26 Απ: υπαρχει τεστ εγκυμοσυνης που να δειχνει μετα την πιθανη συλληψη? Τρι Σεπ 20, 2011 4:30 am
boulitsa
Πανταχού παρούσα!
FANH.. έγραψε:BOULITSA ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 27-28 ΜΕΡΕΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!
ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...
ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ - ΙΧΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ -
ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΑΜΕ "ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΕΜΕΤΟ!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ...
ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ 5 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ ΗΤΑΝ 36,5!(ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ 36,7)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ???? ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΒΛΑΜΕΝΗ????
ΑΧΧΧΧ.....ΜΩΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΦΑΓΟΥΡΑ!! ΠΠΦΦΦΦ...ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ?
γεια σου φανη!αν ειναι καλυτερα περιμενε μια μερα καθυστερησης η 2 κ το κανεις...εγω η χαζη δεν ειχα υπομονη κ το ειχα κανει την ημερα που περιμενα κ μετα απο λιγη ωρα μου ηρθε.. αλλα αυτην την φορα παλι δεν ξερω τι θα κανω..θα περιμενω η θα βιαστω?
ειχα κανει μπανιο στην θαλασσα τις γονιμες μερες(0χι πολλα περιπου 6)παιζει να εχω καθυστερηση απο αυτο?)ελπιζω να μην εχω απο την θαλασσα κ να ειναι απο αλλου..χαχα...
καλο ειναι που σου σταματησε η φαγουρα εφοσον την ειχες μονο οταν σου ερχοταν η περιοδος(ειναι ενα θετικο αυτο)τωρα για τον εμετο αν δεν εφαγες κατι κ σε πειραξε ισως φταιει κατι αλλο..εγω ποτρε δεν ειχα εμετο κ δεν ξερω απο αυτα..μονο βαρυστομαχια ενιωθα κ αυτο μετα απο κανα μηνα..
αντε ευχομαι να μην σου ερθει!!!!!!θα περιμενω νεα σου ε?