως δεν θα είχε χρειαστεί. Μήπως παίρνεις εσύ ακόμα σίδηρο; Μήπως είναι και λίγο θέμα κληρονομικότητας; Αυτά στα λέω για να μην πιστεύεις ότι το γάλα σου είναι σκάρτο σε καμία περίπτωση, έτσι; Laughing Laughing Laughing Γενικά κατά καιρούς μπορεί να ακούσεις ότι το γάλα σου είναι ξινό/γλυκό/αραιό/παχύ/κτλ... όμως είναι το καλύτερο γάλα για το παιδί σου και μην αμφιβάλλεις ούτε στιγμή. Τώρα, για την δυσκοιλιότητα, έχω ακούσει και άλλους να δίνουν συμπλήρωμα για λίγο αλλά μετά απο λίγο το κόβουν ή τουλάχιστον δεν το κάνουν σύστημα. Δηλαδή, μπορείς να το δώσεις για 3-4 βράδια, και όταν ανακουφίζεται το παιδί, να συνεχίζεις με το δικό σου. Αν θυμάμαι καλά είχες αγοράσει ειδικό μπιμπερό της medela. Νομίζω πως αν καταφέρεις να δίνεις μόνο ένα γεύμα την ημέρα κάποια βράδια (ίσα ίσα για το θέμα της δυσκοίλιας), τότε δεν θα έχετε πρόβλημα. Και κάτι τελευταίο. Άσε τον να φάει και πιο συχνά αν πεινάσει. Με το ξένο είναι λογικο να μην πεινάει πριν τις 3-4 ώρες γιατί περιέχει μεγάλα ποσοστά καζείνης (80%) για να κοιμάται πολλές ώρες το μωρό της αγελάδας χορτάτο. Αν δώσεις μόνο μητρικό, ίσως να πεινάει λίγο νωρίτερα. Τάισε τον λοιπον νωρίτερα, γιατί όταν πεινάει πολύ θα βιάζεται να χορτάσει και είναι λογικό να αφήνει το στήθος και να περιμένει μπιμπερό. Αν μετά το 10λεπτο σου αφήνει το στήθος δώσε του το άλλο στήθος και μετά αν αφήσει και αυτό, δώσε το άλλο ξανά... Θα το πάρει απόφαση στο τέλος. Και το στήθος σου μην νομίζεις. Μπορεί να έχει "αδειάσει" αλλά μετά απο λίγο αν τον ξαναβάλεις εκεί κάτι θα κατεβάσει. Επέμεινε -αν θες- λίγο περισσότερο και δίνε εναλλάξ τα 2 στήθη και στο τέλος δώσε τώρα στην αρχή και λίγο ξένο -λιγότερο απο όσο θα έδινες κανονικά όμως. Έτσι, λίγο λίγο μείωνε το ξένο και θα τον ξανακερδίσεις! Wink Επειδή καταλαβαίνω την κούρασή σου, αν θες κάνεις όλα τα παραπάνω που εγώ απλά σου προτείνω. Αν θες λοιπον να τα κάνεις, εδώ θα είμαστε να τα λέμε και θα ρωτήσουμε και άλλους για οτιδηποτε προκύψει! Δεν θα είσαι μόνη σου αν το αποφασίσεις!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 417472 Κουράγιο μανούλα!!!

αγγελικημαρια έγραψε:
MARIA μεχρι και για το σεξ βρε θηριο με επιχειρηματα κ τεκμηρια απαντας!!!...

Embarassed Embarassed Embarassed Ναι ε; Χαχαχαχαχα!

298 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Οκτ 09, 2011 10:40 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
georgia84 έγραψε:Μαρια χαιρομαι που διευκρινιζεις τα περι θηλασμου κ αποθηλασμου γιατι κ εγω οτι εχω ακουσει απο αλλες μαμαδες ξερω κ οτι εχω διαβασει εδω μεσα κ στο ιντερνετ. Αληθεια πως αρχιζει ο αποθηλασμος? Δηλαδη απ'οτι καταλαβαινω κ η Sof δεν θελει να αποθηλασει αρα ειναι κατι που συμβαινει ετσι απλα καποια στιγμη? Κ πως το καταλαβαινεις?
...

Γι αυτη την ερωτηση την απάντηση την γνωρίζω και στην πράξη πολύ καλά δυστυχως... Καταρχάς να πω πως οι μαμάδες που θηλάζουν αποκλειστικά, απλά εξαιρούνται, δηλαδή δεν υπάρχει ο φόβος του αποθηλασμού. Όμως μια μαμά που δινει συμπλήρωμα σταδιακά αποθηλάζει... Δεν θελω να σας τρομαξω γι αυτο θα εξηγησω αμέσως πως συμβαίνει αυτο. Η όλη ιστοριά παίζεται στα άλματα αναπτυξης καθώς και στην χρήση ακαταλληλου θήλαστρου. Σε κάθε αλμα αναπτυξης το μωρό θηλάζει μανιωδώς. Έτσι αυξάνει την παραγωγη της μανούλας για τις μελλοντικές του αναγκες. Εκεί, όταν θηλάζεις και δίνεις και συμπλήρωμα, συνηθως δύσκολα αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει. Το αποτελεσμα λοιπον στο άλμα, να αυξήσεις την ποσότητα του συμπληρωματος και η ποσότητα του στήθους παραμένει στάσιμη. Οπότε σε κάθε άλμα αυξάνεται το συμπλήρωμα. Ενώ δηλαδή το μωρό μπορεί στην αρχή να χρειάζεται 50 γρ. -λέμε τωρα, όχι πως μετριέται- για να χορτάσει, μετά απο 2 αλματα που έχει αυξηθεί το συμπλήρωμα, το στήθος συνεχίζει να παράγει 50 γρ. άρα όντως το μωρό δεν χορταίνει πια. Έτσι, φανταστείται όταν αρχίσει το μωρό να πίνει 150 η 180 με το μπουκάλι. Το συμπλήρωμα γίνεται πια το στήθος της μαμάς και το κυριως γεύμα το ξένο. Δεν εξαιρούμε καθόλου το ψυχολογικό κομμάτι εδώ... Κάποια στιγμή, όπως είναι φυσικό το μωρό αρχίζει να προτιμάει το μπιμπερό που το θρέφει επαρκώς και αποτελεσματικά... Δεν μπορώ να πω πότε κόβεται το γάλα τελείως. Από την δική μου εμπειρία κόπηκε στους 3,5 μήνες και έδινα συμπλήρωμα απο την αρχή, όπως σας εχω εξηγήσει και πιο παλιά. Και πολύ μου κράτησε σας λέω εγώ... Αν το ξεκινούσα λίγο αργότερα, ίσως να φτάναμε μέχρι τις στέρεες τροφές, υποθέτω. Νομίζω γενικά πως όταν ο θηλασμός αρχίσει να γίνεται το συμπλήρωμα, είναι και πολύ κοντά στο τέλος. Βέβαια πάντα υπάρχει ο τρόπος να γίνει επαναγαλακτισμός-πράγμα που δεν ήξερα... Απλά αυτό που ειναι δύσκολο στον επαναγαλακτισμό είναι να εμπιστευτείς τον εαυτό σου...

Sof έγραψε:
MariaM έγραψε:
Sof έγραψε:
MariaM έγραψε:

Α, τότε δεν είναι δύσκολο να επανέλθετε! Το γάλα σου έχει πολύ σίδηρο και πίστεψέ με δεν έχει διαφορά απο άλλο μητρικό γάλα! Γι' αυτό και είναι "σφιχτό" σε αντίθεση με το αγελαδινό που περιέχει πολύ ασβέστιο και ίσως και καθόλου σιδηρο... Το δικό μου το παιδάκι βλέπεις που πηρε πολύ συμπλήρωμα κινδυνεύει με αναιμία και είχε έλλειψη σε σίδηρο οπότε του έδωσα συμπληρωματικά για 2 μήνες σίδηρο. Αν θήλαζα όμως δεν θα είχε χρειαστεί. Μήπως παίρνεις εσύ ακόμα σίδηρο; Μήπως είναι και λίγο θέμα κληρονομικότητας; Αυτά στα λέω για να μην πιστεύεις ότι το γάλα σου είναι σκάρτο σε καμία περίπτωση, έτσι; Laughing Laughing Laughing Γενικά κατά καιρούς μπορεί να ακούσεις ότι το γάλα σου είναι ξινό/γλυκό/αραιό/παχύ/κτλ... όμως είναι το καλύτερο γάλα για το παιδί σου και μην αμφιβάλλεις ούτε στιγμή. Τώρα, για την δυσκοιλιότητα, έχω ακούσει και άλλους να δίνουν συμπλήρωμα για λίγο αλλά μετά απο λίγο το κόβουν ή τουλάχιστον δεν το κάνουν σύστημα. Δηλαδή, μπορείς να το δώσεις για 3-4 βράδια, και όταν ανακουφίζεται το παιδί, να συνεχίζεις με το δικό σου. Αν θυμάμαι καλά είχες αγοράσει ειδικό μπιμπερό της medela. Νομίζω πως αν καταφέρεις να δίνεις μόνο ένα γεύμα την ημέρα κάποια βράδια (ίσα ίσα για το θέμα της δυσκοίλιας), τότε δεν θα έχετε πρόβλημα. Και κάτι τελευταίο. Άσε τον να φάει και πιο συχνά αν πεινάσει. Με το ξένο είναι λογικο να μην πεινάει πριν τις 3-4 ώρες γιατί περιέχει μεγάλα ποσοστά καζείνης (80%) για να κοιμάται πολλές ώρες το μωρό της αγελάδας χορτάτο. Αν δώσεις μόνο μητρικό, ίσως να πεινάει λίγο νωρίτερα. Τάισε τον λοιπον νωρίτερα, γιατί όταν πεινάει πολύ θα βιάζεται να χορτάσει και είναι λογικό να αφήνει το στήθος και να περιμένει μπιμπερό. Αν μετά το 10λεπτο σου αφήνει το στήθος δώσε του το άλλο στήθος και μετά αν αφήσει και αυτό, δώσε το άλλο ξανά... Θα το πάρει απόφαση στο τέλος. Και το στήθος σου μην νομίζεις. Μπορεί να έχει "αδειάσει" αλλά μετά απο λίγο αν τον ξαναβάλεις εκεί κάτι θα κατεβάσει. Επέμεινε -αν θες- λίγο περισσότερο και δίνε εναλλάξ τα 2 στήθη και στο τέλος δώσε τώρα στην αρχή και λίγο ξένο -λιγότερο απο όσο θα έδινες κανονικά όμως. Έτσι, λίγο λίγο μείωνε το ξένο και θα τον ξανακερδίσεις! Wink Επειδή καταλαβαίνω την κούρασή σου, αν θες κάνεις όλα τα παραπάνω που εγώ απλά σου προτείνω. Αν θες λοιπον να τα κάνεις, εδώ θα είμαστε να τα λέμε και θα ρωτήσουμε και άλλους για οτιδηποτε προκύψει! Δεν θα είσαι μόνη σου αν το αποφασίσεις!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 417472 Κουράγιο μανούλα!!!

αγγελικημαρια έγραψε:
MARIA μεχρι και για το σεξ βρε θηριο με επιχειρηματα κ τεκμηρια απαντας!!!...

Embarassed Embarassed Embarassed Ναι ε; Χαχαχαχαχα!

Μπορει να σου φανει υπερβολη αλλα πιστεψε με δεν ειναι!!!!Ηδη νοιωθω πολυ καλυτερα κ ειμαι διατεθειμενη να κανω τα παντα για να τρεφεται αποκλειστικα απο το στηθος μου!!!!!
θα σας γραφω καθε μερα τα νεα μας!!!!!σας ευχαριστω πολυ ολες για την εμπρακτη συμπαρασταση σας!!!!
Μαρια μου εισαι οντως η ψυχη της παρεας!!!!!σε ευχαριστω για ολααααααααα!!!!!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 417472

299 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Οκτ 09, 2011 11:17 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sof έγραψε:

Μπορει να σου φανει υπερβολη αλλα πιστεψε με δεν ειναι!!!!Ηδη νοιωθω πολυ καλυτερα κ ειμαι διατεθειμενη να κανω τα παντα για να τρεφεται αποκλειστικα απο το στηθος μου!!!!!
θα σας γραφω καθε μερα τα νεα μας!!!!!σας ευχαριστω πολυ ολες για την εμπρακτη συμπαρασταση σας!!!!
Μαρια μου εισαι οντως η ψυχη της παρεας!!!!!σε ευχαριστω για ολααααααααα!!!!!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 417472

Sof μου απλά θέλω όλες να νιώθετε καλά με τις επιλογες σας! Εγω σε οτι αποφασισετε θα σας υποστηριξω ολες ανεξαιρετως. Απλα με εσενα ενιωσα πως πιστεψες πως το γαλα σου κανει κακο στο μωρακι σου αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι... Αν θες το αναλυουμε αυτο το τελεταιο. Φυσικα το αγελαδινο γαλα δεν ειναι κακο, ετσι; Αλλα το ανθρωπινο ειναι το ιδανικο και εφοσον εκανες την αρχη και θηλασες αποκλειστικα 1 1/2 μήνα και περασες το δυσκολο μερος, μπορεις να καταφερεις τα παντα μην αμφιβαλεις γι αυτο! Wink Οτι θες ειμαστε ολες εδω! Το ξερεις οτι η Τσιπη καπου στις αρχες εδινε και συμπληρωμα; Μπορει να μας πει ποσο καιρο της πηρε να πετυχει αποκλειστικο θηλασμο. Ολα θα πανε καλα χαλαρα χωρις αγχος και σιγά-σιγά...

300 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Οκτ 09, 2011 11:15 pm

αγγελικημαρια

καλημερα!!!!! sof γερα με τσαμπουκα!εχεις την υποστηριξη ολων μας κ με τη βοηθεια της μαριας θα τα καταφερεις! εισαι αποφασισμενη κ μαρεσει! ολα καλα τα νινακια μας???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις