Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
391 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 391 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

526ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Φεβ 22, 2012 11:56 pm

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pharmacy έγραψε:καλημερααααααααααααα.....απο ασχημα ονειρα αλλο τπτ..ειναι ελαχιστα τα βραδια που δεν βλεπω..ολο εφιαλτες..χαλια σου λεω...ξυπναω λεω το πατερ ημων και ξανακοιμαμαι φαντασου!!!!εχω ακουσει πολλες μελλουσες μανουλες παντως που εχουν εφιαλτες!!!
απο καλλυντικα επειδη ειμαι φαρμακοποιος κ τα ξερω απο 1ο χερι θα τα παρω ολα της frezyderm...εινια τα καλυτερα αλλα κ ακρι\βα παραλληλα....θα τα εναλλσαω κ με τα fissan για μεγαλυτερη οικονομια....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Make a pregnancy ticker

καλημέρα σας τι κάνετε?
και εγω πήρα αρκετά από τη frezyderm ,σαμπουάν,κρέμα συγκάματος,αφρόλουτρο,κρέμα για τις θηλές.δε ξέρω αν πρέπει να πάρω και κάτι άλλο όμως,εσύ pharmacy τι θα πάρεις?πήρα και τις chicco απο τα jumbo άρα εγώ θα τα εναλλάσω κάπως έτσι!

527ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 12:11 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia καλημέρα δίκιο έχεις για το θηλασμό,αλλά ούτως ή άλλως χρειάζεται μπιμπερό για το κίντερτε απόσο γνωρίζω από την ανιψιά μου.όσο αφορά τη πιπίλα άκουσα έναν παιδίατρο σε μια εκπομπή και έλεγε πως δεν είναι απαραίτητο να δώσουμε πιπίλα,είναι λέει σαν να το αναγκάσουμε να καπνίζει..ξέρω εγώ??ακούω διάφορα και απλά τα μεταφέρω.εγω πήρα πολυκαρότσι τις chicco.για τα καλλυντικά της fissan έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.πάνες πήρα pampers και εγώ θεώρησα πως είναι ακριβούτσικα!blackrose πήγαινε σε ένα μαγαζί και πάρε όποιο καρεκλάκι σου αρέσει πιο πολύ.είμαι σίγουρη πως όλα τα πράγματα θα τα βλέπεις για ακόμη μισό μήνα!!!να τα χαρείτε όλες οι κοπέλες τα πραγματάκια σας.άντε με το καλό...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Twisted Evil Twisted Evil ΦΙΛΆΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994

528ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 12:13 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evigiorgos έγραψε:alexia καλημέρα δίκιο έχεις για το θηλασμό,αλλά ούτως ή άλλως χρειάζεται μπιμπερό για το κίντερτε απόσο γνωρίζω από την ανιψιά μου.όσο αφορά τη πιπίλα άκουσα έναν παιδίατρο σε μια εκπομπή και έλεγε πως δεν είναι απαραίτητο να δώσουμε πιπίλα,είναι λέει σαν να το αναγκάσουμε να καπνίζει..ξέρω εγώ??ακούω διάφορα και απλά τα μεταφέρω.εγω πήρα πολυκαρότσι τις chicco.για τα καλλυντικά της fissan έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.πάνες πήρα pampers και εγώ θεώρησα πως είναι ακριβούτσικα!blackrose πήγαινε σε ένα μαγαζί και πάρε όποιο καρεκλάκι σου αρέσει πιο πολύ.είμαι σίγουρη πως όλα τα πράγματα θα τα βλέπεις για ακόμη μισό μήνα!!!να τα χαρείτε όλες οι κοπέλες τα πραγματάκια σας.άντε με το καλό...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Twisted Evil Twisted Evil ΦΙΛΆΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994

ΚΑΙ ΕΓΩ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ...ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 536304 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 536304

529ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 9:17 am

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα!
Very Happy
Χαχαχαχα ρε Ευη! γιουπι!!!!
ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994

Για καθισμα ,το ψαχουλευω ,μου αρεσει πολυ της Ferrαri καπου το ειδα και με εκπτωση!και γενικα μου αρεσε πολυ!

Ναι η μ
αρκα που πηρες σε κρεμες κτλ ξερω οτι ειναι απτις καλυτερες καθως κ της Fissan!

Θελω μεσα στο Μαρτιο να παω να δω και τον παιδιατρο,θα γεννησω Λαρισα,θα εχω εκει εναν πολυ καλο,θα παω να τον γνωρισω επιτελους απο περσι με περιμενει!Θα τα ρωτησω ΟΛΑ!

Ψαχνω κ για κουνια,τι κουνια εχετε ή θα παρετε?
Απλες? Προεφηβικες η καναπε?
Σκεφτηκα για προεφηβικη,να γινεται κ κρεβατακι ,αλλα λεω θα ζησει??χαχαχα
Παντως ψαχνω για κατι οχι ακριβο σιγουρα αλλα καλο σε ποιοτητα!

Παντως η λυση που βρηκαμε με τον αντρα μου ,για να αποφυγουμε περσινα ξινα σταφυλια που λενε,ηταν να τσονταρουν οι παππουδες (αν θελουν ας μην το κανουν χαχαχα) και να παρουμε ενα παρκοκρεβατο 2 επιπεδων με αλλαξιερα κανει απο 100-200 ευρω.
Δε θα παρει κανεις κουνια(περσι η πεθερα μου ηθελε δικη ΤΗΣ κουνια,γκαρνταρομπα,καροτσι κτλ) για το σπιτι του.Θα πηγαινουμε και οταν θα χρειαζεται να μενει η μπεμπα εκει 1-2 νυχτες τσουυπ το παρκοκρεβατο ξεδιπλωνεται!
Θα συνδιαστει και για παιχνιδι κ υπνο!
Και θα το εχουμε σπιτι μας!Τελος.

Αυτα...Α! Ειμαι +9 κιλα συνολο!γιουπι!!!
Razz
Του χρονου θα παρει φωτια ο διαδρομος και το ποδηλατακι μου!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994

530ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 10:26 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
blackrose έγραψε:Καλησπερα!
Very Happy
ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994

Για καθισμα ,το ψαχουλευω ,μου αρεσει πολυ της Ferrαri καπου το ειδα και με εκπτωση!και γενικα μου αρεσε πολυ!

Ναι η μ

Θελω μεσα στο Μαρτιο να παω να δω και τον παιδιατρο,θα γεννησω Λαρισα,θα εχω εκει εναν πολυ καλο,θα παω να τον γνωρισω επιτελους απο περσι με περιμενει!Θα τα ρωτησω ΟΛΑ!

Παντως η λυση που βρηκαμε με τον αντρα μου ,για να αποφυγουμε περσινα ξινα σταφυλια που λενε,ηταν να τσονταρουν οι παππουδες (αν θελουν ας μην το κανουν χαχαχα) και να παρουμε ενα παρκοκρεβατο 2 επιπεδων με αλλαξιερα κανει απο 100-200 ευρω.
Δε θα παρει κανεις κουνια(περσι η πεθερα μου ηθελε δικη ΤΗΣ κουνια,γκαρνταρομπα,καροτσι κτλ) για το σπιτι του.Θα πηγαινουμε και οταν θα χρειαζεται να μενει η μπεμπα εκει 1-2 νυχτες τσουυπ το παρκοκρεβατο ξεδιπλωνεται!

Razz
Του χρονου θα παρει φωτια ο διαδρομος και το ποδηλατακι μου!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994

καλησπέρα blackrose ..τι ακούω?σιγά μη στη παραδώσει και μετά τη ορκομοσία του πανεπιστημίου πες στη πεθερά σου..έλα χριστέ και παναγιά,θέλει δική της γκαρνταρόμπα κτλ κτλ??θα σου δώσω το κιν μου να με πάρει ενα τηλ τώρα που οι ορμόνες μου δεν είναι στα καλυτερά τους Twisted Evil Twisted Evil λοιπόν κούνια απλή πήρα γιατί εδώ έχουν έθιμο πως το παιδικό στήνεται πρίν το γάμο,άρα το έχω ήδη,βέβαια για μετά είναι!ωραία η ιδέα του παρκοκρέβατου.μου το πήρε η κουνιάδα μου εμένα,λίγα ο ένας λίγα ο άλλος κάπως βολεύεται η κατάσταση.και πότε θα πας στη Λάρισα?οι υπόλοιπες κοπέλες ψωνίσανε?πολλά φιλάκια!!

531ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 10:28 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
όσο για τα κιλά έλα μωρέ θα τα χάσουμε λίγα είναι!εμένα η κυτταρίτιδα μου τη δίνει πολύ!!

532ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 12:42 pm

Maya

Maya
blackrose έγραψε:Ας θηλασω και χαλαλι κ τα μπιμπερο!!!

Αν το θελεις θα θηλασεις κοριτσακι! Τα βιβλια της Πατσουρου τα εχεις?

533ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 12:47 pm

Maya

Maya
evigiorgos έγραψε:alexia καλημέρα δίκιο έχεις για το θηλασμό,αλλά ούτως ή άλλως χρειάζεται μπιμπερό για το κίντερτε απόσο γνωρίζω από την ανιψιά μου.όσο αφορά τη πιπίλα άκουσα έναν παιδίατρο σε μια εκπομπή και έλεγε πως δεν είναι απαραίτητο να δώσουμε πιπίλα,είναι λέει σαν να το αναγκάσουμε να καπνίζει..ξέρω εγώ??ακούω διάφορα και απλά τα μεταφέρω.εγω πήρα πολυκαρότσι τις chicco.για τα καλλυντικά της fissan έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.πάνες πήρα pampers και εγώ θεώρησα πως είναι ακριβούτσικα!blackrose πήγαινε σε ένα μαγαζί και πάρε όποιο καρεκλάκι σου αρέσει πιο πολύ.είμαι σίγουρη πως όλα τα πράγματα θα τα βλέπεις για ακόμη μισό μήνα!!!να τα χαρείτε όλες οι κοπέλες τα πραγματάκια σας.άντε με το καλό...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Twisted Evil Twisted Evil ΦΙΛΆΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 215994

Οσον αφορα την πιπιλα, στη μεγαλη μου κορη δεν εδωσα γιατι δεν ηθελα να παθει συγχιση θηλων με το θηλασμο. Επισης πιστευω οτι αν ενα μωρακι κλαιει πχ γιατι πειναει/εχει κανει κακα του/ κρυωνει ή για οποιοδηποτε λογο, η πιπιλα δεν του λυνει το προβλημα, αλλα το να του λυσεις αυτο που το ενοχλει. Αν θελει αγκαλια ή στηθος, το δινουμε.. Μη στερειτε τις αγκαλιες! Η κορη μου 18 μηνων δε με πλησιαζει πια ποτε για αγκαλια και στενοχωριεμαι πολυ. Ειναι πολυ λιγη η περιοδος της αγκαλιας. Δεν χρειαζεται να δινουμε πιπιλα για να το ηρεμουμε αφου μπορουμε να του δωσουμε μονο την αγκαλιτσα, τη φροντιδα και την αγαπη μας!

534ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 12:48 pm

Maya

Maya
evigiorgos έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ...ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 536304 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 536304

γιουπιιιιιιι ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 328109 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 328109 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 328109 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 328109 οταν φτασω κι εγω θα σας κερασω μπιρες!! (χωρις αλκοολ)

535ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 12:57 pm

Maya

Maya
blackrose έγραψε:Καλησπερα!
Very Happy

Ναι η μ

Razz

Για ψαχτε τις φισσαν μηπως εχουν παραμπενς πριν αγορασετε!!!! Νομιζω οτι καπου ειχε παρει το ματι μου κατι τετοιο!!!

Απο κουνια, εγω ειχα παρει στη μεγαλη μου κορη μια κουνια απο τις μεγαλες που μετα γινονται κρεββατι και το μετανιωσα γιατι τωρα που θα ξαναγεννησω, δε μπορω να χρησιμοποιησω την κουνια αυτη και πρεπει να παρω κι αλλη κουνια!!!
Θα παρω απο το ΙΚΕΑ κατι κουνιες πολυ ωραιες με 2 επιπεδα αλλα οχι τις πολυ μεγαλες και μετα τα 2 ετσι κι αλλιως τα βαζουμε σε κρεββατακια οποτε μεχρι τοτε, θα κρατησει. Αυτες ειναι αρκετα οικονομικες και εχει τρια χρωματα.

αν εχετε σκοπο να κανετε και δευτερο παιδακι συντομα, τοτε ειναι καλυτερα να παρετε μια απλη κουνια (να μη γινεται κρεββατι) ωστε μετα να την παρει το δευτερο παιδι και το πρωτο να μπει σε κρεββατι που ετσι κι αλλιως μπαινουν μετα τα δυο!

Επισης το ΙΚΕΑ εχει μια φανταστικη βιβλιοθηκη που γινεται αλλαξιερα και με εχει βολεψει πολυ!
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=21292

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=3564

536ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 1:00 pm

Maya

Maya
Επισης προσπαθειστε να αντισταθειτε στον πειρασμο να παρετε τα λευκα ειδη (παντες, σεντονια κλπ κλπ) ροζ ή μπλε όσο τρελα και να μας πιανει με το πρωτο μας παιδακι ειδικα τις κοριτσομανες με το ροζ. Εγω ημουν τυχερη και εχω μονο κορες, εκανα το λαθος και τα πηρα ΟΟΟΟΛΑ ροζ και τωρα 1. τα εχω βαρεθει 2. Αν εκανα αγορι, ΕΠΡΕΠΕ να τα αγορασω ΟΛΑ απο την αρχη, που δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα στις εποχες που ζουμε.
Ειναι δυσκολο να αντισταθεις, λες ειναι το πρωτο σου παιδι, αλλα πιστεψτε με, αξιζει τον κοπο!

537ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 1:06 pm

Maya

Maya
evigiorgos έγραψε:όσο για τα κιλά έλα μωρέ θα τα χάσουμε λίγα είναι!εμένα η κυτταρίτιδα μου τη δίνει πολύ!!

Μην αγχωνεστε με τα κιλα! Αν πραγματικα θελουμε, τα χανουμε!!! Και ο καλυτερος τροπος ειναι ο θηλασμος. Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει 14, τα εχασα ολα σε 1 χρονο χωρις καθολου διαιτα, θηλαζοντας. Μαλιστα, η περιφερεια λεκανης μου ηταν μικροτερη μετα τη γεννα απο οτι πριν μεινω εγκυος -απο 97 ποντους στους 93 ενω ειχα φτασει 101!!!(!!!!!!!!!) το ειχα διαβασει οτι συμβαινει λογω θηλασμου επειδη το γαλα παιρνει το λιπος απο τους γλουτους και βοηθαει να κλεισουν τα κοκκαλα στη λεκανη, και δεν το πιστευα...
Αν θελει καποια συμβουλες για το θηλασμο, ρωτηστε με (την πορωμενη)!!! ειναι πραγματι η καλυτερη εμπειρια που εχω βιωσει.

538ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 1:08 pm

blackrose

blackrose
Ευη μου ναι,καλα ακους,περσι να με ακουγες...ειχε ψωνησει του μπεμπη κουβερτες ,σεντονια,ρουχα κτλ κρεμες βρεφικες..ολα αυτα ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ.Και ειχε πει "δε θα ανακατευεστε οταν το μωρο θα ειναι εδω,θα το ντυνω οπως θελω"...Βεβαια οπως ειπα ,περσινα ξινα σταφυλια.Εμεινε να τα βλεπει μονη της.Καλα φετος,ουτε λογος να προσφερθει να πει παιδια μου αυτα ειναι για την μπεμπα και το σπιτι σας ,εκει ανηκουν....της ειπε βεβαια ο αντρας μου,πως περιμενε την σωστη της σταση,οτι δεν πτοειται να φερθει σωστα και κραταει τα ρουχα ολα κ τα πραματα στην ντουλαπα της...και εκεινη απαντησε με μια φραση "ελατε παρτε τα!"
affraid
ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 585182

Ακους? Ακουω να λες.
Γι αυτο μετα απο οτι περασα,δε θα ανεχτω ΤΙΠΟΤΑ.Γι αυτο και η λυση του παρκοκρεβατου.Θα παρω ενα και καλο κ ας κοστισει.Να ειναι καλης ποιοτητας να ξερω οτι θα κοιμαται ασφαλες οσο λειπω.Και παρολα αυτα θα το εχουμε εμεις.

Αστα βραστα ,ιστορια μεγαλη....
Η αληθεια μου παντως ειναι πως εμας κανενας δεν προθυμοποιειται να μας "ενισχυσει" με κατι βρεφικο,(εξαιρω την μαμα μου)κανενας δεν ειπε θα σας παρω πχ την κουνια η εστω το καθισμα αυ/του η 1 μπιμπερο...Εγω ανεργη φετος...δυσκολη χρονια...αλλα δε το βαζουμε κατω με τν αντρα μου.Ξερουμε οτι ο τροχος γυριζει!

Ωραια εχεις κ την κουνια μια χαρα!
Κυτταριτιδα ακουω ε? Μπα εγω δεν εβγαλα,ειχα λιγη αλλα καθολου ενοχλητικη...ουτε καν ραγαδες δεν εκανα πουθενα..που ξερω εχω δερματακι βελουδο χαχαχαχα!
Ισως επειδη γυμναζομουν και ημουν πολυ των σπα?Αχ πανε και οι θαλασσοθεραπειες,σοκολατοθεραπειες,χαμαμ... χαχαχαχα ,τα θυμαμαι και τα χαιρομαι....

Οταν θα ερθει η στιγμη,στο χερι μας ειναι με διατροφη σωστη,κινηση και καμια κρεμουλα και στρωνουμε παλι!Εγω ειχα περιπου +5 κιλα κ απο την προηγουμενη εγκυμ. γι αυτο θελω να το "ισσοροπησω"..δεν προλαβα να τα χασω γιατι μετα απο 3,5 μηνες ξαναεμεινα εγκυος.

Κι εγω με βλεπω μπαλονι τωρα,αλλα μου αρεσει!!!!Γιατι ειμαι kinder-εκπληξη!!!!! Χαχαχα

Εσυ Ευη,Ροδο εισαι?Εκει θα γεννησεις? Εγω σε ιδιωτικη κλινικη στη Λαρισα! Εχω ερθει 4 φορες Ροδο κ περασα π.ωραια!
Αυριο θα παω και στο Ικα να μαθω τι γινεται με τα επιδοματα,αν αλλαξε κατι και να κανω κ την εξουσιοδοτηση στν αντρα μου για το τελος που θα γεννησω!
Υγεια να εχουμε και ολα θα γινουν! Φιλακια στις κοιλιτσες! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 417472

539ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 1:16 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
Με το καλο να γεννησετε τα μωρακια σας κοριτσια!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

540ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 1:30 pm

blackrose

blackrose
Μaya μου!!! Πως εισαι πορωμενη μανουλα του θηλασμου???
Ποτε θα δειτε ξανα τις νεραιδουλες σας?

Λοιπον,μακαρι να εχω γαλα,να θηλασω,δεν εχω προβλημα...εσυ το βιωσες και το εβαλες καλα στο πετσι σου,εσυ δηλαδη ξερεις!Απλα εγω δεν το εχω σαν σιγουρο...δηλαδη λεω,
θα εχω γαλα?θα ξερω ποσο τρωει?ποσα ml δηλαδη κ τετοια "χαζα" ερωτηματα,που αν τα σκεφτομαι αγχωνομαι και το αφηνω πιο "χαλαρα" να ερθει η στιγμη και ΜΑΚΑΡΙ να την θηλασω οοσο πιο πολυ μπορω!
Τα βιβλια που λες δν τα εχω υποψιν!δε τα ξερω δηλαδη! Rolling Eyes

Βεβαια και η σιλουετα που ειπες οτι παρα-μαζεψε. . Δεν ειναι κακοοο καθολου κακοοο χαχαχαχαχαχαχα,Το στηθος σε τι "κατασταση" απο οτι ηταν πριν ειναι μετα απο τοσο καιρο θηλασμου??Rolling Eyes

Και στο Ικεα θα παω μια βολτιτσα ,καλα λες...να ριξω μια ματια κ εκει!
Παντως κ εγω σκεφτομαι πιο πολυ για απλη κουνια και οχι προεφηβικο...γιατι μεχρι τοτε θελω κ αλλο-α παιδακια!!
Βρηκα και κατι καλες ευκαιριες στο νετ.
Καλα δεν πεφτει καθολου το ματι μου στα ροζ σεντονακια κτλ!Δεν τα θελω ολα ενα χρωμα..Θελω πολυχρωμια,θελω κ το πορτοκαλι κ το λαχανι κ το εκρου ,το ζαχαρι,το φουξ,το κοκκινο το πρασινο το λευκο κ.α!χαχαχα .Αλλα οχι ολο ροζ.

Εσυ ποιες βρεφικες κρεμες χρησιμοποιουσες?
Η sudocream ακουω οτι ειναι π.καλη για το αλλαγμα της πανας.

Smile

541ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 1:35 pm

blackrose

blackrose
alexia-marinos έγραψε:Με το καλο να γεννησετε τα μωρακια σας κοριτσια!!!!!!!!

Σε ευχαριστουμε φρεσκια και γλυκια μανουλα με τον παιδαρο!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 417472

542ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 1:40 pm

blackrose

blackrose
ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 990599

543ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 1:49 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
blackrose έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Με το καλο να γεννησετε τα μωρακια σας κοριτσια!!!!!!!!

Σε ευχαριστουμε φρεσκια και γλυκια μανουλα με τον παιδαρο!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

544ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 1:58 pm

Maya

Maya
blackrose έγραψε:Μaya μου!!! Πως εισαι πορωμενη μανουλα του θηλασμου???
Ποτε θα δειτε ξανα τις νεραιδουλες σας?

Λοιπον,μακαρι να εχω γαλα,να θηλασω,δεν εχω προβλημα...εσυ το βιωσες και το εβαλες καλα στο πετσι σου,εσυ δηλαδη ξερεις!Απλα εγω δεν το εχω σαν σιγουρο...δηλαδη λεω,
θα εχω γαλα?θα ξερω ποσο τρωει?ποσα ml δηλαδη κ τετοια "χαζα" ερωτηματα,που αν τα σκεφτομαι αγχωνομαι και το αφηνω πιο "χαλαρα" να ερθει η στιγμη και ΜΑΚΑΡΙ να την θηλασω οοσο πιο πολυ μπορω!
Τα βιβλια που λες δν τα εχω υποψιν!δε τα ξερω δηλαδη! Rolling Eyes

Βεβαια και η σιλουετα που ειπες οτι παρα-μαζεψε. . Δεν ειναι κακοοο καθολου κακοοο χαχαχαχαχαχαχα,Το στηθος σε τι "κατασταση" απο οτι ηταν πριν ειναι μετα απο τοσο καιρο θηλασμου??Rolling Eyes

Και στο Ικεα θα παω μια βολτιτσα ,καλα λες...να ριξω μια ματια κ εκει!
Παντως κ εγω σκεφτομαι πιο πολυ για απλη κουνια και οχι προεφηβικο...γιατι μεχρι τοτε θελω κ αλλο-α παιδακια!!
Βρηκα και κατι καλες ευκαιριες στο νετ.
Καλα δεν πεφτει καθολου το ματι μου στα ροζ σεντονακια κτλ!Δεν τα θελω ολα ενα χρωμα..Θελω πολυχρωμια,θελω κ το πορτοκαλι κ το λαχανι κ το εκρου ,το ζαχαρι,το φουξ,το κοκκινο το πρασινο το λευκο κ.α!χαχαχα .Αλλα οχι ολο ροζ.

Εσυ ποιες βρεφικες κρεμες χρησιμοποιουσες?
Η sudocream ακουω οτι ειναι π.καλη για το αλλαγμα της πανας.

Smile

sudocream χρησιμοποιω κι εγω για οταν συγκαιγονται αλλα ειναι αρκετα δυνατη κρεμα και δε χρειαζεται σε καθε αλλαγη πανας, μονο οταν βλεπεις να κοκκινιζει το δερματακι.
Οσον αφορα το θηλασμο, μπορεις να πας στα ειδικα σεμιναρια που γινονται απο μαιες ΔΩΡΕΑΝ σε καταστηματα τυπου prenatal και mothercare klp κι εκει θα σου τα εξηγησουν ολα. Θα σου πουν οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες εχουν γαλα και ΟΛΕΣ μπορουμε να θηλασουμε, οπως συμβαινει με ολα τα ζωα του πλανητη που γεννανε. Πρεπει ομως να διαβασεις και να εισαι ενημερωμενη γιατι αν πας ετσι στο μαιευτηριο θα σου πουν οτι δεν εχεις γαλα και τετοια για να προωθησουν τα ξενα γαλατα. Βασικα πρεπει
1. Να βαλεις το παιδι στο στηθος αμεσως μετα τον τοκετο, στην ανανηψη απο την καισαρικη
2. Να μη δωσεις καθολου μπουκαλι με ξενο και συνηθισει ή μπερδευτει με τις αλλες θηλες
3. Να βαζεις στο στηθος το μωρο καθε φορα που ζηταει (κλαιει) για να σου αυξησει την παραγωγη και να μην του δινεις πιπιλα
4. Να εχεις υπομονη και να το θελεις πολυ γιατι τον πρωτο καιρο κουραζεσαι πολυ.
Μετα ομως που μαθαινεται κι οι δυο, πας παντου χωρις να κουβαλας ΤΙΠΟΤΑ, δεν χαλας ΦΡΑΓΚΟ για γαλα, νιωθεις μεγαλη υπερηφανεια που το σωμα σου μπορει να θρεψει το παιδι σου οπως εκανες και τοσο καιρο, και το βασικοτερο, δινεις στο παιδι σου το πολυτιμοτερο πραγμα, γεματο αντισωματα, ζωντανο γαλα αναλογα με τις αναγκες του, δενεσαι μαζι του με εναν καταπληκτικο δεσμο που δε μπορω να σου περιγραψω..

545ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 2:01 pm

Maya

Maya
Το στηθος με το θηλασμο εγινε οσο θηλαζα κατι απο παμελα αντερσον, αλλα δυστυχως μετα το θηλασμο, εγινε οπως πριν.. ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 534787 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 534787 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 534787 δε μπορουσα να το κρατησω? ε? ε? ασε καλυτερα γιατι τοτε ισως κρατουσα και τον κω**ο χαχαχαχαχαχαααααα.. Οχι, μια χαρα το στηθος.

Αυριο πρωι εχουμε υπερηχο και επειδη μετα παλι θα παμε Τριτη και περνανε πολλες μερες, δανειστηκα κι εγω ενα dopplerακι για να παρακολουθω την κατασταση το τριημερο...

546ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Φεβ 24, 2012 1:50 am

vblue

vblue
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
blackrose έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:
blackrose έγραψε:Ευχαριστουμε πολυυυυυυυυυ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] flower [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ποτε μπηκα στην 30η εβδομαδα δε καταλαβα...η τελικη ευθεια που λενε!

Μaya μου,εγω δε θελω αναγκαστικα να ταιριαζει στο καροτσι,υπαρχει κ το δικο του!Παιδακι αλλο σιγουρα λογω καισαρικης θα παρει χρονο να κανω,οποτε θα με βολευε 0-18kg...ειναι και το οικονομικο στη μεση!

Πανες εχω και pampers sencitive και λιμπερο και nannys για κιλα 3 εως 6 η 2 εως 5 (επαιρνα απο κανενα),εχω 6 πακετακια! Θα δοκιμασω να δω ποιο θα μας "κατσει" πιο καλα! Θα παραγγειλω κ απο τις οικολογικες να δω!
Μωρομαντιλα εχω 5-6 πακετακια για νεογγενητα!
Αφρολουτρο ειχα απο περσι (κλειστο δν εληξε) τζονσονς για νεογνα,αλλα θα παρω κ αλλα θα ρωτησω φαρμακειο η γιατρο,ή και απο συμβουλες απο παλιες!
Νυχοκοπτη,ψαλιδακι κτλ πηρα!
Για αρχη καλα παμε....τωρα θα αρχισω να τα οργανωνω ολα και μεσα Μαρτιου να κανω βαλιτσουλα!

Οτι θελετε να συμβουλεψετε ειμαι ολη αυτια!!! Smile

Κλειω μου,εγω ειχα παρει ολα τα καλλυντικα της τζονσον κ το μωρο αρχιζε να ξεφλουδιζει σαν το φιδι,ειδικα στα χερακια!!!!!Ρωτησα την παιδιατρο κ μου ειπε κατηγορηματικα οχι της τζονσον κ νομιζα οτι τ εκανε για λογους διαφημισης...μολις πηρα κ χρησιμοποιησα το φισαν,εφτιαξε αμεσως το δερματακι του....

Αλεξια αληθεια? Γι αυτο το λογο και λογω οτι ειμαι απειρη δεν ψωνιζω καλλυντικα,θα ρωτησω το γιατρο καλυτερα.Παλι καλα 1 αφρολουτρο εχω απο τζονσον.Θα μιλησω με τν παιδιατρο πριν γεννησω να μου προτεινει.Καλυτερα
Εχω πολλες αποριες βεβαια.
Πχ. Πιπιλες. Ποιες ειναι καλυτερες.σιλικονη?καοτσουκ?μαρκες?
Εγω εχω και chiccο και nuk και nuby (απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη) και ειναι σιλικονης αλλα κ καοτσουκ.Ειναι καλες?
Μπιμπερο εχω τις Αvent κ εχω και το θερμομπιμπερο Yοοmi.

Να πανε ολα καλα προσευχομαι να τα χαρω.Βαρεθηκα να τα βλεπω να "καθονται"...

Κορίτσι με το καλό να είναι! Και σε όλες βέβαια! Blackrose, ειδικά σε σένα το εύχομαι... να μην ξαναδείς μπιμπερό και πιπίλες να "κάθονται" Very Happy
Λοιπόν κορίτσια μην αγχώνεστε με μπιμπερό και τέτοια... Όλα στα δείχνει το παιδί με τον τρόπο του τελικά... Η δικιά μου βολεύτηκε μια χαρά τα μπιμπερό της chicco και του Dr.Brown, αλλά με τίποτα της Nuk η οποία έχει ιδιαιτερότητα στις θηλές της. Για την αλλαγή της πάνας χρησιμοποιώ Sudocream, καλή και φθηνή! Πιπίλες βολεύουν πιο πολύ οι καουτσούκ (αυτές οι κλασικές της chicco νομίζω είναι οι καλύτερες Smile ), ειδικά όταν βγάζουν δοντάκια. Αυτό πάλι εξαρτάται απ το κάθε μωράκι. Εγώ λόγω μικρών θηλών θήλασα μόνο μέχρι 40 ημερών κι αυτό με θήλαστρο και πολύ ζόρι. Πιπίλα της έδωσα μόλις σαράντησα, διότι μου είχαν πει ότι καλό θα είναι όταν θηλάζει να μην έχει πιπίλα. Μπουκάλι είχαμε απ την αρχή, διότι μόνο με θήλαστρο το γάλα είναι λίγο... Crying or Very sad
Όσο για τα καλλυντικά... Η μαία μου με είχε συμβουλεύσει να βάζω στο παιδί ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο (το οποίο μυρίζει υπέροχα) αντί κρέμας σώματος και όντως είχε δίκιο, αλλά είναι κουραστικό και γεμίζουν τα ρούχα, οπότε το σταμάτησα γρήγορα. Rolling Eyes Επίσης μου είχε πει να αποφύγω όσο γίνεται τα μωρομάντηλα, αλλά πιστέψτε με... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Wink Θα έχετε τρελλή κατανάλωση σε μωρομάντηλα!!!! Εγώ δοκίμασα διάφορα, αλλά της pumpers θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα...
Όσο για τις πάνες... Για το δικό μου το μωρό και την ανιψιά μου μας βόλεψαν τα babylino. Τα οποία τα βρίσκουμε συνήθως σε προσφορά στον Σκλαβενίτη οπότε παίρνουμε μπόλικα τότε. Τώρα τελευταία επειδή έβαζαν τα libero 50% πήρα και Libero και είναι κι αυτά μια χαρά. Αυτά που δεν μας βόλεψαν καθόλου είναι τα pumpers, τα οποία νομίζω ότι μύριζαν κάπως... Embarassed
Αφρόλουτρο χρησιμοποιώ της johnson, που είναι σαμπουάν και αφρόλουτρο μαζί ηλικία 0 έως 1. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είχα χρησιμοποιήσει και της chicco, αλλά κάτι δεν μου άρεσε. Δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα στο παιδί πάντως. Κρέμα σώματος το ίδιο...
Αυτά ως συμβουλές! Ότι θέλετε κορίτσια ρωτήστε! Τώρα που τα έχω φρέσκα!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 328109

547ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Φεβ 24, 2012 5:54 am

blackrose

blackrose
vblue έγραψε:Κορίτσι με το καλό να είναι! Και σε όλες βέβαια! Blackrose, ειδικά σε σένα το εύχομαι... να μην ξαναδείς μπιμπερό και πιπίλες να "κάθονται" Very Happy
Λοιπόν κορίτσια μην αγχώνεστε με μπιμπερό και τέτοια... Όλα στα δείχνει το παιδί με τον τρόπο του τελικά... Η δικιά μου βολεύτηκε μια χαρά τα μπιμπερό της chicco και του Dr.Brown, αλλά με τίποτα της Nuk η οποία έχει ιδιαιτερότητα στις θηλές της. Για την αλλαγή της πάνας χρησιμοποιώ Sudocream, καλή και φθηνή! Πιπίλες βολεύουν πιο πολύ οι καουτσούκ (αυτές οι κλασικές της chicco νομίζω είναι οι καλύτερες Smile ), ειδικά όταν βγάζουν δοντάκια. Αυτό πάλι εξαρτάται απ το κάθε μωράκι. Εγώ λόγω μικρών θηλών θήλασα μόνο μέχρι 40 ημερών κι αυτό με θήλαστρο και πολύ ζόρι. Πιπίλα της έδωσα μόλις σαράντησα, διότι μου είχαν πει ότι καλό θα είναι όταν θηλάζει να μην έχει πιπίλα. Μπουκάλι είχαμε απ την αρχή, διότι μόνο με θήλαστρο το γάλα είναι λίγο... Crying or Very sad
Όσο για τα καλλυντικά... Η μαία μου με είχε συμβουλεύσει να βάζω στο παιδί ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο (το οποίο μυρίζει υπέροχα) αντί κρέμας σώματος και όντως είχε δίκιο, αλλά είναι κουραστικό και γεμίζουν τα ρούχα, οπότε το σταμάτησα γρήγορα. Rolling Eyes Επίσης μου είχε πει να αποφύγω όσο γίνεται τα μωρομάντηλα, αλλά πιστέψτε με... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Wink Θα έχετε τρελλή κατανάλωση σε μωρομάντηλα!!!! Εγώ δοκίμασα διάφορα, αλλά της pumpers θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα...
Όσο για τις πάνες... Για το δικό μου το μωρό και την ανιψιά μου μας βόλεψαν τα babylino. Τα οποία τα βρίσκουμε συνήθως σε προσφορά στον Σκλαβενίτη οπότε παίρνουμε μπόλικα τότε. Τώρα τελευταία επειδή έβαζαν τα libero 50% πήρα και Libero και είναι κι αυτά μια χαρά. Αυτά που δεν μας βόλεψαν καθόλου είναι τα pumpers, τα οποία νομίζω ότι μύριζαν κάπως... Embarassed
Αφρόλουτρο χρησιμοποιώ της johnson, που είναι σαμπουάν και αφρόλουτρο μαζί ηλικία 0 έως 1. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είχα χρησιμοποιήσει και της chicco, αλλά κάτι δεν μου άρεσε. Δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα στο παιδί πάντως. Κρέμα σώματος το ίδιο...
Αυτά ως συμβουλές! Ότι θέλετε κορίτσια ρωτήστε! Τώρα που τα έχω φρέσκα!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 328109 [/color][/font]

Σε ευχαριστω κοριτσαρα μου!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 417472
Εχω καταλαβει πως τα καλλυντικα ,ειναι πως θα "κατσουν "στο καθε μωρακι.Τα απορροφησα ΟΛΑ οσα εγραψες χαχαχα! Πραγματικα πολυτιμες οι γνωμες σας!
Κι εγω θα παρω sudocrem και λεω να ξεκινησω με την σειρα Frezyderm,θα δω βεβαια τι θα πει και ο παιδιατρος σε λιγες μερες που θα παω και αναλογα θα πραξω!
Πανες θα δοκιμασω οσες εχω κ θα παραγγειλω και τις οικολογικες που βρηκα που ειναι κ οικονομικες.Ετσι πιστευω θα κατασταλαξω καπου!

Πιπιλες οτι εχω.Μπιμπερο οκ...αν θα παρω κανενα για τους κολικους.Βοηθαει αραγε? Βεβαια μακαρι να θηλασω και να εχω γαλα και εδω θα μαστε για συμβουλες απο τη Μaya!
Παρεπιπτοντως χαχαχαχα Μaya γελαω με το χιουμορ σου για το στηθος και τον ποπο!χαχαχαχα να σαι καλα!
Παντως αν θηλασω,θα δοκιμασω να μη δωσω πιπιλα καθολου.

Εντωμεταξυ ,οταν (πρωτα ο Θεος) γεννησω,θα ειμαι Λαρισα στη μαμα μου τις πρωτες μερες για να με βοηθαει κιολας με την καισαρικη.....οι γονεις μου κρατανε προσωρινα και την 4,5 ετων ανηψουλα μου (επειδη η αδρφη μου πηγε Γερμανια)και παει προνηπια...ρωταω τωρα εγω.

Τι πρεπει να προσεξω τις μερες που θα ειμαι με την μπεμπα νεογεννητη εκει?Φοβαμαι πχ μην αρρωστησει η μικρη και υπαρχει κινδυνος για το μωρο μιας κ τοτε θα ειναι και καιρος για ιωσεις....κοντα στην ανοιξη...Σκεφτηκα να πηγαινα στη θεια μου (που την εχω σαν μανα μου) που δν εχουν κανεναν σπιτι και να ερχεται κ η μαμα μου,αλλα λεω θα το παρει στραβα....Να ρθω Καρδιτσα παρεα με την πεθερα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....Να κ ενα διλλημα.
scratch

Προς στιγμη δν μου ρχεται κατι αλλο....στην πορεια ολο κ κατι θα ρωτησω!
Εντωμεταξυ ΙΚΑ δεν προλαβα να παω,αλλα θα παω απο βδομαδα να παρω κ την πητ και να ειμαι ετοιμη για τα υπολοιπα.

Μaya μου πηγατε? Ολα καλα ματια μου?
Καλα εκανες με το ντοπλερακι!Εγω χτες μετα απο καιρο,δεν την ενιωθα οπως αλλες φορες και το εβαλα,μετρησα παλμους κ ολα ενταξει!Σημερα χορευει!!Την πηγα και για καφε την μπουμπου κ χαρηκε μαλλον!χαχαχαχαχα περιμενω νεα σου!!

Θα τα πουμε φιλακιαααα! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 417472

548ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Φεβ 24, 2012 6:29 am

vblue

vblue
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα σου πει ο παιδίατρος τι πρέπει να προσέξεις. Εμένα η ανιψιά μου ήταν 10 μηνών όταν γέννησα και μας είχε πει ο γιατρός δεν υπάρχει πρόβλημα. Για παιδάκι που πάει προνήπιο και τέτοια δεν ξέρω. Πάντως για τον κόσμο γενικά (πέρα της μάνας εννοείται)όχι αγκαλιές και φιλιά στο παιδί, ειδικά στο πρόσωπό του, σχολαστικό πλύσιμο χεριών σε όσους το πιάνουν (εμείς μέχρι σχεδόν 5 μηνών είχαμε πάνες αγκαλιάς, γιατί ήταν καλοκαίρι, οπότε να μην έχει την ιδρωτίλα του καθενός το μωράκι...).
Τα προιόντα της Frezyderm είναι καλά, αλλά νομίζω ιδιαίτερα ακριβά, δεν είναι εποχές για τέτοια! Όσο για τους κολλικούς υποτίθεται ότι όταν το παιδί θηλάζει έχει λιγότερους. Τα μπιμπερό του Dr.Brown έχουν ένα ειδικό πραγματάκι σαν καλαμάκι μέσα που είναι για τους κολικούς. Υποτίθεται ότι βοηθάει, αλλά δεν νομίζω ότι γλύτωσε κανένας απ αυτούς!!! Razz Κι εμένα είχε, αλλά όχι τρελλά πράγματα... ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 654316

549ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Φεβ 24, 2012 10:17 am

Maya

Maya
Ζυγιση της εβδομαδας: 1050 και 550, να τ'αφησω? Πώς λεμε ένα κιλό φέτα και μισό κιλό ψωμι?!!! χαχαχαχα
Η μεγαλη οσο περναει ο καιρος τωρα που περασε και το κιλο μας ειπε αν βγει εχει πανω απο 90% πιθανοτητες επιβιωσης και 80% χωρις προβλημα (πχ προωροτητας κλπ).Η μικρη σε σταθερη κατασταση, παιρνει πολυυυυυ αργα βαρος. ΕΛΠΙΖΩ να μεινει ετσι η κατασταση και να φτασει η μικρη 800 γρ και η μεγαλη οσο παει αντιστοιχα (αυτη δεν τη φοβαμαι) ωστε να μας ερθουν και οι δυο..!!!

550ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Φεβ 24, 2012 11:15 am

blackrose

blackrose
Μaya μου θα στο ξαναπω,η αισιοδοξια σου θα σε ανταμειψει!Προσευχομαι και για τις δυο κορουλες σου να ερθουν στην αγκαλια σου!!και να χαρουμε παρεα! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 22 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις