51 Απ: Άλλα λέει η θειά μου...άλλα ακούν τα αυτιά μου... Κυρ Σεπ 04, 2011 10:41 am
aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κούλαρε ρε δικέ μου, 'νταξ να 'ούμε, όλα λαδι...
...το ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ελειπε μονο...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini.pav έγραψε:με εχει στησει πολυ ωρα μια φιλή μου και της τηλεφωνουσα αλλα ηταν κλειστο!! οταν ερχεται μετα απο καμια ωρα ακολουθησε ο τραγικοτατος διάλογος!!! αντε καλε που εισαι τοση ωρα?? άργησες!!! Σιγά το άργημα!!!! μου απαντάει!! ναι αλλά σε επαιρνα τηλ και ηταν κλειστο! Ειχε κλεισει από μπαταρία και δεν εβρισκα το φορτιστηρι!!! μου απαντάει!! οπως λέμε ποτιστηρι!!(αν το γραφω και σωστα!) και εγω η πιο τραγικη εδωσα την εξης ευχη σε γάμο! να ειστε γεροι και του χρόνου!!!! τι ονειρο ειδα εκεινη την ωρα και το ειπα ακομη δεν εχω καταλάβει!!!
Nena έγραψε:aggeliki5579 έγραψε:Ειχα παει σε μια κηδεια (φτου φτου εξω απο δω) και την ωρα που χαιρετανε τους συγγενεις,ηθελα να πω ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ειπα ΚΟΥΛΑΡΕ! εγινα ρομπα βεβαια...πως δεν του πεταξα και κανα ΔΙΚΕ ΜΟΥ να τον στειλω τον καημενο
aggeliki5579 έγραψε:Ειχα παει σε μια κηδεια (φτου φτου εξω απο δω) και την ωρα που χαιρετανε τους συγγενεις,ηθελα να πω ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ειπα ΚΟΥΛΑΡΕ! εγινα ρομπα βεβαια...πως δεν του πεταξα και κανα ΔΙΚΕ ΜΟΥ να τον στειλω τον καημενο
χαχαχαχ, κι εγω αν το διάβαζα ετσι, θα κλικαρα, εννοείται!!!tomaraki έγραψε:Ελεγα οτι δεν θα το γραψω γιατι ειναι χαζο ....αλλα δεν αντεχω πια σημερα το πρωι παλι τα ιδια .....ΑΜΑΝ ΠΙΑ...με αυτο το γαλα για "κατοικους"(κολοικους)!!!!!!!Μου εχει γινει εφιαλτης!!!!!!!!!!!!!!!! [/q
εγώ που το διάβασα γάλα για κοιλιακούς και κλίκαρα κιολάς η χαζή για να δώ?????
alstxr έγραψε:ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ, ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ!!!ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΠΕ!!!
eirini.pav έγραψε:στην κηδεια του παππουλη μου, ημουν 12, οταν πηγαν να τον βάλουν στην εκκλησια τους γλίστρησε η κάσα και εγω φωναξα: Σιγά θα τον σκοτώσετε τον άνθρωπο!! η καημενη μου η μανούλα λύθηκε στα γέλια ακομα το θυμάται!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Άλλα λέει η θειά μου...άλλα ακούν τα αυτιά μου...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης